Jäkla instagram hets!

Jäkla instagram hets!

Det ska bakas, bräckas, pyntas, mysa,  fika..

Låt mig vara! Hetsen ger mig ångest!
Känner mig som den LATASTE och uslaste första advents morsan i stan! Och det är alla ni präktiga bullbakartanters  fel hehe

Ville ju bara ligga hemma och fisa idag. Samvetet köpte det inte dock…

image

Kungsträdgårdens julmarknad
90 kr för en glögg! Hutlösa priser, krams och plotter!

TÄNKER INTE BAKA! Så det blev en påse lussekatter från Statoil  (nybakade dock)
Har inte heller orkat gå upp på vinden efter pyntet. Kanske jag kan piska upp Filip lite senare?

image

image

Nu kan jag oxå lägga ut en bild på Instagram och ge någon annan lat jäkel samma ångest som mig självhehe

#kvällsåkikungsträdgården #mys #familj #förstaadvent #kärlek #idyll #julmarknad #skridskor

Åkte ner till Isak,
Brukar inte vilja åka ner till kyrkogården, men ikväll var det något i mig som ville dit.

Helgen med de stora killarna har verkligen fått mig att sakna Isak så mycket att det känns olidligt..
Hjärtat bara värker och jag ser honom överallt.

Hur mycket HAN hade älskat våran spännande långweekend tillsammans. Allt han aldrig hann få se och uppleva.

Hans profil, ögon, pälsmössan han älskade på vintern, skratt.
Glögg! Isak älskade den vita glöggen, i små, små glaskoppar.
Jag brukade alltid grymta och tycka att vi skulle ta de vanliga kaffekopparna. ”Vi måste ju bara fylla på dem hela tiden ändå”

Glögg smakar MYCKET godare i små koppar, svarade han mig bestämt.

Gråter, hormoner, saknad, minnen..

Allt i ett, ett i allt.

image

Köpte en fin vinterros, tände ljus i alla hållarna.
Ska koka en termos glögg i veckan och åka ner och fika med honom..

image

Blommor och matleverans.

Vi kör en Linas den här veckan.
Samma upplägg som sist.

image

Skönt!  Då slipper jag handla.
Börjar känna mig förkyld. Vi har en inspelning imorgon, så jag får INTE bli sjuk..

image

image

Papegojtulpaner är min favorit!

image

Veckans meny

image

Den ser väldigt god ut!

Kram och hoppas att du inte blir för påverkad av stormen Gorm ikväll.

Håll dig inne❤

 1. Så plågsamt och vackert, livet och vardagens krav som egentligen inte betyder något alls, och samtidigt detta outsägligt ofattbara i förlusten av en älskad. Jag känner så med dig, all hets och all prestation i att mysa bäst och mest, när allt allt egentligen bara handlar om att vara med och nära våra älskade. All värme och omtanke till dig och till den vita glöggen i de små kopparna och till allt som betyder något och är vackert på riktigt här i världen.

 2. Tack för att du delar dina minnen med oss. Jag kan förställa mig att advent, julen ja allt, framkallar minnen och alla fina stunder och samtal du haft med din kära Isak. Kan inte tänka mig hur du känner… Så fint du har gjort vid minneslunden, han uppskattar känner det nog. Jag tror du gör helt rätt när du åker dit och pratar och fikar ”med” honom.
  Jag brukar också göra så vid min anhörigs grav. Ibland häller jag ner de sista kaffedropparna på graven/gräsmattan.
  Du ska inte känna någon press ang. instagram- och adventshetsen. Själv har jag inte fått upp stakarna eller gardinerna än, hehe… men det kommer väl.
  Kramar från mig.

 3. Maggan, skit i det där. Njut av alla andras pynt när du är ute och se lite julfilmer hemma så får du känslan i alla fall. Det där med julmarknader tycker säkert barnen är kul just när ni är där, men om ni inte åker dit så går det ingen nöd på dem.
  Vill barnen ha julpynt hemma så kan de ta hjälp av Filip och hämta det på vinden själva och fixa i ordning hemma. Vill de julbaka så kan de göra även det själva men med ditt eller Filips vakande öga.

  Julen är till för att njutas! Skit i alla krav och ta dagarna som de kommer. Blir du själv sugen på att pynta om en vecka så gör det, men annars skiter du i det bara. Följer du mig på instagram så slipper du all präktig hets. Puss på dig!

 4. Köpte lussekatter på ICA å det gick ju bra. Är ”hjärntrött” och lovat mig själv att njuta av december, vilket jag inte gjort på många år. Hoppas jag lyckas.

 5. Strunta i julhetsen, kör ditt eget race❤️
  Det var en mycket skakig start från Heathrow idag, tog lååååååååång tid innan jag fick min Champagne, torrt som Sahara i strupen

 6. Söta , rara Magdalena, lyssna på en som i ålder kan vara din mor, du behöver vila ! Tänk på att du är gravid, trött, ledsen och kanske till och med en depression. Tänk på dig själv nu, du är inte oersättlig på jobbet, alla har rätt att bli ”sjuka”. Eller ta ledigt om du inte vill sjukskriva dig, du behöver verkligen koppla av med din fina familj och bara tänka på dig själv. Fira in advent och invänta julen i lugn och ro.Du verkar ha en så fin familj.
  Stor kram från Tanten ( som jobbat som distriktssköterska i hela livet och sett dessa ”symptom” som du har visat här på din fina blogg ).

 7. Du får gärna använda dig av mina ”visdomsord”
  ”Det blir Jul även om jag inte skurat köksgolvet”
  Jag funderar på att strunta i att sätta upp julgranen i år…inga barn hemma.
  Kan man det? Strunta i granen?
  Blir det Jul utan gran?

  1. Klart du kan skita i granen! Jag slutade med gran när jag skaffade hund, och det känns då lika juligt ändå här hemma, trots minimalt med pynt. Å inte har jag bakat heller. Det är väl känslan som räknas! 🙂

 8. Magdalena, känner SÅ med dig!! Varje jul blir jag så stressad av alla dessa julbak. Jag var på ett Adventsfika idag. Där hade det bullats upp 20 sorters kakor och praliner, alla hemgjorda. Jag avskyr att baka, det är bara så fruktansvärt tråkigt och enligt mig slöseri med tid. En halvdags arbete för något jag kan köpa för samma pris men som är dubbelt så gott. Jag vräker mig hellre i soffan med en bra bok och tänder ett ljus och tänker på min älskade Farfar som jag saknar men som är med mig varje dag. Ha ingen ångest. Ta bara hand om dig. Styrkekramar.

 9. Jag är tyvärr ute i tid hehe med både bak, pynt & klappar sorry. 😉 Sen jag ”nästan” gick in i den berömda väggen pga stress åt alla håll & kanter skalade jag av/ner och gör bara det som jag vill och orkar men i tid för att slippa stress det ska vara kul inget tvång mitt nya motto…lite avis på dig mysigt med julmarknad själv jobbade jag och missade sånt fick inte ens vara med & adventsfika med kidsen alltså på riktigt skulle jag villa vara en riktigt oldschool hemmafru (med ett fett bankkonto:) den kommande högtiden gör alltid att man saknar sina vackringar på andra sidan lite xtra blir så påtagligt att någon saknas och så ledset i hjärtat❤️ Kram

 10. Skit i alla ”duktiga” morsor! De är ändå inte så bra som de ser ut. Hur mycket tror du dom njuter tex? Själv bakade jag pepparkakor med min son (9 år) igår. La ut bild på insta och skröt lite. De jag inte skrev var att de ända han ville baka var snoppar i alla dess former. Så alla hans gubbar fick snoppar och gummorna fick jätte bröst. Så harmoniskt och fint va de. Men väldigt kul! Kram

 11. Men nu får du sluta, ingen ångest!. Här ser ut som skit. Det ändå som ser bra ut är granen ( ja vet , för tidig. Men julen är så kort så jag börjar Alltid i tid. Det handlar om 1 månad). Lite sen är jag ändå för jag har Bara En uppe, den andra hugger vi o morgon. Synd det inte går att skicka bild, den såååå fin

 12. Förstår vad menar men man får försöka tänka förbi det där och bara göra så mycket som man själv vill och hinner med.

  Bästa att ta till när man känner att en förkylning kommer är naturpreparatet Enchinagard, funkar varje gång för mig!

  Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..