Mysdag med morsan!

Vi har turistat i Stockholm idag, jag och min fina mamma…
Hur ofta turistar man i sin egen stad?
Inte ofta.

image

Tagit långpromenader, ätit lunch på Grand hotell uteterass, ätit glass i Kungsträdgården

image

Strosat längst vattnet….
Spa’at och pratat livet

image

Mysigt!!..

Jag är glad som fortfarande får ha min mamma kvar i livet. Det är inte alla som får det.

Sista dagen med henne på länge.
Imorgon kommer alla barnen hem och deras semester börjar så smått dra igång.

Jag har inspelning på torsdag. Sen är jag ledig en hel vecka! Då drar vi till skåne.

image

Är lilla för tantigt? Lite för fräsigt?

Någon skrev i kommentarerna för en tid sedan. Och det har etsat sig fast…

”Lila, när livet börjat sina….”

Jag tycker att de var underbara!
Hiss eller diss?

image

image

En totalt orädd räv var på väg in i Hannahs storarum igårkväll.

Lite läskigt. Den var sjukt orädd och närgången…

 1. Alltid trevligt med en fika med sin mamma 🙂 Hoppas allt är bra med dig för övrigt och hoppas vi hörs via bloggandet eller twitter 🙂

  Simma lugnt

  Mvh /Brandon från Ensam mamma söker (sjöng för madde)

  🙂

 2. Jag kan inte låta bli att bli avundsjuk när jag ser dem härliga bilderna. Många vet inte hur bra dom har det. Jag saknar båda mamma och pappa och har inga andra nära släktingar förutom min bror som är missbrukare och hemlös. Kan inte med ord beskriva hur jag saknar min mamma, tänk att bara kunna gå hem till någon och lägga upp fötterna i soffan, bli bjuden på middag, hjälp med barnen etc.

  1. Jag kan inte annat än att hålla med, tyvärr!
   Känner precis likadant, är oxå utan släkt men önskar så att jag skulle kunna gå hem till nån och bara ta en trevlig fika eller lägga mig i soffan…

   Så ni som har era nära och kära kvar, kom ihåg dom och uppskatta dom!

 3. Väldigt snygga brillor! Glasögon är inte tantigare än vad den som bär dem är, du bär upp dem med bravur!!
  Tack för en ärlig och kärleksfull blogg. Du ger många ett nytt perspektiv på livet. Tummen upp för dig. Ha en fin sommar!

 4. *skratt* blir så full i skratt & så skönt att fler än jag kan höra saker, dåliga eller bra, som bara etsar sej fast för alltid! grrr…. Jag har aldrig hört att Lila skulle vara en färg för gamla 😉 däremot tycker jag att den är lite ”hipp” & flower Power” aktig! *skratt* den är snygg & brillorna är toppen på dej! 🙂

  Rävungar brukar vara väldigt orädda, kanske en som mist sin mamma? blivit vilsen & söker mat? just det hände oss förra sommaren, då såg vi åxå mamma räv påkörd & dom 2 rävungarna sökte sej till husen i byn…

  Kram & fin måndag! <3

 5. Snygga brillor tycker jag som ÄR tant. Lycka att få rå om varandra som Mor Dotter. Älskar själv när de mina kommer så just det att bjuda lite mat och inga förpliktelser. Njut av allt du kan vackra Maggan.
  Din blogg är den bästa ärlig rak humor ja som livet är utan filter.

 6. Ja, det är en ynnest att ha föräldrar i livet och det gör mig alltid varm om hjärtat att se barn som har möjlighet att uppskatta sina föräldrar medan de lever, så är det inte heller för alla.

  Jättesnygga glasögon! Det där att lila skulle vara ”sista chansen”-färgen stämde kanske för hundra år sedan men inte nu längre. Lila har varit min absoluta favoritfärg sedan jag var liten och jag tänker aldrig bli tant hur gammal jag än blir och hur mycket lila jag än använder, så det så! 😉
  Charlotta

 7. Låter som en härlig dag med mamma! Jag är också väldigt tacksam att min mamma finns nära oss, inte rent fysiskt alltid men nära i tanke och känslor. Härligt att kunna ta en dag tillsammans och bara vara. Tänk att just det ska vara så svårt?

 8. Har alltid gillat lila men alltid haft frasen i huvudet -lila, sista försöket. =) Du har ju många glasögon som du växlar mellan så jag tycker absolut att du kan skaffa ett par lila.

 9. Fina glädjespridaren Linda! En sådan härlig dag ni ser ut att ha haft tillsammans! Ja, var glad att du har din mamma i livet! Min mamma dog för 17 år sedan. Jag är ingen älskare av lila, det är dock mina döttrar. Mörklila är ok för mig och jag kan t o m tycka att vissa mörklila saker och kläder är snygga. Men vilket struntprat att lila skulle vara för gamla människor. Äh, strunt i sådant! Glasögonen är hur snygga som helst på dig! Du är en av dem som verkar klä i de allra flesta glasögonbågar. Sådana är mina döttrar också. Själv tycker jag inte att jag klär i så många varianter.
  Kram!

 10. Åh vad jag saknar min mamma när jag läser detta. Hon dog alldeles för tidigt……..bara 59 år. Jag saknar just detta att ha någon att dela livets tankar och händelser med.
  Så njut och ha det alldeles alldeles underbart med din fina mamma.
  Jag är 50+ nu och det är såååå härligt! Då kan man göra som man vill och skita i vad andra tycker. Så mitt råd är ju då att gillar du själv de lila glasögonen så ta dom. Och om någon nu skulle tycka att lila är för äldre så låt dom tycka det. Vi tycker olika och det är ju helt ok.
  Styrkekram Lena

 11. Alltid mysigt att få mysa med sin mamma.
  Jag tycker att glasögonen va jättefräcka. Eftersom som du alltid är så snygg å häftigt bär du upp dom bra.

 12. jag älskar lila…..men min mor brukar krast säga ”när åren ilar – du klär dig i lila” My ass, säger jag! 🙂

 13. I min by så har vi en manlig präst som alltid har lila eller orange sjalar på sig.
  Han säger att världen är en tillräckligt mörk plats så man kan göra det man kan för att få en ljusare tillvaro. Och hans sätt att bidra till det är just att bära färglada sjalar

 14. Allt klär en skönhet.
  Ta vara på varandra du och din mamma, förlorade min mamma för några månader sedan då hon fick cancer och försvann på tre månader. Ta hand om din familj , kram

 15. En jobbarkompis. typ 25 år, sa till mig när jag hade ny fin lila tunika: När åren börjar ila så klär man sig i lila. Det har satt sig hos mig också:) Hmpfff snorunge tänkte jag då…..

 16. När åren börjar ila klär sig damerna i lila 🙂 Så där säger alltid min mamma och så sa även min kär gamla a mormor. Själv skiter jag fullständigt i den saken! Lila är coolt och dina glajjor är fräsiga som tusan 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..