Kan jag ha världens bästa man?

Ja ni som hänger här inne vet ju att jag brukar lovorda Filip och hans kärleksfulla person (nästa lite sjukligt) Jag har skrivit ett helt bokkapitel om hur mycket jag älskar honom och vilken stöttepelare och kämpe han är som står ut med mig.

När vi träffades var mitt liv ett kaos. Inget på den glattiga bloggytan, utan på RIKTIGT, i det verkliga livet.

Sjukt! Det var outhärdligt. Jag stod på knäna, ensam med 3 barn i vidrig och omöjliga omständigheter.

Filip klev in, älskade barnen helhjärtat. OCH det är INTE det enklaste inte ens i ”normala förhållanden” nästan alla jag känner har problem med bonuspappor, bonusbarn, bonusmammor TYVÄRR.

Filip var genuin, ärlig, hjärtlig!
Han plockade upp Isak! Fångade honom, klev tålmodigt in och blev den där riktiga fadersfiguren som inte svek, fanns där i vått och torrt. Höll sitt ord och älskade kravlöst.

Jag var plötsligt INTE ensam.

Jag skrev i min bok MITT PERFEKTA LIV att jag nästan gjorde slut med Filip i början, för att jag var livrädd att han skulle lämna mig när han kände mitt kaos.

Livet idag, ett par år sedan känslomässig mer turbulent än någonsin.
Vi har gått igenom mer än många andra under en livstid, de senaste 5-6 år.

Filip står fortfarande ut med mig!
Han överraskar mig! Håller mig, tröstar mig, och är den finaste och mest kärleksfulla pappan TILL ALLA BARNEN

Han står ut med mina svängar, min korta stubin. Han finns där, och ställer alltid upp.
Han älskar mig trots alla mina ryggsäckar, min misstänksamhet, och själsärr

image

När jag vaknade imorse hade Filip redan väckt Tristan (tidigt) de hade åkt ner till Isak (innan Tristan började skolan) köpt blomma, gjort fint och tänt ljus.

Jag fixar inte att åka ditt. Jag orkar inte. Det går inte. Det gör för ont….

MEN jag blir innerligt glad när någon annan gör det..

image

När Filip kom hem (efter att ha lämnat Tristan i skolan) väckte han mig med kaffe, rosor och dagens tidningar.

image

Vet du. Att få presenter/blommor är verkligen något som INTE imponerar på mig (SJÄLVKLART blir jag glad!!!)

DET som får mitt hjärta att slå, är omtanke, tid och när någon man älskar visar genuin och sann kärlek till ens barn.
Den tryggheten och den värmen man känner då är obeskrivlig.

Filip skulle aldrig skita i mina barn om vi mot all förmodan skulle skilja oss..
Det är att vara en riktig MAN.

På söndag är det MORS DAG…

Hylla din mamma! MEN glöm INTE bort, OM du har en fin bonusmamma, att hylla henne, och ge henne en extra kram❤

Fick vällingleverans igår.
För allt er som köper och ger era barn OTTO

Ett tips!! För sommarens långkörningar genom landet. Jag SPARAR och fryser ner. Då håller den sig i timmar.
Som när vi åkte nattåg utan kylskåp. Den tinade under natten och var perfekt

image

Mer?
Instagramade lite fina smycken, kan lägga upp den bilden här med.
Älskar mina nya smycken! De kommer från  INGNELL JEWELLERY och jag kommer ha dem under mina tv-inspelningar i sommar…

image

Lite Bulgari/samisk…
Läder, pärlemo, boho, klassiskt…

Allt i ett.

image

Dagens outfit är
Circle of trust jeans
Rail skjorta och ett par MOHEDA skor

Haj!

 1. Ja du har verkligen världens finaste sambo. En stabil o trygg klippa som finns där för dig o barnen i både med o motgångar. Du förtjänar verkligen det Maggan.
  Har själv ett turbulent liv med en son på 19 som strular och självmedicinerar med hasch mot sin ADHD, pappan bryr sig inte värst mycket han träffade en ny kvinna i höstas och drog. Pappan tror att pengar kan köpa honom fri från allt vad kärlek och ansvar är. Jag vägrar att ge upp hoppet om att få min älskade son på rätt köl. Ser framgångar men även hur han snubblar till o återfaller emellanåt. Men hellre är jag själv om ansvaret än har ngn som raserar allt jag försöker bygga upp. Efter att ha varit singel i 3 år har jag nu träffat en kille som liknar Filip lugn trygg m.m. men är så rädd att han kommer dra när han märker vilket kaos det är rumt omkring mig.

 2. Vilken hyllning, vilken man! Det är fantastiskt när man efter några turer äntligen hittar den där mannen som står upp i vått och torrt. Som man vet aldrig kommer att svika. Det gör också att man själv bestämmer sig för samma sak, att även om om kärleken skulle ta slut, som den ibland gör, så kommer vi inte medvetet skada varandra. Barnen går först och man måste sätta sitt eget ego åt sidan! Hoppas ni får fortsätta leva lyckliga i många år. Kram

 3. Fint! Du förtjänar verkligen som står där med dig i motvind. Alla människor gör det.
  Jag ska visa lite mer tacksamhet till min fina man oxå 😉
  Kram ha en fin dag.

 4. så himla fint skrivet och vilken man du har, alltså allvarligt, vilken man !!!! Finns det verkligen såna, allvarligt? Jag älskar min man, tycker att han är bra och så men det där tar priset. Japp F får ett pris för århundradens man!.. och lite till. Det säger mycket om dig också ska du veta! Inte stannar han kvar hos en person som är hemsk om han själv är så fin och bra. Stannar han så länge och tar han hand om dina barn så bra, så säger det vilken underbar människa du också är fina Magdalena.

  Ha en fin dag ni två. <3

 5. Visst e det underbart. Gjort en liknande resa själv. Träffade min man under en riktig turbulens tid å e så tacksam för det. Tack för din öppenhet å njut av din man. Själv får ja nog gå å pussa på min nu. Tack för påminnelsen ;). Kram

 6. Åhhhhh vilken fin text du skrivit om Filip, visst har man förstått att han är en toppen man som stöttar dig när det blåser hårda vindar OCH han stannar såklart hos dig av en anledning OCH vet du Maggan….du förtjänar det verkligen efter allt som du har fått gå igenom <3
  Jag tror att jag ska krama lite extra på min man ikväll =)
  Änglakramar Maria

 7. Din fina, fina, kärleksförklaring säger nästan lika mycket om din kärlek till Filip spm hans till dig!
  Och det kan nog faktiskt vara så att du lyckats knipa världens bästa man!! Han råkar inte ha någon bror som är singel?? 😉

 8. Åh, vad fint skriven å vad fina Ni verkar va mot varandra. Nästan så jag vill länka inlägget till min bonusdotter som jag försöker ge allt till men märker att de är ett blandat avstånd till mig, nästan som att de är för bra men att de e lättare att ha en anledning att saker inte ska va bra. Hur som helst så uppskattad man kanske först när personen själv är äldre. Så bar de ju för mig oxå

 9. Åh, vad fint skriven å vad fina Ni verkar va mot varandra. Nästan så jag vill länka inlägget till min bonusdotter som jag försöker ge allt till men märker att de är ett blandat avstånd till mig, nästan som att de är för bra men att de e lättare att ha en anledning att saker inte ska va bra. Hur som helst så uppskattad man kanske först när personen själv är äldre. Så bar de ju för mig oxå

 10. (Allt kom inte med) tack iaf för påminnelsen om att uppskatta sin sambo. Tror alla behöver påminnas om de som är bra emellanåt oavsett vilken roll man har i relationen. All lycka å välmående till Dig och familjen ❤️

 11. Du har nog världens bästa man, eller i alla fall en av dom!
  Och du tillhör verkligen dom som är värd det efter allt du gått igenom!
  Kram och trevlig helg!

 12. Vilken fantastisk kärleksförklaring du just skrivit till Filip. Han låter underbar! Får gåshud när jag läser ditt inlägg. Njut och var rädd om det! Vårda det tillsammans. Ha en fin fortsatt fredag och trevlig helg! <3 <3

 13. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag läste dina fina ord om Filip. Vilken fin människa! Önskar er en underbar helg! STOR KRAM

 14. Härligt med människor som hittar varandra ,älskar varandra! glöm inte bort att du gett Filip det bästa man kan ge…ett barn,trots det du gått igenom som ensamstående mor så vågade ni ,det kallas tillit.

 15. Blir alldeles varm i hjärta när jag läser ❤️
  Önskar mig en sån man också. Aldrig varit älskad i en relation. Var inte älskad i mitt äktenskap i 8år. Tur man kan skiljas. Har kämpat i alla år för att hitta en underbar man. Men dom sticker bara när man berättar att man har tre barn med speciella behov osv.
  Men då var dom inget att ha heller. Så tack mina barn att jag inte får nån omogen skitman. Det kan man klara sig undan. Men jag vill verkligen träffa nån nu som älskar mig för den jag är och bryr sig om mina barn lika mycket som jag. Orkar inte vänta mer. I år måste det ske. Härligt ni fann varandra ❤️❤️❤️ Stor kram från Julia ❤️

 16. Fint skrivet och säkert stämmer det att Filip är den bästa mannen… för dig!
  Det känns som att Miras kommentar från måndagens inlägg gjorde intryck.

 17. Finaste Magdalena,
  Självklart ska du ha den finaste mannen. Jag har följt dig sen start och har från första stund ”älskat” Filip. Du är så värd honom!

  Under alla dessa år har jag skrattat och gråtit så mycket när jag läst din blogg. Tänker ofta på dig och Isak. Ni får mig att kämpa på med mina, i jämförelse, mycket mindre problem.

  Varmaste kramen till dig!

 18. Åh vad fint du skriver.
  Önskar också att ALLA bonusmsmmor också får en fin tanke/gåva. Inte bara mamman.
  Tänk så mycket en bonusmor också får ta hand om. Torka tårar, tvätta skrubbsår,locka håret, läsa läxor, köra på träningar och sitta där och vänta, laga mat, köpa nya kläder, tvätta befintliga kläder, städa rummet, gå upp tidigt för att göra frukost, bada dem, aktivera dem, se dem men framför allt tycker mycket om dem.
  Hör av dig när du ska upp till pappa och kom in och fika vet ja.
  Kram

 19. Man blir tårögd och berörd när du beskriver Filip. Han är verkligen en på miljonen, du har lyckats hitta en riktig diamant bland allt kol därute, det har man ju förstått sen lång tid tillbaka. Hoppas att ni snart går uppför altargången tillsammans. Ni förtjänar allt gott i livet! Sist men inte minst; tack för din öppenhet, Kram.

 20. ni är så värda varandra till 100%
  I ett förhållande/äktenskap, måste man gå igenom kärlek,motgångar,sorg.
  Man kan bli mera sammansvetsade tillsammans.

  Magdalena, du skriver så fint om Isak, och Filip. Jag grinar som vanligt, när jag läser det.<3
  Försöker förstå, men man kan aldrig riktig förstå.
  Men vore det inte bra, för dig att ni börjar tänka på något annat tex erat bröllop..
  Isak han finns där för dig i alla fall, han skulle bli överlycklig om ni sa "ja" till varandra. Å du sviker inte Isak, för att du vill få en underbar dag o få vacker o få säga Jaaaaaa, till din älskade Filip.
  Du är en sån underbar mamma <3
  Läser din blogg varje dag, den är helt grym. Din blogg är så underbar,givande, man grinar….
  Du är helt enkelt bäst!!!
  Var rädd om dig o din fina familj.
  Kraaaam <3 <3

 21. Magdalena,
  Din man är bäst. Men du är också extraordinär. Karma. Du är värd det bästa, och det har du äntligen fått. Jag beundrar din styrka, prestigelösa sätt, ärligheten, asså jag får verkligen en boost när jag läser din blogg.
  Många kramar paola

 22. Vad jag grät Magdalena när jag läste dina ord! Jag känner precis som dig och fick mig nog en tankeställare. I 5 år har jag haft en man som stått vid min sida i vått och torrt för mig och min son och vårt kaosartade liv. Allt för ofta skjuter jag honom ifrån oss i rädslan att jag ändå snart kommer att bli lämnad, då ska jag minsann vara beredd. Men han ställer bara upp och finns där och dina ord skulle kunna vara mina. Håll hårt i Filip så ska jag börja hålla hårt i min. Tack för en ärlig fin blogg. Har hjälpt mig genom många tuffa stunder. Kram Magdalena

 23. Hej där! Har inte läst din blogg på ett tag men nu var det dags att kika in i ditt liv igen. Ville bara skicka en kram och lite omtanke över nätet. Känner med dig och är så himla glad över att du har en sådan fin stöttepelare i ditt liv som Filip. All lycka till er och er familj. Kram <3

 24. åååååh lyllos dig och lyllos er alla andra som har bra män. Jag säger bara ”håll i dem” de växer inte på träd…det jag längtar mest efter just nu är en BRA man som jag blir kär i och som blir kär i mig..alltså ömsesidig kärlek…det skulle kunna vara det BÄSTA som skulle kunna hända mig just nu då jag håller på att längta ihjäl mig….men var finns dem? OM ni har bra tips kom gärna med dem..jag är lyhörd.
  Lycka till med era underbara män och glöm inte att tala om för dem hur mycket de betyder för er.
  Jag önskar er alla en riktigt härlig sommar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..