Karpaltunnelsyndrom, släkten och bäbisnacke

Thaimat och halva klanen Larsson på besök igår! (Ungdomarna pluggar ju i USA)

Riktigt trevligt!

image

Så mycket kärlek…
Jag är verkligen lyckligt lottad som fått en sådan fin och genuin extrafamilj

image

Vi åt en god lunch med farmor Carin på dagen och gick och hälsade på farfar Lasse…
image

En stolt farmor
image

image

Kusiner, fastrar och farbröder..

image

…turades om att hålla det lilla miraklet

image

Läste att domningarna i fingrarna (karpaltunnelsyndromet) skulle lägga sig efter graviditeten? Mina domningar har blivit värre? Nu nervsticker hela armen/axeln.

image

Min arm blev väldigt svullen och blå efter droppkanylen i måndags. Kan det bero på det tror du?
Usch!! Jag hoppas verkligen inte att det här karpaltunnelsyndromet håller i sig?! För då måste man väl operera?

image

Isak och bäbis på de översta bilderna
Och Tristan och bäbis under..

(Charlie är han redan en kopia av..)

Lance ser jag inte riktigt i bäbisen ännu.
Lance är/har alltid varit rätt lik Magnus.

Men det kommer säkert. Bäbisen har verkligen bytt utseende för varje dag.

image

Han är verkligen en liten gubbe med å fågelnacke!
Bäbisar luktar SÅ gott!!
Andedräkt när de gråter, pruttarna och nacken, halsen…

image

Barnen är och badar med Basti.
Jag sitter oduschad och trött i soffan och stirrar in i väggen. ÄLSKAR tystnaden!

Filip hade några ärenden till Malmö.
Jag kommer nog få vara ensam med bäbis i minst ett par timmar. Underbart!

image

Var 3 timma vill han äta.
När Charlie var liten skulle man äta var 4?
Det kan man väl skita i? Är de hungriga så är de väl hungriga…
image

Svar på några frågor:

VÄSKAN som jag fick av Sophie i present.

Den har hon köpt på något slags outlet på Götgatsbacken på söder.
250 kr tror jag att hon sa att den kostade…

image

Min fina cape kan du oxå hitta HÄR!

image

image

Vi syns lite senare x

  1. Hej!
   Jag fick ont i handlederna efter jag födde mitt tredje barn och fick efter det mycket ont i båda handlederna. Med de andra förlossningarna hade jag ledat på rygg men nu med sista fick jag stå på knä och hängde/pressade händerna över den uppresta huvudändan på sängen. Jag gick till VC efter ca 3-4 månader och de konstaterade att jag hade De-Quervains syndrom, en överansträngning i senan som ligger längst sidan på handleden. Om man provar att pressa ner tummen mot insidan av handflatan strålar smärta upp längst armen. Då har du säkert detta. Jag fick rådet att använda Naproxen under några veckor sedan fick jag remiss till ortopeden och fick då kortisonsprutor i båda handlederna. Därefter blev det bra, men läkaren sa att om det inte håller i sig måste man göra en mindre operation.. Hoppas ni blir bättre men gå inte med smärtan för länge, det stjäl alltför mycket energi som man vill ge till sin bebis.. 🙂

 1. Kan lugna dig med att det inte är PVK (kanylen) från förlossningens ”fel”. Det blir lätt blåmärke efter, jobbar som sjuksköterska 🙂 Sen om det är karpaltunnelsyndromet vågar jag inte svara på. Hade det som gravid men gick ju som sagt över efter förlossningen. Håller tummarna för att det släpper! Just det, stort grattis till bebis!!

 2. Jag läser din blogg varje dag och är dålig på att kommentera, men ett väldigt stort grattis till bäbisen!!

  Jag vet du frågade efter namnförslag innan och mitt förslag är Gabriel, då lillebror kom som en ängel på Isaks födelsedag!

  Tackar för att du delar med dig av din vardag på ett så ärligt sätt!!

  Massor med kramar

  1. Åh vilket bra namn! Karpaltunnel kan hålla i sig ett tag efter… Min dotter är 13, har fortfarande problem med ena handen men inte värt att operera förrän jag lider värre än idag

 3. Det är INTE karpaltunnel, syns ju väldigt tydligt att droppet suttit där, kan bli lite ont efteråt. Om du inte står ut smörj med Hirudoid kräm, rec,fritt på Apoteket

 4. Kör fri flaskmatning, tänk som om du skulle erbjuda bröstet. Det här med att mata var fjörde timme är lite 80-tal över det hela.
  Du behöver inte oroa dig över att du skulle ”övergöda” honom, överskott kommer upp och han äter bara om han är hungrig. Efter ett tag kommer ni lära känna varan och hungersignalerna.

  Stort grattis!

  /gravid med barn nr 3.

 5. Grattis till bebis! Ser på farfars gravsten att han heter Fabian. Det tycker jag bebis ska få heta. Passar med dina andra pojkars namn. Har själv en Fabian, min yngsta son, som blir 25 i sommar. Mycket fin ung man! 😉

 6. Gå och få en skena för handen/handelen gjuten. Den hjälpte min karpaltunnel då jag inte kunde böja handleden. Gick över efter ett par veckor.

 7. Fick besvär i slutet av sista graviditeten. Satt i någon vecka efter till vätskan i kroppen gått ur. Däremot har jag en manlig släkting som fick op pga karpaltunnelsyndrom drabbar tydligen gravida och elektriker som skruvar mycket för hand. Snitt i handen och handled med rätt enkel op en honom.

 8. Hajade till lite när jag såg farbror Lasses gravsten. Där står nämligen ett annat fint namn.. Fabian! Kanske kan va nåt? 😉

 9. Grattis till lilla grabben! Jag tycker han ser ut som en Dante! Eller vad säger du?
  Är själv i skåne just nu, firar sportlov härnere (mellan Kristianstad och Simrishamn). Ska till Ystad med svärmor nån dag snart och s h o p p a ! 😉
  Hojta om du vill ses på en fika! 070-354 44 33!
  Kram och grattis än en gång!

 10. Hej! När jag blev svullen och fick ont i min arm efter droppet, då visade det sig vara en blodpropp! Fick smörja med nån salva en tid och sen gick det över på nån vecka eller så. Du kanske skulle kolla upp det för säkerhets skull? Och grattis till er fina pojke 🙂

 11. Grattis till bebben! Jag fick små ”proppar” efter en droppkanyl med svullnad och blåmärken. Bara att köpa en salva mot sånt på Apoteket och smörja med (kommer inte ihåg vad den heter).

 12. Hej fina Magdalena!
  Stort grattis till den underbara lilla mirakelpojken !!
  Såg bilden på närmi hälsade på farfar och där fanns ju namnet FABIAN !!!!!

  All lycka till dig och din fina familj !!

  Anna

 13. Så fina bilder! Visst är der härligt då man får en jättefin extrafamilj på köpet så man träffar någon!

  Jag fick karpaltunnelsyndrom efter min son föddes och jag fick en kortisonspruta. Det hjälpte mig ett tag sen har jag även haft handledsskydd på dag och nattetid. Jag vet även att man kan få ont efter en kanyl. Jag är rätt nyligen opererad och hade länge ont i min hand och delar av armen. Håller tummarna att värken försvinner för dig.

  Kram

 14. Hej! Jag fick domningar och tappad känsel i 3 fingrar direkt efter förlossningen. Tror det berodde på all kraftansträngning. Mitt gick över av sig själv efter några veckor.

 15. Grattis grattis till den fina sonen!
  Angående amning/ersättning ska man enbart göra det som känns bäst för en själv. Trivs man inte att amma ska man inte tvinga sig till det för att andra tycker det. Lyssna till ditt eget hjärta och gör det som känns bäst. Jag ger ersättning till min 2 månader gamla dotter då vi inte fick amningen att funka riktigt efter sondningen. Ammade helt i 3 veckor och delvis i 5 men nu får hon bara ersättning. Vi ger vår dotter NAN sensitive efter hon blivit lite hård i magen men nu funkar det bättre. Hoppas ni hittar det som passar bäst för er 😉 kram och stort grattis och lycka till med den nya familjemedlemmen.

 16. Åh vilket vackert litet gossebarn!
  Passa på och njut och ge honom när han är hungrig. Följt din resa och tycker verkligen du förtjänar lycka efter din/er svåra tid. Livet är inte alltid rättvist
  Kram från en annan fembarnsmor och nybliven mormor (ung sådan).

 17. Hej Magdalena och grattis! Såg att någon hade föreslagit namnet Gabriel och jag röstar också på det. Väldigt fint! Jag har fött fyra barn, den senaste i maj och min högerhand (ibland hela armen) domnar för mig fortfarande… Ha ett härligt sportlov och njut av er fina bebis. Kram Linda

 18. hej! jag fick karpaltunnelsyndrom när jag väntade min son, och har det fortfarande. Han är 11 år nu! hoppas du blir av med det fortare;)
  många kramar nina

 19. Grattis till er lilla prins. Var 4 timme låter lite lite. Om det är var 3t blir det 8 gånger på ett dygn och det är i minsta lagret men så klart skillnad när han får flaska och du vet vad han får i sig. Men 15-8 gånger på ett dygn är normalt.

 20. Hej hej! :))

  Det behöver inte alls vara karpaltunneln som gör ont eller gör så det domnar! det kan bli en nervskada då dom sätter nålen! inte alls farligt, men jag fick det så då dom gjorde det på mej förut, hade vansinnigt ont i armen & den domnade, kunde inte använda den på 2 veckor, innan den blev normal igen! :)) så vi hoppas på det för dej åxå <3

  Ha det fortsatt underbart med dom fina runt dej!! <3 <3 <3 & bilderna andas ren & underbar kärlek <3

  Varm kram <3

 21. Jag fick karpaltunnelsyndrom de sista veckorna av graviditeten, men det gick över av sig själv ca 5 veckor efter förlossningen. Hoppas det går över ganska snabbt för dig med! 🙂

 22. Hej!!tror du kan ha en tromboflebit en inflammation i kärlet där infarten satt blir svullet blått , rita med penna lite lätt så du har koll om det ökar i omfång . Gå till Apoteket finns salva som lindrar tror den heter hidroid salva de på Apoteket vet ha värme kanske fett vadd ett par dagar blir nig bättre , ökar det i omgång sök vårdcentralen . Vilken fin bebis ni fått njut kram maria

 23. Tänkte på en sak när jag var härinne och läste, och läste bakåt mm. My God som vi kvinnor peppar varandra ! Alla delar med sig av sina erfarenheter för att försöka hjälpa på bästa sätt. Så grymt !! Fan vad vi är bra ! Vad vi kan, orkar, måste, står ut med, kämpar, fixar o s v. Läser så många fina kommentarer så det är inte klokt, skrivna med själ och hjärta, och allt i välmening till en människa som man egentligen inte känner, men, som jag också känner det att jag nästan känner, haha. (blev lite mkt känner där….). Alla våra liv med barn, försök att få barn, män, problem, glädje, sorg, ja allt, och så finns det denna tråden där alla fina hjälper och ger tips. Det är minsann magiskt !!! Kram till er alla starka fina tjejer därute.

  1. Visst är det härligt! Jag tänkte på det också, vilken styrka det är kvinnor emellan. Lite lustigt att det samtidigt pågår diskussioner på andra bloggar om hur kvinnor alltid är ute efter varandra, pratar illa om varandra och fördärvar för varandra. Det beror nog på vilket umgänge man har tänker jag, och vad man själv sänder ut, för det är det man får tillbaka. Och i Maggans fall är det glasklart varför hennes kommentarsfällt är fullt av stöttande, kärleksfulla och fantastiska kvinnor, hon är ju precis sådan själv. <3
   Charlotta

   1. Fint skrivet. Jag tror också läsarna speglar bloggaren och gillar den här bloggen extra mycket för att man, förutom att läsa om Magdalenas liv, blir glad och berörd av kommentarerna där så många delar med sig och ger varandra råd. Det är en typ av vänskap det också.❤️

 24. Hej! Och grattis till underverket! Min lille är nu 10 månader gammal och det här med att äta var fjärde timma är förlegat. Finns nog inte en gräns, min har ätit varannantimme sedan födsel, natt som dag. Vid 6månader så åt han två ggr per natt. Nattmålen är väl dom som man kanske kan försöka skära ner på med tiden, men din lilla goding är ju alldeles nykläckt 🙂 han behöver nog allt han gapar efter. Ett tips jag fick av min barnmorska, om det håller i sig om ett par månader med varannan timme mat även nattetid, är att ge honom en skvätt olja i ersättning till kvällen/natten. Då blir det lite extra mättande. Lycka till med allt!

 25. Stort grattis till lill-killen!! Symtomen med domningar brukar bli värre precis efter förlossningen och sedan bli bättre efter några veckor. Jag kunde knappt hålla i besticken när jag skulle äta utan fick lägga ner de och pausa flera gånger under en måltid precis efter förlossningen, små tryckknappar på bäbisens body kunde jag knappt knäppa mm. På BB sa de att det brukar vara så ett tag och det försvann på mig efter några veckor.

 26. Jag fick nr 3 i Januari och har aldrig haft karpaltunnelsymptom mer än den här graviditeten. Det blev sämre efter förlossningen i några veckor, men är nu helt borta (8v blir hon idag). Antar att det tar tid att vänja kroppen först… Och att kissa ut alla 7 liter vätska 😉

 27. Svullnaden i kroppen minskar successivt och det är inte ovanligt att besvär från nerver i kläm t.o.m. förvärras en period efter förlossningen. De flesta blir bättre efter några veckor, men det kan ta upp till sex veckor för svullnaden i kroppen att lägga sig. Det finns duktiga sjukgymnaster och arbetsterapeuter som kan ge dig övningar som lindrar besvären. Arbetsterapeuten kan även hjälpa med handledsstöd om du inte redan har det. Du kan få symtom (piercingar, domningar) från alla ställen där nerverna kommer ikläm. Från nacken och nedåt.

 28. morbus de quervain har liknande symtom som karpaltunnel men sitter inte lika ofta i lill och ringfinger utan mer åt tumme pek och långfinger…. opererade mitt när dottern var 8 mån…

 29. Hej Magdalena!!!
  Stort grattis till bebis :)) så fin han är!!! Såg att många nämnt Gabriel som namn till bebis! Så fin tanke! Håller med dem!
  Sen en annan fråga! Huset ni bor i, e de ert dl hyr ni det? Har du kanske skrivit förut, men jag missat!
  Hoppas du blir bättre i handleden!
  Kram på dig!

 30. Hej! För att lindra carpaltunnel, sök upp en hälsocentral o be att få komma till en arbetsterapeut. Hon kan prova ut ett bra handledsstöd åt dig. Ska ffa användas nattetid men vid behov även dag tid. Lycka till!

 31. Hej! Karpaltunnelbesvären kan kännas av i ett halvår efter födseln sa min läkare och det stämde rätt bra på mig. Nån månad tog det innan det försvann! Hoppas förresten fortfarande på att bebisen kommer att heta Silias….Skulle passa grymt bra….Så fint! Kram Eva

 32. Min lille föddes 9 dec o då var det strikt att äta var 3e timme. Men såklart ska ju bäbisar få äta när dem är hungriga såklart! Tycker det är det enda dem små liven gör – o sover såklart.
  Du kan få ett handledsstöd för karpaltunneln om du söker dig till en vårdcentral.
  Mitt gick upp till armbågen o smärtade var dag så jag opererade. En operation som tar ca 15 min och man är vaken hela tiden. Dock får man inte bära tungt på 6 veckor vilket e lite bökigt när jag hade en 1.5 åring o du som har en Bebbe. Men prova handledsskydd först – kan hjälpa!

  Fin pojke ni har iaf! Absolut sjukt lik sin bror! 🙂
  Kram på dig!

 33. Hej:)

  Jag fick vansinnig smärta efter jag fått mina tvillingar, det visade sig vara morbus de quervain som de fick operera. Det är inflammation vid senerna/sengången från tummen. Tydligen inte så ovanligt för nyblivna mammor och även mormödrar sa doktorn;)
  Ett tips är att se om du klarar av att böja tummen en bit mot handleden.. Är i stort sett omöjligt om du har morbus de quervain.

  Hoppas du snart mår bättre:)!!

 34. Haha om min 18-veckors lilla bottenlösa son bars skulle få äta var fjärde timme hade jag nog varit döv vid det här laget… Säger som min farmor – barn äter när de är hungriga och sover när de är trötta! Själv brukar jag säga att barn också är människor… Med olika personligheter

 35. Inte läst andra kommentarer nu men..Det är troligtvis efter pvk:n som du hade droppet i. Kallas tromboflebit. Kan hålla i ett bra tag, så länge du har blåmärken.. Jag hade från handleden till armbågen men det går över sen. Ha det så gott!

 36. Hej Magdalena!Ett jätte Grattis till er lilla kille!!Jag hade även problem med karpaltunnelsyndrom under graviditeten på båda barnen.Oftas avtar det efter…Är troligen genetisk,graviditeter,monotomt arbete som är orsak.
  Blev lite bättre när barnen va födda,men inte bra.
  Slutade med en operation.Inget att oroa sig för.Snabb operation lite drygt med handen lindad i två veckor när stygnen tas.
  Är idag bra.kan känna av det ibland mest när jag vaknar på morgonen.Så släpp det för det är en snabb operation med Oftas goda resultat.Njut av er bäbis till fullo:)

 37. Hej Magdalena! Grattis till Uno!
  Du behöver träffa en arbetsterapeut. Är dina symtom konstanta så bör du däremot kontakta en läkare. Vid lindriga symtom räcker det med ett handledsstöd som
  Du får av en arbetsterapeut. Vid svåra symtom behövs ett ingrepp. Du bör dock veta att det kan ta upp emot 3 månader efter bebis innan symtomen drar sig tillbaka. Akta dock så du inte utvecklar Morbis deQuervain detta är vanligt efter bebis. Då tummen får en infektion iom alla dåliga ”grepp” man gör, byter blöja, lyfter bebis… Blir väldigt monotont för tummen o därmed överanstränger du den.
  Träffa en Arbetsterapeut!

  Hälsningar Arbetsterapeuten

 38. Nu har jag aldrig flaskmatat utan ammat mina barn men det måste ju vara samma grej, låt honom äta när han vill:)
  Har ammat både var och varannan timme länge:)
  När jag föddes -77 så var det strikta ”regler” att ge bäbisar mat var fjärde timme. Herregud så stressad mamma var över detta eftersom jag var jättehungrig, o mager blev jag!
  Nä för sjutton! Mata mata mata:))

 39. Jag hade jättestora problem med karpaltunnrlsyndrom i ena handenprecis efter jag hade fått barn, jag blev jättesvullen vid handleden och kunde inte använda klocka. Eftersom jag redan hade opererat en hand några år tidigare så hade jag något att jämföra med, och det här var mycket värre! Jag fick smärtstillande utskrivet, och var supernoga med att ha skena på natten, och till slut gick det över. Stort lycka till med allt, tycker att du verkar vara en genuint snäll och omtänksam person, och jag är imponerad av din styrka!

 40. Tänk att en ny liten människa kan vara så söt! Jag vill krypa in i skärmen och bara lukta på honom.

  Och de där med maten. Låt honom äta när han är hungrig. Varför ska han behöva vara hungrig? Har aldrig förstått de där med tider emellan. Vissa dagar är jag hungrig hela tiden och andra inte alls. Varför skulle bebisar vara annorlunda? Och med tanke på hur mycket hsn ska växa och utvecklas behöver han väl all näring han kan få. Kram

 41. Skaffa en skena och var noga med att använda den varje natt.
  Jag hade superproblem med min hö handled d stack och domnade hela tiden dygnet om men gick till läkaren och köpte en skena som har hjälpt, känner inte av något längre så testa o ge det iaf 2-3 månader för det tar så lång tid innan det ger med sig.
  Du kan ju gå ner till Novakliniken i Ystads hamn och köpa en skena,där köpte jag min 🙂
  Lycka till kram Jenni ❤️

 42. Hej. Ett stort grattis till eran nya familjemedlem en riktig guldklimp. Med tanke på din hand ska du när du håller Lilleman ha en kudde för avlastning. Sen är det ingen dum idé å gå in på nätet typ rehaboteket.se å köpa ett handledsskydd å använda så ska din smärta ge med sig det kan vara lite segt. Du är grym och tycker att du rockar å kan förstå att du är inte mer en människa man orkar inte hur mkt som helst. Njut å bara vara är nog så bra. Kram från västkusten. Med tanke om du är öm där du haft nålen finns en salva på apoteket som heter hidrouidsalva smörj på de så går blåmärken tillbaka.

 43. Grattis! Avvakta med en ev. operation av karpaltunnelsyndromet. Du svullnar säkert av. Det tar lite tid men till slut så. Om det inte finns risk för nervskada vill säga. Jag hade i båda händerna när barn nummer fyra kom ut och lät den ivrige kirurgen göra på vänster hand. Tur jag inte vågade med höger som var värst. Den är nu helt bra men vänster är svagare än innan. Så kan det går. Och visst fick jag samma med barn nr fem och sex också men det försvinner som sagt. Men såklart lyssna på din egen läkare i första hand.

 44. Mysig dag ni har haft! Bebisarna ska få äta när de vill säger min BVC sköterska, så det har våran lilla bebis fått gjort. Och han växer bra och är pigg! Jag ammade först men sen började med ersättning istället. Fast ersättningen kunde vara lite ”kraftig” för magen så vi köpte Sempers som är mer lättsmält för magen och även sempersmagdroppar som är toppen bra och det är naturliga bakterier, så det känns lite bättre att ge honom då. Fast många av mina kompisar använder NAN och gillar den ersättningen också. Våran lilla kille som är 5 månader nu, kunde absolut inte sova någon annanstans än i famnen! Haha på riktigt alltså.. När han var född så bar jag honom 23 timmar om dygnet i famnen. Vi fick sova med honom i famnen.. Super läskigt tyckte jag men han vägrade att sova någon annanstans! Hehe så det sa de till mig på BVC också, att om han vill vara nära så ska han få vara det. Han gallskrek så fort han fick ligga i vagnen inomhus eller i spjälsängen. Men det blev bättre som tur är! Jag tänkte bara dela med mig lite, det är jobbigt ibland när man får ”FÖR” mycket råd också. Ha en fin dag! Stor Kram

 45. Hej Maggan! Tack för en fin blogg och för att du är så härlig. Jag är i vecka 30 och har följt slutet på din graviditet och förlossningen med spänning 🙂 Stort grattis till Bäbisen <3

  Nu till en annan sak. Jag är infernaliskt trött på min i princip obefintliga ögonbryn och funderar på att 3D tatuera. Är du fortfarande nöjd med resultatet? Jag har hört en hel del om att färgen kan förändras över tid och bli lite gråaktig. Har du märkt något av det? Massor av kramar och kärlek!

 46. Nu har jag ammat mina barn, men jag tycker inte att var 3:e timma är speciellt ofta så jag hade gett honom mat när han vill ha.
  Jag tror inte att det är riktigt bra för deras magar att äta så sällan, då är det nog bättre att ge mindre men oftare.
  Min äldste åt stora mängder redan från början och jag upplevde att det blev en del magknip av det innan magen hade vant sig vid de stora portionerna.
  Tvåan åt mindre portioner men oftare och hade inte alls samma problem med magen.

 47. Hej! Jag har opererat karpatunnelsyndrom
  Innan hade jag en skena på dagtid varje dag.
  De fick jag inte när jag fick barn, utan fick problem utav jobbet. Efter op har jag ingen direkt någon styrka i handen och fortfarande domningar i 3 fingrar. En del hjälper det och en del inte.
  Gå till sjukgymnastiken och se vad de kan ge dej för hjälp. Lycka till . Och Grattis till Er bebis.

 48. Hej! Skriver ang dina händer. Jag fick ont efter mitt sista barn. Det är en åkomma som man kan få efter barnafödande. Tipsar dig om att söka en arbetsterapeut/läkare på en handklinik och få hjälp! Jag fick handskenor som hjälpte jättemycket! Det är inte karpaltunneln, uran det ger sig men tar tid. Sök i tid, för det blir värre o gör jätteont! Jag kunde inte ens bära bäbis.. Hoppas det hjälper dig med, kram

 49. Grattis till det lilla underverket. Han är så fin =)
  Jag brukar aldrig kommentera hos dig men nu känner jag att jag måste ang karpaltunnel-känslan du känner. Flera, oberoende, massörer, som jag pratat med säger att operation inte är lösningen då problemet sitter i axlar/armar. OM det skulle vara så att det är karpaltunneln så går det att lösa med hjälp av behandlingsmassage för att släppa på trycket av blodtillförseln som har täpts till i armen och ner i handleden. Min mamma har själv opererat och har nu flera år senare fått tillbaka symptomen. Men går du till en läkare så förespråkar ju inte den massage. SJÄLVKLART INTE! utan säger operation 🙁
  Allt gott till dig och din familj!

 50. Hej, gå till en kiropraktor för att få hjälp med foglossningen. ❤️ De kan även fixa karpaltunnelproblemen. Min svärfar blev bra efter två behandlingar. Innan kunde han knappt sova.

  Grattis till dina ljuvliga barn och till nytillskottet.

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..