Sticker in huvudet och säger hej…

En härlig dag! Solen skiner, jag har fått lite gjort. Jag känner en jäkla energi,  har bockat av en massa saker.  Idag har jag svarat på 100 mail. Skön känsla. Nästan lika skönt som när man har betalt sina räkningar (efter att ha skjutit på det)

Tristan har nationellt prov nästa vecka. JAG kan ju typ inte 7 tabell, jag är USEL så en studdykompis kommer förhoppningsvis hit ett par timmar till helgen och hjälper oss. En klump mindre i magen.


Lunch, varma koppens kantarellsoppa, finncrips och en Cola zero. Har ALDRIG tidigare varit en läskmänniska, det har som smugit sig på?

Tack för alla läggtidstipsen! Ska läsa alla kommentarer tillsammans med Tristan ikväll hehe

Nästa tjejresa är bokad! Blev väldigt upprörd när någon sa att det bara var röj i Åre HAHA 

Det var en HÄLSRESA! Vin är väl frukt????? Och jag mortionerade över 15 tusen steg på afterskin varje dag


En mil, en lördag i Åre?

 Det tycker jag är BRA jobbat! Sammanlagt 4 mils träning på AFTERSKIN med pantertanterna.

Nästa resa blir till Anna I Marbella..

Jag längtar redan❤️

 1. Åh, vad skönt att bocka av lite klumpar. Man får se till att hålla sig flytande lixom:)
  Grattis till energin, skulle behöva massor, men så kan det vara i perioder i livet!
  Det går upp å det går ner, 100% med Lotta Engberg va det va och Tripplarna:)
  Ha det gott!
  <3<3<3<3<3

 2. Agående läggtider. Jag har en 14 årig kille och tänker så här:
  # kommer han i tid till skolan varje morgon
  # verkar han må bra
  # äter han bra
  # sköter han läxorna
  Och så vidare…
  Ja…då känns det ok att låta honom lägga sig lite senare. Han lägger sig ca 22 och så länge allt annat funkar tänker jag låta honom vara uppe så länge… trots att jag egentligen tycker det är sent…jag somnar innan honom.

 3. HELT rätt Magda! SÅ vill jag också ha det! Semester med tjejkompisarna måste vara lajvet! Tänkte fråga om en annan sak, du som är så SJUKT snygg. Vad äter du för att hålla dig så i form? Jag är också sådär svart eller vit och har liksom släppt tyglarna heelt nu. Gick ner ”bra”(?) efter graviditeten men sen har det tickat på rejält.! Kan du inte stappla upp fem konkreta tips? Jag ammar fortfarande en del så kan inte testa dina superpiller. Men så fort det är sluttuttat ska jag köpa de på studs. (Säger man så?)
  Kram!

 4. Sitter o tittar på boende alt i Marbella men vet inte riktigt var som är bra. Har du några tips att dela med dig av? Åker med barn så en lägenhet nära bad är aktuellt för vår del

 5. Bra val för nästa resa då går ni på den härliga strampromenaden till marbella och sen vätskepaus på trocadero sen lite shopping på corte ingles ger mycket trappor och steg Carro

 6. Härligt både med jobb gjort och att ni ska åka i väg 🙂 Ja, vad vore livet utan kompisar, skratt, trams och en massa såna där skämt som bara uppkommer då man är tillsammans som ingen utomstående skulle tycka var rolig ens? Lika väl som vi skapar minnen för våra barn och med familjen så måste vi minnas att själva ha roligt. Jag åkte i väg när jag kunde då barnen var små (var ensamstående så lite logistik men jag har föräldrar som älskar att umgås med sina barnbarn och kom och hämtade dem bara för ”att” många gånger då de var små). Att jag var i väg och hade kul med vänner i andra städer betyder inte att jag inte var mamma samtidigt eller ”tog ledigt” det kan man ju inte. Men jag kunde skratta högre, vara vuxen och barnslig samtidigt, det gjorde att jag skrattade mer med mina barn, var gladare som mamma och gränssättande och varje gång det var sista dagen på den lilla trippen så längtade jag i hjäl mig efter ungarna och hemmalivets rutiner. Nu åker jag när jag vill eller när det funkar för jobb och vänner vilket blir enklare då jag är har äldre barn men vi blir lika fnissiga och knäppa på våra resor ändå, de förgyller vardagen och det är roligare att vara hemma då man varit borta tycker jag. så håll i hop ditt tjej gäng så länge det går och de konstellationer ni kan 😀

 7. Hej Maggan!
  Fick på posten All in one boost och Detox pillerna har aldrig provat tidigare men nu undrar jag kan jag ta Detox piller 10dgr samtidgt som all in one eller ska jag pausa de 10 dgr??? Trevligt veckoslut!

  Hälsningar
  Ulrika från Finland 🙂

 8. Åh, härligt med lite mer energi. Försök spara lite på den och fyll på ännu mer. Om man varit nere/ utmattad och energin återkommer och man vill göra en massa saker så tar man ut sig igen. En träningssak som inte är så lätt. Jag tar också antidepressiv medicin och har varit svårt sjuk. Härda ut och ta hand om sig själv. Samtal.
  Önskar dig allt gott!

 9. Jag undrar också om man ska göra uppehåll med All i boost när man tar Detox kapslar?
  Eller är det en fördel att ta bägge?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..