Dag i bild…

Fotbollsträning

image

image

image

Middag/lunch med Svedarna efter tennispass på morgonen.

image

image

Smygfotning jag inte kunde låta bli…

image

image

Ett sjöodjur på stranden större än ett traktordäck…
Död och uppspolad, inget djurplågeri.
KLART ATT JAG FATTAR ATT DET ÄR EN MANET, men är den giftig??!

image

45 årig Milf i bar… hehe

image

Viktors beach

image

En Maggot finklädd för middag

image

Lilla Lo finklädd! TACK Sophie (för kläderna)
Filip tycker att han har en gardin på sig. Vi SOM HAR KOLL tycker att det är uuuursött!!!!

image

image

image

image

Trevlig middag..

image

Alla sover.  Skyller på att de är trötta.
Jag njuter av tystnaden och väntar in nästa nattpass.
Jag tar GÄRNA alla nattpass. Men när min omgivning som sover hela nätter gnäller över att de är ”trötta” surnar tant ur
Ett litet glas vin i den sköna nattluften är underbart..

God natt på er x

 1. Som den onödigt otrevliga kommentaren ovan måste jag säga att det är en manet, i medelhavet är det mindre troligt att de är farliga och särskilt inte den du har på bild, det är en glasmanet.
  Det finns något som heter boxmanet utanför Thailand och Australien och de är dödliga, men denna är som sagt orfarlig.

  Ser ut som ni har det alldeles fantastiskt, fortsätt med det <3 Kramar

 2. Halloj! Slemmet på stranden är en manet. Jag tycker det ser ut som en brännmanet som även finns på västkusten i Sverige. Om den har långa trådar från kroppen bränns dessa om man får dom på sig. Gör svinont. Kolla med någon ortsbo om det finns sådana maneter där annars är dom ofarliga.

 3. Förstår inte varför nästan alla ska skriva att det e en manet? ??? Maggan skriver ju det. Hon undrar om den e giftig inget annat. Härligt att ni njuter. Kram

 4. Shit vad ni äter ute… Vet att vi inte har med detta att göra men kan ändå förundras över vad denna resa måste kosta… lyxboende, utemat varje dag, aktiviteter etc.

  1. Maggie och Fia : Vad är det att undra över ? Ens lägga energi på ? Är det något fel att ha det gott ekonomiskt. ..Vem orkar bry sig ??

   Familjen är välbeställd och lever gott. Båda jobbar och drar in pengar. Maggan är väldigt mån om att jobba och skriver ju ofta om hur viktigt hon tycker det är att jobba och dra in egna pengar till familjen. Och nu är hon föräldraledig.
   Så till Maggan med familj : Njut slösa och lev precis som NI vill och kan ! ☺ Kram !

   1. Pillan :
    Jag reagerade lite extra starkt kanske för att jag är så urbota trött på återkommande frågor -direkta eller indirekta -om bloggares ekonomi / leverne?
    Om man ser att någon uppenbarligen kan spendera och resa så är det väl givet att man har en bra ekonomi.
    Alltför ofta känns det som om Maggan ( och andra ) måste ursäkta sig eller förklara sin ekonomiska situation. Helt galet ju ??
    Varför behöver man ens fråga om vad ditten o datten kostar ? Alla förstår ju att det kostar mycket. Varför ska man då ställa sådana frågor ?
    Varför ska man försöka gräva i någons ekonomiska status om man förstår att någon har ”mycket ” pengar ?
    Jag tycker det är ohyfsat.
    Och vad ska Maggan svara liksom. ….”Jo det kostar massor och vi har mycket pengar ….”?
    Det blir ju jättemärkligt att behöva besvara detta.
    De äter mycket ute. De har råd. De reser och bor bra. De har råd. Vad krävs det för frågor på det ?

  2. Ja, säkert inte billigt, men de äter ju mycket hemma också. Och blir utbjudna. Säkert också av eventuella gäster. De kanske drar in på annat. Har för mig också att jag läst att de sparat till denna resa. Vi ska vara glada att vi får följa med och se så många fina bilder och läsa att de har det bra.

   1. Men vad spelar det för roll om de sparat eller har en massa pengar bara ? Förstår verkligen inte detta svenska fenomen av missunnsamhet och frågor?
    Till de som är missunsamma säger jag bara att jobba häcken av er själva ,våga satsa på något som genererar mycket pengar om det är mer pengar ni behöver och vill ha ?
    Maggan jobbar hårt. Och hennes sambo också.
    Är ni som undrar beredda att göra detsamma…?

    1. Åh, guuuuud vad tröttsamt att se kommentarer om det påhittade ”svenska fenomenet avundsjuka” överallt! Är du på riktigt? Jag lovar, avundsjuka (en egenskap eller en reaktion) är något som finns i ALLA länder bland alla olika etniciteter, alla har alla de förutsättningarna, oavsett ursprung eller socioekonomisk bakgrund!
     Jag bara totalt avskyr den oikofobiska läggningen (i det här fallet; svensk-rasistiska) hos många hysteriska tjejer/kvinnor på bloggar och annars också. Rasism är tydligen fin när den riktas mot svenskar… Dra inte mig över din besudlade kam! Det är snarare så att om något är ett ”svenskt fenomen” så är det just den där reaktionen, att gapa om ”svenska avundsjukan” så fort någon går över någon slags odefinierbar no-go-gräns, sånt som generellt anses som fult att tycka/tänka/fråga om. Du bara förmodar att kvinnan som skrev ursprungskommentaren är avundsjuk, du stämplar henne utan att veta ett dugg om henne och lusar ner henne med dina egna förutfattade meningar!

 5. Att hon skrev att hon visste d var en manet har hon lagt till i efterhand.
  Och att hon gått i skolan fattar väl alla. Ironi.

  Men vad gäller resan o vad det kostar så vet vi väl alla att det är Felix som drar in stålarna! Hon skulle inte ens ha råd med hyran på sina löner.

  1. Ojdå vad du kan om hennes inkomst….. Tycker Maggan jobbat på jäkligt bra och säker dragit in sin del oxå, men vad rör det andra?

   Ingen annan kr med någons inkomst att göra eller vem som betalar vad.
   Hon har dessutom skrivit en gång att ja resan är dyr men de har kämpat för den samt sparat och dessutom så är de inte där på semester utan hon får sin inkomst ( föräldrarpenning) och Filip jobbar.

   Luktat mkt svensk hederlig avundsjuka här att man måste störa sig på hur andra lever och betalar för sig än att leva sitt eget liv.

   1. Bra skrivit Maria! O, faktiskt vad mkt.arbeten våra ungdomar får av kreativa företagare! Crew på mindre yatcher/båtar i med havet , restaurang branschen, mäklar assistenter i Marbella mm…Då är det vanliga ungdomar med uskor till mammor.Kidsen får komma iväg utomlands ett tag o gissa om dom får fin dricks….Jag tror Magdalenas sambo jobbar 365dgr året o Magdalenas alla barn och hennes hälsa är hans prioritet! Sen är väl planerade biljettköp till Malaga inte dyrt så de lär fortsätta med gäster o uteätande…Tack för en fin blogg/5-barns mamma.

    1. Pillan : Svarat dig ovan.
     Tycker det är BRA att fler reagerar på detta ”inbäddade” sätt att fråga om någon annans ekonomi? Ofta lindas det in lite snyggt men undertonen är en annan. Så skönt om Maggan eller ngn annan svarade ” Ja vi är stenrika”. Frågor på det ?

    2. Nej, jag har inga frågor på det, varför skulle jag ha det?
     Även om tonen i frågan/antagandet i ursprungskommentaren (den vi diskuterar) kunde vara lite trevligare, så kan man ju också välja att se det som något ”härligt osvenskt” när någon frågar om någon annans ekonomi. För så gör ju inte en god svensk.. eller hur var det nu?

 6. Herregud vad mycket negativitet det var här idag, har alla vaknat på fel sida?
  Själv är jag en person som glädjer mig när det går bra för andra.
  Tack Magdalena för att du delar med dig av din vardag och sköna humor.
  Kram

 7. Att kunna unna sig den resan medan barnen är små och går i skolan är ju det vi alla drömmer om, älskar att gå in o titta här o följa ert äventyr! Hade mer än gärna gjort samma sak om möjligheten dykt upp! NJUT!

 8. Maggan, lyssna o läs inte alla avundsjuka människors dumma funderingar o kommentarer ! Ni gör helt rätt när man har möjlighet och vill njuta av livet, så passa på! Jag tror ingen i Er familj mår dåligt av livet i Spanien! Ha det så jätteskönt o njut!

 9. Va e det för fel på folk. Gnäll gnäll…. det luktar avundsjuka! pust ! Att ni orkar. Kan man inte bara glädjas m folk när dom gör nått härligt i livet å vill dela med sig. Kram på dig Maggan m familj fortsätt ha det så gott du kan.

 10. Det angår väl ingen annan hur familjen Magdalena & co har det ställt med ekonomin. Denna resan blir ett minne för livet. Jag bor själv här nere sedan några år tillbaka och hyra av hus behöver inte betyda svindyrt. Likaså maten är betydligt billigare. Jag äter ofta ute eftersom det i regel blir både bättre kvalitet på maten än om jag själv skulle laga den samt billigare än att köpa hem alla råvarorna.
  Den erfarenhet och livskvalitet som familjen M & F får av detta går inte att mäta i pengar. Bara njut!
  Kram Jess

  1. Exakt !: Det angår INGEN.
   Ser man att någon har till synes bra med pengar -varför i herrans namn ”undra hur”……? Det är kotym att inte fråga. Då får man undra i sina tankar om det är så viktigt.
   En annan sak om det är nära vänner -där kan man ju snacka ekonomi.

 11. Hej Magdalena! Har följt din blogg länge o tycker du har en fin personlighet. Du kämpar på i alla svåra o jobbiga lägen. Strongt jobbat! Men tyvärr e du lite mer utseende fixerad än någonsin, mot dig själv ofta men även mot dina vänner som är med på bilder m.m Jag vet, det e ingen som tvingar mig läsa denna blogg..synd bara eftersom jag ofta blir stark av dina tankar o annat du delar med dig av..har det tufft själv med..Jag menar bara att i denna värld vi lever i ska vi försöka få bort all denna ytlighet o att tjejer alltid ska bli bedömda för om de är ”knullbara”..e så trött på detta..speciellt eftersom jag har en dotter..Vi vuxna ska inte hålla på såhär..därför blir det aldrig en förändring när inte alla kämpar åt samma håll..Har även 3 pojkar som jag o min man försöker uppfostra till schyssta killar..Ville bara säga detta o jag kommer sakna dig❤️Mvh Cia i Skåne

  1. Håller inte alls med dig och jag har också följt bloggen länge. Det har alltid varit outfit bilder, selfie bilder och härliga vänner bilder på Maggans blogg. Det blandat med grimasbilder, soffpotatis och njuta i sängen bilder, precis som nu. 🙂
   Dessutom tycker jag Maggan har all rätt att lägga ut snygg bilder, för hon är ju VRÅL snygg!! Vilken grym kropp som ser ut så efter graviditeten, det är verkligen en kropp att visa upp och vara stolt över utan att behöva stå ut med den ”svenska avundsjukan”! Även vännerna är vrålsnygga och varför ska de göra sig fula i bloggen för att bli accepterade?

   1. Med din egen lilla logik så bekräftar du ju bara vad Cecilia redan skrivit. Att man ”borde” visa upp sig (som M.) om man är såå snygg, ungefär. Förstår inte heller denna hets. Man kan vara stolt över sig själv och duga, utan att visa upp sig och alltså bli en del av hela den här utseende-industrin som folk faktiskt tjänar pengar på. Inte lätt för våra ungdomar i dag, inte.

 12. Varför denna avundsjuka, kan man inte glädjas för att nån annan har det bra.
  Så himla tråkigt jag blir bara inspirerad av allt Maggan delar med sig av, både glädje sorg mm.
  Så typiskt, stå på dig Maggan och njut av allt och lite till 🙂 det är du och din familj värda.
  kram

 13. Tjena Maggan. Kom på att jag måste tipsa dig som gillar clear eyes att på spanska apotek finns en motsvarighet som heter mirazul. Löp och köp, jag brukar bunkra när jag har möjlighet. Kram Malin

 14. Maggan, jag hoppas innerligt att du inte tar åt dig av detta fullständigt vansinniga kommentarsfält. Att människor inte lägger all denna energi på att gör något åt sina egna otillfredsställda liv istället för att kritisera andras är för mig en gåta, och att de kan skriva som de gör utan att skämmas är ännu mer märkligt. Men jag tror att du tar det för vad det är och ägnar din tid och energi till bättre saker.
  Charlotta

 15. Ja jisses….nu börjar jag tro att vissa som kommenterar här är samma som kommenterar på Vimmelmammans blogg. Missunsamma och avundsjuka! Stå på dig Magda, jag tycker du är fullständigt crazy och fullständigt underbar. : D Önskar dig och de dina allt gott, kram

 16. Jag vet inte vad som är värst faktiskt.
  Dom som skriver här och framstår som avundsjuka. Som t ex vill veta om familjens ekonomi och tycka en massa saker.
  Eller alla som skriver och stolta klappar sig själva på axeln för att sen berätta att DOM minsann INTE är avundsjuka och bannar alla här som är det.
  En del Heja-rop här inne känns rätt påklistrade dom med faktiskt.

  1. Tänk till : Nej du. Där blandar du allt ihop saker och gör antaganden tagna ur luften.
   Är inte ett dugg avundsjuk. Varför skulle jag/ vi vara det? Mycket märklig reflektion. Du får tala för egen del.
   Vi finns som inte blir avundsjuka så lätt. Har slutat jämföra mitt eget liv med andras. Det bästa för ro i själen.
   Rätt tillfreds med mitt egna liv ☺

   1. Hoppsan. Här kände sig någon träffad verkar det som.
    Den enda som gör märkliga reflektioner är du hörrudu.

    1. Tänk till : Det var dina egna projiceringar jag reagerade på. Och att du ifrågasätter att vissa skulle vara ”påklistrade ”? Inget trevligt sätt att misstro folk med välvilja och goda intentioner. Tror alla är ärliga i sina uttalanden och snälla ord. Du bör nog rannsaka dig själv i varför du tror att människor skulle vara ”påklistrade”….?
     Ifrågasätt aldrig andra människors välvilja.
     Ta hand om dig.

    2. Till ellos: Du skriver att du -slutat- jämföra ditt liv med andras. Slutat? Det innebär ju att du gjort det tidigare.
     Till skillnad från dig har jag -aldrig- någonsin jämfört mitt liv med andras och kommer aldrig göra. Personligen har jag aldrig känt avund på någon eller någon.
     Det finns inte min natur. Skönt!

 17. Ingen som tänkt på vad familjen gått igenom?? Mist ett barn det grymmaste av allt.. Övertygad att Maggan bott i skogen vad som helst, bara hon fick tillbaka sin son.. Så skärp er!! Kram Maggan ❤️

 18. Hej alla glada !
  Att en del av er bara orkar ! Varför inte glädjas åt att Magdalena med familj kan vara utomlands? Ni är bara avundsjuka. Helt rätt att följa sina drömmar
  ! Istället för allt har ,sprid kärlek och unna andra människor lycka och välbefinnande..

  Hoppas ni har det underbart där nere ,ser så ut på bilderna. .Åker själv ner om en månad..
  Kram fina Magdalena …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..