Rävrödshårbotten och förvaring

Frukost och sen frissan
Älskar min frukostmat!
Den äter jag dygnet runt nu. Känns fräjsch.
Messmör är ju så himla gott!!
Filip hatar det!
Är det för att jag härstammar från norr jag gillar det?
Skåningar växte kanske inte upp med smaken? De vill ha mer smööörrebröjdkänsla?

Knäckebröd med messmör, tomater, salt och vitpeppar! Mmmmm

image

Tack Paulina för boken!!
Jag blev jätteglad! Massor av fina tips

image

Det har redan börjat bli högar i lägenheten. Trots att jag lovade mig själv att hålla efter.

Nu när vi bestämt oss för att stanna i lägenheten (tills rätt köpare dyker upp)
Så måste jag få ordning i hallen.

image

Jag hade ju allt på gång!! Men la det på is, då jag inte visste om vi skulle sälja eller inte.

Måste ta upp det projektet igen!

image

Föck färg! 
Idag ska jag bleka utväxten.
Så jäkla trött på att det blir urtvättat, blaskigt och rävrött efter ett par veckor.
Nu skiter jag i färgen och kör klorinblekning

Nu ska jag plocka fram glamourmodellen och göra det systrarna Graafblont.

Klåda har jag fått oxå! På ryggen och arslet. Vidrigt!! Jag vill klia mig med ett rivjärn!

 1. Se upp så att du inte åkt på hepatos. Sjukdomstillstånd i levern och symptom är kraftig klåda. Jag fick det i två av mina graviditeter och fick sättas igång direkt efter att proverna visade det. Ska tas på allvar, vill inte skrämma upp dig men hoppas att du kollar upp det. Kram

 2. Hej!
  Första gången som jag någonsin kommenterat en blogg men jag känner att jag inte kan låta bli. Jag läste att du har en klåda, ett hett tips kan vara att kolla med din barnmorska kring det. Jag fick samma sak under min graviditet och det visade sig vara Hepatos( googla på det) och om det är det så behöver läkarna hålla lite koll på det. Vill inte skrämma upp dig men hellre ta det säkra före osäkra.
  Lycka till!

 3. Hade oxå vidrig klåda med min tredje! Visade sig vara graviditetsklåda. Fick vid ngt tillfälle ta klådstillande medicin för man kliar ju ihjäl sig.
  Finns inte så jättemycket att föra åt det förutom att försöka lindra klådan som försvinner när bebisen kommit ut!
  Man får förhöjda levervärden så kolla gärna upp dem. Inte alls säkert att det är det, kan lika gärna vara vanlig klåda men går att ta blodprov och kolla hur levervärdena ligger.
  Kram och lycka till med röjandet!

 4. Jag läste rävhårsrödbotten och avföring… Och tänkte, nämen varför inte liksom.. Maggan har ju inga hämningar…och sen läste jag en gång till,och skrattade tills jag typ kissade på mig…men nu vet jag, vi pratar förvaring och inte avföring…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..