ALL I ONE BOOST

Idag, NU så får jag äntligen berätta vad jag burit på för liten hemlighet i veckor, månader….

Kommer DU ihåg att jag ställde frågan till ER i April HÄR! 

Om jag fick möjligheten att representera  oss alla. Vad hade vi velat ha för hjälp i  vårat dagliga liv. Svaret var 

-Vi ville känna oss pigga, glada, starka, kanske få bukt med några extra kilon. Känna oss lite pilskare skrev någon, mer motiverad, mindre nedstämd OCH spänd

Nu har JAG, VI tillsammas gjorde det!!!

 Jag har lyssnat på er! Min egen kropp. 

Och tillsammans med flera duktiga människor inom BETTER YOU’s produktutveckling tagit fram den ultimata ”ALLA IN ONE BOOST’N”

Jag har genom åren stoppat i mig olika kosttillskott, vitaminer… Jag har haft skåpen fulla av burkar. Jag glömmer att ta skiten.  Som mest i våras stoppade jag i mig nästan 12 tabletter på en dag

Fitness, magnecium, cvitamin, gurkmeja, koffeintablett, bärboost, grönt kaffe…mm ALLT är grymt och gör underverk. Men jag är mycket på resande fot både med jobb och privat

 Jag behövde nästan resväska på hjul för att kunna frakta med mig alla burkar

Men NU är den äntligen här!! Mitt MIRAKELPILLER! Allt i ett. Verkligen allt i ett! En liten burk man kan ha med i handväskan

FRISKVÅRD, VIKTKONTROLL, ENERGI 

Det här var önskelista till BETTER you, min sammanställning av alla våras röster

”Mitt tempo kostar mycket energi och kraft. I jobbet behöver koncentration vara på topp i varje steg jag tar.
Privat har jag diverse olika utmaningar som gör att jag blir stressad och det är inte sällan det leder till att mitt humör påverkas negativt.
Vad händer?
Jo, jag tycker mig inte hinna äta och slänger i mig något snabbt vilket leder till att min vikt ökar.
Summering av allt ovan:
Mitt immunförsvar tar stryk och jag blir förkyld eller sjuk på annat sätt!

Drömmen hade ju varit om det fanns något som kunde göra så att jag
Hade lättare att bibehålla koncentrationen
Inte kände mig så stressad
Inte gick upp i vikt
Höll mig gladare och piggare
Kände ett större lugn och harmoni
Var frisk längre….Vad fick jag tillbaks?

Jo…

Och det är inte bara för tjejer. Det är för ALLA! Filip äter och han har gett till många av sina vänner och kollegor som lever stressiga liv.

Varför har jag inte avslöjat något tidigare.

För att jag verkligen ville ge det ca 6 veckor och se om jag mådde bättre, märkte en skillnad. Vara försökskanin. Vill ju inte lura på dig något skit som inte funkar

Mitt svar är Ja, jag märker skillnad  på bla. mitt humör. Jag skriker inte lika mycket” jag tappar det inte (på barnen, Filip eller i trafiken hehe) på samma sätt”

Nu de senaste veckorna har ju bäbisen sovit dåligt, och jag har varit konstant trött… MEN jag känner mig faktiskt mer skärpt och företagsam. Annars skjuter jag lätt på saker. Jag känner ett ”jävlar anama”, mig mer fokuserad och inte lika eftermiddagsdöd/matkoma’dippig som jag tidigare gjorde

Vikten? Ja den har väl INGEN här missat förändringen på? 

Jag har gått ner ca 9 kg på 6 veckor (nu lite mer)  En balanserad kost, vardagsmotion, boosten och mindre alkohol. (Skrivit om det tidigare HÄR!)

Nackdelar? Iochmed att allt är NATURLIGT, tillochmed kapslarna är gjorda cellulosa (från träd) så finns det INGA egentliga biverkningar.

Jooo, JAG kan känna att jag svettas mer? men det är nog chiliextraktet som jobbar med fettförbränningen. 

Ja den här bilden har nog de flesta (inkl mig själv)  gjort sig lustiga över, både i media och på olika forum. 

Det här var jag den 16 augusti (övre bild) och veckan efter Ibiza 20 augusti  hemma i Sverige 

DETTA ÄR JAG den 17 september (under) ca: 6 veckor SENARE

Och sen får du  en jäkligt sunkig Idag-bild

Skitsamma med alla mag och kroppsbilder egentligen… Ytligt och lite utseendefixerat.

Jag MÅR bättre! Både i kroppen, lederna, ryggen, höfterna OCH själen DET är faktiskt det viktigaste

Jag känner mig STARKARE, SNYGGARE har mer ENERGI och livslust…

Är du nyfiken, har frågor? Ställ dem i kommentarerna, så svarar jag eller några av mina kollegor och medarbetare 

Läsa mer om om BOOST, eller beställa den? Det kan du gör HÄR!

(PS: Det är lite först på kvarn. Det finns på lagret. Men inte obegränsat. Tillverkas här i Sverige. Och vi producera mer såklart. Men det kan ju ta lite tid)
Puss o kram! ❤

  1. Hej Sofie!
   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin.
   The choice is yours☀️
   Lycka till!

   1. Your choice….är det något man bör skriva om man är ansvarig för ett nytt piller?
    Låter oerhört oproffsigt tycker jag. Som att man vill sälja till varje pris. Någon med ansvar skriver väl att man inte bör ta något piller när man är gravid eller när man ammar. För ni vet ju inte säkert, eller hur?

  1. Hej Camilla!
   Kul att du äter fitnesskapslarna!
   Det går alldeles utmärkt att kombinera dem med Magdalenas produkt.
   Den innehåller en rad tillskott med andra användningsområden så jag skulle säga att den kommer boosta ytterligare.

   Lycka till Camilla!

  1. Hej Lotte!
   Jag tycker absolut att du ska fortsätta med D-vitaminen då den är superviktig för oss nordbor.
   Den finns inte representerad i Magdalenas produkt, inte heller Betakaroten.
   All In One Boost är fullpackad med andra tillskott jag varmt kan rekommendera alla att testa.
   Lycka till Lotte!

   Best,
   Better You

  1. Hej Karin!
   Då detta är friskvård och inte sjukvård så kan det aldrig garanteras att allt blir perfekt.
   Vi kan aldrig försäkra oss mot en bristning eller sträckning men vi kan förbereda och förebygga så gott det går.
   Hoppas du får en fin dag Karin

 1. Skummade igenom men ska man ta 2 tabletter till frukosten, lunchen? Eller en tablett på morgonen o en på eftermiddagen? Hur gör du?
  Hur mycket vatten dricker du om dan?
  Tack o kram!

 2. Ska beställa direkt 🙂 hur mycket väger
  du nu , jag har aldrig sett dig så smal
  som nu , riktigt bra kämpat Maggan ❤️

 3. Perfekt precis vad jag efterfrågat. Var i kontakt med better you för ngn vecka sedan angående något som piggar upp ger energi o välbefinnande. Äntligen! Beställt o klart ska bli kul att testa…

 4. Beställt! Du är magisk Maggan, tack för att du hjälper!
  Här sitter jag, en 28 åring utan barn men som är helt sönderstressad av livet iallafall, och beställer de här kapslarna. Jag tror på dig 😉

 5. Hallå Maggan!
  Tror inte på såna piller, men gillar din blogg och dig så j-la mycket så nu har jag beställt en burk endast pga det. Spännande och se om jag märker resultat. Skrattade gott åt ditt inlägg med hantverkarboysen! Du är för härlig! Kram från Småland!

  1. Ahhh Malin du måste vara den där typiska tablettköparen som dom måste ha pratat om
   ”Dom gillar dig Maggan, dom kommer köpa bara för att du säger att det fungerar…”

 6. Wow de måste jag köpa var kan man köpa dem och hur många tabl om dagen?du kan väl lansera dem i svensk affärerna här i marbella Kram

 7. hej Magdalena.
  kan du inte lotta ut några burkar? Jag söker förnärvarande sjukersättning och min man är svårt hjärtsjuk även hann slåss mot försäkringskassan.
  Vi behöver båda boostas men inga pengar finns.

  kram Lotta

 8. Låter toppen MEN jag vill gå upp i vikt. Jag har alltid varit lång och mager, vilket jag också ständigt fått och ännu får höra. Jag är size 0 av naturen, har inte på något vis strävat efter detta, i stället har jag hela livet skämts för min magra kropp. Har fått ständiga negativa kommentarer om att jag ska ”sluta banta”, ”skärp dig” osv. Men jag har aldrig i hela mitt liv bantat , jag äter allt, dricker måttligt med vin och är ingen gymmänniska och jag har nu inträtt i mogen ålder 40+ och har tonårsbarn men min kropp är den samma smala…förutom viss gravitations påverkan…Så om du tar dessa tabletter och byter ut viktkontroll till viktuppgång då lovar jag att köpa hela lagret!
  För booster av energi mm vill jag gärna ha! Kram

 9. Tänkte kolla om du får ge något rabatterbjudande från better you. De brukar ju ha något typ 20% när de åker ut i butiker.

  1. Hej Anna!
   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin.

   Valet är ditt

 10. Hej, jag är sugen på att testa denna. Men jag har en man som är oerhört skeptisk till tabletter och jag vet inte hur jag ska göra. Testa själv eller strunta i det?

  1. Hej Jennie!

   Den här produkten är helt naturlig och har vegetabiliska kapslar utan bindmedel eller gelatin.
   Det är bra att vara skeptisk och noggrann i denna världen. Jag ville bara förtydliga att produkten inte innehåller syntetiska ämnen.

   1. Och alla naturliga ämnen är bra för alla människor? Vad man än har för grundproblem? Vad man än har för sjukdom så förvärras ingenting om man tar dessa tabletter? Och vad man än tar för mediciner i sitt dagliga liv så är det ok att blanda dom med dessa tabletter?

    1. Hej!
     Vår produkt specificerar tydligt vad den innehåller och vilka ämnesområden den är ämnad för.
     Jag håller med dig helt i att alla naturliga ämnen inte är bra för alla.
     Gällande medicin eller sjukdommar rekommenderar vi alltid personen att tala med sin läkare. Vi arbetar med friskvård i syftet att förebygga, inte sjukvård.

     Ha en underbar dag och tack för dina frågor!

     Med vänlig hälsning,

  1. Hej Frida!
   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin.
   The choice is yours☀️
   Lycka till!

 11. Beställt! Fasen vad spännande det är ska bli Har både fibromyalgi, ibs, depression, övervikt, stressymptom, risigt hår och fan och hans moster. Hoppas så att jag kan få någon lindring som inte mediciner råder bot på (och man blir helt skev i hövvet)
  Tack ❤

  1. Hoppas du skrev detta inlägg med ironi, för inte stoppar du väl i dig dessa tabletter med alla dina diagnoser utan att prata med din läkare?

  1. Hej Therese!
   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin.
   The choice is yours☀️
   Lycka till!

 12. Hej! Min fråga är väl hur mkt har du ändrat din kost o träning och skulle det inte kunna vara det som gett dig din förändring…?
  Om du hade testat tabletten utan att ha gjort ngn förändring hade du fått dessa resultat tror du..? Vilket som är du jätte fin och glad se dig må bra! Med vänlig hälsning, Smulan

  1. Skulle nog faktiskt också vilja påstå att lägga om kosten och tusentals steg har nog bidragit till bättre välmående, energi och viktnedgång.

   1. Håller med! Maggan fastade ju x antal dagar o levde på soppor o väldigt lite mat. Dessutom långa promenader. Sen är ju alla de ingredienserna väldigt bra för kroppen. Men 9 kg på 6 veckor är inte pillrens förtjänst.

  2. Ja man blir helt slut av att läsa hur många som beställer dessa superpiller utan att blinka. Det finns inget piller i världen som kan göra att du går ner 9 kg på någon månad. Blir typ rädd av okunskapen hos många…

  3. Hej Smulan.
   Väldigt sunt inlägg. Självklart måste man röra på sig i någon form om man vill få igång förbränningen!
   Det finns ingen tablett i världen som bara förändrar ditt liv till att bli perfekt i dem områden man vill ha ändring.
   Produkten är inte tänkt att göra folket mer stillasittande i tron om att den fixar allt.
   Vi arbetar med kosttillskott för personen som inte får i sig tillräckligt mycket näring varje dag.
   Vi ska snarare ses som en kompis i resan mot det mål man har istället för mirakelmän.
   Gällande marknadsföringen så lovar vi aldrig något då våra kroppar är olika och således också resultaten. Vi arbetar med friskvård och vill med våra produkter förebygga så mycket vi kan.

   Tack för väldigt intressanta synpunkter
   Ha en fin kväll!

   1. Ja absolut! Mycket sunt….

    Jag skriver väldigt tydligt i äldre, nyare och I DETTA inlägg. Att jag rör mig en mil om dagen. Inte dricker alkohol OCH snålar med kolhydrater och onyttigt.
    Det finns INGA tabletter som gör jobbet för dig. Du måste röra dig och leva hälsosamt… Sen tror jag att kosttillskott verkligen kan vara en boost på vägen och till en stor hjälp..q.
    Jag äter dessa för framtiden, mitt mentala mående och hälsan.
    Det finns INGA genvägar.

 13. Har nu beställt ”dina” piller för jag behöver verkligen en boost i både humör och kropp. En undran dock: Hur har du ätit under tiden och hur mycket har du rört på dig?
  Hoppas att detta piller ska hjälpa mig att ta mig ur min utmattningssyndrom och komma tillbaka till livet!

  1. Hej Susann!

   Det är vegetabiliska som inte skiljer sig från de flesta på marknaden i storlek.
   De är tvådelade så du kan med enkelhet öppna den och hälla i pulvret i någon dryck förslagsvis.

   Ha en fin kväll!

  1. Hej Åse!

   Du kan äta båda produkterna då de är uppbyggda på olika sätt även om vissa ämnen är samma.
   Magdalenas produkt ska ses som mycket mer än viktkontroll.
   Den har en rad ämnen som ska ge skjuts i friskvård, energi mm.

   Ha en fin kväll!

  2. Men förstås vill ju Better You att du helst äter ALLA piller dom säljer.
   Om du köper dom nya och slutar med dom gamla så tjänar dom ju inget på dig 🙂 🙂 🙂

 14. Tog och beställde mig en burk direkt utan att egentligen tänka
  En fråga… När du skriver att du ätit balanserad kost. Har du då ätit ”vanlig” mat då eller har du följt någon diet?
  Jag har några extra kilon som jag vill få bort och funderar på om dessa kan hjälpa mig, min träning som är ca 3-4ggr/vecka och ”vanlig” mat…?
  Kram och tack för att du är du

  1. Hej Anna!

   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Därför kan vi inte ge dig mer tips än så även om du inte är gravid än.Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin och den har inga syntetiska material i sig.

   Lycka till Anna!

 15. Hej! Hoppas detta gör underverk! Har två tjejer en på 7 år och en bebis som blir 8 månader snart och det är full fart. Måste man ta två varje dag? Tänker att dom kostar ju lite. Tack för en härlig blogg

 16. OCH såklart var jag också tvungen till att prova, litar på dig så ska helt klart bli spännande att få testa <3
  Änglakramar Maria

  1. Hej Carro!

   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel. Den innehåller inga syntetiska ämnen.

   Lycka till!

 17. Hej,

  Dessa låter väldigt intressanta. Jämt stressad och trött så ska prova dessa. Men undrar dels hur stora kapslarna är? Svårt att svälja och sen undrar jag om det spelar någon roll om man äter enligt lchf när man tar dom?
  Tack för att du provat detta och en härlig,ärlig och rolig blogg.

 18. Hej Magdalena !Det låter ju nästan för bra för vara sant .Iaf tycker jag det är bra att du testat det .Och ser välmående ut .Än om du gjorde det innan också .Jag undrar om man kan äta dessa om man äter antidepressiva Sertralin samt seloken ? Kram från Åsa i Skåne

 19. Hej, två frågor, hur mkt mer svettas du? Under min sista graviditet svettades jag enormt mkt mer än i vanliga fall och det var inge kul så därför undrar jag:) och kan man äta det när man ammar? Tack för en rolig och underhållande blogg. /Stina

  1. Hej!
   Vi rekommenderar alltid att prata med husläkaren först innan du gör något annat.
   Hoppas det går bra!

   Ha en fin kväll

 20. Tack!!!! Själv äter jag både fitnesskapslarna, grönt kaffe och betakaroten. Super om man kan få ”allt i ett”. Dessutom äter jag Bobbys hair och d vitamin så det blir ju några piller om dagen. Kram

 21. Kan man få den till Finland? Känner jag har energi brist och skulle verkligen behöva boozta upp mig med något extra Tackar för svar

 22. Hej, finns det på Life? Jag har köpt Better You magnesium där och den gjorde direkt underverk mot mina myrkrypningar i benen på natten. Kanon!

  1. Karin, det finns en knapp som heter ”older comments” som på svenska betyder ”äldre kommentarer”. Din kommentar om ryggont ligger där och du har fått svar direkt från Better You. Ingen som tagit bort din kommentar, oroa dig inte.

 23. Cola ner tempot i stället, ”dra ner volymen”!
  Gör inte allt på en gång, Sålla dina måsten.
  Lär er spara på er energi, istället för att köra slut på er människor.
  Vitaminer hit o dit , upp och ner, ät det , gör du , gör så…
  Bli smal så är ni lyckliga
  Förläng hit förläng dit..
  Hallå?!!!!
  Och många går på det…
  Och alla älskar att tjäna pengar..
  Och vi som handlar tror på allt som skrivs.
  Ta det lugnt, lyssna på kroppen…
  Det är vad jag tycker!
  Älska er själva som ni är..
  Gott folk!!

 24. Hej
  Det är nog bäst att kolla med sin läkare, om man äter mediciner.
  Min läkare avrådde mej för kosttillskott tillsammans med mina mediciner.

  1. Hej Tanja!

   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin Och har inga syntetiska ämnen i sig.
   Your choice

   Ha en fin kväll!

 25. Har nu beställt dessa piller som jag med spänning ska pröva 🙂 funderar på vad du åt under tiden när du åt dessa piller när du droppade i vikt? Med vänlig hälsning, Hanna, tack för en grym mänsklig blogg 😉

 26. Alltså seriöst, det finns inga piller i fina burkar som gör att man rasar i vikt. 9kg på 6veckor. Den viktnedgången beror på nåt annat. Mindre mat och mer motion. Mycket fokus på vikt här, bilder och allt. Jag köper det inte! Nån som tjänar pengar…kommit fram till magiskt piller på två månader…nja

  1. Hej Maria!

   Vi delar din uppfattning helt.
   Det finns inga magiska piller som gör allt jobb åt dig.
   Vi arbetar med detta för att kunna vara ett komplement till människan som inte får i sig rätt näring varje dag.

   Gällande produkten och den korta tid du nämner för processen att skapa den är inget ovanligt för oss.
   Vi har en gedigen erfarenhet och stor kompetens i att framställa produkter som tagit stor hänsyn till människan 2016.

   Kan vi hjälpa personen i att fylla något behov så är vi mer än nöjda.

   Ha en underbar kväll

  1. Hej Ida!

   Det är väldigt individuellt och svårt att ge ett svar som ska fungera till 100%
   Testa dig fram och hitta din nivå så hoppas vi på roliga resultat

   Ha en fin kväll!

  1. Hej Elsa och tack för en bra fråga.
   Vi tror att naturens sätt att paketera näring är det bästa, därför har vi inte behandlat kapseln eller fyllt ut med några utfyllnadsmedel.

   Ha en fin kväll!

 27. Låter bra med naturliga produkter och du ser fantastisk ut. Jag behöver verkligen massa energi, har en 2 åring och en 3 månaders och ingen av dem är av den sovande sorten tyvärr Jag undrar om man får äta dem medan man ammar?
  Mvh Hanna

  1. Hej Hanna!

   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin

   The choice is yours
   Ha en fin kväll

  2. Hej Hanna

   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin, den har heller inga syntetiska ämne i sig.

   Ha en fin kväll!

 28. Grymt bra, kör Hallon/gröntkaffe från BetterY och Bobbyshår kan jag köra på med dina oxå? Jag har även prövat fitnesskapslar, jag fick dock sjuk halsbränna av, tror det var chilin/pepper, hur är dina kapslar är det lika mycket chilli/peppar som Fitnesskapslarna?

  1. Hej!

   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin, den har heller inga syntetiska ämne i sig.

   Ha en fin kväll!

  1. Hej Susanne!

   Det är vegetabiliska kapslar som är tvådelade.
   Du således enkelt öppna dem och hälla i pulvret i någon dryck.

   Ha en fin fortsatt kväll

 29. Hej.
  Detta skulle jag verkligen behöva prova.
  Är det något som man bör undvika under graviditet? Hittade inget om det nämligen i inlägget.
  Hälsningar Johanna

 30. Men åh..vad fint och snabbt du gick ner,det är ju så med oss som har lite byst det sätter sig gärna där och då ser man ju så mycket större ut ,försöker själv med 5,2 nu funkar bra ,ser inte så mycket på vikten men känner på kläderna,men skulle du vilja vara snäll och skriva lite hur du gör ,typ hur en dag ser ut från morgon till kväll med din mat, alltid bra med tips och råd ‚]tack för att du är du på en bra och rolig och inspirerande blogg kram kram jeanette

 31. Men åh..vad fint och snabbt du gick ner,det är ju så med oss som har lite byst det sätter sig gärna där och då ser man ju så mycket större ut ,försöker själv med 5,2 nu funkar bra ,ser inte så mycket på vikten men känner på kläderna,men skulle du vilja vara snäll och skriva lite hur du gör ,typ hur en dag ser ut från morgon till kväll med din mat, alltid bra med tips och råd ‚]tack för att du är du på en bra och rolig och inspirerande blogg kram kram jeanette

 32. Hej! Tar man en tablett om dagen? Innehåller detta c vitaminer? kan man dessa om man är gravid? Stort tack för svar och framförallt GRATTIS!!!!

 33. Kosttillskott och naturläkemedel kan ge effekt men glöm inte att motionera och ät bra mat. Det ger större effekt än någon tablett i världen. En långpromenad på 2 timmar bränner flera hundra kalorier! En tablett som innehåller grönt te, chili mm kan öka på det med några % så du måste göra jobbet själv. Glöm inte det. Går inte att sitta på sitt arsle och tro att man blir smal av piller.

  1. Har inte Maggan skrivit att hon går en mil eller två….inte alla har tid och ork till det.
   Jag blir lite mörkrädd av sånt här. Att så många tror att det är en genväg, och att det är heeelt ofarligt. Snälla läs på lite mer.

   1. Är detta ett Mirakelpiller???? Hur många tror på det? Det ska bli riktigt kul att se och höra hur många vackra snygga smala lugna trygga lyckliga tjejer 0 killar det kommer att finnas om så där 6-7 veckor! Lycka till. Kanske Nobelpris.

 34. Hej
  Beställde en burk direkt, har köpt där förut och har varit nöjd! Min fråga är, vad åt du under tiden? Jag vill minska mitt intag av skitmat och godis men vad ska jag äta .. vad åt du? (Vill inte banta, då jag har två döttrar på 13 & 16 som set allt man gör..)
  You rock Girl!!
  Kram

 35. Undrar fortfarande vad som är sant. Du skriver att led-och ryggont försvunnit sedan du tagit tabletterna. För ett par dagar sedan skrev du ju att du hade ont i din rygg.

  1. Hej Anna,
   Med tanke på chilin skulle jag vara lite försiktig om du har återkommande problem.
   Rådgör hellre med din husläkare om det kan vara idé att testa.

   Ha en fin fortsatt kväll

 36. Hej Maggan. Jag har svårt att svälja kapslar. Går det som med de andra better for you kapslarna att hälla ut innehållet i vatten?

  Har beställt 2 burkar nu 🙂

 37. Finns inga receptfria mirakel piller som gör att man rasar i vikt maggan levde ju på soppor….inte konstigt att hon gick ner, berodde nog inte på nåt piller som nån” Einstein” tagit fram på 6veckor!
  Men tror man på det så hjälper ju ett vanligt sockerpiller också..samt om du lever på soppa och och dricker laxerande te så kan du rasa ganska mycket i vikt!

 38. Finns inga receptfria mirakel piller som gör att man rasar i vikt, Maggan levde ju på soppor…
  men visst tror man på det så kan ju vanlig sockerpiller ha samma effekt samt om du lever på soppa och dricker laxerings te så rasar man ganska snabbt samt tjänat 299 spänn!

  1. Håller med dig!! Det finns det verkligen inte. En balanserad kost. Vardagsmortion och mycket bra vitaminer…. Sen kan ju en soppdetox vara GRYMT!! KÖR alltid en vecka efter semester…. PS dra ner på alkoholen oxå!! Det hjälper OERHÖRT

 39. Fan så besviken jag blir ! Ditt sämsta inlägg framförallt när du jojjo bantar med soppor o svälter dig emellanåt åt , fatta mig rätt.., Du gör exakt vad du vill ! Själv känner jag spontant : puuuuh !!! För reklam som detta , tror inte ett smack på det . Fast det fattade du väl redan att en del ställer sig kritiskt mot sånt här . Må du tjäna lite på det o kunna stå för det . Men det antar du gör i med ditt inlägg .

  1. Skönt att se nån tycka likadant som jag…. Finns inget quick-fix på burk. Svält ger snabba resultat, jobbigt att hålla bara!

 40. Vore bra med fler ”vitnessmål”. Du är ju ändå partisk. Samt du har alltid varit duktig på attgå ner i vikt. När du verkligen velat. Jag är övertygad om att du får energi från tabletterna. Du har många barn, jobbar och drar ett tungt lass hemma. Hinner inte äta. Men jag är rätt säker på att viktnedgången har med dina promenader och kost att göra. Sen boostar du energin med pillren. Men som sagt fler happy stories. Men lycka till! Observera nu att jag är inte negativ.

  1. Ja SJÄLVKLART!!! Till störst del!! Det här är en Boost INGET bantningspiller/ kram!!!
   Jag vill oxå ha vittnesmål… Vi får se om ett par veckor. Kram

 41. Låter helt fantastiskt. Hur är det när man redan är smal och inte vill gå ner mer i vikt? Kan man testa dessa ändå?

  / Jessica

  1. Det är INGET bantningspiller. Det är en hälsoboost! Hälsa, kontroll, förebyggande friskvård. Shoot!! Det är grymt!!

 42. Ledsen att du gör reklam för piller som du menar kan hjälpa med vikten…. Så många mår dåligt av några extra kilon och du vet nog innerst inne att det som verkligen ger resultat är att anpassa intag av mat utefter det man gör av med, istället för att köpa dyra tabletter. Visst säger du att det är bra utifrån många andra aspekter, men med en allsidig kost behöver man inte piller. Bottennapp!!!

   1. Absolut, men det mycket är fokuserat till vikten, med före och efterbilder…Trodde inte att du skulle marknadsföra vitaminpiller med booost. Visa forskningrapport så respekterar jag ditt val.

 43. Beställt 2 paket! Låter ju fantastiskt! Jag gillar min vikt (62 kilo till 167 cm) men magen försvinner liksom inte…(2 barn senare;)).
  Däremot ser jag knappt dom 9 kilona på dig..du ser alltid snygg ut! Ok, man ser det tydligt på bikinibilden-men annars ser du alltid snygg och fräsch ut!
  /Hanna från Helsingborg

  1. När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin. Det finns heller inga syntetiska ämnen i den. The choice is yours

  2. Hej Mi!

   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Hoppas det går bra

 44. Stackars M vikten vikten …. se bra ut till vilket pris som helst !!! Jag lider verkligen med dig ! Kram och väx upp !!! Barn svälter i världen och du håller på med Detta ??? Det finns nog ingen vettig människa som tror att man går ner tio kilo på nolltid bara sådär! Ingen M!!!!

 45. Tycker mellan varven att du verkar så klok med tanke på din ålder ( ej gammal) och med så många barn. Men hur tänker du med piller som ska lösa lycka, vikt och hälsa

  1. Jen vad tror du själv? VILL du stoppa i dig några nya mirakelpiller samtidigt som du försöker bli gravid? Vill du chansa på att inget händer med ditt ev barn?

 46. Först vill jag tacka för en fantastisk blogg! 🙂 Jag läser den varje dag 🙂 Du har blivit en sån förebild! Du är en helt fantastisk kvinna & mamma! 🙂 <3 Nu har jag beställt hem dina piller 🙂 Hoppas på mer energi 🙂 Skulle det sen hjälpa med vikten är det bara ett plus 🙂 Dock ser jag inte dessa piller som bantningspiller.

  Tycker det är tråkigt med alla negativa kommentarer som kommer över allt ifrån! Magdalena skrev ALDRIG att dessa piller är bantningspiller!

 47. Men helt ärligt… Hur orkar ni gnälla…?!
  Detta är ett tips på en energiboost & sen väljer man själv om man vill beställa eller inte…
  Valet är fritt precis som allt annat.
  Läser din blogg varje dag Magdalena & du gör min dag med dina rättframa, provocerande & underbara inlägg
  & jag kommer testa pillren & se om man piggnar på sig❤️
  Ser fram emot nästa inlägg!

 48. Innehåller den sötningsmedel? Om den inte gör det (kolla gärna vad dom stoppat i ytterhöljet!) låter ju detta som ett toppenpiller!

  1. Hej Emma!

   Den innehåller inget socker alls.
   Vi tror att naturens sätt att paketera näring är det bästa, därför har vi inte behandlat kapseln eller fyllt ut med några utfyllnadsmedel.

   Med vänlig hälsning,

 49. Nu lovar du mycket Maggan
  Hoppas de som äter dina framtagna piller
  mår så bra som du nu beskriver att du gör, och kanske går ner i vikt om de behöver, får en slätare finare hy, som ju du verkar ha fått, pluss allt annat, lycka till

  1. Hej Helene!

   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna. Produkten är naturlig och även kapseln vegetabilisk utan bindmedel eller gelatin.

   Ha en god natt

 50. Men herregud människor, räcker det inte med att en frågar om amning? Och googla onnehållet, ni äter ju det mesta mer eller mindre i en vanlig kost. Och man kan dricka alkohol och amma, då lär man kunna trycka i sig dom utan problem. Det ska ju vara naturliga ämnen..,

  1. Lägg ner man dricker inte alkohol när man ammar 🙁 är du helt från vettet ???? Dessa piller gör er endast fattiga ! Hur kan så många tro att detta gör underverk skrämmande ……. ät lev rör på er !

 51. Men du skrev ju tidigare att du hade massor med vätska i kroppen på semesterbilderna.. Så det blir lite dumt att lägga in dem i detta inlägg som egentligen handlar om nåt helt annat. Blir lite att lura folk, hur man än vrider och vänder på det.
  Hade du skippat just den delen så hade jag inte reagerat, för jag äter själv kosttillskott. Men det ska vara ordning på maskineriet..! Nu blev man bara fundersam istället. Gör om och gör rätt!

 52. Men snälla, skojar ni här eller? Går ni på detta? Ett mirakelpiller som ska göra oss pigga, lyckliga och smala?! Simsalabim så utvecklade Magdalena det under sommaren på beställning från läsarna. Och Naturliga Ingredienser! Varför tycker Magdalena Graaf att det är så hemskt att framställa något i ett laboratorium? Om det är samma ämne som kan utvinnas ur naturen? Att något är naturligt innebär ofta att miljöpåverkan varit stor och i många fall att ingredienser som kunde blivit mat för människor i fattiga länder istället blivit innehåll i piller för rika människor som tror att det går att köpa sig lycka genom piller på burk. Nej, detta var riktigt oetiskt och dumt. Och det kryper i kroppen på mig att veta att så många faktiskt går på det.

 53. Ständigt dessa PILLER!!
  Jag är den typen av människa som INTE kan svälja tabletter tyvärr!
  Varför görs inte alla preparat i både piller och brus/pulver form?

 54. Får alla skriva en önskelista till Better You förresten ? Om det är så enkelt att ta fram mirakelpiller som Magdalena beskriver så är det väl enklast att alla vänder sig direkt till Better You och får ett piller skräddarsytt på begäran. Min önskelista till Better You är då följande: Ta fram ett piller som gör mig mer effektiv på jobbet, får mig att sova bättre om nätterna, minskar min kroppsbehåring och hjälper mig att hitta min drömlägenhet. Tack på förhand!

 55. Ja man kan tjäna pengar på allt Bra kost o motion är det bästa för kroppen ska må bra .Hoppar nog över piller.Du får säkert sälja en del så du ditt hus i Spanien har snart Grattis

 56. Hej!
  Jag täkte pröva dom, men har haft en hjärtinfarkt. Och äter blodförtunnande, blodtrycksmedicin, medicin för hjärtats reglering. Och har även något som kallas spasmangina. Det är att blodkärlen drar i hop sig i spasmer. Väldigt obehagligt. Vet du om do. Innehåller något som kan påverka mina mediciner?som tex får jag inte äta eller dricka grapefrukt. För mina mediciner förstärks av grapefrukt.

  1. Hej Anette,

   Hej!
   Vi rekommenderar alltid att prata med husläkaren först innan du gör något annat.
   Lycka till och ha en fin kväll

 57. I SAMMA sekund som du/ni valde att använda ordet VIKTKONTROLL på burken, så valde du också att LURA människor. Både du och Magnus skriver själva bland kommentarerna att man inte går ner i vikt av pillren, så varför använda detta ord??? Och varför visar du före och efterbilder på dig själv som inte har med detta att göra?? Kan du svara mig, och alla oss andra, det?

  Jag har alltid gillat dig så jävla skarpt Maggan, för att du är så ärlig och visar saker som de verkligen är. Men fan, nu sjönk du rejält. Det här var rent ut sagt förjävligt, och inget att vara stolt över.

   1. Ja, HERREGUD säger jag också. Uppfattar du inte dubbelmoralen och lurendrejeriet i detta inlägg så tycker jag nästan synd om dig.

  1. Hej Evelina,

   Viktkontroll är ett användningsområde och produktsegment. Ca 1/3 av ingredienserna i produkten är populära inom det området. Magdalena upplevde en positiv effekt av dem och rekommendationen bygger på egen erfarenhet.

   Ha en fin kväll

  1. Ja visst är det konstigt men tydligen är det många som tror på detta kallas placeboeffekten. Det går att tjäna pengar på allt

 58. Herregud vilken uppståndelse! Vi är olika allihop en del tror på d ena en del på d andra. Så är d, men tycker d är så löjligt med påhopp. Gläds med Maggan istället, på henne har d ju tydligen funkat!!

  Jag tror inte men tänker testa, lycka till Maggan! Starkt jobbat!

  1. VAD har funkat på henne???
   Hon går minst en mil om dagen och hon har detoxat med bara soppor och hon äter väldigt lite kolhydrater…
   Är det då dom nya pillren som har gjort det?
   Dom skriver dessutom att det INTE är ett bantningspiller men hon visar bilder där hon är ”svullen” och hur hon ser ut efter. Hon pratar om 9 kg….
   Folk hoppas på att dom ska gå ner i vikt eftersom det är det hon pratat om
   Men hörrni snälla….

 59. Åh denna all in ont boost låter som nått för mig.
  Jag är i ungefär din sits även om jag är några år yngre.
  Har 4 barn, två bonus på 11,13 och mina två på snart 2 år och 5 mån 🙂
  Stressigt liv med gravidkilon kvar, för 6 veckor sen började jag ge mig den på att ta bort dem och har lyckats gå ner 8kg. Jag har några kvar men problem den blir ju att stanna där.
  Kan inte du tävla ut någon burk här på bloggen? Jag skulle vara en sann och glad tävlande..

  Gud va duktig du är som lyckats med så många kilo på kort tid i ditt säkert ännu mera stressiga liv.

  Många kramar till dig // Lina

 60. Jag tycker detta är patetiskt
  Rör på er varje dag, ät ordentligt
  Gå inte på detta med en massa grejer stt stoppa i er…
  Vad blir nästa grej
  Maggans inkomst..
  Som med andra
  Bloggare
  Hon skrattar när hon går till banken…
  Hallå vakna!!

  1. Precis.. Folk är så otroligt lättlurade. En bloggare skriver om ”mirakelpiller” på sin blogg, och folk strömmar till hemsidan och köper direkt.. Det är komiskt.

  2. Klickat hem två av Maggans burkar, testat annat från Betteryou och är nöjd! Blandar dem med att äta bra o röra på mig, jepp man kan göra det samtidigt som du käkar dessa!! Att jag sedan bidrar med klirr i kassan till Maggan är ett enormt plus i kanten!! För mig får hon mer än gärna skratta sig hes till banken, även om det nog inte riktigt är fallet! Däremot hoppas jag innerligt att produkten ger bidrag till drömmen i Spanien!! Älskar Maggan, hon/DU är en grym förebild o en frisk fläkt i social media världen!

 61. Det finns redan en uppsjö av diverse tabletter, behövs det mer? Sluta röka, sluta dricka, ät hälsosamt, rör på dig! Tycker det är en förskräcklig kroppshets nu för tiden… det bidrar till så mycket elände. Ett piller kan inte göra någon lyckligare, det sitter i huvudet.

 62. Hej. Tycker ditt ” Mirakelpiler” låter fantastik. Till och med jag som inte kan äta olika e ämnen kan äta det vilket är fantastiskt. skönt att det enbart naturliga ämnen. DU är grym. !! Nu till min fråga. Jag vet att du och din syster har pratat om att ha en bloppis eller typ bloggträff. Om den kommer vara i sthlm så vill jag gärna komma. jag bor i göteborg. men planerar en resa tll sthlm men vill kunna gå på detta event så vill vänta med att boka tills ni bestämt datum. Tror du att det kommer bli snart 🙂 Kramar <3

 63. Jaaaaa var det första jag tänkte , detta vill jag pröva , lycklig likt ett barn på julafton började jag läsa innehållet …. och Näää jag är nöt allergiker och tål inte kokos heller , kan man inte göra dessa piller utan kokos ? Jag vill ju så gärna pröva För övrigt älskar jag dig och din blogg stort lycka till kram
  Lotta

 64. Men förstår inte människorna att Magdalena LEVT PÅ SVÄLT DIET och kinesisk laxer te! för att gå ner i vikt och för att sen framhäva EX:et och sig själv som nåt jävla mirakel som man uppfunnit på 6veckor…inte ens forskarna på KS lyckats med nåt som Magdalena och Magnus gjort på 6 veckor!!!! Helt otroligt!!! kan ju bli en tvärtom verkan blir av med sina bloggare

 65. Herregud. Där sjönk du Magdalena. Vilken dunderbluff!!!!
  Håller med om att man ska äta bra och röra sig varje dag, då behövs inga verklingslösa piller som nån oseriös vill tjäna pengar på. Finns inga sån bra piller, bluff, bluff. Fråga Läkemedelsnämnden, de kommer att skratta!!
  Ge mig förtroendet för dig tillbaka, snälla !

 66. Mait bra skrivet allt går att sälja med bra reklam och kanske inte dumt med konserverad gröt!!!!
  Vi kanske kan bli samarbetspartner med gröten vi svälter oss i 4v gör botox m.m och visar sen resultatet med retuserade bilder… faan vi skulle ju kunna tjäna massor av pengar

 67. Jag har beställt. Är också en sån som äter lite olika tillskott och tycker det är meckigt, och kanske lite oplanerat… Jag tycker det här innehållet verkar vettigt. Kanske kombinerar det med D-vitamin. Och bra mat och motion förstås!! Vi som går på detta tydligen väldigt upprörande erbjudande, kan ju återkomma om några veckor och berätta om vi märker någon skillnad. Jag tycker det ska bli spännande iallafall.

  1. Hej Andreas,

   Tack för frågan.
   produkten är framställt genom helföda. Dvs naturliga extrakt. De vitamin och mineralstrukturer som naturen själv erbjuder är alltså det som finns i kapseln.

   När det gäller DRI så finns inget sådant för helföda. *dri/rdi saknas.

 68. Dessa mirakel piller kan nog jämföras med ”Bobbys” mirakel schampo och balsam som såldes på exklusiva salonger till ett högt pris, men som hamnade på Rustas hyllor för 10kr flaskan

  1. Molly, jag skickar en stor varm kram. Det känns som om du bär så oerhört mycket vrede inom dig. DET AV NÅGOT? är inte hälsosamt. Jag tror uppriktigt att lite rosenrot skulle hjälpa dig?

  1. Hej Tina!

   Det går att kombinera.
   Vi rekommenderar att inta magnesium kvällstid då det är muskelavslappnande.
   Förslagsvis kan du ta Magdalenas på morgonen och magnesium kvällstid.

   Ha en fin kväll!

 69. Tänk på att kraftfulla läkeörter som rosenrot, schisandra och olika sorters ginseng inte bör användas mer än 6-8 veckor i sträck, sedan bör man göra uppehåll på ungefär lika lång tid. Men boostern är kanske tänkt som en tillfällig kur och inte som ett dagligt tillskott år ut och år in?

  1. Hej Charlotta

   Att göra uppehåll i sitt användande av kosttillskott ibland kan vara en god idé. När det kommer till de adaptogener du nämner är behovet väldigt individuellt.

   Ha en fin kväll

  1. Hej C,

   När det gäller ammande eller gravida får ingen rekommendation ges. Skälet till det är att inga studier gjorts på de målgrupperna.

   Ha en fin kväll!

    1. Svar från Better You:

     Hej Marie!
     Vilka ämnen är du speciellt intresserad av att ta del av studier kring?
     Vill du ha fler svar, är du hjärtligt välkommen att kontakta våra produktexperter på infp@betteryou.se.
     De hjälper dig gärna med svar kring de frågor du kan tänkas ha kring produkten.

     Ha en fin kväll.

    2. Hej Magdalena!
     Jag är intresserad av produkten som helhet. Naturligtvis.
     Det är en viss skillnad på att studera enskilda ämnen och att studera sammansatta ämnen eftersom faktorer som tex samverkan kan ha en stor inverkan.

     Har ni gjort någon studie? Det föregående svaret antyder ju det…

     1. Svar från Better You:

      Hej igen,
      Du får mer än gärna kontakta oss direkt. Info@betteryou.se – vi hjälper dig gladeligen med de frågor du kan tänkas ha kring produkten och dess sammansättning.

      Ha en fin kväll Marie

 70. Va in och beställde nu. Måste ju testas. Börjar en – 30 kg resa i morgon. Bara med hjälp av rätt mat och motion. Detta blir ett perfekt komplement. Kram

  1. Ja det är jag helt säker på…
   Det är inget bantningspiller.
   Men det förebygger , drar igång förbränningen.. PS drick MYCKET grönt te oxå… Det är ett grymt komplement Utrensande och känner friskt! Kram och lycka till ❤

  1. Hej Emma!

   Better You rekommenderar alltid ALLA att ta kontakt med sin husläkare när det gäller mediciner, P-piller och ställda sjukdomsdiagnoser.
   Bättre att vara på säkra sidan:)

   Kram
   Maggan

    1. Hej,
     Jag vet många som äter den och p-piller utan några komplikationer.
     Jag skickade vidare frågan till Better You och fick följande svar:

     ”Vi får inte yttra oss om hur våra kosttillskott reagerar med andra preparat. Detta är något som husläkaren får göra.”

     Jag vill lägga till att det är naturliga ämnen och inte något syntetiskt i produkten.
     Oavsett så kan vissa ha allergier mm som kan ha en negativ inverkan.

     Kramis

 71. ”Blå och svart maca anses bäst för att öka energin, medan röd maca visat sig kunna krympa prostatan hos råttor.”

  Verkar nyttigt det där…

  1. Svar från Better You:

   Hej!
   Våra produktexperter har gjort bedömningen att den röda Macan bäst lämpar sig för denna produkts totala funktion.
   Vilken studie är det du refererar till?
   Av vem är den gjord och i vilket syfte?
   Det vore mycket intressant att få ta del av.

   Ha en underbar kväll!

   1. @Magdalena

    Jag blir oroad av ditt svar eftersom dina ”produktexperter” borde känna till vilka studier som gjorts och resultatet av dem. Maca har visat sig öka fertiliteten i djurstudier, visste du det?
    Hur går det ihop med tex p-piller?
    Vad säger dina ”produktexperter”?

    1. Svar från Better You

     Du får jättegärna kontakta oss direkt på info@betteryou.se Vi svarar på alla frågor du kan tänkas ha som är kopplade till produkten.

     Passar på att lägga till att
     Om substanserna vore farliga hade de inte fått säljas. De har använts i hundratals år och är mycket populära inom kosttillskottssegmentet.

     Mvh

 72. ”MIRAKELPILLER”
  Exakt samma argumentation som man hade för 200 år sedan då man sålde kvicksilver som MIRAKELMEDICIN!

  DET FINNS INGA QUICK-FIX – bara oändligt med humbug och lurendrejare som bara är ute efter EN ENDA sak – dina pengar…

  Vad blir nästa? sälja konserverad gröt? och sedan påstå att det är MIRAKELMAT?

  1. Hej Marie,
   Tack för dina synpunkter…
   Jag håller med dig till 100% i en sak! Det finns inga Quick-Fix enligt mig heller.
   Jag ser produkten som en viktig del i att skapa bättre förutsättningar för mig själv. Jag vet vad jag behöver för att må och prestera bättre, kapslarna uppfyller en liten liten del i helheten, men de ersätter inte ämnen utan adderar snarare till fler viktiga substanser för kroppen.
   Jag slänger inte bara ur mig att ”den är magisk.” Jag har testat produkten i Lång tid och gav Better You min feedback först efter 3 månader.
   Jag gick in i projektet med inställningen att den ska funka för mig och de behov jag och många med mig har. Hade jag inte varit nöjd med testperioden så hade jag sagt nej.

   Så för att summera:
   Den fungerar väldigt bra för mig och min högsta önskan är att många med mig ska uppleva det jag gör. Vi är ju människor och reagerar olika på olika ämnen så det lär skilja sig i vad man känt efter ett tag, om man nu gjort det. Inget är garanterat för att jag är nöjd med den.

   Kram
   Maggan

   1. Du säljer mao placebo för dyra pengar…

    De symptom du säger vara ”bevis” på ökad förbränning kommer från centrala nervsystemet. Samma symptom som du får om du tar tex extacy. Tycker du även att extacy är utmärkt att ta för satt må bättre och få ökad förbränning?

    Jag hoppas att du scannat hjärtat för de symptom du får kan lika gärna bero på högt blodtryck och hjärtklappning. Vill det sig illa kan du, liksom dina konsumenter, råka ut för plötsligt hjärtstopp. Detta pga biverkningar av din produkt.

    Vilket ansvar tar DU som producent om det inträffar?

    Var hittar man den dokumentation som säger att produkten är ofarlig? Det ska den vara om du följer livsmedelverkets regler. Har du sådan dokumentation?

    1. Svar från Better You:

     Marie,

     Härligt med engagerade människor!
     Nedan finner du svar på ditt inlägg:

     Att jämföra medellånga fettsyror från kokosfett, chilliextrakt eller spenatextrakt med Extacy känns väl långsökt?
     Produktens sammansättning är baserad på naturliga extrakt, vilka kan likställas med extraherad näring.

     Spenatextraktet är ett exempel:I sin naturliga form består spenat till över 90% av vatten.
     När man extraherat bort vätskan, cellulosan etc består extraktet till stor del av thylakoider, vilka det gjorts studier på hos bland annat Lunds universitet.
     Där har studierna visat att Thylakoiderna ger dämpat sötsug…

     Produkten är noga sammansatt som ett svar genom naturliga kosttillskott utifrån Magdalenas behov och frågeställning.
     Vi arbetar varken med syntetiska tillsatser, utfyllnadsmedel, bindemedel eller kemiskt innehåll.

     Better You arbetar med hälsa och friskvård. Vi följer Svensk lagstiftning och har för avsikt att alltid ge våra användare de bästa holistiska lösningarna.

     Om ingredienserna vore hälsofarliga hade vi inte valt ut dem.
     Om du känner oro inför ditt användande av All in one boost , är du välkommen att kontakta oss för bättre klarhet.

     Info@betteryou.se

     God kväll Marie

  2. Marie!!! Det finns INGEN som tvingar dig att köpa tabletterna. Gör istället som du blivit ombedd och ta kontakt direkt med Better You för att få specificerade svar på dina frågor istället för att belamra Magdalena Graafs kommentarsfält och andras kommentarer. Var positiv och glädjas istället åt att Magdalena lyckas skapa denna produkt som fungerar för henne och förhoppningsvis många fler människor!

   Magdalena, jag har tagit del av ditt/er julerbjudande och slagit till på 3 för 2 och håller självklart tummarna för att detta ska hjälpa mig till ett piggare och energirikare liv!

   Må gott!

 73. Jag läser att man rekommenderas att ta kontakt med läkare först innan man äter produkten ifall om man är gravid eller äter p-piller.

  Nu inser nog de flesta att läkare omöjligt kan hålla reda på hela marknaden av hälsokostpreparat så det låter mer som ett sätt att friskriva sig från ansvar. Men jag är inte den som är den.

  På vilket sätt har ni medverkat till att upplysa läkarkåren om innehåll och verksamma beståndsdelar samt hur dessa kan påverka kroppen?

  1. Svar från Better You:

   Hej Marie,

   Detta styrs av svensk lagstiftning.
   Vi får inte rekommendera gravida, ammande, barn, personer med sjukdomsproblematik eller att kombinera med andra läkemedel.

   Ha en underbar kväll!

 74. Okej!
  INGEN som använder p-piller bör således ta dina piller. Vore nog dumt att göra det när det höjer fertiliteten. Jag antar att du Magdalena inte tar ansvar för ofrivilliga graviditeter och ALLT vad det innebär oavsett vad man beslutar… Bevisföringen ligger ju hos dig och den dokumentation som finns är tydlig när det gäller höjd fertilitet.

 75. Låter riktigt nice med pigghetsboost så ska testa sen när jag ammat klart. Livsmedelsverket rekommenderar också att man inte tar ginseng när man ammar om nån undrar.

 76. Hej!
  När på dagen är det bäst att ta tabletterna?
  Jag har precis fått hem min leverans. Ska bli spännande o se om det kan pigga upp även mig en trött sliten arbetande småbarnsmamma.
  Kram

 77. Hej Maggan,
  Tack för en otroligt uppfriskande härlig och ärlig blogg!!!
  En fråga om din All in one boost. Knasig kanske men jag måste kolla innan jag börjar ta den. Beställde för ett tag sen och har burken hemma. Efter jag la min beställning så har jag fått veta att jag har bröstcancer där tumören (som nu är bortopererad tack och lov!!!) var hormonbaserad och vill därför försäkra mig till 200% om att det inte finns minsta gnutta av östrogen i kapslarna. Vet du om det finns det? Jag har såklart läst innehållsförteckningen men vill ändå fråga. Hoppas du förstår!
  Kram från en 38-årig 3-barnsmamma som tycker du rockar :p

  1. Vad skönt att det gått bra!!!!!❤❤❤ ber better you kolla försäkerhetsskull och svara dig här under dagen.

   Stor kram!!!!! ❤

   1. Tack Jag har visat innehållsförteckningen för min läkare. Hon sa inte nej utan snarare: ”Vi kan aldrig rekommenderar naturläkemedel”. Nu när jag fått svar av dig, tack igen, så tänker jag testa. Mitt humör har varit prutt på sista tiden. Är ständigt trött och har dåligt samvete för att jag är så arg på barnen hela tiden. De tre månader som gått sen jag kände knölen har varit de värsta i mitt liv. Nu tycker jag att både jag och min familj är värda att få må bra. Bettet you here we go!!! Stor varm kram till dig, Linda

  2. Från BY: Du kan svara henne att det inte finns östrogen i produkten.
   Dock tycker du att hon ska rådgöra med sin läkare då vi alltid rekommenderar det till personer med sjukdomsdiagnoser.

 78. Åhhh blir bra sugen på att testa en kur….just nu är energinivån nere i fotknölarna! Meningen där du skriver: ”Jag känner mig STARKARE, SNYGGARE har mer ENERGI och livslust…” så vill jag oxå känna!!

 79. Hej. Jag vill bara säga att jag har ätit denna nu i lite över en vecka och kände mig redan efter en-två dagar att jag fick mer energi och blev ”starkare”. Hade mycket bättre tålamod vid middagstid även fastän barnen var lika hungriga och trötta som vanligt. Känner också ett mindre sug för sötsaker, vilket är ett stort plus för mig!
  Vet inte om det är psyket som har boostat till sig eller om det faktisk är att min kropp får i sig mer av det som den behöver. Jag är nöjd än så länge i alla fall.
  Är nyfiken på om du eller andra också känt skillnad så snabbt?
  Tack för detta!

 80. Tycker dessa fungerade bra, gav ett skönt lugn!
  Dock är den här meningen helt ologisk ”Iochmed att allt är NATURLIGT, tillochmed kapslarna är gjorda cellulosa (från träd) så finns det INGA egentliga biverkningar.”

  Att något är naturligt betyder inte att det inte finns biverkningar. Biverkningar kan man få från precis allt. Dricker du för mycket vatten blir blodet för utspätt och du får yrsel och i värsta fall svullen hjärna som en biverkning. Så skulle ändra den meningen om jag var du, eftersom det är falskt påstående 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..