Bästa natten och tvättspray 

Bästa natten på länge. Somnade 20 vaknade 05, somnade om till 07!!! (med några.3-4 små nappgnäll och en flaska välling 06)

Idag fick Charlie välja kläder HELT själv. Jag lovade att inte klaga eller skicka tillbaks honom till garderoben igen. 

Duktiga lilla kille! It’s a match…

Overall! Bästa på förskolan…. Bara dra på sig. Varm och slitstark..

Lo har börjat klättra och försöker resa sig mot allt. Han kan inte. Blir arg, frustrerad och skriker. En riktig liten stenbocken den här. Stångar sig blodig mot allt

Stod en goodiebag-reklam-present-påse från ett pr-bolag utanför ytterdörren igår. Rotade runt, och blev faktiskt RIKTIGT glad…

Du vet att jag brukar fylla en sprayflaska med vatten och en skvätt sköljmedel. Mitt husmorstips som jag bloggat om massor av gånger här inne.

”Färdiga” uppfräschningssprayer fanns att köpa i England under mina år där. Men har INTE hittat något liknande i Sverige som luktar ”sköljmedel” gott

Linnéspray!! Äntligen har de kommit!

And ooooh my God vad den luktade gott

Vilken reklam jag gör nu. Tyvärr har jag ingen aning om vart man kan köpa den. Måste googla?!

Plus en liten flaska att ha i väskan. Riktigt grymt att spraya på kläder man inte vill tvätta varje gång man använt, men fräscha upp!

Spraya  mattor, gardiner och soffa

Började med min åkpåse som legat på vinden. Nytvättad men lite unken. 

Nu är den vädrad och luktar ljuvligt..

Sköljmedel med vatten har ju funkat bra hittills.  Men jag vet inte om det är bra för materialen man sprayar på. 

Soppa och Finncrisp. Skulle nästan kunna tro att jag är gravid igen. Sådana CRAVINGS! Kan inte leva utan mina varma koppar. Hehe frukost, Mellis….

Doppa Finncrisp med MYCKET smör och ost! Mmmmmmmmmm

Lo har somnat om, och jag äter frukost framför Nyhetsmorgon ❤
Önskar dig en fantastisk dag!!! TACK för allt fint du skriver till mig. Det griper verkligen tag om mitt hjärta! Man får sällan beröm eller komplimanger i vardagslivet. TYP ALDRIG! 

NI GÖR MIN DAG!! varje dag! Varje vecka. År in och år ut! Tänk att vi hängt i sammanlagt 7 år snart? SJUKT lång tid!

Härligt!❤

 

 1. Åh, det tipset om sköljmedel/vatten i sprayflaska har jag helt missat trots att jag följt dig ett bra tag. Måste jag testa! Älskar sköljmedelsdoft!
  Har lämnat sonen i skolan, varit inom gymmet och nu kopplar jag av i soffan med kaffe och bloggar. Tack för dina ärliga, härliga inlägg, de lyser upp! Kram, ha en bra dag!

 2. Tack för att du finns. Du gör mina dagar. Du är en sån härlig människa och din familj är underbar. Skönt att du har fått sova. Här är det si så där med det. 6 st tänder på en gång. Usch stackars liten. Hoppas du får en underbar dag. I Ystad regnar det. Kram♡

 3. Såg att många hade skrivit Länsförsäkringar, dom lämnade vi när min sons bil blev stulen och dom sa att det var min bil så han fick inte ett öre fast vi gick till rättegång, vi tog bort allt vi hade,nu har vi Dina dom är kanon

 4. Åh vad man känner hur livet kommer tillbaka till en när en får en bra natt! Efter veckor av skitsömn och massa gnöl, stök och bök av liten bäbis sa jag till min sambo vid fyrarycket med en gnällig bäbis som jag vaggande i famnen att jag nog inte mår så psykiskt bra och vill åka på semester ENSAM asap. nästa natt = toppen natt och ALLT är frid och fröjd med hur mycket energi som helst. Och så fort de små livet ler med hela ansiktet mot en är ju allt förlåtet..! Tack för en mysig, ärlig och härlig blogg, den gör mig glad!

 5. Gillar verkligen din blogg! Du är så ”vanlig”, ärlig, öppen, humoristisk och bjuder ständigt på dig själv. Älskar genuina människor och du är en sån! Kram ❤️

 6. Jag har just upptäckt Washologi, hittade det till slut i en affär i stan. Går och sprayar Glädje överallt. Älskar det! Enkel lycka till ett fräscht hem 🙂

 7. Hej! Kom av en slump in på din blogg idag. Såg bilderna på washologiflaskorna och kan med glädje berätta att det är min moster Viktoria Widengren som tagit fram den produkten. Hon är fyrbarnsmamma till fyra grabbar och har nu tagit tjänstledigt för att satsa på washologiprodukterna fullt ut. Gå in på washologi.se så hittar du hennes fantastiska produkter. Mvh/Emelie (systerdotter till Viktoria)

 8. Kul att läsa allt. Charlies frisyr kanske kan rädda min dag imorgon. Jag använde hårtrimmer på min 8-årige son. Katastrofen var ett faktum. Gråt och tandagnisslan. Blir till frisören imorgon och så ser jag din bild. Charlie verkar ju ha snaggat på sidorna. Wihooo. Kanske kan ändra detta till ngt positivt. Har du bild på Charlies frisyr vore det kanon.
  🙂

 9. Det är du som gör min dag, tack snälla för att du delar med dig. Sköljmedelssprayen går varm här hemma.
  Måste testa denna nyhet.

 10. Halloj tack för en jävligt underbar blogg, alltså verkligen! Du är en grym förebild, för dina barn, för mig som mamma o för många andra. Så tack!

  O den här sprayen finns även i Kalix i en liten boutique, hihi. Doftar super!

 11. Fina Charlie, vad duktigt han matchar
  Tänk att jag har läst din blogg i 7 år, nästan varje
  dag. Det är därför du känns som en gammal vän!
  Bästa bloggen fortfarande !✌️

 12. Tips på linnevatten som luktar ännu godare än Washologi är Durance (speciellt cotton flower). Läs mina recensioner på Vardagsbloggen.se Jag använder den på allt, när jag bäddar, kläder som inte ska tvättas så ofta, soffan, mattor, i garderober…överallt:). Den luktar som ren tvätt, inte för starkt.
  Tack Magdalena för en givande blogg!

  1. Jag har testat både Durance och Washologi gillar sistnämnda mer både för miljötänket de har samt att det faktisk är en svensk tjej som tagit fram hela serien som tillverkas i Svedala! jag är helt såld på washologis,tvättmedel galet bra! Jag handlar på NK hem plan 3 såg nu även att Åhlens city hade sortimentet!
   Tack för bästa bloggen

  2. Jag älskar fräscha dofter och sprayer och har självklart betat mig igenom både Washologi och Durance sortiment. För mig är vinnaren Washologi och favoriten Längtan som är så fräsch! Handlar alltid online från hemsidan. Tack Magdalena för en inspirerande och vardagsupplyftande blogg.

 13. Åh, washologis grejer år toppen. Har själv längtan som jag sprayar på plagg gardiner you namne it. Luktar så fräscht. Och sedan att det är ett svenskt företag som tillverkar är ju ett extra plus.Gå in på deras hemsida så hittar du återförsäljare nära dig.
  Tack för en underbar blogg.
  Kram

 14. Du härliga inspirerande kvinna har en fantastisk blogg som jag följt lääänge<3
  Washologi är helt fantastiskt, miljövänligt med snygg design och fantastiskt innehåll skapat av en precis som du inspirerande och härlig kvinna! Finns att köpa i Stockholm på Åhléns City och NK bla… Kram så länge…

 15. Har nyligen upptäckt Washologi och de inte bara luktar ljuvligt, utan tillverkas i Sverige och är miljövänligt! Missa inte att pröva deras tvättmedel, framförallt Sportvätt som effektivt tar bort svettlukt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..