Lunch, vin och flytt.

Idag kör jag det sista. Städar ur och packar bilen.

Det är inte klokt hur mycket man samlar på sig under ett par månader?

Lunch och några glas rose. Den största boven OM man hade stannat kvar här, är acceptansen till alkohol. 

Man ser inget konstigt i att dricka en flaska vin till lunchen eller middagen. Självklart går man ju inte runt och är ”full” men en öl eller ett glas vin ”tillhör värmen och ledigheten på något oförklarligt sätt”

Jag kan verkligen förstå människor som får problem. För att bo här i värmen måste man helst ha barn. Struktur och något att göra jobba… eller som tex att ta hand om barn.

Vi fick besök av Göran och Maja.

Första gången jag träffade dem. Vilka härliga människor! (De är vänner till Mumin)

Frågor om mina vikt i kommentarerna.

Innan midsommar la jag ner mina ambitioner att leva hälsosamt. Jag har tagit en paus från vitaminer, mortion och fitnesskapslar. Äter massor av pasta och skiter i allt. 

Jag tar nya friska tag när jag kommer hem. Jag är en ”allt eller inget människa”

Nu lämnar vi denna vackra lägenhet och flyttar tillbaks till vårat första hus.

På måndag flyger vi hem.  På tisdag har jag min första stora tv inspelning 

På sätt och vis ska det bli skönt att komma igång. ”Leva vanligt” få lite rutiner. Åka till Skåne, hälsa på syrran. Ruttna i lägenheten och hälsa på Svedarna i Bålsta.

Blöder som en jäkla gris gör jag. Ska man göra det av p-spruta??!

Trodde och kan minnas efter att ha tagit den tidigare att mensen försvinner?

Mumin och Charlie badar. Han har träffat ett gäng svenska kompisar i poolen.

Louie sover, och jag ska tvätta soffor och rengöra vita, minimalistiska väggar från flottiga fingeravtryck.

Utöver det? Måste ner till hamnen. Åka förbi Cortes. Mumin vill handla lite sjalar på marknaden på lördag.vi måste upp till bergen och äta på ridskolan… Den ABSOLUT godaste maten vi ätit under hela våran stay.  Enkelt, plaststolar, bara härliga Spanjacker OCH vi… 
Cc u later….

 1. Hej!
  Jag har följt dig har i ca sex månader, och du är ju en helt underbar människa. Enligt mig är du ärlig och rak, och skitrolig och så helt rätt! ( Och skitsnygg)
  Jag är på väg ner till Fuengirola, vad tycker du jag ska göra för utflykter? Kanske matställen vid ridningen, eller…..marknaden eller cykla i bergen (!)

 2. Jag kan tipsa om ett enkelt sätt, ut och rör på dig, och undvik pasta, ris och potatis!
  Min våg visar -3 kg på knappt 3 veckor!
  Lycka till!
  Njut sista dagarna

 3. Du är en fantastisk fin människa! Kul att följa dina äventyr via din blogg!
  Jag skaffade spiral i april (fick bebis i januari) och jag blöder 4-5 dagar i vecken. Ringde min bm igår och frågade, ska det va såhär?? Hör ju av alla hur mensen försvinner direkt av spiral, så äre bara jag som drabbas alltså? Men icke, i 6 månader är det vanligt med småblödningar. Trist, men ska hålla ut.

  Lycka till med hemresan och njut av sista dagarna!!

  1. Hej M! Kul att följa din blogg:) undrar lite ibland om du o din syrra fortf kan bli förknippade som de ”sjungande paret” och inte som enskilda individer. Ja vet , låter korkat är ju längesen nu men just därför? Bara nyfiken o de kan man väl få vara liiiiiite grann:)

 4. Måste fråga vad det är för gulblommigt snyggt du har på dig i tunt tyg. Har du köpt den där nere? Jättesnygg!

 5. Alla är vi olika. Jag tog en P-spruta efter barnafödande och slutade blöda direkt.
  Men valde sen en Mirena-spiral och blödde konstant i ett år, tills det avtog och jag inte hade mens på fyra år då det var dags att ta ut den. Valde då P-spruta igen och har inte blött en droppe. Det är verkligen olika.

 6. Du får göra TV från Spanien i stället.Det måste finnas många intressanta svenskar i Spanien som du kan göra TV ihop med. Eller radio.

 7. Jag blödde konstant i tre månader när jag tagit första sprutan. Efter andra sluta jag blöda. Sa dem inget när du fick den?

 8. Tänk om du faktiskt är gravid!!! Du kanske hann bli det innan du skaffade p-sprutan. Tänkte eftersom du blöder skrev du och vikten. Värt att kolla upp! Kram

 9. Jag blödde som en gris efter en månad efter jag hade tagit p- sprutan . Sedan blödde jag hela tiden tog ett år innan kroppen gick till baka .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..