Cyanidkapsel, proppar och sänghäng

4 gånger mellan 3 och 6 är jag uppe och springer om nätterna nu.
Pinkenödig och axlarna domnar.

Kan tyvärr inte berätta vad tecknet var igår, för ordet är för jäkla äckligt!
40 år gammal! Men tamponger, toalettpapper och vissa ord är jobbiga att skriva/säga även för en tant.

Fast i Orange is The new black.
Låg och tittade på avsnitt och väntade på första riktiga värken tills 4 imorse hehe

image

En kudde mellan benen,  en mellan brösten och ett avgrundsvrål om jag ska resa på mig.

Vet inte om magen sjunkit ner, kan inte riktigt se någon skillnad?
Men det trycker vansinnigt mycket neråt nu.
Är det sant att bäbisar inte behöver fixera sig när man är omföderska?

Nu fick jag en liten värk/sammandragning!

TÄNK att jag googlade ”hur känns en värk” häromdagen!?

Sjukt! Jag borde vara proffs?
Men man blir lika liten och ängslig trots att det är 5 gången. Hjärnan glömmer..

image

Idag funderar jag på att inte klä på mig!
Alla mina möten är inställda och jag har inget mer än Charlies gympa att gå till.

Fick en jättefin morgonrock av mina kollegor igår. Men den är så himla fin! Så jag vill inte ta oskulden av den förrens bäbisen är född.

Mycket mail har jag iochförsig att svara på. Men HATAR mail så oerhört hjärtligt!   Och speciellt om de är långa mail i inkorgen! Då måste man svara långt. Älskar korta och stumpiga mail och svar.

Allt som jag fick under min babyshower och av vänner (till bäbisen) är tvättat.

På fredag kommer garderoberna! 
JIPPO som jag har väntat!

Det ska bli så otroligt skönt att ha någonstans att lägga alla skridskor, barnprylar och vinterkläder

image

image

image

Frukost framför Nyhetsmorgon
image

Jenny är så förbaskat snygg i håret!
Riktigt fint!!
Avklippt och väldigt tjockt. Vill ha!!

Har du testat de där klisterlöshårslapparna som finns på marknaden nu? Inte speciellt skadliga, man kan ta ut dem och spara dem?
Syrran är nöjd!
Det vore kanske lite kul att testa när bäbisen är född och hälften av allt mitt egna hår har hormonlossnat.

image

Pratas dödshjälp på Malou efter 10

Jag är FÖR! GUD JA!! FÖR!

Jag vill ha en cyanidkapsel, tugga den och bli välkomnad av Isak.
Min mardröm är att ligga i mitt eget skit, dregla och plågas av smärtor!

Har tillochmed googlat om det går att köpa, men det verkar vara väldigt olagligt och svårt.

image

Ett par avsnitt av Orange, sen ska jag vila.

Hur har jag kunnat missa den serien?
Och det bästa?
Jag har 3 säsonger att titta på!

Kram och tack för att du förgyller mitt liv! Utan dig vore inte vardagen lika kul!

 1. Ooh, vad spännande att se när bebben kikar ut! Angående löshår med tejp: jag har ganska tunt hår och använder det till att fylla ut. Desvärre syns tejpen igenom på de flesta. Man kan iofs. sätta tejpremsan bara på underdelen av hårslingan, fast då sitter de inte så bra. En av mina slingor ramlade ut för ett tag sedan när jag satt i ett viktigt möte, så nu använder jag en hårnål som back up.

 2. Du är ju bara för underbar!! Är också för aktiv dödshjälp. När jag läste till ssk skrev jag en B-uppsats om aktiv dödshjälp, vi lämnade ut enkäter till studenter och ssk som läste vidareutbildningar. Väldigt intressanta svar.

  Steg nyss upp, är sjukskriven några veckor pga smärtskov pga endometrioshelvetet. Morfinpiller, kaffe, soffan och netflix är min plan. Kan ta några jobbiga värkar åt dig om du vill, är ju smärtlindrad hehe..

  Största kramen till dig!
  /Andrea

 3. Heja Maggan! Jaha, den berömda SLEMPROPPEN menar du 😉 ungefär lika äckligt ord som vårtgård, analspricka, slemhinna, förhud.. Osv.

  Puss o kram, lycka till nu!

 4. Inte för att vara så’n men den där proppen kan ju återbildas…
  Med dotra blobbade den ur i januari och hon är född i slutet av mars.
  FAST, hon var beräknad i början av mars, så du är ju betydligt närmare BF; så för dig så är det säkert ett riktigt tecken…
  Håller tummarna att du snart får gosa bebis!

 5. Heja dig!! You Can do it!
  Kommer gå superfort och lätt som en plätt. Vad gör lite smärta i några minuter!
  Härligt!! Snart är han i din famn!
  Lycka till!!
  Kram

 6. Söta fröken Magdalena..du ska gå i din morgonrock hela dagen i dag och TA DET LUGNT .
  Det är sista chansen nu hörredu att chilla för dig själv .Önskar att allt går som en dans när bebis ska titta ut .
  Puss på dig

 7. Hej Maggan,

  Jag har ju sex barn och tror bara att den första va fixerad…, så bebis behöver inte va fixerad för att förlossningen ska komma igång:)
  Spännande att bebis kommer snart, lycka till med allt!

  Stor kram

 8. Utan dig vore inte mina dagar lika kul ! Lunchpausen från pluggandet är varje dag ett besök till din underbara jordnära bloggsida. Fullkomligt älskar den !! Keep up the good work !! =D

 9. Är också omföderska, min bebis ligger ruckbart men BM sa att den kanske först fixerar sig när den är på väg ut.
  Jag har samma BF som du o ligger med två kuddar mellan benen…..
  Sammandragningarna är så där kul att få när man hämtar de andra barnen på skola….

 10. Hej fina du!
  Jag har iof ”bara” 3 barn men vi den sista förlossningen så trodde barnmorskorna att jag var en ”van” föderska. Och det blir man väl aldrig? Jag ville ha lika mycket stöd och stöttning trots att det var 3e barnet. Man är ju för tusan livrädd!
  Din förlossning kommer gå hur bra som helst! Kram och lycka till! (Ett-emoji- hjärta)

 11. Alltså kvinna. Ja förstår inte hur snygg man kan va? Höggravid o dags o föda närsom! Du är så jädrans vacker! Ha en fantastisk dag.
  Allt gott. Kram

 12. Jag är 25 år, pluggar högskola, inga barn (förutom sambon och en lätt efterbliven hund ;-))

  Jag följer en enda blogg sedan ett par-tre år tillbaka och det är din! Jag tycker du är underbar!!
  Nu tänker jag på dig varje dag, hoppas att du mår bra och att kanske du ligger på BB och krystar ut er lilla kille! 🙂 Häftigt att du kan ha sådant inflytande över mina tankar, som om du vore en nära vän, genom din blogg!! Du är verkligen en förebild!!

  Heja Maggan!!!

 13. Hej Magda!

  Tycker din blogg är så bra, så rak, ärlig, innerlig och ibland helt galet rolig. Trots att jag aldrig träffat dig eller ens sett dig så känns du nästan på något konstigt sätt som en väninna. Hursomhelst, du måste bara läsa Anna Mannheimers bok Mitt liv som gift om du inte redan gjort det. Gå på toa först bara för du kommer skratta så du nästan kissar på dig, jag lovar. Ha en fin fortsatt dag och njut av att göra ingenting så länge du kan. STOR KRAM!

 14. Åh så spännande, önskar dig all lycka! Tycker vi ska uppfinna ett nytt, vackert och kraftfullt ord för du-vet-vad och helt tokvägra det gamla! 😉

  Kändes bara helt plötsligt så dumt av mig att jag läser din blogg men aldrig ger något tillbaka – min första kommentar 🙂 Tack för du delar med dig av din vardag och förgyller min och många andras med dina roliga och ärliga inlägg!

  All kärlek!

 15. Slemproppen har gått, eller hur =) ? Lycka till med förlossningen, jag har gått igenom 3 och det var lika häftigt varje gång, ingen smärtlindring, bara hög av lustgas =) !

 16. Skulle vilja säga att utan Dig och Din blogg hade inte min vardag varit så rolig.
  Sen att du trots morgonrock, sammandragningar osv är nästan brottsligt snygg, ja det kan jag leva med.

  Önskar dig bästa dagen!
  (Var detta kort och stubbigt nog? Hehe)

  Kram

 17. Min bebis fixerade sig aldrig förrän han kom ut, t.o.m när vi kom in på förlossningen och jag var 7 cm öppen var det jättemycket vatten mellan huvudet och bäckenet. Och jag var förstföderska. Så man kan definitivt ha en bebis som inte fixerar sig om man är omföderska.

 18. Haha, jag veeeet. Slempropp! Så vidrigt ord men bra grej när det är dags. Min gick 2 veckor innan jag fick Milo…..den jäkeln kan ju återproduceras. Så min äckliga slempropp gick i två veckor. Varje dag gick den lite… FRÄÄÄÄSCHT! 🙁 Trodde till slut att graviditeten bara var en enda stor slempropp.

  Snart är det tajm Maggan! Kämpa på när det är dags.

  STOR KRAM ♥

 19. Hej!
  Fantastiskt att följa dig, som någon ovan skrev, du gör vardagen bättre.
  Japp, behövs ingen ”fixering” för omföderskor. Kram en barnmorska i norr.

 20. Din blogg förgyller verkligen min vardag Maggan. Jag är bara två dagar efter dig, vecka 38+6 idag. Det är vårat första barn som vi väntar. Är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot förlossningen. Magen bullrar och knorrar som bara den just nu. Har du några tips på vad jag kan tänka på inför förlossningen? Har några meningar som vi ska upprepa, så som ”varje värk för oss ett steg närmare bebis”, och att jag ska försöka hålla mig upprätt. Har läst Ebba Von Sydows bok och hon tipsar om att tyngdlagen hjälper till bara man håller sig upprätt.

  Tack för en bra blogg.
  /Caroline

 21. Mitt första barn (10 dagar för tidigt) och mitt tredje barn (6 dagar över tiden) var inte fixerade. Lycka till med barnafödandet! Varje förlossning är unik och en häftig upplevelse. Finns inget mysigare än precis då barnet är fött:)

 22. Wohooo snart kommer bebisen! Gissar att du missar garderoberna på fredag o ligger på BB. Det kommer gå bra ska du se, du är värd all lycka! Kram!

 23. …hehe… Du är för underbar… Avgrundsvrål… Du satte namn på mitt tjostande och jämrande när jag ska upp ur sängen med… och har 7 veckor kvar. Kram på dig snygga 40 åring.

 24. Magdalena, du är helt underbar. Jag kikar in på din sida varje dag och nu är det extra spännande! Tänk va härligt att snart ha ett litet knyte i sin famn, snart är väntan över.

 25. Hej Maggan!
  Vilken underbar blogg du har, läser varje dag men kommenterar typ aldrig!
  Ingen utav mina tre barn har varit fixerade, inte ens när vi kommit till förlossningen så det är nog inte så ovanligt.
  Lycka till med förlossningen, ska bli spännande och läsa om den sedan.
  Kram och lycka till!

 26. Slempropp 🙂 Ja, verkligen äckligt ord!! Min kom men bebisen var inte fixerad enligt bm och jag var förstföderska. Dagen efter var det dags för förlossning och då hade bebisen fixerat sig. Men som omföderska är det inte säkert vad jag förstått. I april är det dags igen och jag känner att jag har noll koll på förlossningar. Men det hjälper tydligen inte om det är femte gången, hihi. Lycka till!!

 27. Hej!
  Fick nr 7 för tre veckor sen, kan säga att jag också goglade hur känns en värk så kul att du vågar erkänna, har inte vågat säga det till nån när man förväntas vara proffs på föda barn. Lycka till med allt nu ska bli spännande att läsa om er och bäbis.

 28. Hej Magdalena
  Du är bara för mysig! Din blogg är så kul och man ser fram emot att läsa om dig och ditt liv. Nu väntar vi alla på att få höra när du fått er son! Verkligen all lycka till förlossningen <3
  Kram Maria

 29. Snart snart snart! Jag gissar (och hoppas) att du får en kvick och ”lätt” förlossning och att du snart har din minsta älskling i famnen!
  På tal om slempropp, såklart har du hört den om förstföderskan, som kom in till förlossningsavdelningen? Barnmorskan frågar: -Har slemproppen gått? Den blivande modern: – Nej, han skulle bara parkera bilen….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..