Missa inte om du bor i Stockholm

Annars finns det på nätet såklart..

image

Den här halsduken i mjukaste cashmere kommer ifrån SANTOSH

image

Nu måste jag rusa vidare!

Inspelning på hemlig plats…

image

  1. Ja, all cred till honom. Uthängningarnas tid är här. Jag har ingen aning om varför Magdalena tyckte att han var så snobbig då hon inte gav några konkreta exempel, men det är klart att den som blir utpekad blir obekväm och gör avbön, så att säga. Tycker det är fel att peka ut en ung kille, det finns viktigare saker att haka upp sig på som det aldrig sägs ett dugg om, skit som sker dagligen i det här landet. ”Grupper” är fel att peka ut, men vissa enskilda, ganska harmlösa personer går tydligen bra?

  2. Njäe, det där kan man väl inte kalla ursäkt? Dumt av honom att fortsätta kaxa, det är bara han som förlorar på det.

   1. Vaddå, kaxa? Det var hans förklaring.
    Kanske var det faktiskt så att Magda inte fick den behandling hon är van vid, av honom, och blev putt för det? Vem orkar fö vara trevlig dygnet runt? Sen om man läser hans tidigare inlägg, så ser man att han blivit illa behandlad av Finest och att folk på hans rad skrattade åt honom. Då kan man förstå att han inte var så glad! Kanske M och hennes gäng var de som skrattade rent utav? Ingen av oss vet vad som eg hände och om S verkligen var värd denna uthängning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..