Vem är du egentligen?

Hej mina fina vänner!

Behandlar livet dig väl?

Sista inspelningsdagen på hemlig ort.
Vi hade en fin dag igår. Härliga vinnare och bra väder.

En lång middag på torget och en mjuk kudde att sova på.

image

image

Glömde min handväska hemma, och fick stoppa alla mina prylar i en soppåse istället hehe

image

image

Älskar mina glasögon som ändrar färg efter ljuset. Solglasögon i solen och fade’ar ner till vanliga i skugga.
Modellen är ett par Ray ban med riktig glasögonormsstyrka.
Jag beställer och köper mina från LOVEYEWEAR
Rekommenderar alla att beställa där. Min chef köpte ett par pilotisar och blev sjukt nöjd.

image

Musslor till förätt och en god hamburgare. Det var jag värd!

image

Morgonen började med att vi möblerade om i Marcus rum och gjorde lite ”röstupptagningar”
Sängarna mot väggen och täckena över fönster.

Jag har en sån jädrans träningsvärk. 
Mamma har köpt en träningsmaskin på tv-shop. Testade den! Och måste säga att det är en av de bästa jag provat.
Magen värker och jag kan inte ens hosta utan smärta. 5 min framför tvn.
Funderar på att köpa en likadan!

image

Färga utväxten kanske?

image

Utsikt från jobbet..

image

image

image

Är ni glada annars?

Vilka är ni egentligen?
Det har varit lite rivig stämning här sedan midsommar.
Bråk och gruff.
Kan du inte berätta något om dig själv. Är så nyfiken på vem DU är, där bakom skärmen?
Du vet det mesta om mig, men jag vet ju ingenting om dig?

Är du ensam, mamma, ung, gammal, änglamamma, man, stolle? Arbetar du, är du sjukskriven? Sitter du på psyket, har du semester?

Fyll mina kommentarer!❤

Stor kram

 1. Hej Maggan.
  Jag är kvinna på 60 år som läser din blogg varje dag och älskar den. Jobbar heltid på Volvo som assistent. Bor i Gbg på veckorna när jag jobbar men annars i Gällstad där vi har vårat ”torp” som är min fasta bostad. Är gift. Har 4 barn. Min man har 1 son. Alltså inga gemensamma barn. Har gått igenom mycket när det gäller mina barn men kommit ut på andra sidan ganska stark trots allt tillsammans med barnen givetvis. Älskar skor och att FIKA. Träna gör jag för att jag måste men inte alltid så kul. Har bott i Bahrain i några år men kom hem till Sverige för cirka 4 år sedan. Tja, nu vet du lite om mig.

 2. Hej! Jag är en kvinna i mina bästa år snart 40 🙂 fyra barn och lyckligt gift. älska att läsa din blogg och ofta får du mig att skratta! Tack Puss å kram

 3. Hej!
  Läser din blogg varje dag så jag har följt dig några år 🙂 jag är en 36årig tjej som bor i Mellansverige. Har det tufft just nu där jag vet varken ut eller in. Känns som mitt hjärta vill slitas i stycken o har sorg i kroppen. Separerat från ett 16års långt förhållande. Två flickor som ska bo varannan vecka.. I samma veva tar en arbetskamrat livet av sig. Begravningen var i veckan.. Ska få prata med en kurator o träffa läkare också. De tror jag fått ångest.. Livet kommer aldrig bli bra igen.. Hopplöst, men din blogg gör mig glad

  1. Kära Nina! Ibland får man verkligen mer än man orkar med! Hoppas du får bra hjälp! Och du, det BLIR bättre, jag lovar! Men det kanske tar ett tag och är en krokig väg dit. Men ta hjälp och var snäll mot dig själv.
   Kram

 4. Mamma till 2 söner 6- åring och 23-åring =) Bonusbarn 2 st. Jobbar i butik, mitt i medelåldern älskar kläder, resor,inredning. Behöver motionera men hittar undanflykter hela tiden….ska bli skärpning på det =) DU Maggan förgyller en vanlig tråkig tants liv….älskar att få ta del av ditt liv i sorg å glädje. Du har en förmåga att skriva så man skrattar högt ibland och fäller en tår med dig när livet känns skit.
  Du är en härlig tjej med underbar ärlig personlighet.
  Kram

 5. Hej. Har följt dig i många år, läst dina böcker och jag älskar dig! Du är min förebild i livet utan tvekan.! Jag är 24 år, lever tillsammans med en kvinna sedan många år. Dock har det inte alltid varit lätt, förlorat många vänner genom åren och har idag få vänner och svårt att få nya, min största sorg i livet är ensamhet.! Jag drömmer även om barn i livet. Annars studerar jag på högskolan men arbetar inom äldreomsorgen just nu 🙂 kram

 6. Hej Magdalena.
  Jag är gammal! 66 år snart! Jag har flyttat till Skåne detta året. Bodde tidigare utanför Sigtuna. Försöker att inrätta mig i pensionärslivet. Det var inte helt lätt att sluta jobba-jag har jobbat inom äldrevården. Gift har två barn och tre barnbarn. Jag följer några bloggar och tycker det spännande. Ha det bra. Kram

 7. Hej!
  Jag heter Susanna och är snart 29 år.
  Jag är gift och mamma till två barn. Bor i Göteborg i en röd villa.
  Är mammaledig men jobbar annars inom akutpsykiatrin.
  Vi har träffats på din bloggträff och bokmässan 🙂
  Kram

 8. Jag är en 47 årig mamma till två döttrar 25 och 22 år. Mormor till två underbara barnbarn, 3 1/2 åriga tjejen fick diabetes typ 1 den 14/4 och den 17/4 föddes lillebror.
  Jag är gift, vi firar 15 årig bröllopsdag i juli. Mitt jobb är kanske lite udda men jag säljer gravstenar.

  Maggan fortsätt med det du är bäst på, att vara dig själv <3
  All kärlek till dig och din fina familj <3
  Kram

 9. Hej,

  Jag har följt din blogg under ca 2 års tid. Är änglamamma till en liten Oskar som vart 3 månader gammal. Ska snart bli sambo igen:), och flytta in i vårt hus. Några dagar av min semester som börjar om en vecka, ska tillbringas i Stockholm skärgård på cykel. Det ska cyklas mellan olika öar och hotell, riktigt mysigt ska det bli.

  Trevlig sommar önskar jag dig!

  Kram

 10. Jag är en sur tant som längtar efter sommar!! Jobbar sista dagen idag, sen har jag semester 1 vecka och hoppas, hoppas, HOPPAS att det blir lite sol och värme!

  Stor kram!

  1. Hej!
   Det ska tydligen blir en het vecka nästa vecka så du får nog vädret på din sida! 🙂 jag hoppas nämligen på samma sak, men ska hålla tummen åt dig !

 11. Marita Eslövsbo gift tre barn och
  sju barnbarn 🙂 har följt dig sedan
  bloggfamiljen precis som din
  syster. Livet består av träning
  barnbarn som jag älskar.
  Precis som alla andra går livet
  upp och ner. Ha en fin dag Maggan ❤️

 12. Hej. Jag har läst din blogg i flera år nu men aldrig kommenterat. Jag och min man är föräldrar till fem rackarungar i vår galet stora stjärnfamilj som ”blev till” för ca fyra år sen. Barnen är 13, 12, 9, 7 och 6 år gamla och vi föräldrar är i 40 års åldern. När jag inte kör någon av våra söner till hockeyn (fem dagar i veckan för vardera unge hehe) så arbetar jag som lärare och försöker mest få tiden att räcka till. Älskar att läsa din blogg!

 13. Hej Maggan! Jag heter Emma. Jag är 26 år bor i Knivsta tillsammans med min sambo och vår son som fyller 5 år i sommar. Just nu har jag sommarlov då jag pluggar på Uppsala Universitet. Till hösten börjar jag min andra termin på Grundlärare-programmet. När jag inte pluggar umgås jag gärna med min familj och vännerna. Träning och inredning är stora intressen i mitt liv! Hoppas du får en underbar sommar <3 Kram Emma

 14. Är en lyckligt förlovad tjej i Gävle på snart 25 bast. Läser din blogg dagligen! 🙂

  Arbetar inom handikappomsorgen, gjort det i 6 år men har store drömmar åt helt annat håll som jag troligtvis tänker börja förverkliga i höst… Lidit/lider av stress och annat skit som har sinkat mig, men kämpar lite smått varje dag för att gå åt rätt riktigning. Minsta lilla grej kan ge mig ångest och stress.

  Stor kram till dig och fin familj, jag älskar och uppskattar din ärlighet men lider med dig för det ni fått/får gått igenom.

 15. Just nu känner jag mig trött flådig å fet men annars är jag en ”käck” 3-barnsmor i mina bästa år snart 35 !! Jobbar som undersköterska i demensvården & har djur som intresse 2 hästar 2 hundar & 3 katter som ska tas omhand.
  Älskar god mat & dryck skulle kunna äta sushi 3 gånger om dan 😉 har gått i samma högstadieskola som din vän Sofie. Ikväll blir det party för mig,maken & alla vänner, vi ska åka raggarbil på den årliga crusingen här i lilla Ronneby !! Tjohoooo

 16. Här har du ensamstående mamma på 30år. Mamma till två söner på 7 & 9 år. Livet kretsar kring killarna och deras aktiviteter mest. Varannan helg lever jag loppan som singelmamma. Tycker om kontrasten i mitt liv men saknar kärleken. Arbetar som samordnare inom hemtjänsten. En tjej med stadiga fötter på jorden. Följt dig och Hannah sen starten kan man säga. Stor kram och trevlig sommar!!

 17. Halloj Maggan

  Gillar din blogg, den är humoristisk, tankefull o ärlig.

  Jag är gift, 3 grabbar (fotbolls) o kämpar på med livet i med-o-mot gång. Kram

 18. Hej 🙂
  52 år, singel, två vuxna barn. Blir mormor för första gången i höst. Bor i Enskede.
  Jobbar med människor och älskar det. Sjunger gospel och njuter av livet.
  Gillar din blogg och ditt sätt att bjuda på sorg och glädje. Gillar dock inte den stämning som kan råda bland kommentarerna. Slutade därför att läsa ett tag men började igen när bloglovin kom. Då ser man inte kommentarerna.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv! Kram Annelie

 19. Hej kära maggan !! 26 årig tre barns mamma ( tvillingpojkar ) lever livet med min man och våra söner ! Jobbar som hygientekniker och städerska ( tro det eller ej men Jag älskar mitt jobb som gör att Jag träffa massa härliga människor med olika livsöden!
  Din blogg är en upplyftande läsning i ibland en tråkig och grå vardag ! Många tankar har gått till dig och din fantastiska familj genom åren ! Du är en tuff och en otrolig kvinna på alla plan ! Många kramar

 20. Hej Maggan!

  Maria heter jag, är 32 år, gift och har 2 underbara pojkar ❤️
  om livet är rättvist för mig?
  Nä det tycker jag inte.
  Har kämpat sedan 2007 med min RA, varit mycket sjukskriven och fått kämpa mot min värk och alla hemska mediciner å (dess biverkning ) man ”måste” trycka i sig.

  Jag jobbar som undersköterska på äldreboende i södra Sverige.

  De sista åren har varit ok med värken då jag ändrat om kosten helt och faktiskt slutat med mina mediciner då de gav mig sådana hemska biverkningar, men har fått en ny chef som är helt galen.
  Nu sjukskriven pga henne och hennes agerande mot mig.
  Lever med panikångest och kämpar för att få ekonomin att går runt :/ man blir inte rik av att vara sjukskriven :/

  Men trots det är jag så tacksam för min älskade familj.
  Jag har en man som är snygg som få och älskar mig precis som jag är.
  Jag har två helt fantastiska barn som går mig på nerverna ibland så jag vill slita håret av mig 🙂
  Å mina vänner är de bästa ❤️

  Din blogg förgyller min vardag! Du är helt fantastisk på alla sätt och vis!
  Fortsätt skriva som du gör och hoppas ni får en härlig sommar!
  Kram från mig till dig!

 21. 40-åring med två tonårsdöttrar. Jobbar inom polisen. Singel sedan många år, känner väl igen mig lite i sitt liv du hade innan Filip. Mkt mamma, lite singelliv o lite sorgsenhet pga att det verkar omöjligt att träffa en bra man.
  Hoppas att vi alla får en härlig helg och att ni tar det lugnt o slipper träffa på mig el ngn av mina kollegor 🙂

 22. 29 år och ska gifta mig nästa lördag. Jag börjar bli nervös!!! Bor i Malmö och arbetar heltid. Inga barn. Längtar alltså just nu både till bröllop och semester. Semester bär av till Grekland, båtluff. Önskar dig och din famil en trevlig helg! 🙂

 23. Jag läser din blogg slaviskt *skratt* du delar med dej av en så fin värme, & även om du mår dåligt, finns din vackra kärlek där…

  Jag grät mej igenom alla dina tunga inlägg, då när det stora tunga hände för dej/er… jag har åxå mist, men min sorg fick jag gömma, inte prata om… för han hade 4 tassar, mitt barn <3 lixom mina 2 benta… & det är inte lika ok att sörja så djupt då… trodde jag skull bli galen, var på väg att göra något dumt, för att få en puss till av mitt barn på andra sidan… kände igen mej i ALLT du skrev… det blev en terapi för mej, dina ord & dina känslor läkte mej <3 även om sorgen fortfarande är djup.

  Vem är jag då? :)) Lever i Dalarna, skiter i mode, köper second hand, jobbar i vården, men bara det jag behöver, frilansar lixom 😉 & påpekar för alla jag känner att livet måste levas nu! & inte som så många säger -när jag blir pensionär då ka jag… vem har sagt att vi når dit?? & varför måste man ha dyrare vanor än man orkar med?? då menar jag att jobba heltid gånger mer för att ha råd att rusta huset till tipp topp om det ändå duger… varför måste man göra om sin toalett för 40.000 när man ändå bara skiter där? mohaaaa 😉

  Puchar mina vänner att leva IDAG! & att följa sina drömmar & att inte skjuta upp allt roliga till om? dom 20 år bort…

  Har lätt till tårar, lika lätt till skratt :)) är en känslomänniska, inkännande, en lyssnare, vill alla väl & mår dåligt av ondska… är vegan, för djurens skull <3 Lyssnade på en fantastisk sommarpratare igår, en utrikes journalist, om bebis fabriker, om mammor som fick föda för att omgående lämna ifrån se babyn till försäljning… så gör vi med våra kor.. en ko har åxå känslor, varma kärleksfulla känslor för sin kalv, som slits ifrån henne… jag vet, min man var bonde när vi täffades… Tycker livet är tufft & svårt många gånger, ibland skulle jag nästan bara vilja försvinna… känner in så det brister, & berättelser & tuffa bilder om ondska har jag svårt att radera…

  Men jag är i det hela en riktigt glad skit! ha ha ha , som väljer att bara ge positiv feedback på dom bloggar jag läser, fast å andra sidan är det bloggar jag väljer av hjärtat & då finns det ju inget negativt! *skratt* för såklart får man ha olika tycken utan att bli elakt behandlad!

  Pst, älskar din systers blogg åxå <3 hon har samma hjärta som du, varm & vacker <3

  Kramarom dej vackra människa <3

 24. Hej Maggan!

  Tack för en sån himla härlig blogg! Uppskattar att du är så rak och skriver om vardagen utan krusiduller!

  Är 28 år, singel, jobbar med event i Stockholm. Just nu sjukskriven pga depression och ångest. Senaste året har varit otroligt tufft och har fått gräva djupt inom mig själv.
  Annars gillar jag att fixa hemma, leta second hand-prylar, hundar, vara med kompisar – ja, det vanliga! 😉

 25. Jag är en 30 åring som är mammaledig med min 7- månaders son. Jag bor uppe i norr, längs vackra Höga Kusten med min sambo, bebis och jakthund i vår nybyggda sommarstuga. Vi har slitit som djur med att bygga huset under 3 års tid, men äntligen är det klart (eller så gott som…). Annars jobbar jag som familjebehandlare inom kommunen, bloggar, mår gott och njuter just nu av vad sommarens tid har att erbjuda (bergsbestigningar, blommor, frukt och bär).

  Önskar dig en fin dag <3

  Kram

 26. Heeeeej! Läser här varje dag och gillar verkligen att följa dig, en perfekt blandning av ALLT. och det är så skönt att du bjuder på dig själv och livet. Inga perfekta bilder, ingen perfekt städad lägenhet och att du precis som alla vi andra faktiskt kan vara pisstrött och irriterad ibland och tappa tålamodet. Härligt!!!
  Jag, tja jag är en tjej från Skåne, mamma till två och fru till en 🙂 Har två barn, en som precis tagit studenten och en som börjar gymnasiet till hösten, är 40 år och gillar att springa, dricka bubbel och njuta av livet! Jobbar och har semester om 1,5 vecka och vill gärna åka utomlands med min man en vecka men har råångest över att lämna barnen hemma själv. Kan man det, är det bara jag som är harig? Barnen försäkrar att de klarar sig fint..hahah tror jag säkert:) Jag har ångest över att unna mig själv saker och njuta av det. Jag är KNÄPP, jag vet och jag jobbar på det!
  Nu blev det en hel sida bara om mig – men snälla sluta inte skriv och skriv precis som du gör!
  Ha en toppenhelg och njut, kram till dig.

  1. Du kan åka, jag förstår din känsla. Våra barn är 17 och 14 år och vi lämnade dem för en långhelg nu i maj. Kändes sååå tungt, men allt gick super. Vi informerade grannar och släkt som alla var standby. Barnen visste att de kunde gå/ringa till dem om det var något. Inget hände, förutom att barnen blev stärkta som individer. Det är tufft att släppa, men någon gång måste man. Lycka till! Ha en underbar semester.

 27. Hej!
  Är ensamstående sedan barnen var små, idag är de 16 och 18, nästan:)
  Jag har läst dig länge och det känns som att man känner varann, men du känner ju inte oss…
  Vi har en mops. Jag jobbar med ekonomi och xtra som uska. Bor söder om stan och jobbar på Södermalm. Jag är 40+ och tycker fortfarande att du skall skriva en bok. Du är ett föredöme Maggan, livet måste gå vidare även när det suger så in i hoppsan!
  Jag hoppas att du och Fjonken får till ert bröllop snart och att ni får en fantastisk sommar med vila, sol och nya krafter <3<3<3<3

 28. Hej Maggan!
  Brukar inte lämna någon kommentar, men nu kanske det är dax. Vem är jag? Jag är 47 år, gift sedan 21 år tillbaka, har tvillingar på snart 17 år å en hund (en av vardera kön). Född å uppvuxen i Huddinge men bor i Leksand sedan 5 år tillbaka.
  Arbetar 100% på ett bostadsföretag å har ett stort hus på landet.
  Varför flytta till Leksand? Ville ha ett lugnare liv å mera tid för familj å intressen. Har ingen anknytning hit men vi stor trivs och det gör även barnen.
  Tack för en trevlig blogg och att du delar med dig av ditt liv..
  Kram Stina

 29. Hej snygg-Maggan! Sandra, 23 år, bor tre mil norr om Sthlm tillsammans med sambo, ett stycke rottweiler och två katter. Gravid med första barnet och jobbar som socialsekreterare (fast just nu längtar jag mest efter föräldraledigheten!!). Kram!

 30. 30 år bor i Mellansverige. Sambo och två bonusbarn. Jobbar hela sommaren, har sen semester. Jobbar med funktionshindrade barn och ungdomar. Tittar in här hos dig varje dag och läser. Trevlig sommar!

 31. Hej! Älskar din blogg och har följt den några år.
  Du verkar vara en fantastisk människa.
  Jag är 26 år,nybliven mamma och sambo med min kille sen 7 år tillbaka. För två år sen köpte vi hus i ett litet mindre samhälle. Nu när jag skriver kopplar det att jag bara var 24 när vi köpte hus,låter så ungt :0 men trivs!

 32. Jag heter amanda, är 25 år och bor tillsammans med min sambo. Vi har precis fått en bebis som nu är 3 veckor. Jag pluggar annars till förskollärare. Har följt dig i flera år och uppskattar allt du delar med dig av! 🙂

 33. Maria heter jag, är 37 år. Bor i Enköping med min sambo o hans 2 barn (varannan vecka) Född o uppvuxen i Skutskär. Jobbar som sjuksköterska sedan 2008. Världens bästa jobb.

 34. Jag är snart 58 år, är gift med Tony sen 15 år, vi har ett företag där vi säljer motor cyklar delar mm, Tony bygger oxå Trikar, det år 3 hjuliga motorcyklar. Jag har en Harley, så kör jag oxå våran Goldwing ibland. Vi älskar att resa gör mest kryssningar, Tony har 3 barn en med down syndrom, jag är änglamamma till Johnny som dog när han var 20 år. Jag har en levande, han har blivit pappa så nu har jag ett barnbarn som är underbart. Billy som är levande krockade när han var 20 år, han överlevde som tur var men blev av med ett ben. På sommrarna är vi ute och säljer på mc träffar.Jag läser aldrig kommentarer. Läser även Hannas och Katrinz bloggar.

 35. Hej! Jag heter Madelene, är 30 år, och bor utanför Uppsala. Gifte mig förra sommaren och flyttade till villa i vintras. Inga barn än även om jag hoppas att det inte dröjer allt för länge. Jag älskar dina böcker och dansade mycket till graaf sisters. 🙂 räknar nu ner dagarna till semestern…

 36. Hej!

  Jag är en 40-årig tjej från Karlstad. Jobbar som förskollärare. Har gjort i nio år och känner varje år att det är mitt sista, nu ska jag göra något annat.

 37. Hej!

  Jag är en 40-årig tjej från Karlstad. Jobbar som förskollärare. Har gjort i nio år och känner varje år att det är mitt sista, nu ska jag göra något annat.

 38. Ni är som jag, spontana, ärliga och framförallt du (som jag) verkar lite smågalen och jäkligt rolig. Älskar när en blogg inte är tillrättalagd och allt bara är toppen jämt. Att din son har lämnat dig är ju bara så ledsamt, jag kan inte förstå din smärta, men beundrar dig för hur du verkar ta ett steg i taget mot framtiden när jag antar det finns dagar du bara vill dra tiden tillbaka.❤️ Min mamma dog när jag var fem år. Det går aldrig att jämföra sorg, men det är en sorg jag bär med mig. Hoppas på himlen och att man får chansen att ses där..

 39. Hellu!

  Är en 33-årig tvåbarnsmamma från Lule som numer är stockholmare. Jobbar som röntgensjuksköterska och har nog kikat in hos dig ett par år nu. Gillar dig

 40. Hej härliga kvinna!
  Gift, fyrabarns pojknamn. Jobbar o försöker få vardagen att gå ihop med två tonåringar o yngre grabbarnas träningar- skönt med sommarlov!
  Villa, stuga,husvagn o två katter. Älskar att göra charter resor med familjen!
  Livet vill inte riktigt väl just nu… sjukdomar, diagnoser i familjen som inte kommer att bli bättre, det blir bara sämre för dom berörda. Står mycket nära dem o det tar hårt på oss Anhöriga. Men det är bara o gilla läget o göra det bästa av situationen. Även om man känner sig jävligt svag ibland o det känns som att man vill sköta i allt… Men det sägs att man inte får mer än man klarar av…Men Hur Mycket Ska Man Klara Av? ??
  Men jag försöker tänka att jag har fyra härliga (emellanåt) grabbar o vi gör mycket tillsammans som familj, vi har stor humor o gör lite tokiga saker ibland.Brukar tänka att det hade kunnat vara värre..
  Tänker ofta på dig som har din fina Isak i himlen, varför är livet så orättvist?

  Trivs relativt bra här uppe i norr, men drömmer om att flytta utomlands o slippa dessa kalla regniga blåsiga somrar o bo i norr under vinterhalvåret.. Läser din blogg varje dag, läst dina böcker, gillar Dig skarpt!
  Stor kram♡ till Dig för att du vill veta lite om Mig 🙂

 41. Så kul att läsa ”Vilka alla är” 🙂 Jag själv är 34 år och mamma till 3, har en liten sladdis nu på 8 månader och det är ju helt underbart!! Njuter av solen så fort den visar sig och trivs med livet!! Bor ute på landet mitt emot där var din mamma är när hon är i Älmhult, där de spelar in kanal 10
  Kramar
  http://lotte4.blogspot.se

 42. Jag är en 37-årig tvåbarnsmamma , sjukpensionär sedan några år efter tuffa försök att ta mig tillbaka på arbetsmarknaden. Lyckligt gift, har hund. Är för det mesta glad och social men kan bli en riktig tiger om någon är dum mot mig eller de mina.

  Har alltid ont om pengar men gott om tid för mina barn (vilket är det viktigaste). Vet att livet långt ifrån alltid är perfekt eller blir som man tänkt sig och att det gäller att njuta de stunder man faktiskt mår bra och har det gott. Har lätt att hitta guldkorn i vardagen. (usch, så pretto det låter men det är faktiskt sant)
  Har ett svårt sjukt syskon, en utarbetad mamma och en ganska elak pappa.

  Har en svår konflikt med mig själv om vad som är viktigt när det gäller utseende. Accepterar allas utseende utan mitt egna. Försöker pränta in i barnen att man duger precis som man är samtidigt som jag rycker vita hårstrån och har lite lättare panik över mina extrakilon och dallerlår 😉 Snygg dubbelmoral ! 🙂 Pratar dock aldrig vikt inför barnen. Mycket noga med det.
  Tja, det är lite om mig det 😉 Nu ska jag gå ut i solen och bygga på dallerlåren med en glass för det är faktiskt mitt ena barns födelsedag idag 🙂

 43. Hej Maggan
  Jag har följt din blogg i flera år men bara skrivit här i kommentarerna någon enstaka gång.
  Jag fyller 40 om 6 dagar, har man och två barn och vi bor i Luleå.
  Jag älskar din blogg där du med glimten i ögat skriver om dig själv och din familj. Du är så grymt rolig ibland så jag kan sitta och skratta för mig själv. Och sen skriver du med sån öppenhet om din sorg. En sorg som ingen kan förstå om man inte varit med om det själv.
  Varma kramar från en trogen läsare

 44. Hej! Jag är 21 år och läser juridik. Jag är lillasyster, dotter, kompis och flickvän. Min syster och min kille är mitt allt. Min bästa kompis tog mycket oväntat sitt liv i januari. Tycker det är skönt att läsa din blogg eftersom du också bär på en stor sorg som ligger nära i tiden. Hur man lever på och ibland bryter ihop. Du är så jordnära och klok. Din blogg är som ett tryggt rum. <3

 45. 27-årig tjej, född och uppvuxen i Stockholm. Har en fantastisk fästman och en busig son på 1 år. Väntar vårt andra barn, är tidigt gången än, men hoppas det går hela vägen då vi gärna ser att vår lilla familj växer 🙂 Älskar din blogg då den är, enligt mig, den mest ärliga bloggen där ute!

 46. Glad sprallig 20årig tjej i vanliga fall men är nu sjukskriven för depression & panikångest. Älskar att läsa din blogg, att få se vardagen och även fast jag varken har barn eller man så är det ändå kul och läsa om det =) Du är fantastiskt stark & verkar vara helt jäkla underbar ☺️

 47. Hej!
  Här är jag!! 🙂
  110% trogen läsare (är för blyg för att kommentera 😉 ) hihi..
  36-årig tant som bor i Mora med 2barn och man.. Jobbar heltid inom ekonomi ..
  Du är fantastisk på alla sätt och älskar din blogg som förgyller mina dagar..

  Kram på dig <3

 48. 38 år. Sambo. Husdjur. Jobb. Vardag. Hobbies. Kläder. Smink. Älskar din blogg. Ser dig nästan lite som en tjejkompis ,Hihi. Då jag haft lite otur med kompisar ”irl”.
  Kram!

 49. Jag är Malin, 23 år och bor nere i Skåne. Ska börja min femte termin på högskolan där jag läser till förskollärare. Sommarjobbar i sommar, och tycker det är lite pest att inte ha ledigt haha 😀
  Kram fina Maggan och tack för bästa bloggen ♥

 50. 35-åring tvåbarnsmamma, ska snart gifta sig. Har villa, vovve, Volvo, en typisk Svensson alltså. Just nu är jag föräldraledig men är utbildad Socionom.

 51. Blivande 40 åring. Mamma till två vildingar till töser och maka till en helt underskön man. Sjukskriven på heltid efter utmattning. Kör i 100 knyck eller inte alls. Allt eller inget har varit min livsfilosofi och allt för länge har ALLT tagit överhanden. Snart ska jag hämta mina godingar på förskolan och vi ska fira att solen skiner med god glass. På lördag ska jag och maken fira 5 årig bröllopsdag i Kiel i Tyskland. Så tidigt imorn lördag drar vi och ungarna med Volvon över sundet och vidare mot Rödby/Puttgarden. ett par flarror rose´vin och några flak öl på boardershop på hemvägen, sen klarar vi sommarens grillmiddagar och fester. Ha en underbar sommar med din fantastiskt fina familj. Kram från Helsingborg

 52. Jag är en fyrabarnsmamma på 39 år som varit en trogen läsare i måååånga år! Jag jobbar heltid, och min fritid fyller jag med träning, barnen, vovven, gubben, trädgården m.m. Jag har sedan i februari kämpat med min vikt, och har nu lyckats gå ner 15 kilo! Har några kilo kvar till min målvikt, men är ruskigt stolt att jag klarat det så här bra. Igår anmälde jag mig till Göteborgsvarvet 2016, vilket innebär att jag kommer fyllt 40 när jag springer det för första gången! De säger ju att 40 är det nya 20, jag kan bara intyga!
  Älskar din blogg och din syn på livet! Tycker du har en härlig humor och bjuder så på dig själv, ibland med glimten i ögat och ibland så rakt och ärligt! Fortsätt med det! KRAM!

 53. Hej!
  Linda här, 38 år från Värmland. Jobbar som brandman sedan 11 år tillbaka. Lever tillsammans med min sambo och min son 14 år. Gillar din blogg för att du är ärlig och visar att livet inte är så perfekt som många vill påskina i sociala mediers värld

 54. Hej
  Jag är en 44 årig tvåbarns mamma mitt uppe i livet.
  Jobbar som undersköterska och trivs bra med det.
  hittade min plats i livet när jag för ca 5 år sedan flyttade tillbaka till gården där jag växte upp och fann äntligen lite harmoni. Här bor jag , min sambo och en av mina söner, den andra flyttade nyss ihop med tjejen, hade ångest bra många veckor innan man kunde släppa kontrollen där:-)
  nu är det dags att ta tag i träningen igen och därför skulle jag gärna vilja veta vad träningsmaskinen din mamma köpte heter, låter ju kanon om den är så bra.
  tack på förhand och ta hand om dig.Kram

 55. 31- åring från Ystad i Skåne, bor med min sambo i vårt hus som vi renoverat för fullt.
  Undersköterska som jobbar på sjukhus och älskar mitt jobb och mina kollegor.
  Gillar inredning, spinning, mat, solen, chips, sova och att dricka vin då o då

 56. Hej maggan. Måste bara säga att jag älskar läsa dina inlägg. Du är så rak och öppen med upp och nergångar. Stor kram och tack för det.
  Är en 47 åring med 3 barn. 27 år. 24 år och 20 år.bara 20 åringen som bor hemma.
  Min äldsta son har diagnos adhd men funkar bra idag men tuffa skolår och tonårs år. Ska bli farmor i sept det ser jag fram emot massor.
  En 24 årig tjej där efter. Och så 20 åringen med diagnos adhd och aspbergers.och många tuffa skolår och allt annat så livets upp och nergång har man känt men man lär sig glädjas åt det som är bra just den dagen. Annars är det dagar som är bryt ihop och kom igen .ja du vet.stor kram och ha en härlig sommar.

 57. 24 årig tjej, bor i Skåne med min sambo som jag varit tillsammans med i 6 år. Har jobbat som lärare men ska plugga till socialpedagog till hösten.

 58. 36-årig trebarnsmamma, bor i Götet med min make. Har följt dig sedan du började blogga hos Hannah. Lovar att bli bättre på att kommentera

 59. Hejhopp, här e en ensamstående mamma på 35 år och två kidz. Jag bor i Haparanda och jobbar som socialpedagog, jag älskar mitt jobb och allt det underbara det ger mig… Har läst följt dej nu i ett par år.. Tycker du e grym som mamma, person och individ.. du är stark..

  Önskar dig och din familj det bästa:)

 60. Kvinna 44 år: Änglamamma, mamma, fru och sjukskriven socionom/familjebehandlare. Galen? Ja sedan vi förlorade vår älskade dotter 19 år känner jag mig smått galen

 61. Hej Maggan!
  32-årig gift (sedan 9år) tvåbarnsmorsa som bor på landet i mitten av Skåne. Arbetar med prematura småttingar men är för tillfället sjukskriven (sedan dec-14) för ångest, depression. Har börjat arbetsträna 25% men har just nu SEMESTER!

 62. 29-åring från Borås, arbetar som koordinator. Mamma till en liten son och sambo med en fanstastisk man. följt dig i massor av år och tröttnar aldrig! <3

 63. Hej! Jag väntar på semester! Endast 5 veckor kvar:) Annars är jag en arbetande sjuksyrra med en 17åring där hemma. Bor i ditt ”gamla” hus i Österby By.

 64. Hej Magdalena 🙂 Jag är 30 år, bor i Dalsland, är gift, har fyra barn i åldrarna 1-10 år, just nu är jag mammaledig, ska börja jobba igen i september. Är mycket själv i vardagen då jag har man som jobbar borta. Pussel att få ihop tiden ibland, det gäller nog alla föräldrar 🙂 Jag läser din blogg dagligen och tycker du och din familj är helt alldeles underbara 🙂 Ta hand om er, och ha en trevlig sommar 🙂

 65. 27 år. Bor i Älmhult i hus med min sambo sen sex år tillbaka. Är född och uppvuxen i Norrland. Jobbar som undersköterska på vårdcentralen. Trivs som fisken med livet. Gått på semester idag 🙂
  Följt dig i massor av år och älskar din blogg och sättet du skriver på.

  Glad sommar till dig och din familj

 66. Hej Maggan!

  Julia här, igen 🙂

  Ja, det var ju jag som bodde granne med den där ekologiska ägg gården i Skåne!

  Jag fyllde 27 år, i tisdags faktiskt. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus här på landet. Vi köpte en tomt för ett år sen och nu äntligen är vi inflyttade 🙂
  Har en liten pojke på 15 månader, Viggo heter han. Och en bonusdotter på nio år. Min man är 39 så han är lite äldre än mig.

  Ja, också har vi en trebent (ja du läste rätt) föredetta gatuhund som vi räddat och adopterat från Rumänien.

  Ganska brokig skara här hemma hihi!

  Puss och kram från Trellehåla

 67. Hej!
  ”Tjej” på 43 år. Har 4 barn o 1 barnbarn. Barna är 24, 21, 17. Så lille sladdisen på 20 månader med ny man. Barnbarnet är 5 månader. Jobbar som undersköterska på ett demensboende sedan 25 år (guldklocka i höst!!) Letar efter nytt boende då vi hyr ett hus o vill ha eget. Älskar inredning o pyssla hemma.

 68. Hej magdalena! Jag är en glad 2 barnsmamma från glesbyggden som flitigt läser din blogg och har så gjort i säkert 6 år, har aldrig kommenterat tidigare men passade på nu! Underbar blogg!

 69. 31 år, bor i hus i Skåne med sambo och katter. Ofrivilligt barnlös. Försöker se ljuset i livet fastän de är tungt. Arbetar som familjeutredare med småbarn. Bestämt oss för att bli familjehem. Läst din blogg många år.

 70. Hej
  Jag är en tjej på plus45, jobbar inom socialpsykiatrin/ missbruk, mamma, fru , och hundägare, läser din blogg dagligen och skrattar hjärtligt åt dina kommentarer. Trivs med mitt liv som det är just nu. Ha det så gött! Kram

 71. Mitt namn är Madeleine, jag är 29 år snart 30 hahahha. Jag bor i Trollhättan tillsammans med min man Anders och våra två söner. Hugo 10 år och Robin 5,5år. Jag pluggar till lärare och har ett år kvar på detta. Ska bli skönt att få ett riktigt jobb hahah. Jag läser din blogg i princip varenda dag och gillar det du skriver. Du och din familj verkar hel sköna. Gör så ont i hjärtat och läsa om din sorg och saknad av din fina vackra pojke. Därför vill jag skicka bamsekramar till dig och dina killar.

 72. Hej Maggan,

  Alisa heter jag 35 år gammal från Gbg. Gift, har två barn.
  Jobbar inom ekonomiyrket heltid.
  jag ÄLSKAR din blogg, har följt dig sen du bloggade hos din lillasysters portal. Kommenterar väldigt sällan, senast var när Isak blev en ängel, för att trösta dig en aning.
  Beundras av din styrka som mamma/kvinna. Du är OTROLIG…och du förtjänar all lycka i framtiden med dina vackra barn och fästman.
  Det var kul med det här inlägget att du undrade vilka vi var :))

  Ha det gott Maggan, och sluta ALDRIG blogga
  Kram från Västkusten
  //Alisa

 73. Fastnade för Stolle, det är jag nog… 😉 38 år, singel, barnlös, studerar, deprimerad, allmänt neurotiskt lagd, gömmer mig på biblioteket eller i stallet hos hästarna, enda stället som ger lugn och ro, försöker finna en väg i livet som fungerar för mig, har slutat jämföra mig med hur andra lever sitt liv, det är jätteskönt! Gillar din blogg, du skriver öppet, jordnära och enkelt, det inger ett slags hopp, på nåt sätt, lite svårt att sätta fingret på, men man känner sig mindre ensam, på nåt sätt. Tack!

 74. Är 47 och bor i en ganska stor stad. Tre barn och jobbar med marknadsföring. Började läsa din och Pernillas bloggar för ett par år sedan, vilket mina vänner ibland skrattade åt, men för att jag tyckte ni var så fantastiskt kämpande föräldrar. Det gav mig kraft. Precis som era bloggar fortfarande gör för att ni är så snälla och uppriktiga och spider positiv energi. Kram!

 75. Hej! Är 28 år (snart) och bor i Eskilstuna med min sambo och våran son Frank 10 månader! Är just nu mammaledig men ska börja jobba igen i månadsskiftet aug-sep. Jobbar på ett stort klädlager. Är precis inne i jakten på det perfekta huset och drömmer om att få bli gravid igen med ett litet syskon❤️ Det va lite om mig!
  Många kramar till dig Maggan!

 76. Jag är nyss fyllda 60 år. Har varit gift, har tre vuxna barn och sju barnbarn. Mitt liv har gått upp och ner. Jobbar på en myndighet. Bor i Karlstad. Jag går alltid in i din blogg när jag kommer hem från jobbet och det har jag gjort i flera år. Det är din ärlighet som jag gillar mest, du beskriver allt du gör så det känns som om man är med. Det berörde mig otroligt mycket när du fick stor sorg, jag kan gråta bara jag tänker på dig. Du lever ju då och då ett lite hur ska man säga lyxigt liv (om man jämför med mig), men aldrig en enda gång känns det som skryt. Nästa dag är du den där vanliga mamman igen. Du kämpar så och du har så fin familj! Du har en härlig humor! Jag beundrar dig mycket! Tack för att du orkar dela med dig till oss okända människor! Kram fina du <3

 77. Snart 30-årig tjej, uppvuxen i Västmanland men boende i Sthlm sedan 11 år tillbaka. Är sambo med mannen i mitt liv som jag levt med i 16 år, vi träffades väldigt unga. Lever för min lilla 2-åring som förgyller våra dagar. Är förskollärare och jobbar på förskola där jag även är förskoleansvarig, jobbar mycket men har världens bästa jobb!

 78. 44 årig tjej från Skåne. Sambo med dotter, hund och katt. Läser din blogg varje dag och har gjort i många år. Jobbar en vecka till och sen är det semester! Skönt! Ha en bra sommar!

 79. 26 år gammal. Änglasyster. Förlorade min 1 år äldre bror för 1.5 år sen. Lever samboliv och drömmer och längtar efter bebis. Är dock ensam i förhållandet om det så det känns lite tungt. Läser din blogg flera gånger om dagen. När jag förstod vad att din Isak lämnat jordelivet så gjorde det så ont. Jag beklagar från mitt djupaste hjärta, jag känner med hela din familj. När min bror gick bort så hade jag sån konstig blandning av känslor. Jag har aldrig känt/känner sån stor sorg och smärta någonsin, men jag har heller aldrig känt sån kärlek någonsin. Till min lilla familj som finns kvar här. Och till min bror. Man blir så otroligt kluven i sina känslor. Iallafall jag. Nåväl, tiden går och man fattar ingenting! Jag hamnade lite ur spår här! Men fortsätt blogga som du gör, tack för att du delar med dig! Många kramar!

 80. Vem jag är Maggan! Ja jag är en sprudlande flata på 33 med en trasig bardom, har en
  Kronisk sjukdom (fyra njurar), för stor analytisk förmåga, gläde spridare och en ego fjant. Jag har en separation med mig också, självklart har min föräldrar skilts men även jag har gått samma väg. Vill ju föja någon typ av norm. Så jag har skilt mig, har en dotter på 2 1/2 år som gör att min gråa hår inte har blivit färre. Jag är absolut inte rik men inte fattig, skulle behöva 2 mille på kontot för att komma i fas med allt. Pengar gör en lycklig, så är det! Jag är troende, men är det sporadiskt, när jag skrapar triss så kommer jag på mig själv att jag ropar efter högre makter. Jag kommer absolut aldrig hamna i himlen då jag har brustit ut i garv åt tex människor som slår sig riktigt illa ute bland folk.
  Jag är väldig lycklig men kommer på mig själv att jag är nog väldigt bitter för så fort denna genuina lycka kommer så vet jag att ja den kommer absolut vara kortvarig.
  Men är rätt normal och älskar livet!
  Puss o kram från mig!

 81. Undrar vilken träningsmaskin du provat.
  Är 60+ är gift och har en son bosatt utomlands. Försöker tillbringa så mycket tid som är möjligt i varmare klimat . Följer dig men kommenterar inte. Tycker du är fantastisk som orkar med allt och även delar glädje och sorg med oss andra.
  Många kramar !!!!

 82. Hej Magdalena!

  Känns lite skönt att få skriva vem jag är. Vara helt ärlig och bara får ner det, för jag trivs verkligen inte med mitt liv. 🙁
  Jag är 43 år och bor helt själv. Har inga barn och ingen man. Har levt i förhållande tidigare som gick åt skogen och jag mådde så dåligt efteråt så jag klarade inte att ge mig in i något nytt. Så nu har liksom tiden passerat mig och jag lär inte få några barn, vilket jag alltid önskat över allt annat.
  Jobbar som lärare på en skola som har årskurserna F-3. Så jag jobbar med barn, men det kan snarare kännas jobbigt ibland då det påminner mig om att jag aldrig själv kommer att bli mamma.
  Jag har semester nu. Har väldigt få vänner. För att vara ärlig igen så har jag 1 vän. Har också ett förhållande med en man som jag träffar varje vecka, men han vet inte om han fixar att ha ett förhållande. Så vi är väl inte tillsammans. 🙁 Har tänkt i några månader nu att jag borde lämna honom, men så skriker hela mig efter kärlek och närhet och någon att dela livet med, så jag lyckas inte ta mig för att lämna honom. Vilket gör att jag känner mig väldigt ledsen.
  Det maler också i mig att han såklart kommer att vilja ha barn någon dag och då kan han ju inte leva med mig, för jag är för gammal.
  Bortsett från allt det här så är jag oftast väldigt glad utåt, älskar god mat och gott vin, har börjat att löpträna och börjat att spela golf. Mina högsta drömmar är att ha familj och ha fler vänner.
  Jag har en väldigt jobbig uppväxt bakom mig som säkert har påverkat mig så jag är där jag är idag, på gott och ont. Kan tillägga att jag bor i utkanten av Göteborg.

 83. Hej! Jag är 32 år, jobbar som undersköterska och massör. Har nyss byggt vårat drömhus med utsikt över vackra Siljan. Längtar till min semester med start vecka 30. Då blir det pyssel på tomten och en tur till grövelsjön. Har en liten vovve som heter Harley 🙂 kom och hälsa på när ni åker till Älvdalen vettja! Kram// Anna

 84. Jag då… Vem är jag. Jo en 37 årig tant i sina bästa år. Började läsa din blogg för ca ett år sedan. Njuter av alla gånger du är ut o äter eftersom jag själv inte riktigt har den ekonomin just nu. En McDonalds hamburgare på sin höjd nån gång. Hahaa.. Klagar inte, bara ett konstaterande. Bölade ögonen ur mig för två veckor sedan när jag läste din andra bok. Jag hade (trodde jag) hittat min livs kärlek men efter tre barn o hus så stack han. Nu står man då här o fixar jobb, ungar, hus o trädgård mm. Mellan varven rinner tårarna i floder. Hoppas jag nångång hittar min Filip, du gav mig åtminstone hopp. Tack.

 85. Hej Maggan!

  Jag är en tjej, 27 år gammal och jobbar på ett jobb där jag trivs jättemycket! Flyttade för drygt ett år sedan till ny stad med min fästman. Nu har vi hunnit gifta oss och flyttade till hus för någon vecka sedan. I övrigt gillar jag inredning och hästar. Uppskattar din blogg massor för att jag uppfattar dig som så fantastiskt uppfriskande att du är så genuint härlig och dig själv. Tycker om att höra om din syn på mammarollen som jag tycker är väldigt avdramatiserad och härlig. Hoppas du, trots tuffa stunder, får ett fortsatt härligt liv med alla lycka! Det är du värd! Och glöm inte att du inspirerar andra!

 86. Hej!
  Jag är en 46-årig ung kvinna, mamma, kär sambo, sprallig, aktiv, djup och humoristisk. Jag försöker alltid se livet från den ljusa sidan. De som känner mig säger att jag är en överlevare! Känner igen mig mycket i dig. Har läst dina böcker och på nåt konstigt sätt så känns det som jag känner dig. Vi har mycket liknande bakgrund. Jag beundrar människor som dig, som vågar vara som dom är och visa det! Kram från en trogen bloggläsare // Mia

 87. Hej hej.
  Jag är en glad 46årig 3barnsmamma. Döttrar allihop 21, 25 o 27 år.
  De är utflugna allihop 😛
  I måndags blev jag mormor ( HJÄLP).
  Annars då? Jobbar inom barnomsorgen. Love it!
  Älskar att resa, läsa böcker, kolla film o serier, umgås med vänner, familj o släkt osv.
  Har just nu semester i några veckor. sen jobba en vecka för att sen ha semester i några veckor till.

 88. Hej Maggan!
  Anette heter jag. Är 52 år och bor med min familj i Helsingborg. Har en son på 13 o en bonusson på 26. Har läst din blogg länge nu och gillar att du delar med dig så mycket! Älskar din tokiga humor!! Har semester nu så jag o familjen bilar ner till Italien imorgon! Jobbar som socionom! Kram

 89. Vill börja med att säga att jag gillar din blogg men brukar undvika kommentarerna då de inte alltid är så roliga att läsa tyvärr. Tycker att du är härlig när du skriver och delar med dig av både glada och sorgliga saker, precis som livet är. Tyvärr har du fått mer än din beskärda del av det dåliga.

  Jag är 46 år, gift och mamma till två tjejer på 19 och 15. Bor i London just nu så jag är lyxhustru (enligt mannen) för tillfället även om jag tycker att just lyx skulle innebära mindre hushållsarbete =) Skriven i Blekinge men kommer från Skåne från början.

  Jobbade tidigare inom telekombranschen men skolade om mig för ett par år sedan till högstadielärare och älskar det. Glad, öppen och social tycker jag och hoppas att det stämmer (annars har jag dålig självinsikt).

 90. Hej Magdalena!
  Sara i Småland här.
  37-årig livsnjutare på gränsen till utbrändhet. Har haft 6 helvetesmånader på min arbetsplats. Mobbing o kränkningar, mestadels från ”vuxna män” som är tuffa i grupp. Maktmissbrukare som förnedrar folk bara för att dom kan. Har aldrig varit i en sådan här situation tidigare, vet inte hur mycket jag pallar. Gränsen kan va nådd vilken sekund som helst. Och vad händer då? Jag känner inte mig själv längre. Allt är bara hat o ilska. Sååå tacksam för min familj, där elvaårig sonen håller mig på banan. Kikar in på din blogg varje dag, skrattar o gråter med dig. Du lär mig att det är ok att inte va på topp jämt. Man FÅR vara svag. TACK!!!

 91. Hej!
  Här har du en mamma och sambo 35år+. Till vardags jobbar jag inom staten. Men fr.o.m. idag är det semester som gäller:)

 92. Hej! Jag är 46 år gammal med sambo och en förtjusande 11-årig kille. Jobbar som ekonom. Jag har inga vänner. Alls. Blir otroligt glad när det är jobbsammankomster, då jag innerst inne är en ”partypingla”. Ingen ringer om bio eller fredagshäng. Privata fester som jag varit på är lätträknade. Är väldigt social, egentligen, men vet inte hur man ”fortsätter” en påbörjad bekantskap, så det blir vänskap. Har inte hittat nyckeln. Märkligt egentligen, hur vissa har den sociala koden, medan andra missade utdelningen helt.
  Läser din blogg varje dag. Det är högt och lågt, glam och vardag, glädje och sorg. Härlig blandning helt enkelt.

  1. Lilla du, jag hoppas så att du hittar en vän!! Jag är 47, också ekonom och har också en 11-årig kille (o två äldre barn och make)… Lite samma fas i livet likasom du låter det som. Hoppas vi stöter ihop i nåt sammanhang! Så kan vi ta en biokväll!

   Ramlade in på bloggen för ett par månader sen efter att ha lyssnat på boken ”Det ska bli..” Kram på dig Maggan och Guds välsignelse!! Du ser hur mycket du betyder för många och hur du ger hopp och tröst när du berättar om ditt vanliga ovanliga liv! Kram!

    1. Ja, tänk om det skulle vara så! 😉
     Om du läser igen Marie så… lillajo02[at]yahoo.com
     Då kan vi få reda på om det är så!

 93. Halloj!

  Jag undrar vad det är för maskin din mamma köpt på tv shop.
  Är det den sista dem visat på tv?
  Annars är jag en mamma på 52.
  Miste min 23 åriga dotter för 8 år sedan

 94. Är en separerad mamma till en kille snart sex år som har hittat kärleken igen. Var med om en oerhört smärtsam separation som tog tid att ta sig igenom (vet inte om jag är klar än) men har nu en fantastisk man som står vid min sida. Vi har köpt ett hus som vi skall göra till vårt paradis. Jobbar annars heltid, älskar att umgås med vänner, god mat, dryck och att resa. Älskar att läsa din blogg! Tack för att du bjuder på dig och ditt liv.

  Bästa hälsningar Mig

 95. Tjej, 49 år, gift sedan 25 år. Barn som är 15, 19 och 22. Den äldsta utflugen. Bor i Stochkolm. Älskar att läsa om hur du får ihop vardagspusslet samt om när ni är i Ystad som ser så fint ut.

 96. 41-årig ensamstående mamma till tre barn med speciella behov. En bor på heltidsboende. Aldrig varit älskad i en relation/mitt äktenskap så jag längtar efter den stora kärleken i en man eller kvinna.
  Kämpar på och utbildar mig till undersköterska.
  Gett upp om det mesta i livet men kämpar på för mina barns skull.
  Tycker mycket om sång, dans och musik.
  Vill åka på resa med barnen som bor kvar hemma. Vi har aldrig kunnat gjort det och stora sonen är snart 14. Hela livet har försvunnit som i ett svart hål.
  Ber till Gud varje dag om pengar och kärleken. Att livet ska bli lite lättare.
  Kram Julia ❤️

 97. 31 år..sambo, mamma till 3. Älskar att följa dig och ditt. Gillar din självkänsla och humor. Önskar att jag vore mer som du.
  Kram från mig

 98. Tack för en härlig blogg med allt vad livet innebär… Jag är inne på mitt 35:e år, mamma till två grabbar snart 16 och 11 år, sambo och bor i hovsta som ligger 1 mil från Örebro..

 99. Hej Maggan.

  Jag är 32, bor i Ronneby Blekinge. Jobbar som personalutvecklare i offentlig sektor. Hanterar alla typer av personalfrågor.
  Tog min examen 2013 så är relativt ny på arbetsmarknaden inom området.
  Jag älskar djur, goda middagar, och fika. Kakor i alla dess former, helst choklad.
  Bor i hus på landet med sambo som har barn sedan ett tidigare förhållande och med min chihuahua Greven – som är mitt barn 🙂
  Jag är snäll och omtänksam, men har ett jädra humör. Skriker mer än pratar 🙂
  Älskar all pop och viss rock.
  Livet – upp och ned såklart. Har bara mamma kvar i livet, en storebror som flyttat norr och som jag ser sällan, han saknas otroligt då han är min bästa vän. Har en äldre storebror 20 minuter från mitt som jag inte har kontakt med (hjärtekrossande) med två barn som jag därför aldrig få träffa 🙁 🙁 🙁
  Har inte semester förrän v 32 (augusti) då kollega jag täcker med tog föräldrarledigt hela sommaren så får kämpa vidare en månad till innan jag kan sola och slappa. Älskade att bada i havet förr om åren men hatar det nu??? Är det åldern.

  Älskar STHLM, bodde där 2 år mellan 21-22 och 24-25.
  Vill tillbaka men får vänta tills sambons barn är vuxna.
  Älskar komedi och rysare och häftiga slagsmålsscener.
  Phu, kommer inte på mer 🙂

 100. Gift tre barnsmamma på 36 år. Är lärare så jag har redan semester och alla barn är hemma så dagarna rusar förbi i alla fall. Tack för allt du skriver!

 101. Kvinna 40+
  Tonårig son från tidigare förhållande.
  Lyckligt gift sedan 8 år. Bor i en småstad. Jobbar på kontor. Tycker om att träna och laga god mat.

 102. 21årig tjej som börjat läsa till socionom, men börjat tvivla på vad en ska göra med livet. Funderar på att hoppa av och bara jobba som undersköterska och ta det lite lugnt ett tag. Sjukt att en kan va stressad över att ha livet ”iordning” i min ålder.

 103. En tjej på 26 år som är mammaledig till maj nästa år. Älskar att vara hemma med min lille. Följa hans utveckling, händer nåt nytt varje dag.
  När jag inte är mammaledig jobbar jag på kontor, massa papper. Men jag trivs.

  Älskar dig och din blogg! Härligare människa får man leta efter.

  Puss på dig!

 104. Gift, 43-årig, trebarnsmamma, jobbar som tandsköterska, bor i hus utanför Stockholm.

  Har läst din blogg i många år – du är bäst!!

 105. 46-årig kvinna från en av Umeås kranskommuner. Tillsammans med min sambo har jag tre barn (16, 14 & 11 år). Vi har även en liten hund. Vi bor i villa. Den mesta tiden, när jag inte jobbar (sekreterare) ägnas åt familjen och att vara ”taxi” åt barnen när de ska ha skjuts till sina aktiviteter (volleyboll, ridning, hockey m.m.). När jag hinner med mina egna intressen så är det främst yoga och löpning jag ägnar mig åt. Utöver det så gillar jag att baka och läsa.

 106. Läser din blogg först. Har inte förlorat något barn men lidit med dig vad du fått gå igenom. Din styrka. Det du delar med dig av.. Stor kram.

 107. 3-barns mamma och 28 år.
  3år, 4år och 6 år är mina barn.
  Jobbar som barnskötare på förskola.

  Tack för dina ord, din humor och din öppenhet. Du bjuder på dig själv och dina djupa tankar!

 108. Jag är en 30-årig mamma till en son som fyller två i höst och till årsskiftet kommer en bebis till. Har vart sjukskriven ett par veckor pga illamående men känns som att det vänder nu. Började läsa din blogg efter Isaks olycka. Jag förlorade min bror när han var 19 (jag 17) och känner så med dig. Kan inte föreställa mig vad jag skulle ta mig till om det hände min son något. Tack för att du delar med dig och inte förskönar verkligheten.

 109. 32-årig skolkurator från Dalarna med två barn i förskoleåldern. Följt dig både i blogg och podd och måste säga att jag verkligen hoppas att du kommer återuppta den med med David! Har lidit mkt med dig under din stora tragedi. Beundrar din styrka att fortsätta kämpa och din helt fantastiska humor. All kärlek till dig!

 110. Vem är jag……
  Jag är en kvinna på 32 år. Har två små troll på 4.5 och 7 år som både förgyller och ibland tom förpestar min tillvaro. Gift sedan 7 år och slutade nyligen skolan för förhoppningsvis sista gången. Att det skulle ta så många år att lista ut vad jag ville bli när jag blev stor. Nu ska jag bara lyckas hitta DET där jobbet som gör dessa tre års studier värda allt slit.

 111. Hej, jag är 40 åring utan barn, jobbar inom vården, har mitt eget hus som jag älskar att pyssla o dona med, älskar att resa! Tycker du är underbar o läser din blogg varje dag o önskar dig allt gott! Du verkar så rolig o underbar i ditt sitt, känner igen mig i mycket du skriver! Kram kram

 112. Norrbottning som numer bor mitt i landet med familjen. 37 år, har 2 fantastiska tjejer å en gubbe 😉
  Jobbar idag som assistent till min dotter, men kikar på nya möjligheter till hösten. Vi är mitt i livet å det går väldigt mycket uppåt å neråt åsså uppåt igen. Men, det blir bra tillslut å det finns nåt positivt med det mesta…Försöker oxå leva efter att ingenting är omöjligt 🙂 Det är iallafall värt å prova! Älskar att vara ute i naturen och jag ser fram emot nya äventyr i sommar. Jo, å så kikar jag in här emellanåt 😉 Trevlig sommar!

 113. Hej! Tjej, -72 har inte lärt mig att säga min ålder än, bär emot… 2 barn 4 å 6 år å sambo på landet i Uppland, polis.

 114. En 44årig enastående mamma till två stora grabbar, från Götet. Jobbar på förskola och stortrivs med det. Och nu när jag kollat in de senaste bilderna på bloggen är jag helnöjd:) Han är så söt din kameraman;) Skit, skit att han är upptagen… Ha d gott, och jag älskar din blogg!

 115. Jag är en tant som är född -41, men tycker om att följa dig i livet, har sett vilket helvete du gått igenom, ingen ska behöva mista ett barn. Du har en otrolig styrka som jag beundrar dig för gumman.

 116. Hej Maggan!

  Jag heter Sanna & kommer från Varberg på västkusten!
  Är 23 år och är sambo & förlovad! Har 2 små fina pomeranian-vovvar! Är butikschef på klädbutiken b.young här i Varberg! Precis flyttat till ett nybyggt hus här ute på varbergs landsbygd 🙂 följer din blogg och tycker du verkar vara en sån himla fin person och en stark mamma som gått egendom allt du gjort!! <3<3

 117. Hej. Jag är 42 år jobbar i socialtjänsten med personer med psykisk ohälsa . Älskar mitt jobb ! Två barn på 17,11 . Ingen man i mitt liv o är riktigt nöjd med det 🙂 Reser ofta o tränar ca 4 ggr i veckan . Bor på Sveriges största Ö 🙂

 118. Hej!
  Kicki heter jag och är 35 år. Jag är mamma till två fina gossebarn på 4 och snart 12 år. Har jobbat inom staten sedan 2008 men sade upp mig i mars för att joina fästmannen i gemensamma firman inom webb och data. Äldsta pojken har diabetes typ 1+ epilepsi och han motstrider sig allt vad dessa sjukdomar heter. Epilepsin fick vi nyss reda på och det behöver egentligen inte förändra så mycket då den inte behöver visa sig så ofta (men det kan också bli tvärtom). Senaste tre åren har varit tuffa med depressioner, diabetesbesked och dödsfall. Livet alltså. Älskart samtidigt som det är otroligt kämpigt emellanåt. Bra dagar och dåliga dagar.
  Positiva planer blandas med ”nu skiter jag i allt attityder”. För övrigt har jag fruktansvärt sjuk
  humor och älskar när det är lite drag. Familjen och nära vännerna är allt och jag har en attityd som tillåter mig att ”hoppa” och ta chansen även fast det är läskigt.
  Kram
  /Kicki

 119. Hej Maggan .
  Är en gift 2 barnsmamma på 30 år. Bor i lilla Ystad .älskar att följa ditt liv i både med och motgångar . Du är en stark kvinna

 120. 23årig tjej från Borås som jobbar i en 5-6a på en liten skola, älskar att träna och har panik över vad jag ska göra med mitt liv.
  Vad vill jag jobba med och kommer jag gifta mig och få barn någon gång är mina två största funderingar just nu. Åldersnoja på HÖG nivå..

 121. Brukar inte kommentera eller läsa vad andra skriver! Blir bara trött när vuxna inte kan visa varandra respekt! Själv är jag 32 år, nygift & har 4 veckor till semester! Tack för att du finns! Din blogg är viktig!

 122. Jag är kanske din äldste bloggläsare, född 1939, och boende i en liten by vid Norrbottenskusten. Har tre vuxna barn, flera barnbarn och två barnbarnsbarn vid det här laget. Jag har bloggat i flera år nu, startade vid ett tremånaders besök i Kalifornien där vår son bor med sin familj. Då var det ett sätt att hålla alla informerade om vad vi gjorde, nu har det blivit en typ av dagbok och ett sätt att förmedla till andra allt möjligt och omöjligt som händer i mitt liv.

 123. Hej Magdalena! Jag har läst din blogg i väldigt många år, älskar den! Tack för att du finns! Jag är 36 år, bor med min sambo å vår son som är 1,5 år i ett hus på landet. Är just nu mammaledig, börjar jobba i augusti igen vilket känns jättejobbigt. Men först ska jag njuta av sommaren å ta vara på varje dag. Jag har en förmåga att oroa mig för saker så för mig är det en nyttig övning varje dag att försöka leva i nuet.

 124. Hej
  Jag är en 33 årig Polis från Stockholm som väntar mitt andra barn som föds väldigt snart. Lite pervers och gillar sjuk och snuskig humor, lite grabbig av mig även om jag till utan uppfatta som väldigt feminin. Har följt dig i flera år egentligen bara för att jag tycker att du är så sjukt skön och rolig annars är jag egentligen ingen bloggföljare. Lämnar aldrig en kommentar och läser aldrig folks kommentarer på bloggar då man bara blir så arg och ledsen för att människor ibland kan vara sånna jäkla skithuvuden.
  Har haft mycket bra som hänt i mitt liv men också en del tunga saker. Är nog ganska nöjd och possetivt som person men självklart har jag en massa dåliga sidor också men dom är ingen kul att ta upp ju 🙂
  Kram till dig!

 125. 28 år. Mamma till en fantastisk tjej på snart två år. Höggravid med nr 2. Sjukskriven med foglossning. Jobbar annars som undersköterska på en plastikkirurgisk avdelning för barn (kirurgi av missbildningar, så som gomspalt )

  Har även två hundar. Skotsk terrier. Gamla tanter på 11 och 13 år. Varav den ena just nu är magsjuk!

  Tack för att du bjuder så mycket på dig själv! Du inspirerar mig. Att våga visa alla sina sidor. Både glamorösa, sorgliga, pinsamma, coola…. det är så imponerande!

  Kram

 126. Jag heter Emma och är en 29 årig tjej från Trelleborg.
  Har en pigg tjej på 5 år… och för 1,5 år sen fick jag en dotter till som föddes sjuk… först trodde dom inte att hon skulle överleva… men hon klarar sig…. har genomgått 3 operationer och ska genomgå 2 operationer om året tills hon är 20 år.
  Själv har jag precis börjat jobba…. jobbat 5 veckor nu.. äntligen haft mod att låta någon annan passa mitt barn…
  Följer dig här på bloggen och du har alltid varit en idol och bra förebild för mig.

 127. Hej. Jag är en 40 årig trebarnsmamma. En 19 åring en 9 åring och en 11 åring. Jag är sjukskriven pga av depression och ångest. Jag älskar att följa din blogg för du e så personlig när du skriver, sen har du ju en gnutta humor oxå

 128. 26 årig 2 barns mamma från Göteborg. Egen företagare,hudterapeut. Som älskar din ärlighet och att du visar alla dina sidor. Tack!

 129. Läste din bok ”det ska bli ett sant nöje..” som 21 åring, mimade till you got what I want som 10 åring på småstjärnorna i skolan.

  Blev som 27 åring glad över att hitta din blogg, ledsen över att livet är så hemskt.

  Ikväll sitter vi tillsammans med min sambos bror som försökt avsluta livet.

  Är en 28 åring som bor med sambo och en son på 1,5 år i Göreborg. Arbetar som lärare. Är en stabil person med många erfarenheter i bagaget trots min ålder. Tar en dag i taget och försöker gör den till den bästa för dem runt omkring mig.

  Kram till dig Och din familj ❤️

 130. Hej Fina Härliga Roliga Magdalena 🙂 Jag har läst din blogg över ett år 🙂 men aldrig kommenterat! Älskar din blogg,du är ju bara BÄST!!!! Jag är 55 ;Gift, 1 dotter Felicia 17 år! Jag är sjukskriven sen den 18 December 🙁 Fick Diagnos Aggressiv Bröstcancer :,( Har gått på cellgiftsbehandling (fick sista 19 maj) Nu är jag i Fas 2 i behandlingen, gjort 5 strålningar av 25 idag (y) Men tycker att livet är bra härligt o roligt ändå, ser mycket positivt på framtiden 🙂 Kommer att fortsätta o läsa din blogg (y)

 131. 37 årig kvinna gift me min man & 3 barn. Hund och katt har vi oxå 🙂 följt din blogg nu några år och älskar den läs dig

 132. kvinna, 30 år, sambo, mamma till en kille på 10 månader. Jobbar som behandlingspedagog och är nyss hemkommen från en semester på Österlen hos min familj, bor annars i Linköping.

  Ha en fin sommar!

 133. Hej Magdalena.

  Är en 46 årig änka med 3 tonårsbarn. Mist min man och barnens pappa för 7 år sedan i en elakartad hjärntumör. Jobbat heltid som sjuksköterska. Läser din blogg och några andra bloggar så gott som dagligen och varför jag gör det kan jag inte riktigt förklara. Kopplar väl av och flyr från verkligheten en stund. Roligt att läsa om lite glamour och klädtips men även att livet skiljer sig inte så mycket åt vare sig man är känd eller inte. Alla har sina kors att bära… . Många härliga skratt har jag fått när jag läst vissa inlägg och det har livat upp mitt liv medan vissa inlägg där jag lidit med dig och hoppats att aldrig få gå igenom det du har gjort , att mista sitt barn. Önskar dig och din familj allt gott i världen och jag är med dig på bloggen

 134. Jag är 25 år, bor i småland, jobbar som läkare o har haft dig som idol sen jag var 9. Då fick jag en affisch med hannah o dig på av en kompis storasyster som hade koll på vad som var coolt. Jag o min kompis Elin lekte systratna graaf, vi fick barn, hade spelningar, skrev autografer, var allmänt snygga. Som 10åring åkte jag med hela min familj då vi hälsade på min moster i london runt i coventry o letade efter ert hus…jag var helt besatt. Du har varit med mig i mer än halva livet o du är fortfarande en kvinna jag ser upp till!

 135. Jag är 36 årig trebarnsmamma till Filippa 13, Tindra 11 och Hugo 3. Sambo med Hugos pappa, bor i villa 30 min bilfärd från gekås ullared

 136. Hej! Har följt dig och din blogg i några år och ser dig då och då eftersom vi bor på samma gata. Våra söner som är födda 2004 möts ibland i fotbollsmatcher. Tack för att du delar med dig på bloggen. Tänker på dig och din familj. Kram

 137. Jag är en snart 43-årig gift kvinna som älskar livet, min man, god mat & vin & att resa! Vi har inte nte begåvats med några egna barn, men har begåvats med 7 gudbarn som means the world to us istället!
  Ha en härlig kväll & tack för att Du är nyfiken på oss bakom skärmen! ❤️

 138. Jag är en 37-årig småbarnsmamma med en 2-årig prinsessa, en 4-årig prins och en underbar sambo. Kikar ofta in på din blogg. Du skriver så fint 🙂
  Råkade för ett tag sen vara på ett event (Viaplay) samtidigt som dig och det var ett attribut som jag tyckte lyste så starkt igenom i din personlighet: ÖDMJUKHET. En mycket fin egenskap tycker jag!

 139. Maggan!

  Jag har följt dig i flera år. Jag har gråtit med dig, skrattat med dig och alltid haft en liten ”girl crusch” på dig.
  Du är en av de absolut finaste, starkaste och brutalt ärliga människa jag vet. Nu låter det som om jag känner dig, men det känns som
  Om jag gör det.
  Jag är en 30 årig tvåbarnsmamma och egenföretagare. Jag försöker som många andra få ihop vardagen. Jag bor i Varberg och brottas ständigt med mig själv och mina demoner.
  Allt du skriver om, känner jag i mig. Ständigt!!!
  Tack! Tack för att du väljer att blotta hela dig själv och ditt liv. Det får oss ”vanliga” människor att känna oss bättre.

  Kram

 140. Tjej på 30 år med två barn på 2 och 5. En man som jag älskar. Enorm längtan efter en ”trea” så här är verkstaden i full gång. Hehe.
  Läser din blogg med tårar i ögonen emellanåt. Försöker förstå smärtan, känner medlidande men hoppas aldrig aldrig aldrig att jag själv behöver gå igenom det. Kan bara skänka dig styrkekramar. Du verkar helt fantastiskt. ..kram

 141. Jag är en 38-årig tjej, har sambo, hus och två barn. Vi har setts på några av dina bloggträffar, som har varit superbra!! Jobbar på förskola men drömmer om att skriva en bok (hur gör man egentligen?), föreläsa och inspirera människor. Stor kram och tack för underhållande läsning!

 142. Hej svejs!
  Här är jag! 41 år, 2 barnsmamma, lärare och skolutvecklare. Älskar ärligheten i din blogg!
  Gillar att träna, piffa i hemmet, äta gott, dricka vin, umgås med folk och ligga på soffan. Är det sol, vilket jag älskar, hänger jag gärna vid vår pool.
  Keep up the good work!
  Kram

 143. Läser din blogg varje dag men har aldrig skrivit en ända kommentar. Tror jag representerar majoriteten. Gillar att du delar med dig av din dag, känslor, tankar tokigheter, händelser. Är 38 år och just nu föräldraledig med andra barnet. Har följt din blogg i flera år! Den betyder mycket för många. Fortsatt precis som du gör! Mycket kärlek och varm humor!

 144. 38, gift, en dotter på snart 8år. Sjuk humor, brutalt ärlig och tycker om raka rör. Äter, sover och andas cyklar. Nybliven konsult i en hyfsat mansdominerad miljö och älskar det. Tycker det är avslappnande att baka och laga mat, har alltid en miljon järn i elden och finns det tid över så drar jag ut med kameran och plåtar.

 145. Läser ofta men har aldrig kommenterat… Är 41, 2 barn, 1 man och 2 katter. Jobbar som speciallärare i särskolan, ett toppenjobb! Intresserad av allt som gör livet värt att leva! Tycker att du bjuder på dig själv i din blogg med allvar, humor och värme, tack!

 146. Hej Magdalena!
  Jag är en 42-årig mamma med tre fina barn 6, 13 och 14 år gamla. Norrlänning. Företagssköterska. Kikar in på din blogg ibland för att kolla läget. Det ger på något vis styrka att inse att vi mammor kämpar med ungefär samma saker fast förutsättningarna är olika. Du verkar vara en fantastisk person. Keep up the fighting spirit! ☺

 147. 37 mamma och fru. Lärare till yrket. Började läsa dig i samband med att din son dog. Låter ju naturligtvis absurt men du var den förste som skrev om sorg och att överleva i sorgen. Jag sörjer och sörjde min lillebror. Och hade ett stort behov av att få läsa om andras tankar och upplevelser från sådana som hade gått igenom samma sak. Jag har vid ett antal gånger känt igen mig i dig och många gånger tänkt skicka en tröstekram samt även ”tacka” för din förmåga att sätta ord på sådant som man tror att man är ensam om att känna. Sedan har jag fastnat för dig som person! Du verkar vara en fantastisk person!

 148. Hej Magdalena!

  Jag är en gift tvåbarnsmamma på 38år, jag har två pojkar på 7 och 3,5år. Jobbar heltid som tekniker på ett it-företag, enda tjej bland ett gäng härliga grabbar! 🙂
  Jag inspireras av starka jordnära människor som du och därför följer jag din blogg! Du och din blogg har fått mej att älska och uppskatta mina barn och min familj ännu mer än jag trodde var möjligt!
  Fortsätt att vara den du är! Härliga och vackra du!
  Stor Kram Anna!

 149. 36 årig kvinna har en dotter som är 6 månader om 4 dagar. Bor ihop med mitt livs kärlek. Går ofta in på din sida nu när jag har tid under mammaledighet. Inte många bloggare jag besöker läser din och din syster portal tycker ni är dem Som man kan förknippa sig med mest.Sköt om dig kram

 150. Gift mamma till två prinsar i Göteborg 2 samt 5 år. Jobbar heltid och funderar mycket på om vi ska försöka oss på en 3:a då det finns en flicklängtan. Men orkar vi? Fyller 40 år nästa år och längtar efter självständiga barn samtidigt som jag känner mig lite förbrukad om den eran i livet är över. Lite ålderskrisig kan man väl säga.

 151. Hej, Jag = Skrattar högst åt mina egna skämt, kan bli gaalet sur bitchig och bossig, men de bra dagarna eller stunderna rättare sagt när ingen stör mig med pucko grejer eller är så där vidrigt trööga, hehe – DÅ, är jag helt underbar ,snygg ,enegiknippe och charmig och driven!

  Gillar att läsa din blogg, tårar trillar både av glädje och medlidande. Gillar när du visar upp stökiga hem, tvätthögar sen år tillbaka osv. Känns mänskligt. Är mänskligt.

 152. Patricia 25 i Alingsås. Jobbar som lastbilschaufför och pluggar. Innan dess jobbade jag som Undersköterska inom demensvården. Jag har inte bestämt riktigt vad jag ska bli när jag blir stor än 🙂 Det är ingen lätt sak det där inte. Har sambo och har precis köpt ett litet hus, sååå roligt längtar ihjäl oss! Vi ska renovera och bygga ut, sjöutsikt ute på landet! Hihi. Jag vill ha några höns också 🙂 Jag är galen och jag tycker om det! Det är nog därför jag gillar dig så mycket 😉 Stor kram <3

 153. Hej Maggan, vad fin du är som verkligen engagerar dig i oss läsare! Jag är en 25-årig hälsingetjej som inte är någon speciell, mer än mig själv. Det räcker fint! Jag jobbar på en sportbutik, ägnar otroligt mycket tid till min familj och vänner. Framförallt familjen då vi förlorade våran pappa för två år sedan nu. Tiden har gått så otroligt fort, vilket gör att jag nästan får dåligt samvete för pappas skull. Hur kan tiden gå så fort när han inte finns med oss i fysisk form?
  Jag vill att du ska veta att jag delar er sorg, men även er glädje och allt därtill.

 154. Har följt dig sen du började blogga & hängt på dina bloggträffar och fått bekräftat att du bara är en helt underbar & toppen härlig människa :))) Jag är alldeles för ung för att vara så gammal haha, 3 barn på 25, 15,10 och har berikats med ett barnbarn och snart kommer nr 2 lycka..jobbar med utvecklingsstörda underbara människor men funderar på att starta eget meeeen lite för feg jobbar på det..är en drömmare,älskar att måla, läsa, skriva, musik, skräckfilmer,sjunga i duschen, pekar (ofta tyvärr) finger när jag kör bil, älskar att skratta och behöver vara ensam med mig själv emellanåt.är envis, positiv, har massor med energi för att sen dimpa ner & va låg då o då men bara en liten stund för sen är på g igen, är en yogatjej som älskar att rulla ut mattan och hitta lugnet ..just nu har jag snart sparat ihop till min drömresa bila från SF till L.A för att sen avsluta med en Bang i Las Vegas om jag hittar nån att åka med konstigt trodde alla ville ha lite äventyr för själv vågar jag inte haha…håller på att tjata hål på familjen att vi ska bila i Europa i sommar så det ser jag fram emot så håll tummarna att de gillar min ide..puss puss ❤️❤️❤️

 155. Ensamstående trebarnsmamma från Norrland. Lever ett ganska tråkigt liv egentligen. Jobbar, har barn varannan vecka osv. Är lika gammal som du och har precis träffat en ny kärlek på nätet..hehe. Han har också barn och vi försöker pussla ihop barnveckor och att få egentid för vår kärlek. Vi har hållt på såhär i 1,5 år nu å vi längtar tills den dag vi kan bo tillsammans. Det är mycket längtande. Min barn är inte lätta heller. Dem är högljudda och intensiva och jag bor litet. Men vi kämpar på.
  Älskar att läsa din blogg. Kan både avundas det liv du lever och samtidigt känna sån medkänsla över dig. Har läst alla dina böcker och har vekligen berörts över allt som hänt dig. Du är äkta Magdalena! Din blogg är yta och djup. Du är stark, modig, snygg men också kan du erkänna att du har brister. Jag känner ofta igen mig i dig. Jag kommer fortsätta följa dig å jag uppskattar verkligen det du skriver. Tack för allt du delar med dig av. Kram på dig!

 156. Skånetjej, sambo, har 3 vuxna barn där 2 av dem bor hemma. Är oxå mormor till 2 härliga grabbar. Bor på landet med hundar (som jag föder upp i mindre skala), katter, 2 pensionerade islandshästar och en kanin. Läser allt o kommenterar ibland. Älskar din o din systers blogg 😉

 157. Hej!
  Jag heter Malin, är 25 år. Lever med panikångest. Hittade din blogg när du förmodligen led som mest. Jag har följt dig sedan dess och känner hopp för min egen del när jag läser om dig. Du skriver öppet om svagheter och hur du mår men jag ser dig som SÅ himla stark. Guuud vad jag hade velat få 1 timme med dig och bara prata! Peppa liksom.
  Jag är livrädd för livet och världen och har inte verkligen LEVT sedan jag var 12 år. Jag har missat så mycket men det är mitt egna fel såklart.
  Jag skyller på min rädsla och min ångest…
  Jag sörjer mina missade år och söker desperat någon eller något som kan hjälpa mig ur det här snarast.
  Sån har jag blivit. Och det är en sån som sitter bakom skärmen och snokar in i din blogg då och då och imponeras av din starkhet. Du lever. Du gör saker. Du kommer klara dig!
  Ta hand om DIG.
  kram

 158. Hej! 30-årig narkossyrra som väntar sitt första barn. Sjukskriven dock pga gravid-huvudvärk. Planerar för ett litet bröllop i aug, innan bebis kommer ☺️ Vi letar också hus, alla vuxen-poäng på en gång

 159. Heter Maria och är 23 år. Har 2 barn på 2 och 3 år. Båda fastnade under förlossningen, först min son som heter Isac. Han fick en omfattande syrebrist och läkarna trodde han inte skulle varken lära sig gå eller prata, men det gör han, han har haft änglavakt! Min dotter som föddes året efter fastnade med i mitt bäcken och hennes arm blev avdragen och har nu en optimal plexusskada. När hon var 3 månader låg hon på operationsbordet i 8 timmar och de transplanterade nerver från båda hennes ben och arm. Hon kan nu spänna sin arm och lyfta den lite grann. Men ingen funktion i handen. Kämpar för att få rätt för min dotter fias skull då jag borde fått ett kejsarsnitt med henne, men sjukvården slår ifrån sig. Jag får inte försäkra henne, får ingen ersättning till henne.
  Hon fick immunsjukdom vid 1 års ålder men är nu friskförklarad men nu spökar hennes lever. Min sambos företag gick åt helvete och har äntligen fått ett jobb igen.
  Läser din blogg dagligen. Jag beundrar dig. Jag har levt i ett helvete i 4 år men har ändå tron att snart är det vår tur att få smaka på det goda av livet, fast det kommer nya prövningar hela tiden.

 160. Varma hälsningar från södra Finland. Jag är snart 45 år med en dotter och man. Jag började läsa din blogg 2011 då jag väntade min dotter och tycker jag har fått så mycket stöd när du skrivit om din egen graviditet och Charlie.

  Jag önskar dig och din familj en riktigt fin sommar, många kramar.

 161. hej Maggan!
  Jag är Petra jag är 29 år och bor norr om Stockholm. I närheten av din syster faktist. Där bor jag med min man och våra tre barn 9,7 och snart 1 år.
  Nu är jag mammaledig men i höst drar jag igång o börjar jobba som sjuksköterska på ett universitets sjukhus. I januari ska jag dock få uppfylla min dröm att läsa till barnmorska.
  Jag läser din blogg och jag tycker att du är en fin person som ger mig mycket inspiration.
  Tack för att du finns!

  Kram Petra

 162. Jag är en ensamstående 42-årig mamma med 4 barn. Två vuxna, 23 och 21 år som inte bor hemma längre sen har jag även en 12-åring och en liten på 1 år 9 mån.
  Jag har följt dig i många år och älskar hur du bjuder på dig själv och allt sim händer.
  Mitt liv har inte varit lätt alla gånger men äntligen efter många år känns det som att jag börjar hitta mig själv och trivs med mitt liv.
  Det är tufft att vara ensam men allt är relativt. Kag försöker se livet positivt nu för tiden och försöker att inte titta så mycket bakåt.
  Det var lite om mig.

 163. Jag är en ung mamma på 33år med 3 barn som är 11,10 o 3 år gamla. Jag jobbar på kontor som är rätt tråkigt o gift med pappan till mina barn. Har inte så många kompisar o känner mig rätt ensam men jag har ju min familj! Jag har läst din blogg länge o tycker du är underbar, du visar inte ngn falsk yta utan är som du är och det är så skönt!
  Jag förstår att man pendlar mellan bra/dåligt när du gått igenom en sån svår sak, jag kan inte föreställa mig den saknaden. Men du är fantastisk o försök ta en dag i taget!
  Många styrkekramar!

 164. En tjej från en mindre ort. Bor här tillsammans med man, ett barn och en hund. Har semester nu och har då äntligen tid att läsa din blogg

 165. Hej Magdalena! Jag följer din blogg men brukar inte kommentera. Jag sörjer med dig ska du veta. Jag är också änglamamma. Min lille kejsare avled, 17 år gammal, efter en planerad operation där det mesta gick fel. Han skulle vara 20 år nu om inte läkarna gjort flera ödesdigra misstag före, under och efter operationen. Sommaren 2012 låg vi på sjukhuset. Till en början med hopp om att allt var en mardröm och att lille P skulle bli stark och frisk igen. Han blev inte det och efter två månader somnade han in en vacker augustinatt med mig och min man (hans pappa) och vår dotter (P:s syster) intill. Kämpa
  Magdalena! Det finns inget alternativ! ❤️❤️❤️

 166. 35 år ursprungligen från Dalarna, bor i krägga med sambo och två barn. Pedagog och hästtjej! Brinner för det jag gillar, oftast lite för mkt:)

 167. Hej
  Har läst din blogg i ett par år och verkligen älskar dig! Jag har faktiskt blivit ännu mer trogen dig sedan din älskade Isak lämnade er…. Min lillebror lämnade oss när han var 16 och jag kände stor samhörighet med din familj!
  Nu är jag 34 år gift och bor på landet tillsammans med mina tre underbara(oftast) barn!!

 168. Fina Magdalena,
  Jag läser din blogg dagligen och har då och då försökt kommentera men av någon konstig anledning försvinner mina kommentarer. Testar igen och hoppas att det fungerar nu.
  Din blogg har allt och jag har följt den i massa år, läst dina böcker och lyssnade på din podcast. Jag har skrattat massvis men såklart också sörjt med dig i den oerhörda tragedi du och din familj går igenom.
  Själv är jag snart 33 år. Bor i Täby med två pojkar (2 och 5 år gamla), min man och vår hund. Jobbar i finansbranschen. Har nyligen tagit upp ridning efter 15 års uppehåll, fantastiskt roligt och en skön timme varje vecka när du inte kan tänka på någonting annat än hästen.
  Ha en fin sommar och njut av veckorna med villa-liv!
  Kram Camilla F

 169. 24 år, gift med min ”Ystadsman”, bor i ett gammalt hus på landet 2 mil söder om Helsingborg som vi roar oss med att renovera, men i gammal stil för att behålla husets karaktär. Jag har många bollar i luften, har 3 jobb. En 83%ig tjänst som personlig assistent åt en kvinna på 39 år, extrajobb hos en man (också som personlig assistent) och timvikarie som undersköterska i äldrevården. Vår bebisverstad är i full gång och jag hoppas på att få en hyresgäst inom det snaraste 🙂

 170. Är 34 år. Bor i Småland i gammalt skruttigt hus med man och 2 barn, pojkar som är 1 och 3 år. Följt din blogg sedan jag var gravid med första barnet. Jag kände mig rätt ensam i min första graviditet och du var gravid med Charlie samtidigt och det var kul att läsa om någon i samma situation. Följt din blogg sedan dess. Älskar att du vågar skriva om både det roliga och det som inte är lika kul. Kram Lina

 171. Hej!

  Jag läste ditt inlägg och kunde för första gången inte låta bli och skriva. Åhh vad jag känner igen mig i allt, om hur svag och sårbar samtidigt så stark och modig man känner sig ibland. Jag tänker att det är ett enormt mod du och alla andra har som vågar erkänner sina svagheter. Att mista ett barn måste vara det absolut svåraste att ta sig igenom och att vilja fortsätta leva efter det är styrka. Mitt barn hade en period där han inte ville leva längre. Den rädslan kommer aldrig försvinna, att han en dag kanske väljer att avsluta sitt liv. Varje gång han inte svarar i telefon får jag en stor klump i bröstet som gör det svårt att andas. Alla brottas vi i livet med svårigheter, en del får lida mer än andra. Rättvist eller inte? Tyvärr får vi inte välja varken var vi föds eller vilken förutbestämd väg som är bäst. Tänk om vi visste……………
  Något som kan hjälpa är om än så lite är yoga och meditation, full närvaro i nuet.
  Prova! Det hjälpte mig

  Namaste

 172. Uppskattar ngt otroligt ditt ärliga och raka skrivande!

  Är äntligen smällgravid efter flera års kämpande och ivf karusell, utbrändhet och tillkommande sjukskrivning på 2 år. 32 år och gift med en fantastisk man med otroligt tålamod. Sa upp sig från sitt jobb och vi båda tog paus från livet och karusellen när det var som tuffast. Nu är vi otroligt ihopsvetsade och kommit över på andra sidan..den här tiden har verkligen visat oss vad som är viktigt och vad vi prioriterar.

  En av de viktigaste lärdomarna: var snäll mot dig själv <3

 173. Hej 🙂
  Följt din blogg i hundra år 🙂
  Gillar den skarpt för att du skriver ”som det är”
  Jag är 45, mamma till 3 barn. Jobbar på ett ställe som jag vill ifrån men växer inte jobb på träden i min lilla stad 🙁
  Nyligen kommit tillbaka till arbetet efter en utmattning!
  Tack för att du delar med dig av ditt liv Maggan:-) kram

 174. En 34-årig pojkmamma och sambo! Gillar ditt sätt att skriva, öppet och ärligt! Jag har skrattat, gråtit och får många igenkänningar till det du skrivit och önskar att jag själv kunde ha förmågan att skriva på samma sätt!

 175. Hej Maggan!

  Jag är en tjej på 32år. Jag bor i Örebro med min sambo och 2barn. Alexander 7år och Filippa 3år.

  Jag är verkligen imponerad av dig, du är stark, egen, ambitiös, snygg och en grym mamma!! Glöm inte det!

  Du skriver verkligen om allt precis så som alla har det.. Dåliga och bra dagar.

  Ibland känns det som vi känner varandra, för att jag tycker om att läsa din blogg.

  När Isaac gick bort, var jag så ledsen när jag läste på din blogg om det.

  Så min kille sa: vad är det med dig, varför gråter du.

  Då sa jag: maggans son har gått bort… Men Sofie du känner ju inte ens henne.

  Nej sa jag men det känns ju som det. För man vet ju så mycket om dig och din familj.

  Det viktigaste av allt är att du ser dina 3 barn du har kvar och mannen i ditt liv. Isaac konmer alltid finnas i era ❤️

  Och Du måste få sörja när du vill, men glöm inte bort Alla som finns kvar i livet!!

  Hoppas vi någon gång får ses på riktigt!

  Många kramar Sofie.

 176. Hej Magdalena och alla andra 🙂
  Tar din uppmaning och skriver lite om vem jag är.
  Är nyss fyllda 48, utbildad barnskötare, född och uppvuxen i Södertälje men flyttade till Kalix för 15 år sedan. Har 3 barn, 1 ex och en man som är 41 år. Jag jobbar som husfru på en herrgård, fixar konferenser, bröllop, fester osv. Bakar allt matbröd och all fika på jobbet men köper gärna färdigt till mig själv 🙂
  Har haft ett tufft liv tycker en del, min ena dotter blev svårt sjuk när hon var 8 år. Hennes pappa var utomlands och jag hade storebror och en bebis på 7 v att ta hand om. Som tur var kom barnens pappa hem och ännu mer tur att mitt barn överlevde. (Hon fick aplastisk anemi och storebror räddade hennes liv genom att donera benmärg) Jag gick i väggen några gånger efter det men har lärt mig att bromsa och återhämta energi. Tyvärr förstår inte alla att orken/energin man hade innan aldrig kommer tillbaka.
  Skiljde mig efter något år och har nu hittat en underbar man, min boytoy. 😉 Han har cystisk fibros och är just nu väldigt sjuk, han har ingen ork. Sjukdomen gör så att alla slemhinnor får tjockt slem, bl a lungorna. Är under utredning för en lungtransplatation och vi håller tummar och ber till högre makter att han ska överleva till de hittar nya lungor och att han i så fall överlever själva operationen.

  Trots allt elände har vi det bra, oftast glada och framför allt lyckliga. Självklart är vi osams också, men det går som inte att vara arg på honom så länge 😀

  När du kommer till Kalix bjuder jag på en kram och kaffe. Du är en så stark kvinna och skänker oss läsare så mycket.

  Kram Sabina

 177. Jag är en 46 år gammal,har två barn en pojke 24, och tjej på 17. Har varit tillsammans med min man sedan 1998 och gift med honom sedan 5 år tillbaka. jag jobbar som barnskötare på en förskola. I mitt liv är det ganska lugnt, ibland önskar jag att det hände lite mer. Det känns också konstigt att skriva och berätta om mig, men det ville du ju att man skulle göra. Vill också bara berätta att jag blir så glad när du varit inne på din blogg och skrivit. Du verkar vara en super mysig kvinna,som visar dina roliga sidor, men också dina fel och brister. En sådan vän man gärna vill ha, en som man vill gå ut och fika med,dricka vin med men också en man kan sitta i timmar och bara prata. Jag önskar dig och din familj en skön och mysig sommar. Jag mår bra när jag läser din blogg och din Filip verkar vara en klippa

 178. 30 årig gift kvinna sedan 7 år tillbaka, mamma till en tjej på 1 och ett halvt år som förgyller livet. Jobbar deltid och hemma med min tjej. Livet är inte på topp men det gäller att uppskatta dom små sakerna och den enkla vardagen. Älskar din blogg och beundrar dig otroligt mycket! Du är fantastisk ❤️

 179. Hej.. Du är verkligen en tuff tjej som gått igenom mkt..tycker det är trevlugt att följa dig.. blir nyfiken på träningsmaskinen du sa din mamma köpt..har du nån bild el vad heter den? Tacksam för svar.

  Tur du har din familj som stöttar dig..

 180. Hej Magdalena!
  Jag är en ensam mamma nyss fyllda 40 med 2 fina tonåringar, en kille och en tjej. Lever med min hjärtan varannan vecka och varannan vecka är jag en ensam själ trots fina vänner och familj. Jag har blivit sviken, råkat ut för en man med dubbelliv, lögner, svek, jag skäms att jag inte förstod, skäms att jag inte fattade. Jag kämpar med min vikt efter 2 ryggoperationer som fått mig att lägga på mig minst 20 kg, jag tycker inte om mig själv, orkar inte ta tag i allt, känner inte igen mig själv, försöker också vara den drivna, starka, glada sociala tjejen utåt men inombords är det bara ett kaos, håller mig undan, haft en barndom där jag miste min mamma vid 10 års åldern,hon dog inte men hon fick en hjärntumör opererades 2 gånger och blev inte den mamma jag hade, fick bli vuxen snabbt, saknat nån som kan krama mig, finnas där…… Fick inte så mycket bekräftelse i min uppväxt, strävar och suktar efter det varje dag, duger inte, självkänslan är låg, har ett bra jobb men jag ser ner på mig själv och den bekräftelse jag får har jag svårt att ta emot. Jag har läst dina böcker, följer din blogg varje dag, älskar ditt sätt att vara, enkel, vågar bjuda på dig själv, jordnära och visar att jag inte är ensam att livet inte är så fantastiskt som många vill få det att se ut som i sociala media osv…… Jag lider med dig å din förlust, kan aldrig förstå men kan bara säga att du är en stark underbar person trots att du inte alltid känner dig så….. Gråter när jag skriver detta, vet inte varför är bara en sån dag, känner mig orkeslös och ensam…..
  Tack för att du delar med dig av ditt liv fina du……<3

 181. 40 år, sjuksköterska, gift, ett barn, två katter. Älskar att få leva ut min kreativitet, läsa böcker och att vara i naturen. Funderar (för) mycket på livet och dess olika sidor. Har svårt för oäkta människor. De som säger saker de inte menar. Var hellre tyst, tänker jag. Jag blir svårt förvirrad av att folk säger en sak men agerar på motsatt vis. Jag menar vad jag säger och säger vad jag menar och därför blir det en svår krock med människor som inte gör det. Jag tar dem på orden och blir sedan besviken.

 182. Hej hopp,
  Jag är en glad positiv kvinna i sina bästa år runt 49 år. Tre skitsnygga döttrar som är mer eller mindre utflugna ur sitt mamma bo. Jag är singel, gammal, trött och bästa ställe för mig vore nog psyket men jag och har semester 4 veckor nu så jag ska försöka återhämta mig så jag är pigg, glad och positiv när jag är tillbaka till jobbet sen. Livet är inte alltid snällt emot oss. De 3 bästa tips för en lyckad bra relation jag kan ge är bra sex. (de är limmet i relationen). Viktigt att man kan vila tillsammans utan massa måsten och humorn såklart. Som jag skrev tidigare så är jag singel. Haha..inte lätt få till det där. Verkar som jag ska vara singel ett tag till då. Styrke kramar till en bra tjej, mamma, sambo. Du gör så gott du förmå och kan.

 183. Hejsan!
  Jag förstår verkligen din känsla av att vilja veta vem som läser det du skriver. Måste vara overkligt att se antal följare o undra lite vilka det är.
  Av den anledningen att du bjuder så mycket av dig själv vill jag ha hövligheten att kort säga vem jag är.
  Jag heter Susanna o är 38 år o bor i Skåne. Jag bor med sambo o en dotter som är 20 månader. Vi arbetar båda som poliser.
  Jag hamnade på din blogg av en slump efter att Isak gick bort, jag beklagar djupt.
  Tack för en ärlig och härlig läsning här i bloggen.
  Hoppas du får en skön sommar!
  Kram Sussie

 184. Jag är 53 år ,min son 21 år dog plötsligt för 6 månader.
  jag förstår precis hur du känner, denna ensamhet och saknad som gör så ont hela dygnet runt.
  jag har även den dotter 27 år.
  Tack för att du delar med dig av dina känslor och tankar så öppet

 185. 33 år,bor med min sambo och vår gemensamma dotter. Varannan vecka kommer hans ungar… Ibland känner jag sån olust att vara med dem, tycker att det är jobbigt. Hans ena dotter är så mammig och allt vi gör här hemma duger inte. Jag blir så trött. Längtar tills de blir större och kan komma och gå som de vill. Vill ju att de ska vilja vara här men just nu känns det som att de inte vill det. Annars älskar jag min man, han gör mig glad. Ibland tänker jag förbjudna tankar och önskar att hans flickor inte fanns, livet skulle vara ennklare då.
  Du är en stark kvinna och jag kan inte ens föreställa mig din stora förlust. Älskar din blogg.

 186. är en vacker men beroendesjuk kvinna 37 år, sektskadad, ptsd diagnos, lever utanför samhället, i en subkultur, insett livets paradoxer, att det kan vända på en sekund, fd användare av sinnesförändrande, ensammamma,syster,faster,moster,en som tänker på samvetets och universums gåta men som fått tipset att hålla sig på stranden…

 187. Hej! Malin heter jag 32 år gift fyrabarnsmamma från Falun 🙂 min man jobbar borta i veckorna så det är jag som sköter det som ska funka i veckorna själv,,, just nu har jag semester,, men saknar mitt jobb som är inom vården 🙂 Du är fantastisk och du gör OFTA mina dagar så mycket lättare med din blogg samt ditt härliga sätt! Tack snälla för allt du delar med dig av 🙂 kram

 188. Hej
  Tyvärr försvann hela min story jag skrev. Den var personlig så ev skriver jag om den en annan dag, synd att den bara gick upp i rök.
  Cissi

 189. Sambo, tre barn 11, 9 och 2 år. Bor i villa på en mindre ort i Norrland. Jobbar på ett försäkringsbolag men är sjukskriven pga utbrändhet.

 190. Mamma med två busiga och ljuvliga pojkar och min dyrbara skatt, min man. Fyller snart 40 och har upplevt många tuffa matcher i livet, fler än vad jag ”ska” ha gjort i min ålder. Men jag blickar framåt, framåt, framåt. Läser din blogg för din råa, äkta och fullkomligt och totalt genomgenuina kontakt med mig och de andra. Du ger mig styrka i min vardag. Och vi känner inte ens varandra. Jag skrev till dig när du hade det hemskt tufft för ett år sen att vi finns här för dig och du för oss i ett anonymt systerskap. Jag hoppas det förblir så under en lång tid framöver. Tack.

 191. En tjej på 28 år som är gift med mitt livs kärlek, just nu kämpar vi med att bli med barn…vårat första barn, den där längtan som värker i varenda millimeter i kroppen av längtan! Efter ett missfall i vecka 13 där dom såg på ultraljudet att inget hjärta slog, efter den stunden har jag inte blivit den samma igen! Denna kampen som uppkommit, den tar på varenda ork i min kropp… Längtan och att inte kunna glädjas åt andra som blir.med barn tar på mig hårt…Jag är en person som alltid gläds åt andra.. Nu känner jag mest orättvisa! Vill bara tala om att du är en stor inspiration för mig! Du är en god människa och du,ger mig hopp! Ta hand om dig och familjen…

 192. 35 år (oj, när hände det?) och tre barn (galet!). Har följt din blogg ett bra tag, har skrattat och gråtit mig igenom dina inlägg. Kommenterar ytterst sällan, men läser desto oftare.

  Själv är jag en rastlös typ, som reser så fort tillfälle ges. Kram på dig

 193. Hej! Jag är en 32-årig mamma som gömmer mig bakom skärmen där jag skrattar, gråter, lider och känner igen mig i dig. Ditt liv med dina barn, kärlek och saknad. Beundras av styrkan att dela, det som jag själv är så dålig på! Bor i hus i en mellanstor stad i detta avlånga land. Varannan vecka bor min dotter med mig och sambon. Sambon som jag träffade på jobbet och kände att det här kärleken med stort K. Kärlek har en tendens att ha dålig tajming, så även denna gång. Hon skulle jobba utomlands 1 år, jag i en relation… Kommande år blev ett prov på känslor, magkänsla och hur stark kärleken kan vara. Hur mycket kroppen klarar av, den överlever, sargad och nedbruten.. Idag kämpar vi för rätten till att få bilda familj på lite mer våra villkor.. Väntar på att uppfylla alla regler som finns för homosexuella. Men snart så är vi där! Just nu njuter vi av att alla är på samma plats, i samma hus och av solen som äntligen kommit till oss! Önskar dig en skön sommar med din familj!

 194. Hej Magdalena ! Tack för en underbar blogg läser den dagligen . Jag är en kvinna på 27år ensamstående 2 barn s mamma 6,2år gamla, ska väl tillägga att man jobbar alldeles för mycket för att få allt gå ihop ekonomiskt . Men de är så när man är nyskild och baren ska lära sig att mamma och pappa inte bor i hop längre . De är tufft. Men tack ännu en gång för att få läsa om din vardag och humör ❤️

 195. Hej Magdalena!
  Älskar din blogg. Tack för att du delar din vardag med oss.
  Helena, 37 år gift och har tre söner på 9, snart 6 och liten bebis på fem månader. Älskar att skriva, kläder, umgås med vänner och att träna på gymmet. Läser väldigt gärna också. Äter alldeles för mkt godis och annat med och känner igen mig i dig och ditt förhållande till mat

 196. Hej!

  Jag är 23 år gammal. Ursprungligen från Våmhus (3,5mil från Älvdalen där jag har spenderat många somrar runt om på alla badplatser). Sambo sedan 5 år med en underbar kille. Jag lämnade Våmhus trygga skogar för att flytta till en ännu mindre by.

  Sjukskriven sedan 4 månader. Gick in i den berömda väggen. Dock bestod ”väggen” av en älg. Vi krockade, hade änglavakt. Det var krocken som utlöste allt som legat undermedvetet. En tickande bomb. Tappade bort mig själv. Jobbet blev min identitet. ”Tack vare” krocken fick jag hjälp ”i tid” med min utbrändhet.

  Börjar se ljuset. Kan dock inte vara bland för mycket folk då min hjärna kokar över.

  Läser din blogg dagligen.
  Du verkar vara fantastiskt mänsklig.

  Ha en fin sommar!

 197. Hej Magdalena!
  Måste bara säga att jag älskar din blogg och läser den varje dag 🙂
  Själv är jag 43 år och bor i lägenhet i en liten stad i södra sverige. Har själv gått igenom mycket jobbiga saker i livet och vet hur tufft det är att försöka komma tillbaka och känna glädjen i vardagen igen. Tror att jag är på god väg men det går mycket upp och ner, Min syster tog sitt liv för 3 år sedan och lämnade sin 17 åriga dotter efter sig och jag försöker så gott det går att stötta henne.
  Har inga barn själv, efter 4 missfall var jag tvungen att operera bort livmodern så nu lägger jag all min kärlek på min hund och min systerdotter, och min älskade man förstss. är sjukskriven sen 4 år tillbaka pga fibromyalgi och utmattnings syndrom men har nyligen kunnat börja jobba 25 % vilket är helt underbart.
  När allt ser nattsvart ut så måste man försöka se glädjen i det lilla, det är det som har hjälpt mig i allt det jobbiga som hänt.
  Stor Kram till dig <3

 198. Älskar din blogg!!! Jag är en 36-årig mamma till tre barn. Jobbar på socialtjänsten och brinner för socialt arbete med människor. Träffar dagliga barn, föräldrar som har det svårt på olika sätt. Har tänkt mycket på dig och din son, har blivit så berörd. Tänk att en blogg kan beröra så mycket! Kram

 199. Linda och jag är 49 år gift med min ungdomskärlek, vi träffades igen efter att vi bägge bildat familj på olika håll. Jag tittar in hos dig med jämna mellanrum och känner igen och känner din sinnesstämning och gillar det jag läser.

 200. Hej Magdalena, det är jag som alltid skriver KramKram…..
  Jag är 47 år. Har 2 barn 19 och snart 24 år.
  Min man har fått för sig att vi ska skilja oss. Jag vill inte skilja mig! Är såå ledsen…Var tvungen att ordna så att vårar hus blev sålt…. Flyttade in i en lägenhet i Bromma i oktober. Han bor i Vällingby.
  Har mått så dåligt dom senaste 1,5 åren så jag behövt äta medicin mot bla ångest.
  Har precis haft min son i fängelse i 3 månader. Äntligen har han fått komma hem!
  Allt e skit vissa dagar…. Ibland är daggarna okej.
  Har blivit av med mitt jobb oxå. Men söker hela tiden nytt. Hoppas på att det snart skall lösa sig.
  Du är stark! och superduktig!
  Allt kommer att ordna sig för dig. Vilken tur du har Philip.

 201. Är en 2 barnsmamma på 28 år från Skåne. Är just nu föräldraledig med min 3 månaders gosse. Storebror är född 12. Har följt dig LÄNGE!! Till vardags jobbar jag som lärare på en lågstadieskola. Önskar dig all lycka och att ni finner någon sorts frid trots allt.

 202. 37 årig 3 barnsmamma som läst din blogg i massor av år! Du inspirerar mig & ger mig tryggheten att man får va som man vill & är! Jag har haft en tuff uppväxt vilket präglar mig som person.
  Tror på ödet & att det någonstans finns en mening med allt som sker. Förstår om du har svårt att tro på det…vad kan meningen vara med att ens barn dör??! Men försök hitta livets ljuspunkter…vad har händelsen gett dig? Nya relationer? Ny styrka inom dig? Minnet lever alltid kvar & kommer säkert alltid sticka som en kniv i hjärtat men styrkan finns där! All lycka & kärlek till dig & din familj!

 203. Hej!!! Jag är en lyckligt gift två barns mamma på strax under 50 år. Vi bor på landet med massor av djur, hästar, höns, ankor, får, grisar, katter och hundar. Driver en frisör salong som är mitt lilla skötebarn:) Skulle vilja hinna träna mer för att bli piggare, och önskar mig mer fritid…. men annars så lever jag i min dröm tillvaro. Jag älskar din humor Magdalena, och ditt sätt att bjuda på dig själv i både med och mot gångar. Du har en väldigt vacker häst, han är välkommen på bete här i sommar om han behöver lite semester?:) Må så gott, KRAM

 204. Hej fina Magdalena! Jag är 25 år och just nu är livet en riktig berg och dalbana. För några månader sen blev jag lämnad av min sambo. Kändes som att livet tog slut och jag kan verkligen inte släppa honom. Jag har jobbat ihjäl mig sen det hände för det är det enda jag orkar. Och har lust med. Livet motarbetar mig konstant så något positivt är att jag vet att jag kommer ta mig ur detta en dag och känna lycka igen. Annars så både jobbar jag och bor i Sigtuna och håller tummarna för att vi ses nere på ”stan” någon dag nu när du bor här ute för tillfället 🙂

 205. Hej, som vanligt är jag alltid sent ute med kommentarer. Jag är en 36-årig tjej, bor med min sambo (vi är förlovade) och våra två barn, (16 och 11 år) i en radhuslägenhet i Kållered. Jobbar som undersköterska i hemtjänsten, sambon jobbar på Volvo. Jag är positiv för det mesta och det har hjälpt mig mycket, speciellt under några år som varit lite tuffa. Dottern är diagnostiserad med både olika allergier, ADD, läs-skrivsvårigheter och medfödd hörselskada. Men hon är en kämpe och tycker livet är rätt kul ändå. Skolan har varit väldigt tuff för henne och familjen, men hon har klarat betygen och kommit in på sitt förstaval på gymnasiet. Sonen älskar att spela fotboll och innebandy och är så där lagom vild som pojkar brukar vara ;-). Jag gillar att baka, pussla svåra pussel, älskar att putsa fönster, läser massor helst tjocka romaner, tycker att inget är pinsamt och är allmänt lite knäpp.

 206. Matilda, 28 från Linköping. Jobbar som teknisk skribent, tragisk singel som hänger på krogen och jagar karlar på helgerna, och ungefär lite galen och flippad (enl mig på ett bra sätt :P) som du är! Har följt din blogg slaviskt sen jag läste Det ska bli ett sant nöje… och beundrar dig verkligen på allt sätt och vis! Trevligt att råkas ;P

 207. Jag heter Patricia och är 23 år gammal och bor i stockholm. Började titta in här efter att jag läst din bok, ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig”, för några år sedan. Jag är inte någon som följer den slaviskt varje dag men gillar att titta in lite då och då, du känns så sann, ärlig och uppriktig, tar ingen skit och det är det jag gillar med din blogg!

 208. Hej!!
  Jag heter Sofia, är mamma till Isac 5år och änglamamma till Tristan 11år. Tristan somnade in den 10 Mars efter en kort tids sjukdom. Jävla cancer skit!!! Han älskade livet….
  Livet var kompisar och sin älskade fotboll!! Det vi har lärt oss av denna skiten är att vi lever här och nu…
  Och livet är inte rättvis.

  Tristans största dröm var att spela Gothia Cup, nu kommer hans kompisar att representera Svergie under invigningen på Ullevi❤️Men jag är helt övertygad att han kommer att vara med sina vänner från himlen.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv..

 209. Hej Maggan!

  Jag var nog en av de allra första som började läsa din blogg. Minns inte hur många år sedan det var men mååånga, tiden går alldeles för fort! Jag har haft dig som favorit ända sedan Graaf Sisters-tiden. Dansar fortfarande loss till era gamla dängor ibland. 😀

  Jag själv har två barn (flicka 3år, pojke 9mån), är 27år, gift, arbetar på bilfirma och bor i ett radhus i Linköping vid Göta Kanal. Läste din blogg slaviskt förut men nu när inte tiden riktigt räcker till tittar jag in några ggr i veckan och läser ikapp.

  Jag minns en artikel i Se & Hör (?) när de intervjuade dig tillsammans med er barnflicka och jag minns att jag var så avundssjuk! Jag ville också vara er barnflicka, även fast jag endast var tonåring. 😀 Och när dokumentären som gick om dig på Tv3, där de filmade i ert hus när ni precis flyttat tillbaka till Sverige (om jag minns rätt?) spelade jag in den och såg den flera ggr. Jag älskar att du är så öppen med dina toppar och dalar, det blir verkligen som att läsa en nära väns blogg.

  Jag hoppas att luftballongen tar dig till mig en vacker dag så att jag kan få bjuda dig på en fika hemma i mitt kök. <3

 210. Jag är 32 och mamma till två pojkar på 1 och 2. Mim äldsta föddes med ett halvt hjärta, och har nyligen opererat det för tredje gången. Min man är kock och jag mammaledig.. Jag har ingen aning om vad jag ska göra mitt med mitt liv. Ska läsa till undersköterska bara för att bidra till familjen, men det är inget jag brinner för. Det är stressande att fortfarande känna sig som 20 i mentaliteten, medan livet tickar på och jag fortfarande inte vet exakt vart jag ska ta vägen.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv. All kärlek till dig och din familj.

 211. 27 årig blivande mamma, 8 veckor kvar.
  Har precis köpt radhus med min sambo och försöker förstå att det ligger en liten människa i magen, alla andra verkar fattat de, men inte vi..
  är orolig för hur livet kommer bli och ser fram emot det som ska komma med skräckblandad förtjusning! egentligen vet vi ju ingenting…
  Jag är nog lite som dig också maggan, det kommer ett par gånger om året då jag blir manisk och behöver en livsstilsändring, flytta ensam till jordens ände eller båtluffa afrika runt ungefär..
  Hoppas jag klarar av det här nya livet utan större katastrofer:)

 212. Helt ärligt vet jag nog inte vem jag är, tappade bort mig tidigt då jag hade krav på mig att alltid vara glad / snäll och oerhört väluppfostrad.
  Jag levde ett dubbelliv redan innan jag började skolan & sedan fortsatte det. Jag tänker inte så ofta på det men ibland kommer tankarna om hur det hade varit om jag sluppit min biologiska far och hans häxa till mor.
  Är glad att det har gått så bra som det gjort, det hade kunnat gått illa, riktigt illa jag tackar mina änglar som räddat mig ett antal gånger.

  Kram

 213. Hej

  Mitt namn är Louise bor i Malmö 32 år gammal och fick en dotter i oktober och njuter av livet med henne och med min man.Jag läser din blogg dagligen och beundrar dig som människa. Du verkar vara en sån fin människa.

 214. Lite sent ute men kanske läser du detta ändå!
  31-årig tjej, jösses, ville skriva 29år, känns som det..men men..
  Har träffat dig och din syster en gång för många år sen på en kryssning. Ni verkade så gulliga och omtänksamma! En av mina vänner hade blivit bestulen på saker i hennes hytt, o ni tyckte synd om henne. Jag minns det så väl o jag tyckte ni var såååå vackra:)
  Jag är iaf mamma till en tjej på 14-mån. Hon är den roligaste sötaste lilla människan som finns!
  Jag har ändå haft det jobbigt med henne då hon inte krupit eller gått, hon har suttit där hon suttit Och det har resulterat i att hon fortsatt gå upp i vikt, Hon väger som en 3-4 åring (över 15kg) så det är tungt att bära. Jag har fått ont i rygg o höfter pga överbelastning så jag fått börjat med kortison sprutor pga smärtan. MEN för tre dagar sen började hon hoppa på rumpan framåt!!! Så himla glad!
  Jag vet att man inte ska jämföra då alla är olika. Men nu kan jag äntligen njuta av att se mitt barn skutta som en groda och upptäcka världen:)
  Krams

 215. 38 år, gift med H och 2grabbar på 9 och 11år. Jobbar på Fsk. Har av streptocker fått en jävla skit sjukdom…reumatisk. Har plockat upp mig själv och familjen många gånger. Det jag lärt mig de senaste 4 åren är att man aldrig ska fatta några livsavgörande beslut när man mår som sämst! Stor kram pårej!

 216. Hej! Jag heter Malin, fyller 40 år i november. Jag är gift och har tre barn 12, 10 och 2 år. Jobbar som sjuksköterska på ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) med patienter i livets slut. Jag älskar mitt jobb, det beror nog på att jag får så mycket tillbaka av patienterna. Det känns meningsfullt att jobba med människor som har kommit en punkt i livet som ”vanliga” människor inte kommit till än.. De är ofta mycket ödmjuka inför livet men också rädda och ledsna såklart. Jag känner att jag kan hjälpa och stötta dem och får något fint tillbaka. Genom att de känner sig lugna och trygga när någon annan kan hjälpa dem att bära deras oro och ångest en stund, och på så sätt lindra deras lidande.. Jag gråter sällan när en patient har dött, men jag gråter ibland när du skriver om Isak. Det blir en annan sak när man kan förnimma känslan av hur det skulle vara att förlora något av sina barn. Tack för att du delar med dig så mycket av dina tankar, det skänker stöd och styrka till många av oss som följer dig, Kramar Malin

 217. Sent inlägg här också. Anna heter jag, är 31 år. Bor med sambo i villa en liten bit utanför vår mellanstora stad. Jobbar i vanliga fall på högskola där jag forskar och undervisar. Just nu har jag dock gått på semester och efter det väntar föräldraledighet. Väntar nämligen vårt första barn i början på augusti. Spännande tid! Semesterlugnet har dock inte infunnit sig då vi renoverar för fullt och samtidigt förbereder för bebisens ankomst.

  Har följt din blogg i flera år. Är dock inte så flitig på att kommentera. Gick t.o.m. tillbaka till detta inlägg då jag kände i efterhand att jo, nu vill jag också dela med mig eftersom jag har följt ditt liv i så många år.

  En liten anekdot, satt på samma plan som Filip ner till Tyskland i maj. Hade gärna velat gå fram och hälsa på herr Strump-VD och ge en hälsning till dig. Men som du brukar skriva hade han headsetet klistrat vid örat precis hela tiden så ville inte störa. Då ville jag hälsa att du var så snygg i en svart klänning du inte visste om den var för ungdomlig. Får kompensera nu men att säga att de lila glasögonen var grymma! Har alltid gillat lila men kanske är en liten tant då? 🙂

  Puss och kram på dig Maggan!! Tack för en härlig och befriande blogg (läser också just nu din andra bok som ju går i samma anda).

 218. Hej, är en 30 årig två barnsmamma till en 4,5 åring tjej och en kille, Charlie på 2 år! 🙂 sambo och husägare! Skrattar och gråter tillsammans med dig här på bloggen och läst dina böcker! Du är en kämpe med hjärtat på rätt ställe!

 219. Jag heter Marie och bor i Minneapolis, USA. 41 år gammal med fyra barn, skitsnygg man (ha!), ett drömjobb och allt är bara så perfekt. Nja knappast perfekt, lever ett liv med ungar som är härliga men som man måste hålla efter, min man jobbar mycket och jag gapar alltid om date kvällar.

  Jag jobbar med organ donationer och reser över hela USA och ”tar hem” organ till våra sjuka patienter. Älskar mitt jobb men ibland är arbetstimmarna lite väl crazy.

  Tack för din fina härliga och ärliga blogg!

 220. Johanna, 28 år. Gift och mamma till två fantastiska killar på 2 och 4 år. Kommunikatör och arbetar på kontor. Driver den lilla bloggen johannaskronikor.spotlife.se. Handlar om samhällsdebatt och reflektioner om livet med barn. Bearbetar även mina egna upplevelser av mobbning och annat jobbigt genom bloggen.
  Följer din blogg och beundrar dig. Du är fantastisk!

 221. Jag är en 43 årig kvinna som bor i Stockholm. Jag har haft turen att träffa en fantastisk man och vi har 3 underbara barn, egna och bonus (9,11,13 år) Jag arbetar på en av de större redovisningsbyråerna. Jag började följa din blogg i september förra året (en kompis visade mig din sida) i samband med att den då 12 årige sonen drabbades av en hjärntumör och bloggen har givit mig stöd i vår resa som är långt i från över. Dina tankar om livet har stöttat och hjälpt mig på vägen. Tack för att du delar med dig av ditt liv. Vi alla kämpar vidare!

  PS. 5 minutes Shaper? Den fungerar, det lovar jag!

 222. Hej! Jag är 31 år, har en fin sambo och en gudomlig dotter på 1 år. Jobbar i Sthlm men bor i Uppsala. Är nog utåt sätt ganska plain men otroligt rolig och speciell med de jag känner :). Om jag får säga det själv.

  Har läst din blogg lääänge men kommenterar väldigt sällan. Gillar verkligen din blogg men läser oftast på väg till jobbet och då ” hinner ” jag som inte att kommentera. Dålig bortförklaring egentligen.

  Såg dig faktiskt när du var på Golden Hits i våras men var för feg för att säga hej…
  Ja det var väl det… förstår att det ibland inte kan vara lätt att blogga. Tyckte att det var svårt att komma på och skriva det här jag :).

  Kram till dig från mig

 223. Hej! Jag är 31 år, har en fin sambo och en gudomlig dotter på 1 år. Bor i Uppsala. Jobbar inom finansvärlden.

  Är nog utåt sätt ganska plain men otroligt rolig och speciell med de jag känner :). Om jag får säga det själv.

  Har läst din blogg lääänge men kommenterar väldigt sällan. Gillar verkligen din blogg men läser oftast på väg till jobbet och då ” hinner ” jag som inte att kommentera. Dålig bortförklaring egentligen.

  Såg dig faktiskt när du var på Golden Hits i våras men var för feg för att säga hej…
  Ja det var väl det… förstår att det ibland inte kan vara lätt att blogga. Tyckte att det var svårt att komma på och skriva det här jag :).

  Kram till dig från mig

 224. Hej!
  Jag heter Linnea och har last din blogg i typ 100 ar. Bor i colorado och ar en nybliven mamma till Walle-Kalle. Jag arbetar, mot den svenska traditionen av att var hemma med sin barn..och saknar min pojke massor under dagarna, men tycker samtidigt att det ar ratt skont att ha egen tid. (Gick tillbaka till jobbet efter 4 manader). Langtar standigt hem, bort, hit och dit och har svart att sla rot nagonstand. Nu har jag bade man, hus, barn och hundar i Colorado sa det blir nog ett par ar har..
  Magdalena – Jag ar ledsen att jag inte lamnar nagon kommentar pa din blogg sedan det fruktansvadra med din son. Jag har tankte pa dig varje dag och det har inte funnits nagra ord som varit tillrackliga sa jag har varit tyst. Helt tvart emot vad man ska gora. Ar sa fruktansvart ledsen for er.

 225. Hej Magdalena
  Jag är en 49 årig kvinna som har läst din blogg i ca 2 år. Jag har gått igenom både solsken och regn, och vet att livet kommer att fortsätta så, både positivt o negativt. Precis som du har jag begravt ett barn för 17 år sedan. Men som tur är har jag en fantastisk 15 årig dotter som är det käraste i livet för mig. När det gäller relationer så har jag varit gift men vi gick skilda vägar då kärleken dött ut. Sedan gifte jag om mig med en ny man som är/har varit min stora passion sedan första ögonkastet. Men tyvärr så följer mycket med, bråk, svartsjuka, vardagslunk, styvfamilj m.m.
  Sorgligt nog så tror jag att det inte fungerar längre o vi har försökt skilja oss under ett år nu, men inte tagit stegen fullt ut. Kanske är vi på väg nu…
  Kramar till dig Magdalena, och jag hoppas du och Filip orkar kämpa på då ni verkar vara så fina.

 226. Hej! 41-årig kvinna här som följt dig i fyra år (oj är det så länge, ja det är det!!!) man och 2 barn, min 10-åring har Aspergers så vardagen består mycket av att stångas med skola, habilitering och kommun för att se till att han får den hjälp han behöver, den får man INTE automatiskt så det gäller att kämpa och tjata aom värsta gnällkärringen för gullungen! Min ”lilla” tjej, snart 3 år, är en liten solstråle som tar sig fram i livet lätt som en plätt, hoppas det fortsätter så! Har varit sjukskriven och ”vidbränd” men nu jobbar jag 80% m ett ganska enformigt kontorsjobb men med underbara kollegor som gör livet till en fest 🙂 Maken och jag ”harvar på” ibland är det bättre & ibland sämre som för de flesta antar jag… Kram tjejen, gillar digskarpt!

 227. Jag är 24, fyller 25 om 4 månader. Heltidsarbetande förskollärare, singel, hästägare till världens bästa, faster, syster. Saknar mannen i mitt liv och barn, inte riktigt hängt med att jag snart är 25.. Lever dock i tron att är det meningen så är det meningen så då kommer mannen i mitt liv dyka upp när det är meningen, om det är meningen att jag ska leva ihop med just honom. Det funkade med hästen, sa alltid innan jag köpte honom att är det meningen så kommer han bli min (ridit honom i flera år innan) och den 17/1-14 blev han således min. Då borde det funka med annat också 😉

 228. Hej Magdalena!

  Jag är en snart 26 årig tvåbarnsmamma som är född och uppvuxen i Göteborg men sedan -03 bor i Skåne, närmare bestämt i en liten ”håla” strax utanför Kristianstad där jag stormtrivs tillsammans med min sambo sedan 10 år tillbaka och våra barn på 5 och snart 3 år.

  Som liten var du och din syster mina absoluta favoriter. Idag är ni fortfarande favoriter, men på en helt annat sätt. Förebilder. Härliga tjejer med båda fötterna på jorden.

  Jag har läst dina böcker och jag har följt dig här sedan lång tid tillbaka, genom glädje och sorg. Jag känner dig inte men du är en sån där person man bara vill ge en kram. Och speciellt nu när du verkligen behöver all den kärlek och stöttning du kan få. Mitt hjärta värker med dig, men det glädjs också åt den styrka och kämparglöd du har.

  Fortsätt vara den genuina personen du är, Maggan.

  Kram på dig och hoppas du haft en fin helg!
  /Julia

 229. Hej heter Helena är 32 år, gift och tre barn, 10,7,3 år, bor på liten hästgård med hästar och katter, brinner för livet på landet. Älsta dottern tävlar i hoppning, sonen spelar hockey och kör Cross, och yngsta dottern hänger med på de hon vill. Så vi lever ett aktivt liv med tempo!:)
  Jobbar som förskolelärare och har precis börjat jobba 100%… Pengar behövs

 230. Hej fina M.
  Anna heter jag och är 32 år ung. Jag bor i Kungsör, en liten härlig by ett par mil om Eskilstuna. Är dock från Malmö, och även fast jag bott här uppe i tio år så har jag kvar min härliga skånska dialekt. 😉
  Jag bor med min man Robin, som jag har varit ihop med i snart tio år, och vår 7-åriga dotter Isadora. I höst blir vi äntligen föräldrar igen till ännu en flicka efter många år av sorg, tandagnisslan och frustration. Vi är nämligen änglaföräldrar till fem småttingar som inte var redo att födas till jorden utan lämnade oss medan de låg i magen.
  Jag jobbar som tågmästare i vanliga fall men i våras bröt jag ihop efter att ha blivit attackerad vid två olika tillfällen inom en vecka, så nu är jag sjukskriven fram till min gravid-penning kickar in.

  Jag har följt dig i alla år och läst dina böcker, och tycker att du verkar vara en otroligt härlig människa med sunda värderingar. Det har fällts många tårar för din förlust av Isak, och du ska veta att du finns i mina tankar. Kram!

 231. Vem är jag? Jo, mamma till 7 underverk, 26, 25, 23, 21, 19, 18 och 6 år gamla. Fem töser och två pågar. Skånska som emigrerat till Norrland. Långtidsjukskriven. Kreativ. Gift är jag :0)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..