Kan var det bästa jag vet…
Strålande sol, god mat och härliga vänner…

 1. Ser underbart ut där ni är. Här utanför Göteborg är vädret ”Fifty shades of grey ” idag. Inte en solglimt så lång ögat kan nå. Och regnigt såklart. Ha en riktigt skön semester!

 2. Njut av sol & värme för här är det grått och trist
  Jag började lyssna på din bok idag, asflabb på fullsatt pendeltåg❤️

 3. Hejsan! Vad härligt ni ser ut att ha det – njut!

  En fråga: den 16:dec vann jag ett upplevelse på Visningsö =) Blev jätteglad, men har inte fått något mejl av representant ännu och hittar inte vem som är det heller. Finns det någon möjlighet att få dessa uppgifter eller är det något som är på gång! Tack på förhand! Kram

  1. Hej Erica. Du ska ha fått ett mejl av mig (Tomas) där du fått reda på att du vunnit? Jag ska också kika på om någon från företagen kontaktat dig. Om inte så ska jag se till att de gör det. KRAM från Tomas /webbnisse och jultomte.

   1. Hej igen Tomas!

    Tack för svar och ursäkta att det tog lång tid innan jag läste detta! Har sökt igenom min inkorg nu men hittar inget från dig. Kolla gärna en gång extra och att det säkert står .se i slutet av mejladressen. Är så lätt att det blir .com.

    Kram/ Erika

 4. Så härligt ni har det, och så skönt med ”barnflicka” som är med! Är storkillarna med pappa o åker skidor eller vad gör dom? Hoppas alla har en fin o skön vecka och samlar nya krafter ! Det behöver alla! I Skåne Österlen har vi hyfsat väder 7-10 gr varmt lite solstrimmor har tittat fram idag! Ha det så gott o njut!

 5. Gud vad underbart det ser ut 🙂 skulle verkligen va härligt att fly till spaninen , här är det blaskigt och tråkigt… jag längtar till våren och bebis ankomst 🙂

  Kram

 6. Jag minns att du Magdalena skrev tidigare om någon som hyrde ut semesterbostäder i Marbella men nu hittar jag det inte. Om du har tid får du gärna länka eller ge tips på uthyrning.
  Tack på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..