Framme i Köpenhamn

TACK för alla hotelltips! Det blev det enklaste alternativet OCH det dyraste. Skitsamma, vi får unna oss det är min ursäkt. Vi tjänade in en rejäl hacka på att ta flyget från Danmark och inte Stockholm… Skyller på det.

Täkt i spya från topp till tå, och vill bara ta en dusch, bada LoLo och äta lite varm mat..

Nu mår Lo bra igen! Så fort vi  klev ur bilen så strålade han.


ÅKSJUK! Lo är åksjuk. Jag personligen tror att det beror på att stolen är bakåtvänd (som någon skrev) 

En säker bakåtvänd stol. säkert kan jag ju inte direkt säga att resan blev?!  För man tar upp, tröstar och torkar.

Pommes i fängelset 


Älskar barnsängen!! 

Ser ut som en rysk barnhemssäng från en skräckfilm. Vill ha hehe

Klockan 04 ringer väckarklockan 


Imorgon lunch, sitter vi på Troccadero och lapar sol…

PS 

Jag ska inte vara överjävligt och retas förmycket med dig.  Lovar att så fort jag landat ska jag ge er ett deal, ni inte kan motstå.
Pusspå er❤️

 1. Hej Maggie, älskar din blogg den får en skratta å gråta om vart annat ärlig.
  De flesta bloggar får en känna sitt eget liv er tristess med barn jobb å så då dem bara lägger opp fancy foton å beskriver vardagen som en sagodrömm.
  Livet er ingen saga å det går opp å ner för alla människor, å därför er det så skönt att din blogg finns den varken förskönar eller målar opp livet så utan ärligt å vardagen som den er liksom.
  Sen syns jag det er så härligt att du å Filip får eran vardag fungera på eran sätt med jobb å barn.
  Å dem Som kritiserar en mamma förälder för behöva egentid ibland bör bara vara tyst.
  Önskar er en så fin tur till Spanien å njut
  Kram från oslo

 2. Hoppas ni får en härlig resa, njut!!
  Hur går tankar kring hus etc, tycker att det är så svårt att veta vad man vill. Det är också svårare när man har barn att röra på sig. Men det skulle vara intressant att höra ditt perspektiv eftersom du har rört dig en del, vart är ditt hemma. Tack för en bra blogg och ha det gott! Kram

 3. Ett tips mot åksjuka är att tejpa ett kors över naveln på dom med kirurgtejp!
  Fråga mig inte hur, men har funkat på mina barn och alla jag spridit det till.
  Flummigt ja visst, men det bangar du ju inte för
  Trevlig resa!
  ❤❤❤❤❤

 4. Åksjuka är ett elände! Vi har köpt kräkpåsar (såna som sjukhuset har) på apoteket och det har fungerat bra. Inget som hamnat utanför att torka upp men sen är det ju oerhört synd om de små liven.

 5. Hej Maggan. Hoppas ni får en hörlig semester allihopa. Och tack för att du har en så härlig blogg. Känns ärligt och härlig humor.
  Jag blir åksjuk på flyg.tåg.båt ja det mesta och ett tips jag fick som funkat klock rent på allt är att ha en öron propp i ett öra under tiden man åker. Brukar ha dom mjuka man kan köpa på apoteket b l a.
  Trodde aldrig det skulle fungera men det gör det
  Lycka till./ kicki

 6. Ett tips som jag själv inte testat på mina barn, men hört att ska fungera är åksjukearmband. Det finns speciella för barn, tror du hittar ex på Apoteket. Jag har själv använt de för vuxna både under illamående under graviditet och när jag åker båt i blåst. Ha en skön semester!

  1. Ja dom banden är såå bra!!! Vår dotter var åksjuk när hon var liten men när hon fick dom försvann det. Detta använder även jag. Jag kunde knappt läsa ett sms när jag åkte bil innan. Nu kan jag läsa böcker när jag åker buss 🙂 🙂 Sååå bra!

 7. Har själv ett barn som är åksjuk och vid 1år fick vi med rekommendation från läkare ge hen en fjärdedels postafen, vilken räddning!

 8. Vi har vänt båda våra tidigt, vet att det blir ett jäkla liv om det men de kan åka max tio min bakåtvänt så det var ända lösningen!
  Lycka till!

 9. Vända bilbarnstolen framåt är som sagt nog det som bör testas. Mina föräldrar fick göra så med mig och vi har tvingats (pga åksjuka i form av kaskadkräkningar) göra så med de små i modernare tid. Oavsett vad forskningen säger vad gäller säkerhet för annars har det inte gått att åka bil för oss öht tyvärr.

 10. Vår dotter är åksjuk och det spelar ingen roll om stolen är framåt el bakåtvänd. Vår läkare skrev ut medicin till henne som hjälpte. Men bäst fungerar nattkörning och sömn. Numera fungerar mat innan och vänta minst en timme innan vi åker, svalt i bilen och flera korta stopp. Tar längre tid men vi slipper sanera bilen. Köpte en extraklädsel till vår bilbarnstol.

  Ha en fin semester

 11. Åksjukearmband från Apoteket har fungerat toppen på vår kille som nu är 4,5 år. Vi har använt dem sedan han var liten. Han kräktes så fort vi skulle köra någonstans men har inte gjort det alls sedan vi började med armbanden.

 12. Tejpa ett kors över naveln, (fungerar varenda gång) låt dom absolut inte läsa, kolla på mobil/ipad.. Viktigast av allt, se till att de är mätta.. Tomma magar blir mycket lättare åksjuka.. Sedan beror det väldigt mycket på vem som kör, iaf i min familj.. Alla blir åksjuka när maken kör, Hahahahaha .. Ha en underbar semester , NJUT!

 13. Är kolhydrater innan ni åker.
  Ge honom en kvarts tablett postafen och sätt sedan tejp/plåster så det täcker hela naveln!
  Lycka till❤
  Kram Veronica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..