Har världens bästa män…

Klart att det gick att övertala Filip med smicker och charm

Han är fin min man. 

Han lovade att hålla dem varma och vända på dem tills jag kom hem. 


Hämta mig gör han oxå 

Lite yr och gaggig av narkosen. Huvudet snurrar, livet leker, jag älskar alla, myzzzzzkänsla, morfin och underbara sjuksköterskor. Vill inte åka hem. Vill bo här. Kaffe, macka och en kiss. Sen kastar de ut mig.

 hehe 

 1. krya på dig fina <3
  tänkte på äggen dom som skulle bli skåningar blir nu stockholmare precis som fillip hahaha …
  <3 njut av drogerna 🙂

 2. GullfiaNjut av känslan✨✨vill du ha lite magi=energi bara sms:a och lägg dig tillrätta tex när du mår dåligt eller för att inte må dåligt så skickar jag från mig till dig kanske en hjälp att släppa känslor som stormar puss

 3. GullfiaNjut av känslan✨✨vill du ha lite magi=energi bara sms:a och lägg dig tillrätta tex när du mår dåligt eller för att inte må dåligt så skickar jag från mig till dig kanske en hjälp att släppa känslor som stormar puss

 4. God morgon och härligt att vakna till ett rus! (det är faan inte varje dag:))
  Härligt att Filip hajade läget, vem vill inte hjälpa en stackars andmamma lixom?
  Som jag skrattade igår, det va hysteriskt roligt skrivet, tack!
  Hoppas du känner dig pigg och återställd illa kvickt.
  <3<3<3<3<3

 5. Hahahahahahaha roligaste jag läst!! Blev det pungvärme för äggen

  Du är så härlig Maggan! Hoppas att operationen gick bra ❤❤

 6. Du är för härlig Maggan Vad har du
  gjort för op ? I vilket fall som helst så
  krya på dig och ta hand om dig snygging ❤️

 7. Så snällt av honom och det är ju en sån man alla ska ha! Glad över att även jag har en fin man som alltid ställer upp för mig och våra barn.

  Krya på dig nu och vila!
  Kram

 8. Alltså på riktigt!! Du är för jäkla underbar, du är min idol i allt . Du tar dig upp på fötterna hela tiden trots att livet ibland knockar omkull dig. Inte utan en del sår men ändå…… må så gott o njut av tillvaron när du kan

 9. Efter en lång dag slår jag mig ner och slår upp din blogg☺omg i love you, du är bästförstår precis ditt dilemma med äggen klart de måste tas om hand, och var har de det bättre än hos din manjag väntar kycklingar snart har ägg på kläckning maskin, vi bygger ny hönsgård och planerar. Varmt lycka till med återhämtning efter din op, lugn och ro, vila värme. Tack för bästa bloggen och skönaste humorn, kramar från Anna

 10. Alla pratar om detta morfinrus. Blir nästan lite avis. Själv spyr jag som om jag festat non-stop i timmar på morfin och narkos….
  Hoppas du mår lika bra imorgon

 11. Du är bara för underbar
  Du är min sista kvälls läsning, sparar dig till sist. Dagen blir hel med dig och man får dela så många känslor ihop..
  Kramiz

 12. Jag är imponerad. Trodde aldrig att du skulle få F till att ruva på dina ägg. Men, men… med smicker och charm kommer man långt…:-) Lycka till med dina m ä n 🙂

 13. Hej Magdalena
  Har ju räknatut vad du har opererats för SÅ krya på dig låter fel. Du är ju inte sjuk menar jag. Men jag hoppas att allt gick bra och att du inte har allt för ont!!!
  Har gjort det själv så jag vet vad du går igenom….
  Har läst din blogg nu i evigheter ( sen du blogga hos Hanna ) 🙂 Hur många år är det egentligen??? Vet bara att Tristan var en liten fisunge på den tiden. Och Lotta den lilla busen son sket på din mockafransmatta hehe, det vart tider de. Det var fest när du slog på stort och köpte smörgåstårta …..Fan vad sugen jag blev på det nu! 😉
  Saknar ditt lilla röda hus, bara älskade de. Precis så skulle jag vilja bo om jag hade råd. Som du läser ( om du läser det ) så är jag en bakåtvändare av STORA mått. Vet att det Inte är bra men sådan är jag. Nu har jag kommit av mig här av all nostalgi SÅ det är bäst att jag slutar skriva ha ha…. 🙂 Att jag Älskar dig och din blogg har du nog räknat ut. Känns som om du är min gamla vän sedan urminnestider. ( konstigt det där) Men det är ju bästa komplimangen och inget annat.
  Sluta Aldrig blogga för då blir jag förkrossad. Glömmer Aldrig när du slutade då för länge sen. Som jag grät, Magdalena . Du vet ju INTE att just denna bloggen räddade livet på mig DÅ för många år sedan. Jag hade tappat glädjen, skrattet, ja, alla känslor faktiskt. Hade slutat att leva. Började läsa denna bloggen och fick skrattet tillbaka . Herregud som jag har skrattat och det TACKAR JAG DIG för, Magdalena <3
  Din blogg var den första jag började läsa OCH vilken tur för mig!!!
  Kram på dig och hoppas att du inte har allt för ont// Annika

 14. Hej Magdalena
  Skriver inte krya på dig då du inte är sjuk. Men jag hoppas att allt gick bra och att du inte har allt för ont!!! Har gjort det själv så jag vet vad du går igenom… Har läst din blogg nu i evigheter. Sedan du blogga hos Hanna. Hur många år är det egentligen?? Vet bara att Tristan var en liten fisunge på den tiden. Och Lotta den lilla busen som sket på din mockafransmatta he he, det var tider de. Det var löning och fest när du slog på stort och köpte smörgåstårta…..Fan vad sugen jag blev på det nu! 🙂 Saknar ditt lilla röda hus, bara älska det. Precis så skulle jag vilja bo om jag hade haft råd. Som du läser ( om du läser) så är jag en bakåtvändare av STORA mått. Vet att det inte är bra men sån är jag. Att jag Älskar dig och Din blogg har du nog räknat ut. Känns som om du är en gammal vän sedan urminnestider. Konstigt de där! Men det är bästa komplimangen och inget annat. 🙂 Nu har jag kommit av mig här av all nostagi SÅ det är bäst att jag slutar skriva ha ha 🙂 Sluta Aldrig att blogga är du gullig! Glömmer Aldrig då du slutade för längesen. Som jag grät, Magdalena. Du vet ju inte att just denna bloggen förmodligen räddade livet på mig DÅ för många år sen. Jag hade tappat glädjen, skrattet, ja, alla känslor faktiskt. Hade slutat leva helt enkelt. Började läsa denna bloggen och blev fast. Fick skrattet tillbaka . Ja herregud vad jag har skrattat och det TACKAR JAG DIG för, Magdalena <3 Din blogg var den första jag började läsa OCH vilken tur för mig!!!
  Kram på dig din vackra, roliga, empatiska, varma, ärliga, snälla, drivna, kvinna <3 Hoppas att du inte har allt för ont/Annika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..