Feber, men snabbt upp på benen

Vi hade en underbar skiddag igår! Solen sken och killarna kämpade i backarna.
Mio som inte åkt så mycket tidigare utvecklades enormt! Han var så otroligt tapper och duktig…

Jag hade lite ont i kroppen. Du vet så där när lederna värker, och man känner på sig att något är på gång….

image

image

image

Sen small det till.
Lämnade barnen med Filip och åkte hem för att vila en stund.

Frossa, fyra duntäcken, ullfilt, underställ men ändå frös jag så att tänderna hackade.

image

Sängen, alvedon och massor av vatten.

Vaknade ”ok” fortfarande svag i kroppen, men ljusår från hur jag mådde igår.

En riktig razer-sjuka!  Tjong!
Vi har inte riktigt tid för det här…
Vet inte riktigt vad som hände? Det var något som var tvungen att lämna kroppen iallafall.
Killarna vill köra skidor, liftkorten är kriminellt dyra. (VIDRIGT DYRA)
Så att ligga hemma sjuk ingår inte i programmet.

Två Alvedon och upp i backen.
Jag smittar ju ingen i skidbacken, och tar jag det lugnt och inte anstränger mig för mycket så  borde det vara ok?

image

image

Kram

 1. Kära Magdalena !! Har läst din berättelse om Isak och jag blev så berörd och rörd till tårar !! Ingen kan förstå hur det riktigt känns att behöva begrava sitt barn ! Men bara tanken är så fruktansvärd att det är bara att låta tårarna spruta. Du har gjort så fint till Isaks födelsedag med alla nära och kära omkring dig som du vet betyder mycket för Isak. Du är beundransvärd !! Det är självklart att hela familjen drabbas av sorgen och jag tror inte att detta stora öppna sår aldrig läks utan därför är det viktigt att hela tiden prata och gråta över det hemska som hänt samtidigt som det är viktigt att kunna ha roligt och göra saker tillsammans. Jag brukar titta på postkoden varje Fredag och när du är med så tänker på vad du gått igenom !! Hoppas du kommer till mig någon gång så ska du få en bamsekram !! Frå ett modershjärta till ditt fina Magdalena.

 2. Usch, hoppas du piggnar till snabbt!!! Sist vi va på skidsemester började jag må skitdåligt men så länge jag kunde va jag med barnen i backen och då hade jag både 40 graders feber och halsfluss, ingen bra idé…
  Du passar kanonbra i håret!!
  http://lotte4.blogspot.se

 3. Älskade Magdalena, du måste vara rädd om dig själv… Att mista ett barn kommer man inte ens över på en livstid. Tillåt dig själv att sörja er vackra son, ta hand om DIG! Så länge inte du mår bra mår inte Heller din familj bra. Tillåt dig själv att vara ledsen å gråta. Att vara arg. Att skita i alla måsten, det finns inga måsten eg! Đet kan andra hjälpa dig med! !! Överlåt vardagslivet åt dina nära å kära & fokusera på dig

 4. Har läst i kapp några inlägg. Det blir tungt när jag läser om Isaks födelsedag och känner med dig så otroligt mycket. Inget som någon vill vara med om. Isak var med er kan jag lova. Vem vill missa en sådan fest. Stor varm kram till dig.

  Hur lärde du känna Mumin? Och varför kallas hon Mumin eller är det bara av er?
  Alla borde få ha en Mumin hos sig:-))
  Blev bara lite nyfiken;-) Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..