Bröstblåmärken

Ser du blåmärkena? Det är Lo som kravlar på mig och stämplar mig med armbågar och knän. Jag brukar ju gnälla över att han bökar. Han är som en liten hårdhudad galet. 


Nu ska vi titta på ett avsnitt breaking bad innan vi hämtar Charlie från skolan.

Ikväll blir det Isak och Lancelots favoritmat.

En supergod kyckling-majoröra att äta med sallad, i bakad potatis eller på bröd!!

Du får receptet sen
C u later!

 1. Minns hur det var när min dotter var liten. Hon var också en liten marodör och sparkade hela nätterna med sina små fossingar. Du gör det jättebra som orkar leva småbarns liv vid 40! Du är stark och jag tänker ofta på dig och det som du har varit med om. Jag lider med dig och vet vad det krävs för att orka leva vidare. Sorgen bär man alltid med sig och tiden läker inga sår. Jag skrev en gång om att mista sin mamma här på din blogg. Fick väldigt många kommentarer och fint stöd. Jag har startat en blogg idag faktiskt som handlar om sorg. Jag har bland annat det inlägget som du publicerade, på min blogg. Jag har mist i princip hela min familj och kommer att skriva om hur livet trots allt går vidare. Läs den gärna!
  Kram och kämpa på fina du!

  http://tidenlakeringasar.bloggo.nu/

  1. Jag har precis läst dina inlägg och rekommenderar andra att göra detsamma. Du skriver så vackert och gripande.
   Lycka till med din blogg<3

 2. Hej! En liten fundering, du visar glatt upp sår på näsan och halva brösten inför alla läsare här på bloggen (OBS! Inget fel i det ) Men du kan inte filma med sår på näsan. Vad är skillnaden? Jag frågar inte för att vara dryg utan för att jag på riktigt undrar hur du tänker

 3. oh aj aj aj stackars dig! det där gör ju ont! Hur är det med LO går och springer han nu. Man ser bara honom krypandes!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..