Andys, melodifestivalen och Pod

Dagen igår avslutades med tacomys hemma hos David och Charlotte med alla barnen.

Ja du som hängt här inne ett tag vet ju att jag och David poddade innan Isaks olycka.
Vi hade en ”stjärnfamiljspodd”
Jag med 4 ungar/6 pappor och David med sina 6 barn och ett oräkneligt antal kvinnor hehe

DAVID är ju chefsläkare inom psykiatrin och har skrivit ett gäng böcker
Han är GRYM! Intelligent, edge’ig, provokativ och ärlig.

Till det roliga!!

Charlotte hans underbara fru är gravid.
MED TVILLINGAR hoho

Till det ÄNNU roligare!

Hon är beräknad och ska ha barnen en dag efter mig!

Vi pratade om att börja podda igen.
David som 8 barnsfar och jag som 5 barnsmamma.

Vad tycker du, hade du gillat det?

image

image

Fångarna på fortet!
Tristans skolkompis NOVA var med, och våra vänner Katrin och Bingo såklart. Barnen satt som klistrade!

(Jag kikar på reprisen)

image

Dagen igår spenderades på Andys lekland (planeringsdag på förskolan)
I 7 timmar var vi där hoho!!
Andys i BROMMA är mitt favohäng! Stort, fräscht, god mat och trevligt personal.

image

Anna Book var på tv imorse.
Vad SKÖNT att hon repat sig lite.
Hon darrade på läpparna, men grät inte.

Verkligen trist för henne!
Men det är ju trots allt bara ett lekprogram!
Ingen har DÖTT eller fått CANCER, skadats eller blivit sjuk, som tur är!

Det är underhållningstv.
Att behöva känna sig ensam vaken i en  mardröm,  och inte veta hur man ska kunna ta sig vidare i livet, måste ju kännas fruktansvärt!
Hon verkade vara på benen igen!
Skönt!
Kul att få höra låten, hon är ju ett megaproffs på scenen!

image

Magnus hämtar strax Tristan för fotbollsmatch.
Jag la kaggen på låren.
Usch!! Bäbisen får inte plats längre.
Jag har ALDRIG under mina 5 graviditeter varit med om en bäbis som varit så här livlig?
Nästan orolig för att det ska vara något fel på honom. Kan han ha 24/7 spasmer därinne?

Kluvna känslor!
Jag känner en molande panik.
Han får gärna stanna kvar därinne ett tag till. Jag känner mig nervös. Inte redo…

image

Jag kröp ner i sängen en stund och vilade magen.

image

Ska hämta mamma från tåget om en stund, och köra henne hem till Kungsängen.

image

Dagens outfit är HM mammamysisar
Tröja HM

image

Gårdagens kläder kom ifrån

Skor MOU
Tröja GODDIS från ELSALEONIE
Jeans HM
T-shirt FILIPPA K

Filip lagar brunch och Charlie leker med sina  blade’s

image

image

image

Mina knän värker som sjutton.
Kan man få vätska under knäskålarna? De är blåa, svullna och dunkar.

image

Ligga ner så mycket det går.

Stor kram och önskar dig en fantastisk dag❤

 1. En pod vore kul tycker jag.

  Om Anna Book sagt att hon inte vet hur hon ska ta sig vidare i livet för att hennes låt diskats, så behöver hon nog få lite perspektiv på tillvaron. . .
  Hon verkar ha lite av en offermentalitet.

  1. Jag tror det är sån hets hos artisterna i Mellon o allt ska sitta perfekt så man glömmer tid,rum o leber i sin lilla bubbla. Att Anna ev uttalat sig lite väl drastiskt har nog inget mer än det att göra. Hon skulle nog ta tbax det hon sagt när stressen lagt sig:)

 2. Emma,
  Varför läser du Magdalenas blogg om du tycker så fruktansvärt illa om henne? Läs nått annat i stället!

  Skärpning!

 3. JA fortsätt med podden! Ta gärna upp hur jag som bonusmamma ska hantera ett bonusbarn (tonåring) vg regler, städning, krav osv. Man blir försiktigare med bonusbarn jämfört hur jag har fostrat mina biologiska barn. Balansgång med stora mått är det! Stor kram !!

 4. Jag tror att vi alla vet vem som är den tragiska personen här, och inte är det Magdalena iallafall!

  Till något annat så hade det hade varit helt fantastiskt om ni tog upp poddandet igen.

  Hoppas du får en härlig dag och tack för att du bjuder på dig själv och får mig att både le, skratta och gråta!
  Kram

 5. Jaa vill gärna att ni börjar igen. Saknar att lyssna på er och önskar även David med familjen lycka till med bäbisarna.
  Håller tummar och tår för er att lillen kommer snart.
  Spännande ju

 6. Hej du fina. Ja du kan få extra vätska under knäskålarna. Då blir det väldigt trångt och det gör sketa mega dunder ont(har haft det) en kortison spruta brukar göra under… Då absorberar kroppen upp den överflödiga vätskan och minskar svullnaden

 7. Åh vad kul om ni börjar podda igen! Det var så härligt att höra på era kloka tankar.
  Jag tänkte precis samma om Anna Book, så himla, himla trist, hon har laddat och arbetat hårt inför det här. MEN, alla verkar leva och må bra, det hade kunnat vara värre. Det är faktiskt en bra sak som en stor sorg för med sig, man blir lite mer tacksam för det man har och inser att de flesta ”problem” i livet är rätt värdsliga i jämförelse. Sen ska man såklart inte förringa när andra mår dåligt!

 8. Emma, hur kan du bara skriva ngt så fruktansvärt???läs andra bloggar ifall du inte gillar Magdalenas fina roliga blogg. Du behöver inte förpesta här inne. Önskar er alla en fin helg!!!

 9. Har märkt på flera bloggar att någon som kallar sig ” Emma” lägger ut hemska kommentarer med mycket hat och annat elakt. Var observant !

 10. Ha ha……….vilken ”tur” att få tvillingar när man redan har flera barn men det blir säkert jättebra ändå, vanan har man ju i alla fall.
  Vill gärna att ni börjar med er Podd igen, gillade det skarpt.
  Snart, snart kommer er lilla bäbis…….vad kul det ska bli att få följa er.
  Hälsningar Skåneland.

 11. Jag aaaanar ett uns av irioni mellan raderna :P, kan väl bara hålla med faktiskt, men i den frågan är det ju något vi är vana vi, eller………..
  Roligt att se hur din make LYSTET tittar på dig från sin sida av sängen, haha.
  Angående knäna så oh YES du kan ha vätska runt knäna, i synnerhet efter ett trauma, om det är svullet och dunkar ska du gå och be dom suga ut den med en liten nål. En befrielse att bli av med det. Och efter förlossningen kanske ta en knäröntgen !!! Been there, done that. Ha en skön kväll. Och podden röstar vi ja för 😉

  1. Hihihi! Jag anar också lite ironi i Maggans inlägg:-) Om man uttrycker sig i sådana ord om en tävling som går förlorad då borde man verkligen jobba med sina perspektiv är min åsikt! Har fått lära mig.. Varje dag ovan jord är en bra dag och försöker leva efter det. Vilket har gjort mig till både gladare o mer tacksam över livet! Tack för en superblogg med så mycket hjärta och humor!

 12. Haha jag sa detsamma! Det är väl fasen ingen som dött eller! Det lät nästan så på Anna Book. Det är ju bara en musiktävling. Är väl inte hela världen eller! Finns väl värre saker.

 13. Jag gickoch ramlade illa och landade också på knäna precis som du jag hade fruktansvärt ont i flera dagar. Hoppas du repar dig fort. Kram till dig

 14. Haha du är rolig du 4 barn och 6 pappor :))) härligt att podden är tillbaka har saknat den.. Men jag bara spyr förlåt ordvalet på Anna Books alla gråtartiklar som varit genom åren bläääää, jorden går under när låten diskas tuff luck liksom bit ihop och försök igen Nääää har låg toleransnivå på ”tyckasyndomsigsjälv”…mitt motto bryt ihop och upp igen bara att joddla vidare genom livet (kan vara hormonerna som gör mig less på bullshit hehe sorry… pms Jippieeee ya yooo)
  Pözz och ha en finemang Fredag❤️

 15. Hej Magdalena! Tack för en härlig blogg. Jag tycker att du skall kolla upp dina knän. Det finns många typer av skador som kan uppstå i och omkring knäskålarna. Kram

 16. Börja gärna Podda igen. Er var den enda POD jag lyssnade på…har provat starta lyssna på flera men aldrig lyckats hålla mig koncentrerad under en hel POD. Utom er…

 17. Så underbart att läsa om Ditt inlägg om detta fruktansvärda som hänt fenomenet Anna Book. Hon firar ju 30 år som artist i år, berättade hon på tv4 i morse. Ähh. 30 år. Med vilka låtar? ”ABC” och ………..???? Livet kommer säkert att fortsätta blomstra för denna fantastiska estradör och entertainer.

 18. Åh, börja podda igen , saknar Er båda att lyssna på!!!
  Synd att de gamla avsnitten ej längre går att lyssna på. Undar varför? Kram från mig
  Du e bäst!! 🙂

 19. Hoppas, hoppas att ni börjar podda igen! Ni var SÅ bra!
  Hoppas att tidningarna har felciterat Anna Book… Blir lite patetiskt annars…
  All lycka framöver till dig och din fina familj<3

 20. Jag är beräknad två dagar före dig och känner också mig mer nervös inför förlossningen denna gången än förra!Har precis som du en super livlig bebis i magen,trodde den skulle lugnat ner sig vid detta laget men icke

 21. Hej! Håller fullständigt med dig vad det gäller Anna Books uttalande. Hon kan inte varit med om mycket. En sångtävling o hon beter sig som en barnunge.
  Lycka till med bebis. Kram

 22. Och, där sjönk du som en sten! Snacka inte ödmjukhet… Livet är inte svart eller vitt och det borde du om någon veta. Kom över din bil och Magnus svek. Du är vuxen nu..?

  1. Du, om man har förlorat ett barn så kan man prata om att vara i en mardröm och inte veta hur man ska orka gå vidare. Vi pratar om MELODIFESTIVALEN här!! Det handlar om sunt förnuft. Jag skulle känna mig sjukt provocerad om jag förlorat ett barn och läste om AB. Hon har all rätt att vara arg, ledsen, besviken men man måste ha något slags perspektiv i alla fall! Hon är en vuxen människa för guds skull..

   1. Vad hade du tänkt, att hon skulle sitta i tv och tänka; ”oj, jag borde inte säga si och så, för det finns ju säkert någon som har haft det värre än mig på något plan och kan ta illa upp av mitt ordval”..?

   2. Lina, jag VET. Jag har oxå förlorat ett barn efter en lång tids kämpande förlorade min dotter kampen mot cancern!!! Så shut up!

    Jag lärde mig däremot av det att hur mycket jag än sörjer eller mår kan jag inte förringa det som får andra att må dåligt. Vi bär alla våra sorger på vårt eget sätt. Ingen bestämmer hur en annan människa ska hantera SIN kris. Det kallas visst ödmjukhet!!

  2. Ja, just det, det hade jag glömt… Anna hade reagerat på att Magda, på sitt lite råa vis, hade skojat om sina barn och benämnt dem som ”knarkare/pundare” eller vad det nu var, inne på bloggen. Anna tyckte inte, med all rätt, att man skriver så om sina barn och så var blogg-tjafset igång.
   Lågt ändå av Magda att vara sarkastisk mellan raderna och medhållet här inne blev unisont som förväntat. Här kan vi snacka om att sparka på en som redan ligger, Anna Book är tydligen någon som många kvinnor tycker att det är okej att prata skit om. ”Kvinnor ska stötta varandra” är som bortblåst då. Sorgligt.

   1. Reagerade också på det, vad hände med Nej till näthat?! och kvinnor ska stötta varandra?? Var svårt att ta My på allvar då hon häromdagen skrev om Nej till näthat och vikt/träningshets..o nu maggan…lika barn leka bäst. Förstår Annas chock och förtvivlan..och att sen bli hånad, stackars…lågt o falskt.

 23. Underbart! Tänkte på er podd och tänkte fråga om ni kunde tänka er en ny pod! Underbart att ni spånar om det!!! Blev så glad när jag sladdade in här och läste det! Jag trillade också på knäna när jag var höggravid men kollade aldrig upp det. Nu efter 7,5 år kan jag fortfarande känna av det som att det finns bensplitter inne i knät som ibland gör superont! Så kolla upp det redan nu! Får du men och ärr kan du dessutom få det på försäkringen! Good luck! Stor kram

 24. Nu är ju du lite polare med Läckberg, som varit med och skrivit låten, så du är nog mildare i din bedömning av Anna i din text än vad du egentligen vill vara. Det är tydligt att du tycker att hon var överdrivet dramatisk i det hon sa. Jag tycker att det är trist med den generella attityden mot Anna Book, vilket alltid genomsyrat allt som handlar om henne, det kan man se bland några kommentarerna här också.

  Men försök att leva dig in i hur det känns att ständigt bli nersablad och hånad för att du är du, att du har lätt för att gråta, att du är en känslomänniska (vad är det för fel med det egentligen?). Sedan, tänk dig att du länge planerat din comeback som artist (eller vad du nu har som levebröd). Det var exakt 30 år sedan (tänk ”ABC”) du slog igenom med din första låt i Melodifestivalen. Sedan dess har du genomgått dödsfall, sjukdomar och trakasserier… varit med i några program men fallit på målsnöret, blivit hånad av medtävlande (som i Körslaget, av gaytenoren R. Söderberg). Du är en av de icke-ytliga människorna i en tuff musikbransch.

  Så får du en låt som du verkligen gillar och jobbar stenhårt i flera månader med låten, allt ska sitta. Sen får du EN dag innan ridån går upp reda på att du inte får vara med! Allt jobb är förgäves, för jo, det är tävlingen som räknas. Flera månaders jobb och uppladdning är bortkastat! Alla känslor, nervpåslag och allt vad det innebär har du fortfarande kvar i kroppen – klart det blir känslor då!

  Och för en del, typ Samir och Viktor är det säkert bara en ”lek”. För dig Maggan, som tittar är det bara en lek. Men jag tycker nog att Fångarna på fortet är mer ett lekprogram som inte leder någonstans. Mellon har en del lek-medtävlande, men det finns också ett fåtal (tack och lov) som tävlar för att de ska ha en chans att vara kvar i denna hårda bransch. Som Anna Book.

 25. Spännande med en bebis igen. Kul, att det är livat där inne…kom ihåg det efteråt och se om det stämmer med barnets personlighet. Så var det för mig.
  Er podd var så underbar. Högt i tak med en härlig blandning av ämnen. David och du är en bra kombination! Kul också att ni båda ska få barn ung samtidigt. Stor kram

 26. Hej söta Magdalena!

  Du måste gå till doktorn med dina onda knän.

  Jag tror att det blivit vätska i knäna det måste sugas ut.

  All lycka till dej nu inför din förlossning.

  PS Jag älskar att se dej på teve när du är med i postkodmiljonären bl.a.
  Du är en så fin och rolig människa.

  Puss o kram till dej från mej Birgitta ❤

 27. Klart ni ska fortsätta med podden!! Det vore jätteintressant och roligt. All lycka till dig och familjen med den nya bebisen. Tack för din ärliga, härliga blogg ❤️

 28. Tror alla barn är olika i magen. Båda mina har varit så livliga att jag fått göra om ctg kurvor flera gånger för läkaren vill se att dom kan vara lugna oxå och inte bara fullt fart. Kommer säkert bli jättebra det här.
  Kämpa på!

 29. Så kul att följa din graviditet! Själv väntar jag mitt första barn och är i V. 15. Jag tror det är ganska normalt att oroa sig lite. Säger som min barnmorska, att oftast går det ju bra! Det brukar lugna mig att intala mig det. Jätteglad för din skull att du ska få ett till barn snart, grattis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..