Hängpattar, bröllop, spanx och slingor

Det blev inget klorinblekt Graafsvall idag. Camilla som fixade mitt hår vägrade bleka allt. Hon la slingor i botten, och färg runt om istället….

image

  Det blev fint!!
Hon valde en lite mörkare färg, som inte skulle bli lika röd efter ett par tvättar

PRE-bröllopsmiddagsdax!!

Och lite panik 20 min innan taxin skulle hämta upp mig.

Klänningen som jag skulle haft på mig var för urringad! Snyggt såklart!! Men jag hade inga ”sexiga” bh hemma hoho

Alla jag äger är stora mormors minimizers! Och de stack fram alldeles för tydligt!

Panik! Och utan BH kunde jag ju inte gå?!
Stora svullna hängpattar som läcker mjölk och slaskslår mot en svullen mage

image

Gravid spanx! Helt UNDERBARA

Jag fick rota i tvätten och hittade klänningen jag hade på bröllop i Italien i somras.

I kortaste laget. Men dresscoden var smoking, och då får man väl både ha kort och långt? (tror jag)

Imorgon är det jag som smiter ner till Åhléns och köper en porrBH till den snygga långa lite urringade klänningen

image

Klänningen kommer från VALERIE
Skor VALENTINO
Väska LOUIS VUITTON
Örhängen HM

image

Middag med Mumin, MY , Filip och barn

image

image

Hemma efter en helt fantastisk kväll!
God mat, underbara människor, och en stämning som nästan lyfte taket

Filip sover på hotell med brudgummen.
Imorgon är det dags för vigsel och fest.

Så mysigt och härligt att få uppleva kärleken när den är som finast  

image

Godnatt! Vi syns imorgon ❤

 1. Ursnyggt blev det Maggan . En fräschare
  höggravid blivande Mamma har jag aldrig
  skådat. Wow vilken klänning och vilka skor
  så himla snygg är du 🙂 Hur gör du kvinna 🙂
  Ha så trevligt på bröllopet ❤️

  1. Tråkigt! Ett tips…
   Sluta läs min blogg och börja följ Stina Wolter på Instagram istället?
   Det skulle du nog gilla bättre
   Kram och ha en fantastisk dag.

   1. Jag följer redan Stina Wollter på instagram. Din blogg har jag läst varje dag i 6 år. En enda gång har jag skrivit något som kan uppfattas som negativ kritik. Din omedelbara och enda reaktion är då att jag ska ”lämna” din blogg?

    1. Tyckte det var lite för tomt under ditt inlägg.
     Så här kommer en värmande tanke från mig till dig.
     Tråkigt att du blev ledsen!

   1. Varför skulle det vara så jävla dumt??? Det håller ihop höfter och bäcken på ett väldigt bekvämt sätt. Testa Vet jag? ! När du själv blir gravid

 2. Du är verkligen jättevacker även om du själv är ganska trött på din gravidkropp. Man blir ju det. Du är iaf jättefin! Ha en fin dag! Kramar i massor ❤️

 3. Inte många kvinnor är lika vackra som dig när de är gravida. Men du har ju alltid varit så snygg. Minns dig från 90-talet när jag läste veckorevyn. Tror du å Hanna var på omslaget och jag minns hur betagen jag blev av er skönhet. Samma när jag såg era musikvideor, oj vad snygga ni var! Och är fortfarande! Era musikvideos gick ju t.o.m. på MTV på den tiden! Det var ju lite coolt :). Kram.

 4. Så snyggt!!
  Nu får vi hålla tummarna att inte vattnet går eller att förlossningen drar igång mitt i bröllopet. Fniss….för visst är väl Filip toastmaster också? kul om det skulle komma värkar mitt i hans tal :o)
  Du är iallafall vacker som en dag!
  Kram

 5. Hihi Maggan du äger!! Dina inlägg är hur kul som helst att läsa.(menar självklart inte när du skriver om jobbiga saker). Ironi, självdistans, allvar, sorg, humor allt som livet innehåller. Du måste vara en helt fantastisk person att ha i sitt liv. Tack för att jag få vara din ”kompis ” via bloggen. Ha nu en fantastisk helg fina Maggan. Kramar genom cybervärlden Sara

 6. Wow! Magdalena, måste bara tacka för tipset du lämnade till en annan kommentar om att kolla in Stina Wollters instagram. Bara hört hennes toppenprogram i radio på söndagar i P4 tidigare. Men fick nu tillfälle att upptäcka hennes fräcka instagram o blogg också ! Tack för tipset !

 7. Du är så otroligt vacker och verkar vara en otroligt härlig människa! Gravidkroppar är vackra men det tycker man sällan själv! Det är tungt och jobbigt mot slutet och jag beundrar dig som orkar hålla igång som du gör nu fast du snart ska föda heja dig!!! Kram

 8. Vad skoj med bröllop, och så fina kläder! Också mäkta imponerad av att My på alla bilder lyckas sätta samma min och uttryck. ..kanske något inövat!
  Men vad gör väl det om tusen år. .!!

 9. Ojoj Maggan att du vågar färga håret när du är gravid. Hårfärgningsmedlet innehåller starka och giftiga kemikalier som går direkt in i blodet och in till din bebis, särskilt blondering. Vet du om att en halvtimme efter du blekt håret så finns giftiga ämnen i ditt urin om du gör en urinanalys? Jag hade inte vetat om detta om inte min frisör vägrade bleka mitt hår när jag var 6 månader gravid. Googla för mer info!

   1. Och?? Är det bättre att aldrig få veta? + att kanske andra gravida kvinnor blir upplysta. Tycker det är så dåligt av frisörer att inte upplysa om detta. Men de vill ju tjäna pengar. Jag däremot har inget att förlora på att undanhålla viktig info!

  1. Att du ens orkar att jävlas med en fembarnsmor….. Helt ofarligt att färga, bleka och slinga håret…. INGA rapporterade fosterskador . Heja fina Magdalena , du är em förebild för många följare

  2. Att du ens orkar …. Färgning, blekning samt slingor är ofarligt för gravida . Inga rapporterade fall av fosterskador finns. Magdalena väntar sitt femte barn och är säkert mycket upplyst om alla risker i samband med graviditet , så även hennes frisör. Heja på bästa Magdalena , du är en förebild för många av dina följare

   1. Jaha så får jag en massa skit å arga kommentarer. Nån frågar hur jag orkar jävlas med en 5barnsmamma. Ni tror jag skriver för att jävlas? Jag informerar om nått som för mig är viktig information. Om det inte vore farligt, varför nekade min frisör mig att färga mitt hår? Kalla Fakta har gjort en hel geanskning av detta som ni kan se och det är farligt! Fosterskador såklart inte, men barnet mår inte bra av kemikalier. Berättade i all välmening för märker ju att få känner till detta. Se kan man läsa både att JA det är farligt och NEJ det är inte farligt, men om det överhuvudtaget finns en risk att det är ohälsosamt för barnet, varför inte vänta tills barnet är fött. Så sjukt att ni blir arga för att jag kommer med en avrådan. Egoister!

    1. Jag håller faktiskt med. Cigarettrökning i små doser ger knappast fosterskador heller, men de flesta gravida utesluter det ändå. Så varför inte vänta med att färga håret tills barnet är fött? Är det så viktigt att vara snygg? Menar ingen kritik till Magdalena för hon vet kanske inte ens om att det kan vara skadligt. Men sitter man inne på den vetskapen, då förstår jag faktiskt inte varför man vill ta risken. Jag slutade snusa när jag väntade barn. Vad jag vet finns inga dokumenterade fosterskador av snusning heller men för mig var det självklart att pausa snusandet till bebisen var född. Menar inget illa till någon, endast min syn på saken. Alla gör sina val och det är okej. Kram!

    2. Jättetråkigt att känna sig påhoppad när man vill dela mig sig av någonting som man känner är viktigt!
     Kunskap är aldrig fel!
     Man kan inte vara älskad av alla men jag kan lova dig att det finns många som håller med dig och förstår att det inte var elakt menat som en del tolkar det.
     Alla som läser och tycker skriver ju inte.
     Sedan så finns det de som tycker tvärtom också. Man kan bara vara sann mot sig själv och göra det som känns rätt i magen.
     Kram på dig:)

   2. Nej. Jenny har helt rätt. Att färga och bleka håret är inte Ofarligt. Varken för gravida eller icke gravida. Allt färg-och blekmedel hos frisör och för hemmabruk innehåller kemikalier, som har mätts i blodet många dagar efter att man färgat och blekt håret.
    Jag tipsar gärna om alternativ!
    Man kan vända sig till en ekologisk frisör som bleker håret utan ammoniak och kemikalier – med en blekning som är eko-certifierad- och tro mig, det gick ändå att få riktigt blond snygg nyans- Graafblont

 10. Haha, du är ju såå rolig , häng pattar, det
  ordet använder man för lite;-)
  Sååå fin i håret och såå vacker i den
  underbara klänningen <3

 11. Oj!!! Wow så många som är negativa och spydiga!!
  Helt otroligt! Sluta kommentera då.
  Tycker det är väldigt trist med sånt trams bland vuxna.
  Drar ju verkligen ner stämningen.
  Va glada och positiva till andra så får ni samma tillbaka.

  Du är grym Maggan! Skit snygg och otroligt härlig personlighet ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..