Tack! Tack från djupet av mitt hjärta!

Wow!!  TACKSAMHET ÄR BARA FÖRNAMNET…

Jag är så överväldigad av all kärlek att jag storgrinar. TACK! Men vet ni?! VI gjorde faktiskt det här tillsammans….

Ni gav mig tipsen, ni satte ord och känsla på vad vi behövde. Jag lyssnade, läste, antecknade och förde det egentligen  bara vidare till BETTER YOU..

Sitter och läser kommentarer!!

Tårarna rinner och jag känner mig så jävla lycklig. Vi did it!! Jag visste att det funkade. Men när NI säger det! Då griper det  verkligen tag om mitt hjärtat…

 

Louie sover. Jag har ätit lunch Finncrisp med ägg och kantarellsoppa!

Njuter av att det är fredag! Över allt kul som händer…

MEN grinar OXÅ en liten (stor) tår för att jag inte sitter på tåget mot Göteborg och dricker skumpa med Hannah och Lenita

Borde kanske tvätta håret, och kanske ta en liten dösch. Sen ska jag sopa lite aska och rensa spisen innan mina elaka styvsystrar kommer hem (inte bitter hehe)
❤LOVE YOU ALL!!!!! ❤

 1. Hej
  jag läste att du har problem med att svälja, nu vet jag ju inte vilken typ av problem du har, men jag har också problem med att svälja och har varit på många undersökningar hos ÖNH och flera olika röntgen och de hittar ingenting, men så var det en läkare som sa att det är sväljningsmuskeln som har blivit förstorad och det går att operera så de skär bort en bit av sväljningsmuskeln, tänkte bara berätta det
  kram
  Helene

   1. Efter en operation av en tumör i halsryggen har jag fått obehagskänslor/svårigheter till & från med sväljningen! Kanske kan ha nåt samband för din del oxå efter din operation!? Bara en tanke!
    Trevlig kväll! Kram

 2. Jag skickade efter 2 burkar som både min man och jag ätit av i snart två veckor… känns jättebra så idag skickade jag efter en burk till ihop med en detox från Better you.
  Ha en trevlig helg!! Kram

 3. ❤️ Jag är helt säker på att du skulle kunna hitta ett arbete i Spanien (svar på tidigare inlägg) eller någon annanstans oxå för den delen… Kanske dags att skriva en ny bok? Du är så kreativ och kompetent så jag ser inga problem för din del eller för din framtid ❤️

 4. Har ätit i 4 veckor, känner mig piggare och mer alert, men jag sover plötsligt hela nätterna har inte hänt på flera år, vet ej om det har med tabletterna att göra.

 5. Jag är väldigt sugen på att köpa men undrar om det går att ta dom i samband med att jag medicineras med lithium och Lamictal? /Carina

  1. Hej Carina!
   Din läkare är den enda som får och bör göra denna högst individuella bedömning.
   Ha en jättefin helg!

   /Better you

  2. Carina; jag tror jag kan gissa mig till din diagnos utifrån dina läkemedel. Jag skulle råda både dig och din omgivning att vara mycket vaksamma på tecken på hypomani samt minskat sömnbehov om du börjar ta den här typen av produkt. Om du tidigare reagerat med uppvarvning på SSRI skulle jag avråda dig från att prova.

   Vänligen Anna, läkare

 6. Nu äntligen har jag beställt tabletterna och hoppas på att bli piggare. Det finns nog ingen som är så seg och trött som jag 🙂
  Jag älskar verkligen din blogg. Så ärlig, så rolig och du verkar vara en underbar människa.
  Kram
  Helen

 7. Kalla mig trög, hänger inte med i svängarna nu. Magnus Herman och my hade nåt samarbete om tabletter har magdalena och Magnus det också.? Trodde det var 2 olika tabletter. Nån som har större koll än snurriga mig.?

 8. Kalla mig trög, hänger inte med i svängarna nu. Magnus Herman och my hade nåt samarbete om tabletter har magdalena och Magnus det också.? Trodde det var 2 olika tabletter. Nån som har större koll än snurriga mig.?

  1. FIA; det är ett stort projekt Magnus Hedman har i hälsobranschen med många hälsosamma olika preparat för olika saker. Helt seriöst och noga utprovat sedan lanserade han sitt företag via event och olika bloggare i tränings branschen.Men, dock ; Magdalenas vitaminboost piller har hon i samarbete med Magnus Hedmans företag arbetat fram utifrån FRÅGOR till sina läsare här:)!! Så har Magdalena testat det noga själv innan hon och företaget lanserade det och vi som läser får följa det ……En mamma med många bollar i luften som Magdalena är:) Så dom andra eventen med bloggare är vanliga reklamdrive saker via hälsobloggare. 🙂 kramar för boostvit.piller verkar funka jättebra;)

 9. Jag har ätit dessa tabletter nu i snart två veckor. Har inte haft några känningar av pms som annars kommer som ett brev på posten. Småbarnsförälder som jag är så brukar jag annars somna vid senast halv nio på soffan, men där har jag verkligen märkt skillnad.. Kan vara vaken till halv elva/elva men känner mig ändå pigg när klockan ringer dagen efter.. Samt att jag första veckan gick ner 1(!!) kilo, bör väl tillägga att jag stramade åt kosten lite när det gäller kolhydraterna men ändå, känner mindre sug både efter mat och annat sött. Ska bli kul att se vad vågen visar på söndag! Så hatten av för dig Maggan och TACK för att du tog tag i detta och såg till att vi fick ett ”super-piller” 😉

 10. Oj , läste bland kommentarerna att någon trodde det var nån sorts av bantningspiller ? Nej sådana piller finns inte. Däremot finns det säkert alla mineraler och vitaminer som vi behöver i dom.

 11. Ett tips för att kunna ha lilla Lo i sängen hos dig, köp ett sidoskydd (sk sänghäst). Det bästa vi haft till våran minsting så vi har fått sova (utan att han trillat i golvet). Det går även med kontinentalsäng om ni har det man får bara fixa och trixa lite. Googla och läs.

 12. Så nu har jag beställt! Äntligen! Efter att ha varit sjukskriven ett tag pga utmattning känns det som om detta är precis vad jag behöver!!! Tack Magdalena för all inspiration du ger.Längtar efter en bok av dig nu : ) Många Kramar

 13. Jag började äta tabletterna i några dagar men kände att jag inte kunde sova så nu har jag slutat ta dem. Kan man bli så pigg av dem att man inte kan sova?

 14. Hej!
  Spännande med din produkt. Grattis! Du är otrolig som fixar så mycket, med alla barnen. Men jag undrar fortfarande varför inte Filip tar mer ansvar. Du verkar få slå knut på dig HELA TIDEN när han mest verkar glida förbi sitt föräldraansvar. Varför är det DU som alltid ska fixa barnvakt med hjälp av dina släktingar och vänner och varför är det DU som måste ställa in en tjejhelg. Varför är det du som alltid går till BVC? Ni jobbar ju båda två? Jag skriver inte detta för att jag är något troll utan för att jag blir bekymrad för din skull. Hur länge orkar du med? Sätt ned foten. Lämna sonen i famnen på sin andre förälder när denne åker iväg och lev lite du med! Tyr han sig bara till dig så är det en varning att han behöver mer tid med sin pappa. Boka fler tjejhelger och möten och bara dra.Det skulle jag ha gjort. Kram

 15. Charlottas synpunkter på Filip håller jag inte helt med om,han är säkert som dom flesta pappor, att han har ett arbete som han måste sköta och det är,, ju inget 9-5 jobb precis, och titta BVC t.ex. så är det 90% mammor som sitter där med sina barn,nej jag kan inte tycka synd om Maggan som är en stor idol till mej,hon har det så mycket bättre än många mammor då menar jag inte ekonomiskt ,
  men med annan barnvakt,resor m.m. en sak till det Maggan gör VILL hon göra och det är mycket därför hon är som härlig person ,jag tror att dom löser det här själva utan pekpinnar . Heja Maggan och Filip önskar Er all lycka i framtiden.

 16. Vill bara förtydliga att jag förstås önskar dem lycka till jag med. Men jobbar båda i en familj bör båda ta ansvar för barnet. Rent principiellt. Borde gälla alla familjer. Alltid.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..