Tack för all respons och all kärlek..

Favoritgänget! Frukostmöte med mina kollegor på Better you


Vilka killar! Fina som få, OCH duktiga!

Vi catchade upp, pratade framtid, och jag satt nog i över 1.1/2 timma framför datorn och läste över 100 mail med positiv feedback om ALL IN ONE BOOSTEN

Så oerhört överväldigande och kul! Jag är genuint och ödmjukt tacksam över att du tagit dig tiden att skriva till mig/oss och berättat hur BOOSTEN hjälp dig i din vardag.

Energi, friskvård och viktkontroll i ett! För mig känns energin viktigaste just nu.  MIN PERSONLIGA favorit i kompotten är rosenroten och chilikombinationerna som sätter igång magen och förbränningen. 


Nu ska jag med öronbarnet och Tristan  på bio…

Vi syns senare❤️

   1. usch fick en instinkt att jag bara måste skriva och fråga om allt va ok, vilken tur att ni är ok vilken otäck upplevelse ta hand om er ❤️

   2. Är glad att höra att ni klarade er … jag är också i chock bor långt ifrån Stockholm men är ändå orolig för att er som bor där såklart. All kärlek till alla som bor i Stockholm ♥

   3. Usch, usch, usch! Fick ont i magen när du strax innan skrivit att ni skulle på bio! Så lättad att ni klarade er fysiskt oskadda men så hemsk och skrämmande händelse! Mina tankar går till alla drabbade och deras familjer!

 1. Bor 10 mil från Stockholm men det känns som händelsen drabbat hela vårt land, samhälle och demokrati. En känsla jag fick när jag kom hem var att gå in på din blogg, jag vet inte varför men det var en konstig otäck bild jag hade fått av att du var där. Så kusligt att läsa om att du faktiskt var där, oerhört glad och lättad att ni klarat er även om de psykiska såren så klart tar tid att läka. Några människor har idag fått det mest fruktansvärda besked som finns och deras
  liv blir aldrig detsamma igen. Vi lever i en konstig värld men det onda kommer inte att segra. Aldrig.
  All kärlek, ta hand om och var rädda om varandra. Livet är skört ❤

 2. Blev orolig för dig och din familj. Skönt att höra att ni är oskadda. Förstår verkligen att ni är i chock, ta hand om dig/er❤❤ / Camilla

 3. hej magdalena! är ni säkerhet ? ♡ jag hoppas av hela mitt hjärta att ni inte känner är drabbas av de som har hänt i sthlm idag ♡ kram jennie och tack för att förgyller min dag att jag får läta din blogg dagligen

 4. Ängla-vakt. Tänker på alla Fruktansvärt. Fina Sverige är drabbat. Mycket sorligt. Kan bara inte förstå vad det är för monster som gör så. Kärlek till alla uppe i Stockholm. ❤❤❤❤❤❤

 5. Hej!
  Jag undrar lite över dina kapslar,, vad är själva kapseln gjord av? Och är det som är i bara naturliga ingredienser?
  Kramar Anna ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..