Smycken, bäbis och stugmorgon.

Liten mycket intensiv kille som inte gillar att sova om nätterna skänkes!  Du får blöjor och en bilbarnstol på köpet hehe

Denna lilla vilda fokuserade men MYCKET älskade unge

Det här är verkligen en härlig prövning på ålderns höst..

Struphuvud. Bröstvårtor. Hår (men inga stora tofsar, bara tunnt bäbishår) Ögon, glasögon, läppar, nyopererad bröstkorg eller tunn hud på insidan arm, hals eller lår. 

Ett stadigt paket muskler. Hänsynslös och rak på sak. Siktet på målet, sen ger han sig inte.

Han tar han sig över golvet som en snabb barracuda, TJURSKALLIG, gnällig och envis i rösten. Gråter aldrig och bjuder dig ALLTID på ett riktigt kina’leende.

Jag glömde resespjälsäng. Han kryper klättrar och drar i ALLT.. Lampor, gardiner, kuddar och väggar. Slammsuger blocket. Finns det barnbutiker i Sälen? (Måste ändå ha en för framtiden)

 I värsta får jag väl åka ner till ett av hotellen och hyra en, lättare att stoppa ner honom (Lo, inte Filip) runt 5 snåret, och rävsova när han bökar runt  

Panik imorse. Smart’as! Glömde mina nya prova’på ögonlinser hemma, skulle vara smart och köpa  ”en’gångs’linser” på ICA igår.  

Vidriga var de!! Sorry Easy eye…. Funkar säkert på alla utom mig.

Men hur kan det vara en sådan skillnad? 2+ i styrka? Men jag SÅG INGET! Filips ansikte var helt utsuddat, och allt snurrigt. Fick lite panik! Och försökte ta ut dem. Men de var så tunna att de inte gick att få tag i med fingrarna. Ännu mer panik. Jag nöp och rev så mycket på vitan att jag nästan fått en blodsutgjutelse.

Det får blir immiga glasögon resten av resan.

Charlie och Lo sover. Filip och Tristan drog till backen redan vid 09

Skönt för Tristan att få bränna lite energi. Charlie får en återhämtningsdag..

Nyhetsmorgon på datorn. Filip han kan han….

Har tappat mitt fina örhängen!! Grrr
Vet inte om det förvunnit i stugan eller ute någonstans. Usch vad ledsen man blir, när något man verkligen gillar försvinner. Måste leta i sängen. Säkert Lo som slitit av det, när han klättrat på mig.


Bytte till mina små hjärtan. Hjärtset’et är den gamla och dyrare kollektionen. Riktiga diamanter och guld. Det finns dock liknande i årets kollektion som är i silver med guldöverdrag 

Såg på bilden att halsbandet låg åt fel håll. Stenarna ligger mot huden.


Jag gillar verkligen små och enkla smycken till vardags. Stort och bling är fint till fest! Men stilrent går alltid hem.

Önskar dig en fin dag!! Vi syns lite senare❤

 1. Vi ska till Sälen i nästa vecka, hyr stuga av Bengt-Martins, deras kontor ligger i gröna byn vid experium, vi har hyrt resesäng där, åk dit och kolla 🙂

 2. Neeeeej menar du att din kollektion med hjärtenen kommer att försvinna och aldrig mer komma tillbaka? Jag som håller på att spara undan till din ring i äkta guld med diamanter formad som ett hjärta….och den finns inte att hitta någonstans. Så jag fick mejla VJ1890 och de hade den inne men kanske då i begränsat antal…. 🙁
  Jag hade inte alla pengar direkt så har fått lägga undan….hade ju blivit SÅ ledsen om den inte finns att köpa sen när jag väl är klar….ska ha på mig den VARJE dag sen…

 3. Men Maggan det är ju -2 inte undra på att du inte ser något gullfiaNi kan säkert hyra en resesäng på högjällshotellet eller i LindvallenHar en men Borlänge är en biiiit bort hoppas ni hittar en Ha en mysig dag❤️

 4. Hej härliga människa!¨
  Sov inte på två år drygt då vår lilla kille (nu 5½) skrek och gapade. Nattskräck? Ingen aning. Fick tips om Eskimo Kids, omega 3 i flytande form. Gav detta till kvällen och ungen SOV!!! Glömde två nätter efter några veckor då vi var på resa. Han skrek och levde om. Gav igen kvällen därpå och han SOV! Har aldrig slutat, ger dem ännu 🙂
  BVC ”får inte” rekommendera då det inte finns vetenskap bakom, men mängder med föräldrar kan av erfarenhet säga att det funkar. Det är använt till barn med ADHD för att få ”hjärnan” att må bättre, och öka koncentrationsförmåga. Sömnbonusen ska ha kommit som en liten överraskning. Du kanske redan fått tipset, och har provat, men om inte så testa! Gott Nytt År

 5. Vet att du skrivit om det förut men kom inte ihåg vad som hände sen. Min yngsta är några månader äldre än din och ungefär lika vild. Min är dock nr tre och jag tror att bara det faktum att man har fler stora syskon gör att man får en extra busgen. Men vill bara tipsa om att om det är magen som bökar har fullkorn varit rena rävgiftet för alla mina småttingar. Deras magar fixar inte fullkorn välling eller fullkorn gröt. Har alltid kört på 6 månader mild havre välling och 6 månader havre gröt. Funkar näringsmässigt precis lika bra. Även om de är 1,2,3 år och vill ha välling. Ha det fint på bästa stället i världen. Åker dit snart. Tips. Nedanför gustavbacken finns ett litet fik/ resturang. Ligger bredvid ett hamburge hak i samma hus. Där säljer de världens godaste mudcake. Om man gillar choklad förstås. Perfekta stället för egentid och go fika. Finns även på skiilodge i baren där. Men andra stället är snäppet godare….Men ska vara en mudcake. Helt gudomlig.

 6. Visst är det fint med stora smycken när man ska nånstans ✨ Fint med små för den delen med. Jag använder swallow halsband och armband från FEMME. Tycker dem är så fina med svalan Önskar dig ett Gott Nytt År

 7. På en stor o lång kvinna passae inte små smycken lika bra. Liten kvinna, små smycken, stor kvinna, stora smycken. De kommer mer till sin rätt då men alla tycker ju olika. Dina är oerhört söta! Gott nytt år!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..