SALE! 

Imorgon har  SYRRAN  sample SALE i butiken på Karlavägen 49, Östermalm i Stockholm 

Ena kontorsrummet har gjorts om till fyndrum. Alla prover säljs för 100kr samt grymma priser på förra kollektionen OCH NYA…..


 (fredag)  kl 11-17. Missa inte!!
 Sen är det bara den vanliga butiken med nya kollektionen som är öppen. Men det är inte så bara. Älskar nya kollektionen.

 Du hittar den här  FEMME
Kram och godnatt

Lo har 40 i feber och Charlie ont i öronen. Kommer bli en härlig och lång natt!

 1. Råd från en läkare när mina barn var små och hade öronvärk! Ge Ipren OCH alvedon samtidigt. Ge den dos som passar för hans ålder/vikt, alltså hans maxdos av båda. Det är ingen mening att ”fega” för då hjälper det inte och kan lika gärna vara. Funkade toppen på mina barn.

 2. Hej Magdalena,vår dotter hade återkommande öroninflammationer med antibiotikakurer när hon var runt sex år.Vi sökte då hjälp hos antroposfin med alternativa läkemedel,efter det har hon aldrig haft öroninflammation,är snart 18 år.Hon fick även nässpray av en öronläkare som också tog bort stora vaxproppar.Så det finns hjälp att få som läker ut orsaken!Syster Märtas husapotek är en bok jag rekommenderar.

 3. Låter som om det är dax att byta antibiotika, antar att han äter vanlig penicillin nu. Efter såhär många dagar borde han vara frisk. Gå tillbaka till vårdcentralen mao.

 4. Har inte med detta inlägget att göra, vill bara återknyta till vad några bad Maggan om i förra inlägget. Att man vill veta vad Maggan äter för ” lyckopiller” för att man vill byta till hennes medicin? Snälla nån, för det första så kan vi inte bara skippa ordet lyckopiller? Jag är väl medveten om att nog de flesta förstår att man inte blir ” lycklig” av att äta Sertralin. MEN så länge vi slänger oss med det ordet så blir den ökade psykiska ohälsan vi lever i idag ännu mer ifrågasättandes av en viss grupp människor som absolut inte tror på att vissa behöver äta antidepressiva tabletter.

  Det människor som inte upplevt riktig ångest kan aldrig någonsin föreställa sig känslan. Den är djävulsk. De som inte vet vad en depression är o vad det innebär att leva med det kan bara gå tillbaka till förr i tiden när folk fick tvångströja på sig för att dom inte visste vad dom skulle göra av sig själva.

  Jag har i 17 år ätit Sertralin. Har gjort försök att sluta men insett och förlikat mig med att jag har inte tillräckligt med serotoninåterupptagshämmare /dopamin i hjärnan och får snällt äta min medicin för att få ett drägligt liv. Undra om en människa som får en diagnos diabetes struntar i att ta insulin? Nä, knappast!

  Då dör du ju!! Man dör inte rent biologiskt medicinskt av psykiska sjukdomar men alltför många tar sina liv eller accepterar ett skitliv pga att de ska va så jävla svårt för många att förstå saker som har med hjärnan att göra. Hallå vi lever på 2000 talet o ändå är okunskapen så stor.

  Tack så in i helvete för mina piller så jag kan vara över ytan o tackla livet bättre. Lycklig? Va är det? När vet man att man är lycklig? Det jag vet är att jag kan va en bättre mamma till min dotter och att jag trivs på jobbet. Är de lycka?

  Så till er som undrar vad Maggan äter för sort o vill äta samma, det fungerar inte så. Det är mer komplicerat. Hon äter inte Läkerol med olika smaker. Gå till läkaren!! Ha en bra helg alla!

 5. Vill oxå bara säga att det är långt ifrån alla som har en kemisk obalans i hjärnan men ändå äter antidepressiva. Det är helt legitimt i många fall. Fastnar man i en sorg som bara blir värre o värre o ingen utväg finns just då så kan de underlätta något. Därmed är det klart inte meningen att man ska behöva äta de livet ut.

  Människor mår allmänt dåligt idag och hår till läkaren i desperation o undrar va de är för fel på en. Det skrivs alldeles för lätt ut antidepressiva mediciner till folk som faktiskt skulle kunna finna harmoni på andra sätt. Olyckligt av många anledningar. Dels så bedövar du känslor du kanske kunnat bearbeta utan tablett. Allt kommer tillbaka när du slutar med tabletterna OM du inte har en kemisk obalans då eller går igenom nån väldigt stor sorg. Dels kan sexliv och zombie liknande tillstånd med likgiltighet visa sig och DET vill nog ingen har.

  Så tänk efter ni som tror att ni köper lycka på burk. Nä, jag är ingen läkare eller besserwisser, har bara levt med de här väldigt länge o kan bli lite trött på folks lättsamhet att tro att äter jag bara lite antidepressiv medicin då blir allting bra. Nix! Sen är de en skymf mot oss som verkligen behöver det!!

  Detta inlägg är inte menat mot någon speciell utan bara rent allmänt. Dem som läser och tar åt sig kanske jag sått ett frö hos:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..