Från ingenstans 

Har ingen bra dag idag. Känner mig lite tung i hjärtat. Vid två tillfällen under morgonen då jag stigit in i lokal, så har Isaks låt börjat spelas på radion. Plötsligt från ingenstans 

Det värmer hela kroppen.  Min fina Isak finns med mig. Han vill bara göra sig lite påmind. Få mig att känna mig mindre sorgsen. 

Det får mig faktiskt gladare. Min älskade pojke ger mig en liten kärleksspark  i baken. 

 1. Klart han är med och håller koll på mamsen!
  Hoppas dagen lättar lite, man önskar så att det fanns något man kunde göra, men jag hejar på dig.
  <3<3<3<3<3

 2. Klart att han är med dig ! Helt övertygad om det. Vad fint att hans låt spelades . Han känner att hans mamma saknar honom och vill att du ska finna tröst & styrka från honom. Kram fina från helblondi

 3. Han finns på din axel som en liten skyddsängel för alltid tills ni möts igen. På tal om något annat. Jag som alltid är sist på bollen. Det där med preventivmedel. Jag har handen full med ungar jag också. Men hade velat ha tio. Kroppen sa dock ifrån efter fem och åldern också. Orken med om jag ska vara ärlig. Men bäbisar åhhh. Jag gick till min gamla mamma 75 år och frågade hur hon hade gjort för att skydda sig. Det skulle jag inte ha gjort. Svaret blev som följer. Han får väl för jösse namn dra ut den i tid. Eller så får man ta det i munnen. To much information från mor. Big time to much. Sa jag att min mamma var pryd i alla lägen annars.

  1. Hahaha, ibland kan man bli ganska överraskad (milt sagt =O)!) Min gamla mormor som aldrig svor o än mindre sa könsord blev så ilsken på en politiker att hon sa; ”Den FAAN ska hängas upp i k–en till allmän beskådan!” Hon var då 91 år =O)!

 4. Så fin son. Vill skicka kärlekshälsningar till sin fina mor. Jag är helt övertygad om det. har själv varit med om det övernaturliga. Lägger kort. Läser folks tankar. Folk blir lite konfunderade, när det stämmer. men jag tar aldrig betalt. Sådant är känsligt.
  kramisen fina Maggan.

 5. Kram ❤
  Förlorade min pappa i januari i jävla MS, har oxå en låt som spelas då å då. Speciellt då jag lyssnar på hans radio som jag nu har i mitt kök. Känner mig trygg när jag hör den.

 6. Hej Magdalena! Här kommer en fråga och tankar ang hjärnblödning..! Förlåt om jag stör, men min finaste, bästa,snällaste son (Joacim 32 år) fick en hjärnblödning den 12/8. Allt gick bra med operationen men har några frågor ang hjärntrötthet? Undrar om du hade det och hur länge det höll i sig? Har sökt som en tok, förstår att det är olika från person till person. Men man är ju bara mamma men fast han är vuxen, såå är jag lika orolig ändå. Spelar ingen roll hur gamla barnen blir så är dom ändå små. Tacksam för svar❤️ Hälsningar En orolig mamma/ Marie

  1. Klart att du är!! Glad att det gick så bra ändå och att han överlevde.
   Det beror helt på vad man fåe för blödning.
   Jag tycker mig fortfarande känna mig känslig för höga ljud? Hjärntröttheten ksnske tog ca 2 år?
   Stor kram och lycks till

 7. Hur går man vidare?
  Har precis läst din bok och om din kärlek till din Isak. Vet att han inte finns mer.. Jag förlorade precis en ung person i min närmaste krets och jag vet inte hur jag ska orka gå vidare. Det gör så oerhört ont…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..