Bäbisen har gömt sig

Bäbisen har kryp tillbaks!
Den trivs därinne! Det är varmt och tryggt

Nu orkar jag inte hets upp mig längre. Jag blir ju knäpp!?
Det blir som det blir, den kommer när den kommer!

Skitsamma! Nu lägger jag mig på soffan och slutar ta tid mellan sammandragningar och mufftrycksvärkar.

image

image

Åt lunch uppe i DN-skrapan hos PONTUS Hans restaurang ATELIER23 är fantastiskt! Fredagar för allmänheten, under veckorna är det en festvåning/konferens eller matlagningskurser

image

image

Har alltid velat åka dit, och idag blev det av! Vi hade mycket tid över, och att röra sig är ju bra…

image

Pilgrimsmusslor till förrätt..
To die for!

image

Och en fantastisk tork till huvudrätt!
Jag var så förbaskat glupsk att jag faktiskt glömde att fota haha

image

Ett litet glas bubbel!
Vad säger man! Bubbel och sex sätter igång maskineriet

image

Kanske min sista gravidoutfitsbild

Jeansen HM
Jackan Lindex
Tröjan Lindex
Skor MOU

image

Fågarna på fortet…

image

Och mat från kvarterskrogen

image

Haha!!
-NEJ MAGGAN!!! TAR DU BLOGG BILDER???
JAG HAR JU 30 DAGARS SOCKERFRITT!!!

Säger MY med munnen full av 1500 kalorier Ben and Jerry glass (eller vad det nu heter)

Haha underbart!!! Ingen fara! My räknade efter och klarade utmaningen med två dagar.

Hon är duktig MY!  Fy tusan vad hon kämpar och biter ihop. Enorm karaktär och oerhört målmedveten.

image

Lovar att hålla dig underrättad!

Händer det något, så är du first to know OM jag hinner.

Kram❤

 1. Du är helt underbar Maggan ! Så härlig humor och självdistans ! Du förgyller vår tillvaro ute i cyberrymden! Stort lycka till ! Kram från Göteborg

 2. Härligt!! När jag väntade min 2a så fick jag en hinnsvepning (ännu ett mysigt ord!!) när jag gått 7 dagar över- efteråt åkte jag och mannen till en pub och jag tog ett litet glas vin för jag kände på mig att nu kommer hon! Och det gjorde hon samma kväll 🙂 och hon är helt ok 7 år senare 🙂 lycka till med födseln, hemskt när det pågår men sååå underbart efter ❤️

 3. Blir så imponerad av dig, jag vill också gilla läget vilket jag ofta försöker göra. Nu ska jag inte föda..men efter 30 dagar med fitness fighten och gott resultat får jag onda ögat av mannen (vilket jag ignorerar totalt) äter bea potatis kött och dricker vin som om jag aldrig sett mat förr… bara för han bestämt att köra 30 dagar till behöver inte jag göra det…. Oj, blev en parantec men det var Mys glass fel 😉 önskar dig all lycka och smärtfri , (hehe) (ironisk) födsel det kommer gå kanon bra! ! Hoppas jag inte trampa någon på tårna. .. kram på dig!

 4. ALL lycka till när de väl är dags! En sak 🙂 din kompis MY är verkligen mkt finare i brunt hår. De framhäver hennes drag. Även om hon ör sjukt fin blond me 🙂

  Puss på dig och krysta järnet :))

 5. Älskar din blogg men kommentar mycket sällan. Fick mitt 5:e barn för lite drygt 3 år sedan vi 42 års ålder. Trodde väl att han typ som 5:e barnet skulle ramla ut av sig själv när vägen var vidgad sen några andra tidigare. Men gick 15 dagar över tiden och blev till slut igångsatt. Det var knappt att han kom ut då heller. Lycka till med den kommande förlossningen! Snart är han här ♡

 6. Första gången jag kommenterar trots att jag följt dig ett tag nu, har både skrattat och gråtit med dig du fina människa!

  Vill bara peppa dig lite inför förlossningen, och då har jag bara fött två barn 😉 Min läkare peppade mig med orden att första barnet har ‘röjt skogen i Amazonas’! Min känsla nu efter andra sonens födelse är att wow, varför kunde jag inte fatta tidigare än nu hur häftigt detta första möte är! Jag är så avis på dig som kommer få uppleva detta stora alldeles strax! Möta en ny liten familjemedlem… Vilken lycka! Lycka till till både dig och Filip!!! Kram kram

 7. Rolig är du. Snygg är du. Hur kan man se så snygg och fräsch ut, när man ”nästan”är på förlossningen. Kram från Inger som läser dig varje dag.

 8. Så nära nu!!nästan avis på känslan ni snart kommer ha, snart har ni eran skatt vid er sida ❤det får nog bli en tvåa för oss snart

 9. Gud vad spännande:-)önskar dig all lycka! Härligt att föda…en underbar liten varelse ser dagens ljus! Hälsa Mannen från Carina Neldemark i Ystad ❤️

 10. Det här med namn är svårt. Jag fick en flicka och hon har fått heta Tilda. När hon föddes -98 så hette knappt nån Tilda. 2 år efter så hette alla Tilda eller Tilde. Men min lilla Tilda hette de nästan först;) Kian är rätt fint.. Lycka nu till du fina roliga tjej!

 11. Är alltid så roligt att läsa på din blogg. Kanske för att du påminner om hur jag själv är. Inga konstigheter, livet är som det är. Ja, du är en underbar människa. Nu är ni snart en till familjemedlem o jag önskar er all lycka o glädje.

 12. Lycka till med förlossningen! Jag är så avis på att ni snart ska få vara med om detta fantastiska. Fina pojknamn är Vidar, Adrian och Gabriel. Tack för att du förgyller min vardag med dina uppdateringar.

 13. Lycka till när det väl startar 🙂
  Fortsätt med det du gör! Du skriver så roligt och underhållande och bra. Väldigt igenkännande! Kram och trevlig helg!

 14. Stort lycka till Maggan du är fantastisk finns många fina namn Caspian, Hampus,Alvin m.m sen tycker jag Isac som mellannamn. Kram på dej från änglamamman Yvonne

 15. Du är för jävla härlig!
  Stort lycka till när det väl är dags!
  Jag tror att det blir ett alla ♥ – dagsbarn, eller så blir det den 19:e.
  😉
  Äh, låtsas att jag spelar på odds bara.

  Kram o puss på dig härliga du!

 16. Stor lycka-till-spark i baken 🙂 kan rekommendera den 15 februari, då är min äldste plutt född 😉 förträffligt datum helt enkelt!
  Du är ju bara för go 🙂 blir glad av min dagliga tur in här hos dig. KRAM!

 17. Kämpa kämpa! Jag har fått min prins nu 🙂 I förrgår kom vår Julius, i v38+1. Kan han så kan din! Vi hejar på dig härifrån BB!

  Jag hade ungefär samma förlopp som du.. Värkarna började försiktigt tisdag kväll, och torsdag 14.15 va han ute 🙂

 18. Vi kommer ihåg dig Magdalena! Kämpa ännu en stund så får du snart mysa med din guldklimp! Jag brukar göra olika gymnastikövningar, promenera långt o ha nån att massera fötterna för att komma igång..! Men oftast så brukar värkarna sätta igång då man slappnar av! Joas eller Aron e fint!

 19. Åååh fina du! Tänker på dig sååå mycket, stort lycka till med allt. Är också så avundsjuk på dig, ett möte med en ny familje medlem finns inget bättre <3
  Namn, Scott, Kevin, Vincent, Benjamin 🙂

 20. Åh.. Jag känner mig på mig att det är på gång nu! Kanske är jag lite för ivrig.. men vem vet 😉
  Är nästan säker på att det blir en liten Nathaniel dessutom.. Men det sade jag förstås när Charlie låg i magen med… Men kanske!! 😉
  Lycka till nu du starka kvinna! Snart får vi se dig med ett litet knyte på magen! <3
  Kram!

 21. Jo man tycker ju att efter att antal förlossningar så borde man veta hur det ska kännas. Men icke, lika osäker varje gång. Det vara bara med nr 3 som jag var helt säker på min sak. Jag gissar att liten kommer i morgon, en Alla hjärtans dag present. Då kan han heta Valentin, iaf i mellannamn. Annars är Julius ett fint namn. Lycka till Maggan, det kommer gå som en dans!

 22. Jaa du är för rolig. Älskar din blogg, den första jag går in och läser, och nu är det ju extra spännande och roligt, men, han kommer när han kommer, pågen. Kan du t ex säga VILKET namn din käre man INTE kan uttala på skånska :=D. (Jag är själv skåning, men jag tycker du är så himla rolig när du härmar hans dialekt, haha), stackarn. Men han tåler det nock. Simma lugnt och jättestor kram till dig, starka fina kvinna !

 23. Tack för en härlig blogg och ett bra blogginlägg! Är så roligt att följa din resa med bebisen också. Jag skulle vilja tipsa dig och läsarna om en sajt nu när du ska bli förälder, där du kan spara mycket pengar. Det är en sajt som samlar massor av härliga rabatter och erbjudanden inom många kategorier, men jag själv är intresserad av kategorin ”Barn & leksaker”. Denna sajt: http://rabattkodsidor.se/Rabattkods-kategori/barn-leksaker/ . Jag har köpt från båda Babygruppen (fick 10 % rabatt) och från Kidsbrandstore (15% rabatt). Blir roligare shopping.

  Ta hand om dig!

 24. Hej fina! Har en känsla av att han snart är här erat nya lilla liv <3. Hoppas det går hyfsat smidigt, vet ju av egen erfarenhet att just ordet "smidigt" inte är rätt ordval när det gäller att föda ett barn… Men ändå; du förstår nog hur jag menar!

  Magdalena, det du/ni nu gör är att omfamna och välja livet och kärleken. Ni låter inte det mörka ta överhand utan skapar enträget ett ljust och varmt liv. Är så imponerad av dig och din styrka, och din sanna förmåga att hedra din Isak genom att låta hans minne förbli ljust och närvarande. Jag, som också är änglamamma till en liten tös, vet vilken styrka som krävs för att göra just detta – vända mörker till ljus. Och med detta sagt så vill jag så ett tankefrö; att låta Isaks lillebror få namnet Lowe vore en tydlig symbol och markör för att ni låter kärleken till Isak, livet, varandra och de Isaks syskon segra. Kram!

 25. Hej vill köpa skor från mou i 38 tycker du dom är så att säga normala i
  Storlekarna i ska köpa sådana som har lägre skaft skulle vara tacksam
  För svar ha en fin het kramis fr Maria.

  1. Jag har 38. I dem med kilklack har jag 37. I de platta 38.
   Kostar mycket men är värda varje krona. Du kommer ha dem i flera flera år

 26. Låter klokt att tagga ner lite och sluta stressa. Bebben kommer när han kommer och BF var väl inte förrän den 22:a feb? Så det skulle ju kunna vara 3-4 veckor kvar…
  Oavsett vad så följer jag dig med spänning

 27. Du ser helt super fresh ut som høygravid!!! Har du kjøpt den blå genseren på Lindex nå? Så fin! Kjøpte den grå jakken nå på ettermiddagen. Fantastisk blogg! Ærlig og rett fram

 28. Ft shut ton m! Jag kan känna med dig, rädslan att föda… Jag va lugn när jag skulle ha min 3e pojke tills värkarna kom då fick jag panik… Barnmorskan tyckte jag skulle sagt något tidigare om detta men stark som man är fixar man ju det… Eller hur! Jag blev lugn när jag blev garanterad att jag skulle få epidural bedövningen …. Klart du ,vi ,alla fixar att föda barn men så jäkla himmelskt som en del påstår tycker ju inte jag det e… Du kommer att KLARA DETTA… Ta hjälp av skåningen, bedövning och Isak…. Han kommer garanterat finnas med dig!!! Lycka till med din framtida 5 e prins…. Vi är många som har dig i våra tankar❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..