Klippning, The killing och tjackis…

Tristan ska bli snygg inför sin semester!

Vagnen full av mat. En liten spontanare in till gatans lokala klippotek 

Några avsnitt av The Killing s 

En underbar dag! Inga måsten, inga krav…. 

 MIRKA kom förbi på en fika med fyra av sina barn. Artiga och fina barn har hon! Wow! Att lyckas så bra med så många. Jag klarar ju knappast av att uppfostra mig själv 

Idag har jag klätt ut mig till en trött tjackpundare nyss utskriven från Hinsberg kvinnoanstalt….

Tänkte fira Halloween med ett packet gula Blend och en rötjurspava på innergården..

Skrämma lite grannar och skrika efter viiiin eller buuus!!???

Haha! Om det ändå hade varit så kul!!

Tyvärr var det bara mobilen  som hamnade i selfieläge i en obevakad och kritisk sekund

 1. Magdalena, Bebisar behöver lugn o ro känner på sig när mamma är stressad, går inte att dölja, måste nog gå ner i varv, om jag läser mellan raderna så kan det vara så att Filip och du inte riktigt är eniga med livsföringen, det påverkar ju också hela familjesituationen, mycket slit o hit o dit, mycket människor hela tiden runt omkring =ORO. Ett lugnare tempo mera hemmakvällar med familjen, är nog ingen dum ide. Vad tror du själv. Hoppas du kan ta till dig det som är bäst för Er. Lycka Till.

 2. Alltså du är underbar och du bjuder verkligen på dig själv. Har beställt dina piller och hoppas verkligen på en kick. Behöver det efter att bytat jobb efter 20 år och en tuff separation. Tack för att du är du!

  1. Jag vill inte vara elak på något sätt, men tror du på riktigt att det ordnar sig bara du stoppar i dig Maggans piller??? Om det gick att göra såna piller varför tror du att ingen gjort det förut?
   Pigg? Pilsk? Smal? Ett sånt piller är ju fantastiskt. Låter nästan för bra för att vara sant?

 3. Sååå snygg i brillorna !!! ✌️Sonen stökade ett
  par ggr/natt och vaknade 4 el 5 varje morgon
  i 2 års tid, när jag lämnade på dagis hade han varit
  vaken i 3-4 Tim , helt galet . Vet inte hur vi orkade,
  men man gör det bara. Förstår att du är trött , stor
  varm kram❤️

 4. Vi kör vaket här oxå. Jag och min 1 åring. Varit vakna sedan 00:30, nu är kl 02.34. Roar mig att läsa gamla inlägg från din blogg. Du är en så härlig person! By the way, älskar dina vitaminer. Ska beställa burk nr 2.

 5. Lämnar egentligen aldrig kommentarer men här kommer en ändå…You Go Girl! Helt fantastiskt rolig och smart är du och du ger en feelgood känsla med din blogg!

 6. Ett eget rum för Lo kanske kan hjälpa. Egna rum är underskattade. Vi har fyra barn och de har alltid haft egna rum och aldrig några varaktiga problem med sömnen. Barnen har ju olika behov både som personer och genom uppväxtens olika faser. Dottern behöver svag musik för att somna, en av killarna behöver lampan tänd, den minsta behöver totalt tyst och mörkt minsta ljud väcker honom. Och tonårskillen behöver få komma och gå som han vill utan att väcka resten av familjen så han har fått ett rum på undervåningen. Förstår att det är svårt att få till i en lägenhet men ni kanske kan dela av er lägenhet så alla får varsitt ostört eget rum.
  Lycka till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..