Inte illa va?

Ca en mil…

Nja, för att vara en pissregndag är jag rätt nöjd. Det behöver inte vara så jäkla överdrivet.

Ny bottenfärg. Lite mer honung och en ljusare ombre. Tänker göra det mörkare till hösten. Nu ska jag försöka njuta av sommarvibbarna ett par veckor till.

Höjde mina HAIRTALK, andra gången jag återanvänder dem. Inte ett fäste har lossnat, och jag tycker att mitt eget ser finaste ut än någonsin.

Jag har min längd. Har bara en rad med hår för att få lite tyngd och fyllighet. 

Visst har det blivit långt?

Mitt eget hår. Tänk vad det har vuxit på två år…

Tristan var oxå glad för sin jacka!!

399 kr på Åhléns 

En ganska målande bild. Vardag..

Påsar, ungar, mat, skötväskor och svettig pannan.  Två trappor utan hiss…

Inte undra på att jag krymper.

PS PÅ SÖNDAG!! DÅ SMÄLLER DET! DÅ SKA JAG BERÄTTA MIN HEMLIS…..

 1. Den är sörjan du hade i formen och kallade ”skav” är en förolämpling för oss Norrlänningar, för det var allt annat än skav! Kanske för er i fjollträsk men inte för oss tror samerna skulle rycka håret av sig om det såg din sk. kallade skav… inget ont menat men googla nästa gång innan du lägger ut din bild på skav

  1. Jag äter väl mitt jävla renkött hur jag vill? Blev min mat på bloggen plötsligt en ”rasfråga”? Då kan jag tala om för dig att ”skavet” Kommer ifrån Tapio Pittjas renar i noooooorr, sen om jag har svamp eller grädde i? Det ska väl du eller de samer du förespråkar skita i. Eller?

   1. Tyckte skaven såg god ut vi. Är en renägarfamilj å jag brukar ha burk champinjoner i vår skav ibland måste nog sluta så våra familj å vänner ”inte sliter håret av sej”

   2. Bra där, bara ge dom, förstå-sig-påarna.
    Själv har jag bara ätit skav en gång och tyckte INTE om det.
    Hälsningar Skåne.

  2. Angående renskav, som same, norrlänning, norrbottning och renskötarfamilj så kan jag inte bry mig mindre i hur ngn annan lagar sitt renkött.
   Vill bara säga att renskaven på Magdalenas bild är renskav för mig också , å riktigt gott ser det ut att vara med kantareller å massor med sås.

 2. Snyggt jag har hår som växer som ogräs sen jag slutade bleka/färga och klipper mig mer sällan MEN jag kan inte säga att jag trivs som brunett men är så trött på att fixa hårbotten hela tidenSpännande med hemlis Du är ju skit duktig att gå dina steg jag får kämpa för att få ihop mina 10-11 000 har ett stillasittande jobb och tar bilen överallt ooooooch idag regnar det hehe Ha en bra dag ❤️

 3. Haha, du är ju underbar! Barn,barnvagn och matkassar och ändå orkar du ta upp kameran och fota;-)) allt för bloggen. Är svikar man inte sina läsare!
  Oj hemlis, vad spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..