Smycken och nyår

Glad nyårsafons dag! Eller va säger man?

Han ni bunkrat upp med mat och dricka för kvällen. Firar man året som gått, eller firar man året som kommer?

Ja, eller nej till smällare? 

Jag personligen tycker VERKLIGEN synd om djuren. Sen tycker jag att det är för jäkligt med alla gäng av unga män som skjuter på barn, människor och djur! Att man ska behöva stänga igen ett köpcentrum tidigare? Spysmak och äckel har jag  i munnen. Hyreshus i brand, attacker mot polis och myndigheter. Vidrigt! Jag finner faktiskt inga ord.

De här gör mig dock glad! 

Lite sminkad och uppklädd för nyårslunch. Barnen åker skidor och vi tänkte äta något litet på Högfjällshotellet 

Dessa vackra silversmycken var med i julkalendern. Några av mina favorit!

Många frågor om vart man kan hitta min kollektion av smycken. De finns att hitta på många olika ställen/städer (bäst är att gå in på hemsidan och leta återförsäljare i din stad)

 Safira säljer dem bland annat, OCH kollektion hittar du HÄR!

Ikväll blir det kräftsoppa, löjrom och lite skaldjur.  LYX! Bara vi i stugan. Det ska bli mysigt….

Filip ALLTID  redo!!

”Vem vet, kanske träffar jag en kund i backen”

Neee han åker inte skidor med finkläder.  Ett undantag nu, när han lovat en bönade Tristan att åka med honom över fjället från Lindvallen till Högfjällshotellet (jag tar bilen)

Vi syns senare ❤

 1. Fina Maggan brukar inte kommentera ! Men är en trogen bloggläsare ( varit i mng år) önskar dig det bästa av 2017! Kram från Götet

 2. Ett riktigt Gott 2017 till dig och familjen!! Du är fantastisk glöm inte det. Livet är inte enkelt men vi gör så gott vi kan. Stor kram till dig och familjen!!

 3. Det bästa vore om kommunerna anordnade med raketer på en specifik plats! Privatpersoner borde inte få köpa och skjuta var/när som helst.
  De senaste åren har folk börjat med både raketer och att skicka iväg såna där lyktor upp i skyn, MITT bland alla hyreshus där jag bor. Sååå nära att en lykta fastnade på ett hustak i fjol. GALET är ordet!!
  Nä, förbud för privatpersoner så slipper djuren lida på samma sätt och folk får ha sina ögon och fingrar kvar! Förstår verkligen inte hur en del människor resonerar kring detta..

 4. Längtar efter vår skidresa mer än någonsin nu! Kaos och kärlek i en stuga ha…. ha….! Det blir bra!

  Hur var det att få en bonusmamma som är 3 år yngre?

 5. Ingen lust alls med nyår eller något annat för den delen, Sitter och vakar vid min fars dödsbädd..:((
  Tacksam över att han inte har ont och sover tungt men livrädd för när det inte kommer någon utandning längre. Skrämmande tanke.
  Vad gör jag då?
  Springer och hämtar personal? Skakar han? Brtyter ihop?skriker?blir hysteriskt?
  Gott nytt år fina magdalena.

  1. Tankar till dig nu. Jag har varit där själv. Han somnar lugnt o får ro. Var rädd om dig. Det är inget farligt, men sorgligt. Kram

 6. Vackra fyrverkerier är väl ok men bara smällare är vidrigt, djur, och människor far illa av det skitet! Tjaa man säger väl ”gott slut på detta året”, och kl 24 Gott nytt år. Thats it. Såå gott slut o gott nytt när det är dags att fira in det nya året. O tack för bloggen:)

 7. Gott nytt år så får vi hoppas att vi gör 2017 till ett år vi vill minnas. Själv sitter jag ensam hemma med min dotter och hennes kompis som har en mamma som jobbar i vården och mina barns pappas små söner som hellre är hos mej en sina föräldrar. Ska även köra på min son och hans kompisar då ingen annan förälder vill en kväll som denna. Älskar verkligen att läsa om ditt liv där de hysteriska dags schema du har påminner om mitt ensam med 2 tonårsbarn och mina extra barn med ett jobb me mycket resande i. Mycket att rodda men man lär sej. Beundrar ditt mod och framåt anda. God fortsättning till er

 8. Gott nytt år så får vi hoppas att vi gör 2017 till ett år vi vill minnas. Själv sitter jag ensam hemma med min dotter och hennes kompis som har en mamma som jobbar i vården och mina barns pappas små söner som hellre är hos mej en sina föräldrar. Ska även köra på min son och hans kompisar då ingen annan förälder vill en kväll som denna. Älskar verkligen att läsa om ditt liv där de hysteriska dags schema du har påminner om mitt ensam med 2 tonårsbarn och mina extra barn med ett jobb me mycket resande i. Mycket att rodda men man lär sej. Beundrar ditt mod och framåt anda. God fortsättning till er

 9. Gott Nytt År Maggan och till hela din
  familj , tack för ett kanonbra bloggår ,
  ser fram emot ett nytt med mycket
  skratt och glädje ❤️

 10. Gott nytt år från mig också!
  Blev helt förälskad i de smyckena då jag såg de i kalendern. Så nu bär jag de varje dag! Bästa julklappen till mig själv.

 11. Helt kär i halsbandet men verkar slut hos Safira. Vet du nåt mer ställe på nätet som säljer det eller vad heter modellen?
  Gott nytt år!! 🙂

 12. Gott Nytt ÅR!
  Bra att du tar upp det här med det vidriga våldet, som bara blir
  värre och värre! Och det som är mest skrämmande är ju att
  regeringen inte gör något alls för att stoppa det! Allmänheten
  törs ju inte protestera heller för då är man ju rasist!!

 13. Herregud ! Är der 2017 redan ? Tiden , åren går fort ! trodde man inte då ! Ta vara på tiden ! Gott Nytt År ! Bästa Magdalena !

 14. Det blir en lugn kväll hemma i soffan. Är ny operad har gjort en sleeve operation får endast äta puré just nu. Ser fram emot ett nytt år med nya möjligheter. Gott nytt år till dig och dina kära

 15. ¨Glömde säga att jag hat / älskar Sälen , mest älskar faktiskt , men oj vad jobbigt ! Bära på klumpiga tunga pjäxor , och liften sen ! Bästa är after skin På Lindvallen !

 16. Hej!
  Läser varje dag men kommentar i princip aldrig. Bra att du tar upp detta med fyrverkerier o smällare mot polis, i köpcentrum och även in i Donken och Max. Var finns föräldrarna och i så fall vad har de lärt sina barn??? antagligen inget det skulle väl förskola och skola hantera anser de???
  Sen hatar jag allt smällande o fyrverkeriande pga alla djur som blir rädda inte bara husdjur som kanske har en familj i närheten som kan trösta och lindra tänk på alla djur i skogen.
  Gott Nytt År och tack för en bra blogg som är ärlig och rakt på.

 17. Jag tycker det är dags att förbjuda smällare/fyrverkerier. Det är bara läsa i nyheterna vilka hemskheter som hänt över hela Sverige de senaste dagarna relaterat till smällare/fyrverkerier.
  Sikta på små barn?!? Det är ju sinnessjukt. Jävla pack.
  För att inte tala om de stackars djuren.
  Barnslig beteende. Pang, pang bom! Oj vad spännande! (Inte)

 18. Så fint det är halsbandet o örhängen men tyvärr kan jag inte hitta någonstans där jag kan köpa dom. På din hemsida kan man väl inte beställa ?
  Lottta

 19. Går inte att hitta just dom smyckena du har på dig och skulle så gärna vilja köpa just dom. Sidan du hänvisar till har dom tyvärr inte. Kan du ge mig tips var jag ska söka.
  God fortsättning

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..