Vinn presentkort från Indiska

Ny vecka, ny tävling. Den här veckan kan du tävla om presentkort att använda hos Indiska. Det är första gången vi gör ett samarbete med dem och det känns otroligt kul! Tre vinnare vinner varsitt presentkort värt hela 500 kr! Som vanligt löser du uppgiften i slutet av inlägget och du är med i tävlingen.

indiskatavling

INDISKA är ett svenskt familjeföretag, som funnits i mer än 110 år. De vill förmedla deras passion för Indien och landets hantverk, färger och material. Hos INDISKA hittar du en unik mix av mode och inredning. Mer om INDISKA hittar du så klart på www.indiska.se

Berätta för oss vilken din inredningsfavorit är hos INDISKA. Motivera gärna ditt svar. Använd svarsformuläret nedan och skriv gärna med dina kontaktuppgifter så vi vet vart vi skall skicka din vinst. Lycka till!

 Vilken är din inredningsfavorit hos INDISKA? 

Tävlingen pågår till och med söndag den 5 e april. Vinnare meddelas personligen och publiceras här på bloggen.

Tävlingen är avslutad. De tre lyckliga vinnarna är: Eva Johansson, Karin Backlund och Andrea Berlin. Grattis!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..