Mysdag med Tristan i Kista

Mysdag med Tristan. Shopping, bio, mat och grooming

image

Vi köpte nya gympaskor….

image

Nyklippt!

image

Såg Lasse och Majas detektivbyrå.
Frossade i popcorn och godis

image

Det är med avsky och bitterhet jag inser att vingummit är FÖRSTÖRT???
Det smakar vidrigt?
Varför har man gjort om dem till de sämre???
Varför, varför frågar jag mig själv samtidigt som jag dunkar huvudet i väggen.

image

Tristans godisskål är inte speciellt spännande.

image

image

Ps tack för alla madrass tips!
Testat JYSK och TEMPUR idag (bara Ikeas variant kvar) Sen ska jag kalkylera  och jämföra de hutlösa priserna…

image

Tempur north cloud är lite tjockare? Gillade det!
Men Jysken var oxå grym…..

image

Mina nya underbara vantar från ÅHLÉNS  (köpte dem igår)

image

image

image

Nu mina små knorrar ska vi krypa ner i sängen och titta på mer film.
Höstlov och inga måsten….

Sov gott x

 1. Det finns en större vingumspåse, nån billig kopia typ Coop eller nån sån, vars vingummi är snarlik original Bassett! ( ifall du får dille på vingummin nu

 2. Hej Maggan!!! Ikea är bra pris plus att det nu är en sov på saken kampanj som innebär att du får sova på din madrass och lämna tillbaka den och byta inom 3 mån ifall den ej var skön!! Bra att ej lägga för mycket för efter 5 år bör man byta av hygieniska själ och kvalster.

 3. Köper alltid tjockaste bäddmadrassen på Jysk 🙂
  Den är bäst och ofta för halva priset rea 🙂
  Och den håller i många år 🙂
  90cm brukar kosta 2400kr och ofta på rea då 1200kr och det är så värt det. Köpt det till mina barn, min far och mig själv. Och vi är alla så nöjda ❤️

 4. Hej!

  Svårt med säng är det, håller med. Vi köpte säng till vår son på Jysk, kanonskön! Vi köpte även ny säng till oss själva när vi flyttade till nya huset i våras, på ”Soffa direkt”, kanon där med och jättebra pris/service (gratis utkörning) . Soffadirekt finns på nätet sen har dom showrooms där man kan åka och provligga/välja tyg mm, skitsmidigt. Tror dock inte de finns i alla städer.
  Vilka fina torgvantar, supersnygga! Vart har du hittat dom?

  Må så gott och lycka till med bebisen :)// Kram Anna

 5. Hej jag skrev i går att Tempur, är varje krona värd och jag har precis fått mina nya Tempur, har haft Tempur innan, men tänkte som du att dom kostar lite för mycket, så jag köpte dom dyraste på Jysk, me

  1. (Fan inlägget åkte i väg innan jag hade skrivet klart)
   Jag ville bara säga, jysk madrasserna är värdelösa, köp Tempur. Jag har provat o vet, bortkastade pengar. Körde med minar på tippen i går.
   Lycka till.

 6. Köp INTE säng på Jysk.. Dom håller inte måttet mer än 3-4 år tyvärr. Satsa på Ikea eller sova butiken istället. Lycka till ❤️

 7. Kompromissa inte när det gäller sovkomforten, satsa på en riktig kvalitetsmadrass som du sover skönt på och som håller riktigt länge.
  Bästa sängarna och madrasserna om du frågar mig kommer från DUX.
  Apropå vingummin, de som finns nu, har jag tidigare jagat utomlands i taxfree’n ”Soft Winegums” eftersom jag tycker de är mycket godare 🙂 men nu är det problemet löst 🙂

  Kram

  Inredningshjälpen

 8. Madrasstips:
  I hörnet Odengatan/Hälsingegatan låg förr en ”skumplastbutik”. Där har jag köpt åtskilliga ”trögskumsmadrasser”, som de kallar dem där.
  Betydligt billigare än Tempur, men är exakt samma, men utan det dyra Tempur-märket!
  /Lisa

 9. Åk till Atlantis i Arninge Centrum. Inte lika dyrt som Sova, har massor av fina sängar i olika prisklasser och är jättetrevliga. Vi blev positivt överraskade där efter att ha blivit grymt sura och griniga efter ett besök på annan möbelaffär och eftersom dt inte var hutlöst dyrt räckte slanten till nya sängar åt hela familjen.

 10. Blev också grymt besviken när jag upptäcket att de ljusgula winegummi från Bassett hade försvunnit och att resten inte smakade som de brukar. Har haft ljusgula, svarta och röda som favorit. Undrar hur man kan få för sig att göra de sämre? kanske de inte vill att vi ska äta onyttigt:)
  kram

 11. Jag har haft både Jysk, Ikeas madrass. Sköna efter ett tag men bytte efter 6 mån till en Carpe Diem. Bästa köpet! Kvalitet och comfort på högsta nivå.

 12. Bästa Magdalena.
  Jag måste bara fråga dig om bantningsmedlen Garcinia essentials + Essential cleanse? ser att du gör reklam for dessa produkter. Å du kanske vet mer om detta.
  Jag tycker du är en stärk å fin person på alla sett, med allt du har gått igenom hitintills i livet. Önskar å hoppas att du kan ta dig tid å svara mig.
  Jag är Mormor, Farmor å Mamma…….men skulle vilja gå ner i vikt, helst 20kg.Det finns så många olika preparat i omlopp å jag har provar en hel del,
  men detta verkar funka på en hel del Qvinnor å kanske på mig.
  Ha det bäst Å Kramizzz.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..