Skvallertidningar 

Skvallertidningar! Faan det ryker ur öronen på mig nu.

Skvallertidningarna har INTE LOV att ta EN ENDASTE bild från bloggar mm UTAN att fråga ägaren om lov. 

DE KAN vara ”fula” och fota av dataskärmen. 

Veckans nu, snodde bilder från min förlossning i våras och skrev en artikel som fick det att se ut som ”om de var i rummet”

Jag ringde upp den ansvariga utgivaren. Jävla rövhål är va de är!

Han var trevlig och vi kom tillsammans överens om ett pris jag skulle fakturera dem för snodda bilder. 

Jag är SCHYSST! RINGER man och frågar mig? Säger jag nästan ALLTID ja. Men är man ett jävla ynk och stjäl? Då ska man faan få lära sig en läxa.

Nu har Hänt extra stulit bilder igen. Tagit ett skämtsamt blogginlägg och gjort en rubrik på förstasidan.

INTE ok!! Ingen har bett om lov! Och det enda som händer nu? Det är att NI kommer bli lidande. För jag kommer sluta skriva humor. Jag kommer bli lika jävla tråkig som 99% av alla andra bloggare där ute.

NU vill jag att NI gör mig en tjänst!!!

Kan ni leta hemma. Leta rätt på era gamla skvallertidningar. Hos frisörer, hos vänner..

Kan ni leta efter snodda bloggbilder som publicerats under mina 4 månader i spanien. TA ETT FOTO och skicka bilden till 

tomas@gsonventure.se

Sen  ska jag fakturera dem för varenda jävla bildjävel de publicerat utan lov. 

Pengarna skänker jag till Filippinerna. Det här handlar inte om pengar. Det här är en PRINCIPSAK 

Ett exempel på något som inte är ok! 

Ps ett jävla citatfel oxå.  Jävla sopor! DET STOD i bloggen att jag kunde  använda min rygg som en handväska. Jag fick plats med en mellanstor solskyddstub, ett packet cigg och ett visakort mellan valkarna. Måste varit en vindögda praktik som skrivit rubriken.

Rätt ska vara rätt! Och jag är så jävla trött på människor som pushar, pushar och beter sig som svin.

TACK PÅ FÖRHAND!! ALLA TIDNINGAR MELLAN DEN 1MARS OCH NU……
KRAM ❤

 1. Det märkliga är ju att det finns massor av människor som köper de där tidningarna. Annars skulle de inte fortsätta att ges ut. Eller är det bara Sveriges frisörer som bär upp den? Man kan ju kanske
  tro det eftersom ingen någonsin köper eller läser den annat än hos frisören…Men hur kan man stå ut med att jobba på ett sånt skitställe som bara sysslar med lögner och överdrifter?

 2. Hänt Extra är en riktigt dålig skittidning ! Har svårt att förstå att den s.k ”Vimmelmamman” kan orka jobba där. Inte ett vettigt ord i den tidningen.

 3. Suck….tyvärr tror jag att du är nog inte den enda kändisen som råkat ut för det. Tror Malin Berghagen suckade om något liknande för ett tag sedan.Kämpa på !!

 4. Det är väl olagligt att stjäla någon annans bilder? Gå in på sidan Bildombudsmannen AB, de har varit involverade i tusentals fall av upphovsrättsliga intrång. Där kan du få hjälp. Fy fan för dessa skvallertidningar!!!!

 5. Alla offentliga personer med en offentlig blogg vet ju att tidningar precis som alla andra kan gå in och läsa bloggen.
  Detta vet ju alla som bloggar Offentligt.

  1. Ha shälvklart. Det är väl ingen som gnäller över det??? Det jag säger är att man INTE FÅR PLOCKA BILDER UTAN LOV. Det finns en lag för sånt.

   1. Oj – du svarar med 3 frågetecken och Versaler. Du verkar bli arg lätt.
    Om det nu finns en lag för sånt, som du skriver, så är det ju bara att kontakta en jurist då och lösa saken.

  2. Självklart är bloggen offentlig men ingen ger någon rätten att stjäla bilder och framförallt inte publicera dem utan lov!

   Om jag har öppet hus och bjuder in folk i mitt hem så betyder det inte att de får sno mina saker för det.

   Bloggen ger ju alla en möjlighet att följa och läsa och få en inblick i någons liv oavsett om man är en offentlig person eller bara en privat människa och det som skriv och delas tillhör fortfarande bloggaren och ger ingen människa rätten att ta det!

   1. Men Pilla. Inte läskunnig? Skrev väl precis ett mycket gott råd i svaret ovan. Om nån tar ens bilder från ens blogg, kontakta en jurist?
    Rådet är gratis!
    Ha en fin dag!

    1. NU publiceras svaret till Pilla. LÅNG tid efter att jag redan svarat henne längst ned i kommentarsfältet. Blir väldigt uppenbart att min kommentar skulle ”godkännas” först.
     Usch sånt trams. Kommer inte läsa denna blogg nåt mer.

     1. Du har inte skrivit något konstigt. Men slumpen spamar konstigt ibkand. Jag gör mitt bästa. Jag springer mellan möten, försöker hinna med att svara på frågor. Godkänna, läsa.. sorry fina Maria, men ibland blir det så. Stor kram!!

 6. Helt rätt att du ryter ifrån! Dom får inte göra hur som helst och absolut inte utan att fråga om lov. Inte okej! Stå på dig Magdalena! Kram

 7. Hej Maggan

  Jag förstår VERKLIGEN din frustation och att du är förbannad. Jag köper aldrig tidningarna bläddrar när jag är hos frissan 1 gång varje halvår typ på sin höjd. Men jag googlade nu på Magdalena Graaf skvaller – för att kolla vad som kom upp. Klickar man på visa bilder så finns det massa bilder snodda från din blogg. Du skulle anmält dom också tycker jag….cascha in ordentligt….köp dig ngt fint också… 🙂

 8. Bara på dom hökarna ….. Men sluta aldrig med dina skämt !! Vi som följer och ”känner” dej vet ju vad som är sant ! Du är fantastisk !

 9. Jo men går man ut i en blogg och säger ungefär som det står i hänt extra ? Kanske du skulle tänka lite på hur du beter dig på din blogg! Ja ja vet det är din blogg och du gör som du vill (barnsligt resonemang) en del här inne går igång på dina bilder och ditt sätt att skriva …… Alla är vi olika ! Tack o lov ! går in här ibland för att se om du blivit lite mer vuxen och tråkig som alla andra 99% av bloggare är ….. ÄR det OK att skriva så ? Jo heter man M G då är allt tillåtet . Jag lovar att om hänt extra hade värsta snyggaste bilden på dig M så hade du blivit skitnöjd :)))) men den hemska bilden på dina valkar blev droppen för en utseendefixerad . Du kanske inte är så cool igentligen innerst inne som du vill ge sken av! Hänt extra har bara citerat dig själv vännen:)))))

  1. Men är du helt skadad? Ärligt! Jag har inte hunnit dricka mitt morgonkaffe ännu. Så jag kommer säkert ångra mina ordval. Men är du helt dum i huvudet? Fattar du inte vad det står.
   JAG HAR ALDRIG KLAGAT PÅ ATT DE SKRIVER AV MIN TEXT!!!! JAG REAGERAR PÅ ATT DE STJÄL MINA BILDER. ENLIGT LAG FÅR DU INTE GÖRA DET…..!
   snark och suck!!

   1. Och vad faan spelar det för roll om Hänt extras läsare ser mina valkar??
    När jag visar det för det 5 dubbla antalet härinne???
    Det är ju inte riktigt som om jag skäms för dem
    Please kan du inte bara sluta läsa min blogg?? Kan du inte bara säga hejdå, och aldrig mer komma tillbaks

  2. Snälla ”karin” du har ansvar för dig själv, för dit liv och vad du gör. Jag tycker inte heller om alla bloggar men då går jag inte in på dem och framförallt låter jag inte ilska få ”bygg bo i mitt huvud” och själa min energi, Det är inte sunt.
   Om du låter ilska pg av en blogg/ bloggare, en offentlig person eller någon annan person i ens närhet få bygga bo och ”leva sitt eget liv” i ditt huvud så är det bara du som kan välja att be ilskan att flytta ut igen
   du själ andra människors energi och det kommer aldrig varken du eller någon annan att må bra av. Vakna och ta tag i det gör något åt det.
   Gör val som är snällt mot dig själv så blir det enklare att vara snältl mot andra.
   Jag gillar den här bloggen och gör valet att följa den och jag vill göra det utan ” arga bin” som inte tar ansvar över sig själva och hur de beter sig.
   Var en god före bild gör kloka val.

   1. På allvar skämtar du?:)))))) jag säger bara vad jag anser om att skriva som offentlig person kanske inta allt passar sig! JO jag är nog dum i huvudet ….. Men jag kan inte låta bli att gå in här och roa mig ibland :))))) puss från en som är skitlycklig på väg på semester dessutom .

    1. Man väljer väl själv vilka bloggar man läser, och Magdalenas är en av de få som jag verkligen gillar! Att hon delar med sig av sitt liv med en stor portion humor, självironi och även den djupaste sorg…Hur kan någon avgöra vad som ”inte passar”. Passar det bättre med en ytlig blogg där det enda man får läsa om är styligtips och ”det perfekta livet” så får man ju läsa dem, men jag vill ha kvar denna mänskliga, härliga blogg med hög igenkänningsfaktor!
     Absolut, rätt ska vara rätt! Bilder får verkligen inte stjälas utan vidare, och du gör helt rätt Magdalena.

  1. Det jag skrev till” Pilla” var att jag ju redan gett ett gratis råd i mitt svar ovan: Om man har en blogg o nån tar ens bilder är det ju bara att kontakta en jurist.

   Ha en fin dag !

   1. Ja visst. Egentligen kan man tycka att det ligger i vanlig vett och etikett att inte sno folks bilder. Det kostar och tar energi varje gång man måste anlita någon också.

    Skittidningar!
    Det samma 🙂

 10. hej från finland du är ven mer på hänt i vecka nr35 men det kanske du visste.men snälla fortsätt skriva du är bara så jääkla braaaa kram från finland paula

 11. Jag följer bara en enda blogg och det är din. Älskar din ärlighet, ditt glada, ditt ledsna, allt som kommer i ditt skrivande. Jag blir styrkt av att se att en person som du ( tycker du är häftig på många sätt) visar upp Svensson kaoset som vi är så många som lever i men kanske alla inte vågar visa upp. Livspussel, kaos, barn, män, egentid, kroppar allt ska gå ihop. Hoppas du trots detta skit fortsätter bjuda på ditt liv, för jag tycker din blogg är så jävla underbar! Kram

 12. Tyvärr så kan jag inte hjälpa dig att leta bilder. Läser inte skvaller tidningar och trodde ärligt talat inte någon annan gjorde det heller. Sån skit!

 13. Nu blev det sån där tråkigt stämning här inne, Karin ett litet råd, helt gratis.
  Kryp ned under din sten igen, tror du mår bättre där

  Magdalena ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Kram

  1. Älskar att sjunga ut och vara ärlig alltid !! Vänder aldrig kappan efter vinden eller typ så kallade kändisar ❤️ såvida dom inte är Nobelpristagare .

   1. Kanske det finns någon ”mogen” blogg från någon Nobelpristagare som du kan följa? 🙂 det blir säkert hysteriskt roligt….

 14. Jag tycker förstås att det är skit när de tar dina bilder och använder dom – på dom bara!
  Det som också är trist är de människor, bland kommentarerna, som uppenbarligen tycker det är rätt kul när du reagerar som du gör, dvs med ilska och frustration. Mitt råd – tig ihjäl dom, de får bara än mer näring när du blir förbannad på dom. De är inte värda din tid och kraft.
  Hoppas ”kriget” med pressen gör att det blir en förändring.

  1. Ja vet!! Du har så rätt…Men ibland kan jag inte hålla mig. Det är som en jäkla vattenballong. Och då läser du bara 1% av all idioti. Jag skummar igenom de övriga 99 som fastnar i filtret…
   Ibland får gittorna ta skiten för all frustration..
   Ska skärpa mig hehe

 15. Snälla sluta INTE skriva humoristiskt! Du är helt underbar att följa. Många gånger känner man igen sig i dig för att du skriver så ärligt!
  Men fy på skvallerblaskorna, dem läser jag inte för man vet ju att de bara ljuger och förvränger. Självklart ska du fakturera dem!! Kämpa på underbara Maggan!

 16. Tyvärr har inte jag heller några tidningar att bidra med. Jag läser inte sån smörja.
  Om man bor på en mindre ort så räcker det gott med facebook och djungeltelegrafen för att alla ska veta allt om en… Tror de. Och det som sladdertackorna sprider runt, det är sant… Har själv varit i den situationen och man känner sig maktlös och orättvist behandlad.. När rykten tar fart så spinner det bara vidare. Så jag förstår att det är jobbigt när hela Sverige kan läsa i en tidning om det som skrivs.

 17. Publicera inte bilderna i bloggen då. Förstår faktiskt inte problemet överhuvudtaget. Din blogg är offentlig så bilderna är offentliga om du väljer att lägga upp dom.

 18. Vad menar du? Vem som helst kan läsa din blogg. Då är den offentlig..Tråkigt att du använder ord som dumskalle. Jag har bara inte samma åsikt som du.

 19. Nej inte dum bara för att jag tycker att du är naiv. Du måste väl ha räknat med att sånt händer. För mig är det dumhet. Sorry fröken Ego.

 20. Är det inte pga skvallertidningar du är ”känd”? Lite ödmjukhet hade ju inte skadat. Det är ju uppmärksamhet du vill ha. Men det är kul när du kallar folk dumma som ifrågasätter. Du har ju inte direkt gjort dig känd som hjärnkirurg..

 21. Jösses vilken sandlåda detta kommentarsfält var att ni bara orkar….
  Magdalena, hoppas verkligen att du får rätt mot skvallerblaskorna!!!! Man ska aldrig reta upp en tiger…..

 22. Christina: Läs på lite om upphovsrätten och så kan du lägga ner nu, lite sandlåde nivå på dina kommentarer eftersom ju du uppenbarligen inte förstår just den lagen. Lagom om rätten till mina egna bilder oavsett om jag lagt ut dom nånstans eller inte. LÄS!
  Magdalena: Tack för en härlig blogg, stå på dig och fortsätt vara du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..