Pizza och havet

En promenad vid havet

Louies ansiktsuttryck är nästan bäst. Chockad över att sitta så högt upp


Pizza och soffhäng…


Capricciosa med lök och annans 

Charlie sover över hos sin kompis, Lo är utslagen och vi ska försöka lägga oss tidigt då vi bilar hem i morgonbitti.


Nostalgi… Den här stolen hade Isak när han var liten…


Vi syns imorgon x

 1. Nästa gång ni är i Skåne måste ni åka till Vingårdens café och Bistro i Sjöbo. Dom har dom godaste pizzorna! Kör försiktigt!

 2. Vilka härliga bilder ❤
  Ingen Pizza här hemma.
  Började med dina tabletter för tre dagar sen. Idag small det till djävlar anamma. Kroppen började förbränna så det heter duga. Och närhet till toa var ett måste.
  Så idag har jag verkligen fått valuta för pengarna
  Kram Maria

 3. OT

  Jag tänkte på att du skrev att du tycker det är jobbigt att bo så centralt efter allt som har hänt och jag vill då rekommendera Solna. Jag, min ex-man och son bor i Solna och har bott här sen 2004 och det är verkligen guld. Nära till Mall of Scandinavia som jag vet att ni gillar plus härliga Hagaparken. Solna skulle få ett lyft med dig här, inte bara kronprinsessan utan självaste Maggan också 🙂 Kram

 4. Varför bär du äkta päls?

  27 februari 2013 la du upp ett filmklipp i din blogg och skrev:
  ”Idag har jag bestämt mig för att ALDRIG mer sponsra pälsindustrin (inte en liten mösstofs ens) ALDRIG MER!
  När du sett det här klippet så kommer du känna likadant som mig.
  Jag medger att jag är duktig på att blunda och bläddra förbi saker. Men det HÄR var bland det vidrigaste jag sett.”

  1. Det gör jag inte heller. Jag lånade en mössa och jacka av min svägerska då det var kallt. Men väldigt fint att du är observant

 5. Hej!
  Skåneluften ser ut att göra er gott!
  Hoppas att du mår lite bättre nu, även om det är tungt. Du har verkligen varit med om mer än nån ska behöva.
  Ha det gott!
  Solig kram från Trelleborg! / Kerstin

 6. åhh är de grynet(bulldogen) jag ser? Vad hände med henne? var de inte din vovve? 🙂 har själv två franska bulldoggar.

 7. Maggan! Vad hände med bloggträff? Vill ha en i SKÅNE så att jag å tjejerna kan komma allt händer i Stockholm ju.. YSB kanske?

 8. I precisely had to say thanks once more. I am not sure what I would’ve done in the absence of these aspects revealed by you concerning such situation. Certainly was a traumatic case for me, however , taking note of a new professional fashion you processed that forced me to jump for contentment. I am just happy for the service and have high hopes you know what a powerful job you have been putting in educating people today by way of your website. I am sure you have never encountered any of us.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..