Ett udda par, morgonrock och lägenhet

Imorse åkte Eva hem, svärmor Carin stannar tills på lördag, på torsdag kommer Charlies förskolekompis Brunos familj hit.

Idag kör jag en vägra gå ut dag!!
Jag ska vara klädd i pyjamas läsa bok och gosa med bäbis

.

image

Började på den här boken i våras, men glömde bort den…
Mamma läste den när hon var här, och hon sa att det var en av de mest välskrivna böckerna hon läst på länge

image

Lilla Lo Är vaken nu.
Han åt 11 igårkväll och 5 i morse. Skönt med ett par sammansatta timmars sömn.
Filip tog morgonmatningen, men jag vaknade ändå. Det är som om kroppen är inställd på INGEN sömn. Det är som om kroppen inte kan falla in i djupsömn, jag vaknar av allt.

Barnens Kläder är slut.
Lo har växt ur sina, och de stora killarna har bara haft med sig ”varmare saker”
Jag var nere på Corte ingles och köpte lite snygga sommarsaker på deras HIPECORE (typ COOP) mataffär.
Där sålde de kläder (deras eget märket)
SÅÅÅÅÅ SNYGGA SAKER!!
Jag tänker T-shirts till Tristan kostade 50 kr snygga chino-shorts med  skärp 140 kr….
Så snygga saker!

image

image

Och bättre än både ZARA  och HM

Evas röda kofta som hon hade häromdagen ÄR min. Fick många frågor om den….
Det är en GODDIS och finns i massor av färger och modeller. Med fransar, utan, med luva eller utan……

Jag har kanske samlat på mig över 10 st de senaste 6 åren. BÄSTA köpen.
Funkar på stranden, på middagen, i tv-rutan….

Du hittar dem HÄR!

20% du skriver Magdalena20 i rabattkoden (tror Tina har kvar erbjudandet men kan inte lova. Men testa!)

image

Louie har mina ögon! Näsan är okänd, och pappa Filips hakor och hårfäste hehe

image

Nu måste jag nästan ta ett uppehåll från mina ”solbrännetableter” jag börjar ju nästan se lite FÖR brun ut haha!!
Shit vad de small till, borde vara en solbrännevarningsskylt på burken.
Ja, ja jag gillar färgen! Den är lite guld-brun-orange och luktar INTE brunutansol-hundandedräkt

Köpte mina tabletter HÄR!

image

Mer? Vi packar för fullt!

Jag ska ta lite bilder och visa er den nya lägenheten i eftermiddag.

Det är en RIKTIG Filip-lägenhet!
Vinkylar i tvättrummet, terrasser, och stjärnhimmel i taket hehe.
En riktig NY-våning!  INGEN Maggan Larsson-lya.

Jag älskar billigt dunkvin, luggslitet, trädgård ”enkelt är bäst” och kvantitet..

Filip älskar kvalitet! Vackra former och material, kylt flaskvin, och design hehe

Vi är en udda och rolig mix!
Vi kompletterar verkligen varandra.

image

Jag brukar säga att om något är strikt och trist så älskar Filip det!!
Och Filip brukar säga att något

Riiiiiiktig smaklöst är precis i MIN stil HAHA

Love him! ❤

image

Äskar håret!! Köpte en riktigt bra avlång hårrulle på CLAIR’S som man på 2 sekunder sätter upp håret i en vintage-look…

Kram kram

Dagens härliga sommarkläder är en
River iland kjol (15 år gammal
HM virkad väst
Linné FILIPPA K

 1. Nu har du fått mig att beställa både brun kapslar och viktkapslar måtte jag nu bli både pepparkaks brun och smal som en sticka 😀 (ironi) Njut av värme och sol det verkar som ni har det fantastiskt!

   1. Snarare, vad stoppar man i sin kropp…?
    Och varför?
    Om det fanns något piller som man blir smal av att äta, så skulle väldigt många köpa den, eller hur?
    Verkar det för bra för att vara sant, så är det ofta inte heller sant.

 2. Ett tips, åk till Fuengirola och gå på shoppingcentret, där finns butiken Primark som du garanterat hittar superbilliga snygga kläder till dig och barnen!

 3. Jag gillade boken fast jag lyssnade på den 🙂 brun utan sol kapslar låter bra är det en kombination av dem och sol du blivit så brun eller bara kapslarna.. I hate pills men kanske vågar testa:) ha en toppen härlig inne dag pözz

 4. Och han den lille är så otroligt söt. Alla dina grabbar är fina, men det är ju såklart nåt speciellt med bebisar.

 5. Käkar också beta och har gjort senaste två-tre åren. Funkar himla bra för mig som får eksem i solen efter kortisonsprutor utan tabletterna! Och så får man galet fin färg på köpet. Perfekt!

 6. Bästa Maggan!
  Tack för en ärlig härlig blogg <3
  Min son är 3 månader och sover HELA NATTEN PÅ MAGEN, vaknar en gång för lite mat vid 03, men annars snarkar han ikapp med mig. Jag var super mega nojjig över det i början, att det skulle hända något (kom på att han trivdes med att ligga så när han va 3v) Men han kan INTE sova på rygg, vaknar direkt inom 5, 10 min. Så jag läste massa forskning och statistik och blev lugn då risken ökar bara någon del av en procent. (inte av totala antal barn utan av dem som sorgligt nog råkar ut för PSD)
  Så nöjd bebis, nöjd mamma, alla sover och mår bra. Du är en grym mamma och en fin förebild för oss som är gröna-morsor

  Nu till min fråga.. Kan inte du skriva ett inlägg om hur ni tänker med solskydd till Louie? Hur klär man dom i värmen?? känns ju mega varmt med blöja, kläder, hattar…..?! Vad behöver man och vad behöver man inte? Vi ska åka till Grekland några veckor i maj och har redan fått höra en massa trams om risker för sjukdomar, vaccin, solen, cancer, you name it. Mitt svar är att barn föds ju där också, så det är ingen fara. Då tänkte jag på dig, du vet säkert något bra svar.

 7. Hej Maggan ! Måste bara få tala om för
  dig att du är så himla vacker. Inte kan
  man tro att du fött fyra barn. Du har ju
  25 årings figur 🙂 har du gått ner dina
  grav kilon ? Det måste du gjort och
  mer därtill. Har du gjort ngt speciellt ?
  Önskar dig / er en fortsatt härlig vistelse
  i Spanien ❤️

 8. Vår lilla kille på 12 veckor sover nu från 21-22 till 06!! Man blir lätt bortskämd hehe. Så kul att följa er & vi har jämnåriga söner, förutom bebis har jag 2 till killar på 14 & snart 5 (Charlie heter vår 5-åring)

 9. Du är skitsnygg i den håruppsättningen!
  Verkar enkelt också, fast det inte ser så ut.
  Vad duktig du är på att spara kläder och använda igen! Jag vill göra så, men i mitt jojobantarliv så ryker de och den ångrar jag mig när jag skulle kommit i dem igen (fast jag inte trodde) Spännande med ny lägenhet! Jag har beställt kapslarna man blir brun av och hoppas att man kan få lite färg utan att sola. Går det? Fina produkter till schysta priser. Tack för tipset!
  Ha det gott!

 10. Du är så vacker och ni passar så bra ihop .
  Jag har också börjat läsa den boken tycker den är lite seg iaf än, har läst ca 100 sidor. Hoppas den ska bli bättre. Vad tycker du?

 11. Ett tips är att besöka Primark som finns i gallareia Miramari Fuengirola. De har så mkt fint och löjligt billigt. Köpte ursnygga kläder, bikinis, skor och väskor och barnkläder och priset är ca 50% av HM priser.
  Kolla in deras hemsida så ser du

 12. stackars fina dej….Att ha folk hos dig stup i kvarten. Hoppas du hinner vila upp dig något. Apsnygg i håret, ja…hela du!.:)

 13. Fattar inte varför folk ska hella tiden komma till dig??? Du måst ju själv vila och njuta med din familj. Det blir så stressigt att hella tiden nån kommar till dig.. Jag sku alldrig orka med så många folk hos mig hella tiden. Kram

 14. Håller med flera av de föregående kommentarerna, du är skitsnygg i håret men också väldigt nyfiken på hur rullen ser ut och hur du gör! Tror du det funkar på ganska långt hår också? Är typ frisyrdyslektiker och går runt i hästsvans 99% av tiden så vore ju så kul att få se så där fin ut om det är smidigt och lätt! Kram på dig och din söta lilla korv (kallar min lilla för korven också ;))

 15. Hej Magdalena!

  En liten fråga om du har tid…
  Hur lång tid efter du började ta tabletterna började du märka av det?

  Mvh Marie

 16. Hej! Så nyfiken på dina ”solbrännetabletter”.
  Funkar det verkligen? Hur lång tid tog det innan du märkte någon skillnad?
  Annika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..