Tack ALEXANDER! Fuskbränna och spenatsoppa

Tog en lite promenad förbi Sophies jobb ERIKSBERGSKLINIKEN idag och gjorde en ansiktsbehandling.

Jag har haft en liten ‘tahandommigsjälvdag’  När insidan känns ful och eländig, då är det skönt att göra något som piggar upp.
Lite som att sminka en gris?

Vi drack en kaffe. Småpratade. Planerade helgen….

Kan man åka skidor på gärdet?
Det låter ju underbart. Fixar höft och svanskot lite motion, så vore frisk luft och konstgjord snö som den riktiga medicinen

image

Sophie och Karin…

Blev så inspirerad av Sophies nyårsbrännaiMiami att jag plockade fram min låda brun utan sol.

Fick en laddning av Charlies förskolekompis Brunos mamma Linda.

Hon jobbar på salong UNIK och har precis tagit in ett nytt märke hon ville att jag skulle testa.

image

Innan jag visar ‘för och efter’ måste jag först visa vad som låg och väntade på mig i receptionen.

TACK ALEXANDER för min julklapp!!!!!!

Tjöt av lycka!!

Jag fick två paket. Ett med en vacker halskedja med en trumma?

Och ett gudomlig liten sked med spänne jag kan fästa på min kolt

image

Trumman är lika vacker på fram som på baksidan.
Vet du vad mönstret betyder?

image

Jag blev så otroligt glad!!! TACK💜

Min brun utan sol var ENKEL att applicera. Den färgade inte och luktade INTE äckligt.
Jag har testat olika fuskbrännor, men aldrig fortsatt, då jag tyckt att de luktar gammal hundandedräkt.

image

Den här blev jämn.
Brun på en gång, och smutsade inte ner kläderna och luktade bara MYCKET svagt av bvitamin (ska kolla om det försvinner efter en dusch) Men inte störande.

Använde en puderborste för att försiktigt färga ansiktet.
Till kroppen använde jag en mjuk handske som kom med i paketet.

image

(Lite dåligt ljus!)
MEN med blixt vart det värre.
Min vinterpäls och polisonger  gnistrade som snö i solsken hehe

image

Jag ser ju ut som WOLWERIN?!!! Hoppas att jag börjar fälla päls till våren?
Ska inte klaga. Den håller ju mig varm åtminstone.

image

image

Efter första smörjning.
Vänster ben är vanligt och högra har fått ett lager kräm.

image

Missade dock fingrarna😨
Men nu är det korrigerat…

image

Usch!! Tog kanske 20 bilder och ingen blev bra! Händer blir verkligen inte vackra på bild dom heller.

image

Mina tulpaner håller sig fina. Gör som ni säger..
Men nu har bladen börjat vissna istället?

image

Tristan spelar spel. Och Lance är trött tonåring… (smygfotat bakom en blomma)

image

Ikväll blir middagen spenatsoppa.
Slänger i upptinad kall spenat, kycklingbuljong, muskot, peppar, vitlök och minimjölk i min soppmaskin.

image

Och om 20 min är det en varm puttrande och jämn soppa…

Till blir det ägg och smörgåsar

Kram x

 1. Haha du är så rolig 🙂 älskar att man nästan alltid blir på bra humör när man läser din blogg och även fäller lite tårar ibland. Underbara människa!

 2. Fina Magda! Du är alltid fin, aldrig ful! Men jag förstår vad du menar med att man kan må liiite bättre inuti av att bry sig om utsidan….
  Har också såna där bebisfjun på sidan, irriterande.. 🙂
  Smart att använda borste till brun utan sol! Tyckte du det blev bättre resultat än att smeta in det med händerna?
  Fina Lappska presenter du fick!!!
  Kram!!

 3. Hej! Inga tankar, frågor och funderingar är konstiga. Bara naturliga!
  Jättefina armband föresten!!!
  Isak har det bra där han är där…men han ser dig och hör dig 🙂 . Tydligast ”hör” han nog dig om du pratar ”högt” med honom. Men han känner/hör dina tankar också. Han hoppas nog att du ska vara så glad som möjligt, men förstår nog din sorg. Det viktigaste är nog att du inte är arg på honom. Det är jobbigt för honom.
  Jag har aldrig varit med om riktig sorg….men jag kan tänka mig att du alltid kommer att sörja, men att det kommer att bli lättare att leva med. Att du mer ser de fina minnena och inte sörjer lika våldsamt.
  Kram till allra finaste Magdalena!!!!!! <3

 4. Tulpaner nära fruktskålar är big NO NO, Frukten avger tydligen nån ”gas” som gör att blommor och t ex äpplen o annan frukt inte hör ihop, kan det vara det, Ta bort det mesta av bladen också, värt att prova. Snygg bränna 🙂

 5. Jag ber om ursäkt i förväg Lovisa för följande OT inlägg men vi gör allt vi kan för att sprida detta över hela landet!

  Jag ber, nej jag vädjar, till alla medmänniskor därute om detta. Åttaåriga Nadine har fått ett uvisningsbeslut, överklagat och fått negativt besked även där.

  Nadine är 9 år och har aldrig varit utanför Sverige. Hon har aldrig någonsin varit i det land dit migrationsverket nu tycker att hon och hennes familj ska återvända till, efter nio år i Sverige.

  Det jag vill att ni gör är att hjälpa oss att sprida detta. Såhär får det inte gå till. Gå med i gruppen nedan och dela, dela och dela. Dela artiklar och kom med på demonstrationen.

  http://www.facebook.com/groups/viprotesterarmotattnadineutvisas

  1. Det värsta är att det är hennes egna föräldrar som har gjort fel… varför skriver du inte det? Varför skaffa de sig ett barn i ett land där de gömt sig i flera år, när allt är osäkert och när de redan från början fått avslag? Jo, naturligtvis har de skaffat sig barn i landet de sökt asyl i, för att öka deras möjligheter att få PUT (permanent uppehållstillstånd), det är ett beprövat knep – fråga de som vet.
   Migrationsverket är mycket givmilda med PUT, men HAR man inget giltigt skäl att stanna i Sverige och få ta del av vårt smörgåsbord, så får man hacka i sig det! Migr. har tagit beslut om att de inte har ett giltigt (asyl-)skäl och har de inte det, så ska de enligt lag utvisas.
   Sedan har de gömt sig i flera år, alltså struntat i Migs beslut och i Sveriges lagar. Under tiden har de (på ett snedvridet sätt) ändå rätt till skola, vård och omsorg. Det är alltså hur lätt som helst att uppehålla sig illegalt i Sverige/gömma sig, på bekostnad av de svenska, dumsnälla skattebetalarna som bekostar att folk gömmer sig här, fast de bryter mot lagen. Snett? Javisst!

   När de skaffat barn och väntat i några år på att denne ska ”växa upp här”, så söker de PUT igen. Nu fick de avslag återigen och gråter då ut i pressen och media är inte intresserade av att beskriva ”båda sidor”, utan det är BARA synd om dem.

   Vi kan inte ta emot ALLA som vill vara här, det vore att ta resurser från de som VERKLIGEN har riktiga asylskäl och även behövande svenskar som är sjuka och får indragen assistans eller de äldre som inte får ägg och kaffe till frukost för att det ska dras in! Alla såna här upprop är så vinklade. Ni säger inget om (eller ens bryr er om) att det finns två sidor av saken. De har ett eget ansvar också.

   Det är så här det går till, jag har nog mer insyn än de flesta här. Men Janna, jag tycker du ska starta ett upprop om hur sjukt det är att de med utländskt medborgarskap, som upprepade gånger begår grova våldsbrott, ändå får stanna kvar i Sverige. Sverige belönar dem, trots att de visat noll respekt för vårt lands lagar och invånare. DÄR har du något att uppröras över!

   1. Du har så rätt, Anna. Sanningen är dock för svår för många svenskar att smälta. Bättre då att kasta omkring sig epitet som rasist och vidrig människosyn så att man själv framstår som ännu godare, ja nästan lite som Moder Therese. Det är bättre att skutan Sverige sjunker än att vi – gud förbjude – inför en restriktiva invandringspolitik.

   2. Flickan är född och uppvuxen i Sverige. Hon känner inte till ngt annat. Hon går i skolan och gör bra ifrån sig. Hon har kompisar! Att utvisa ett oskyldigt barn är grymt och inhumant, inte bara mot henne utan även mot hennes kompisar!

    Vad gäller kaffe och ägg, så finns det människor av kött och blod som du och jag som inte ens får kaffe eller ägg. Människor som SVÄLTER ihjäl! I Sverige finns många fattiga, men knappast ngn som svälter ihjäl! Tro mig, jag vet hur det är att leva på existens minimum och jag vet hur det ser ut inom vården och äldrevården! I Sverige kan de flesta av oss prioritera. Vi svenskar är oerhört bortskämda!

    Att jämföra ett oskyldigt barn med människor som begår grova våldsbrott, tycker jag är något att uppröras över!

    Allt vad ni gör för en av dessa mina minsta, det gör ni för mig, sa Jesus!

    1. Karin: Att man är duktig i skolan är inget asylskäl. Att hennes kompisar kommer att sakna henne är inte heller asylskäl. Att hennes föräldrar använder henne som ett redskap och utnyttjar henne är inte heller något asylskäl. Så klart använder inte bara hennes föräldrar henne för att uppnå sympatier, utan även media, men även du, då du inte vill låtsas om att det finns en familj bakom det här, utan du drar bara fram flickan. Ett beprövat knep av folk som ofta bara ser EN sida av saken. Får vi höra vad Migr. har haft för bevekelsegrunder? Nej. Kan du gå i god för att de talar sanning? Nej. Du litar blint på allt som media har blåst upp, för sitt eget syftes skull. Du vill vara, och ser dig som, en ”god” människa. Ibland måste vi tänka lite längre, än att dra upp himmel och jord för att en familj fått avslag på helt rätta grunder. Jag upprepar: vi KAN inte ta emot alla som vill komma hit. Allt färre människor betalar skatt i Sverige i dag. Arbetslösheten är stor, bostadsbristen likaså. Ska det fortsätta så här så måste alla fortsätta arbeta tills de är 85 år. Varför? För att enorma summor skattemedel slukas upp av asylinvandrings-relaterade kostnader. Äldre svenskar får arbeta ihop för att försörja ”asylsökande”. Det är dagens sanning. Men svenskar med ditt tänk tycker det här är okej, för att ni vill känna er ”goda”.

     Tro på Gud hur mycket du vill, men när du naivt säger att människor INTE svälter ihjäl i Sverige i dag, att det INTE är synd om sjuka och äldre svenskar – då måste jag rätta dig! De finns de som politiker skiter blankt i, som befinner sig längst ner på listan. Asylboenden poppar upp flera gånger i veckan, men när hörde du om ett nyöppnat äldreboende sist? Äldre svenskar som har betalat skatt i hela sitt liv, svälter och sitter ensamma, men asylsökande bor på herrgårdar och fina hotell och får dygnet-runt-service! Rykten sprider sig långt utanför Sveriges gränser om ”det rika landet”. Varför tror du annars asylanterna (busskaparna) i Östersund stod och gapade om deras ”rättigheter”?! Snodde chaufförens dator gjorde de också, så tacksamma de är. Skrev tidningarna om det? Nej, bara den lokala tidningen så klart.

     När du skriver: ”I Sverige kan de flesta av oss prioritera. Vi svenskar är oerhört bortskämda!”… ja, då blir jag så upprörd, så om du vore framför mig nu så skulle jag ruska om dig rejält. Skäms på dig! Är du bortskämd så får det stå för dig. Dessutom är dina meningar bara tomma floskler, du har lärt dig att rabbla dem, för på det viset slipper du förklara dig.

     Och jag visste att någon skulle (vilja) missuppfatta det jag skrev om grova våldsbrott. Såna som du ser det ni vill se, det blir enklast då ni saknar argument och kan fortsätta kasta anklagelser omkring er.. Jag jämför inte flickan med brottslingarna, men dock tyckte jag att Janna skulle byta fokus, och lägga energi på att göra upprop mot att grova brottslingar får stanna i Sverige istället, att de oftast inte utvisas ens vid uteblivet medborgarskap. För det är på riktigt och mycket värre än att en familj får avslag på sin asylansökan på korrekta grunder.

   3. Snacka om att rabbla tomma och inövade floskler och att kasta anklagelser omkring sig! Sedan när argumenten tryter vill du ”ruska om mig”! Vem är det som borde skämmas?

    Jag är verkligen inte född med silversked i mun. Som jag skrev; /Tro mig, jag vet hur det är att leva på existens minimum!/

    Var snäll och lägg inte på mig åsikter och uppfattningar som jag inte har! Jag har inte påstått att jag inte tycker synd om fattiga, sjuka och äldre! Detta oavsett nationalitet! Läs igen så ser du att jag skrev att i Sverige kan de FLESTA av oss prioritera.

    Vad vet du om hur insatt och engagerad jag är i detta? Som jag också skrev; / Jag är insatt i hur det ser ut inom vården och äldrevården!/ Jag är insatt i hur utslagna och hemlösa har det! Jag är även insatt i hur det ser ut och fungerar på flyktingförläggningar, det du kallar dygnet-runt-service på fina herrgårdar och hotell! Stora byggnader som annars skulle stå tomma och kosta ägarna massor i underhåll!

    Jag bygger mina åsikter och uppfattningar på egna erfarenheter och upplevelser! Inte på skvaller och trångsynthet!

    Denna utvisning, viken jag vänder mig mot eftersom jag finner den inhuman, gäller en oskyldig 8-årig flicka och inte grova våldsbrottslingar!

    Jag känner empati för svaga människor, men jag ser mig inte som och försöker sannerligen inte verka god. Ingen är god förutom Gud!

    1. För det första: Det finns ingen ”big business” inom äldreboenden, som det finns inom asylbranschen. Vill man starta ett asylboende, så varsågod, det får man statliga bidrag för (skattemedel). Migrationsverket är desperata för de behöver boenden till den anstormning av asylanter som kommer varje vecka till Sverige. Det kommer ca 100 000 asylsökande/år. Det är som en normalstor kommun. (Därtill kommer det minst lika många eftersläntrare i form av anhöriginvandrare = två kommuner.) Det handlar om pengar och bara pengar när folk hyr ut/köper upp hotell, slott eller gamla äldreboenden t.o.m. Allt ska renoveras, göras säkert och ställas i ordning, för asylanterna.

     Det finns personer som blivit miljonärer på asylbranschen, däribland Bert Karlsson. Det är en säker ”affär”. Vill man starta bättre boenden för våra egna sjuka och äldre, så får man skrapa ihop ett startkapital själv och slita hårt. Där vill inte staten gå in och hjälpa, det är inte lönsamt nog. Man har naturligtvis lärt sig också att de svenska, äldre människorna är så ”tacksamma” och ”klagar inte i onödan”, fast det är de som till stor del har slitit ihop alla skatteslantar! Men om asylanterna klagar så blir det stora krigsrubriker i tidningarna.

     För det andra: Dessutom så lånade Socialdemokraterna på 1990-talet under Göran Perssons ledning så mycket som 258 miljarder från AP-fonden (pensionerna) för att minska statsskulden. Den skulden har inte betalats tillbaka än, och betänk hur mycket skulden har vuxit med ränta vid det här laget. Men det har ”alla” glömt bort, pensionerna har dessutom gått ner ännu mer och den ska beskattas också, trots att våra äldre redan har betalat skatt på utfört arbete en gång i tiden redan. Rättvist? Inte ett dugg!

     För det tredje: De som verkligen behöver hjälp är de som inte kan ta sig ända hit till Norden. Tror du att fattiga, svältande, krigshärjade människor kan betala kanske 60-100 000 kronor ur egen ficka för att ta sig över hela jordklotet? Det är DE vi borde hjälpa. Varje år tar politikerna bistånds-pengar (som alltså skulle ha gått till verkligt utsatta människor i deras hemländer och i flyktingläger) och lägger på asylinvandringen till Sverige istället.
     Försök att förstå: det är inte de mest utsatta, utan ofta ganska välbärgade människor som kommer hit som får hjälp utav det svenska välfärdssystemet. Man kommer inte i de senaste modekläderna, med I-phones och schyssta resväskor om man har flytt för sitt liv!

     Jag har sett det med egna ögon. Det är inget ”skvaller” som du påstår, det är fakta! Jag vill ruska om dig för att du verkar vara så långt borta fån verkligheten. Du styrs helt av känsloargument. Du säger att ”du vet”, men det spelar ingen roll om du blundar och håller för öronen samtidigt. Till skillnad från dig så ”rabblar jag inte floskler”. Till skillnad från dig så ser jag längre än det jag själv har upplevt, jag lyssnar på andra, läser och har fakta på bordet.

     Jag vet också hur det är att leva på existensminimum, vad har det ens med saken att göra?! Vet du förresten om att om du med tre barn skulle bli ensamstående och söker socialbidrag, så skulle du få ca 10 000 kr. mindre i månaden än en asylinvandrare med tre barn. De har dessutom rätt till retroaktivt barnbidrag, så med tre barn skulle det bli ca 255 000 kronor. En nätt liten summa va, för någon som nyss satt sin fot i landet? Men det bjussar du väl så gärna på Karin, för du kan ju leva på din godhet?

   4. Lugna ner dig nu! Det finns andra forum där du kan spy din galla över invandringen! Du kan aldrig ”omvända” mig med dina ”fakta”! Jag vet själv var jag står och vad jag bygger min egen uppfattning i denna fråga på! Åsikten är fri! Du har din åsikt och jag har min! Vi kommer inte att komma närmare varandras åsikter oavsett hur mycket du argumenterar. Nu sätter jag punkt!

    Som jag skrev innan; endast Gud är god!

    1. Konstigt att du inte vill svara på någon av mina frågeställningar eller bemöta mina argument/fakta..? Eller… nej, det är ju inte så konstigt, utan helt väntat faktiskt.

     Vet du om att du spelar god på de riktiga behövandes bekostnad, när du går på såna snyfthistorier som media kablar ut? Du bryr dig alltså inte ett dugg om fakta eller vad andra människor (jag) berättar för dig? Det viktigaste är att du får behålla bilden av dig själv, att din världsbild inte rasar samman totalt. Du blundar för de som är i verklig nöd, Karin. Riktiga flyktingar bryr du dig inte heller om (som enligt statistik bara utgör ca 5-10 % av de som säger sig ha flytt hit – resten är välfärds”flyktingar”). Du tycker hellre att våra skattemedel och alla resurser ska sättas in för såna som INTE har riktiga asylskäl, de som har rest hit, inte flytt – bara det finns ett barn med i bilden eller någon annan stackare som du kan ömma för?
     Det enklaste för dig verkar vara att sälla dig till massan av ryggdunkande godhetsapostlar, så att du kan sova gott på kvällen.

     Och du, jag tycker visst att det här är ett bra forum för att diskutera och informera varandra. Varför inte? Såna här saker ska inte sopas under mattan, utan måste ut så att folk blir upplysta! Du ska inte tro att du får rätt uppgifter från våra stora dagstidningar eller från tv-nyheterna. De styrs av sin egen agenda med egna politiska mål. Senast i raden var SVT:s ”Fosterland”, där reportern begår brott genom att smuggla in ett barn. Sedan smutskastas alla som inte vill vara med i hans ”klubb för inbördes beundran”. Sedan har den research-ansvarige för programmet starka rötter bland de vänsterradikala våldsverkarna som står upp för en fri invandring och uppmuntrar till lagbrott, och dessutom har en annan person bakom programmet gjort sig tidigare känd i tv för att ljuga ihop snyfthistorier ang. en asylinvandrare i SVT:s Debatt!

     Det är så de gör, ljuger och förvanskar. Ren propaganda-tv sänds på bästa sändningstid och många sitter och lapar i sig det, utan minsta ifrågasättande. SVT är inte opartisk, som de säger sig vara. De tvärtom försöker uppfostra svenska folket, indoktrinera. Fler måste vakna och tack och lov håller det på att ske.

  2. Snälla!
   Varför här på Magdalenas blogg? Hon har det nog tufft som det är! Vet det…
   Att någon tycker att hon är utseendefixerad beror nog på att det äääär en slags terapi att ta hand om sitt yttre när man mår dåligt inuti.
   Sen har hon ju vänner som jobbar med sådant, så då lockas man ju att prova lite nytt i den vägen. Fler kanske borde ta lite mer hand om sitt sitt utseende lite mer 😀 , även jag!!! Sjukskriven för ångest och depression skiter jag ofta i det, men märker att jag mår liiiiite bättre när jag gjort bara nåt litet med utseendet.
   Maggan är ju också så härlig som visar sina skavanker också och gör lite humor av det, hon är öppen och ärlig!!!!
   Men glöm inte. Hon lever med en relativt ny fruktansvärd sorg efter en son!!!!!!
   Kram!!!!

   1. Ellali: Din kommentar kom väl lite fel, va? Om inte, varför skrev du inte din kommentar under Jannas, det var ju hon som var ”off topic” först? Eller är du som Karin, ogillar obekväma sanningar? Kommentaren nedan om utseende tolkar jag inte ens som riktad till Magda, utan till D.DeMarkey.

 6. Alltså om man blir sååå snygg som du var, med den behandlingen så bara måste jag få veta vad det är för behandling!? Hur snygg som helst juh. Och med brännan, wow, hur kunde du få det så galet snyggt och fint och jämnt och verkligt. Du ser superfin ut, fräsch och brun. Måste också köra en runda på fejan känner jag. 🙂 Handla i helgen.

  Trevlig kväll finis.

  1. Du är verkligen otroligt utseendefixerad, jag har noterat ditt nick och dina kommentarer. Du fokuserar jämt på hur söt eller snygg de vars bloggar du besöker, är. Har du inte tänkt på det?

 7. Vet inte om det hjälper dig egentligen men mina tulpaner är aldrig fina efter två dagar! Det kan ju bero på att jag bor i Florida och liksom inte nära tulpan-Europa (älskar tulpaner) men har övergett tanken att ha fina tulpaner hemma. Kör på vita liljor var tredje vecka istället. Dessutom doftar liljor fantastiskt! Ta hand om dig!
  http://www.floridaliv.se

 8. Roligt att se o läsa en blogg där en kändiskvinna verkligen vågar vara sig själv. Du är luden här o där o du vågar visa det vi alla har, men ingen vill prata om. Snart mina tjejer så försvinner håret av sig själv oxå pga av ålder. Det du visar Maggan har nästan varenda kvinna, men tyvärr som nåt fult o gör allt för att dölja. Vi ser alla lika ut. Tack för en givande o ärlig blogg om allt.

 9. Burest Magdalena! Vilka otroligt fina julklappar du fick bara en sak..här i Västerbotten är det männen som har skeden på sitt barmkläde men jag kan ha HELT fel är ju trots allt ”bara” ingift 😉 Enligt mej gör man precis hur man vill!! Men så tycker tyvärr inte alla. Lycka till i Jokkmokk önskade att jag hade tid i år men ikke.

 10. Smidigt med en soppmaskin, har du en crock-pot också?
  Om du inte har det så kan jag verkligen tipsa dig om att skaffa en.
  Du slänger i ingredienserna till grytan på morgon, slår på grytan och går hemifrån. På kvällen när ni kommer hem och är hungriga är den goda grytan färdig att serveras och allt du behöver göra är att koka tillbehör som potatis eller pasta. Lättare ordentlig matlagning finns inte.

 11. Hej, föreslår att du tar bort alla blad från tulpanerna och bara sparar blommorna och dess längd så har du plötsligt fått franska tulpaner. Skitfint! Har en likadan soppkokare, löve it!

 12. ”Lite som att sminka en gris” hahahaha va rolig du är!! Vart får du allt ifrån?!

  Jag vill bara att du ska veta att jag tycker att du är en av de vackraste kvinnorna som jag vet om.
  Du är vacker, snygg, fin, rolig, härlig och helt underbar!! Helt fantastisk helt enkelt!!

  Kram och hoppas du och familjen får en fin helg,

  Massa kärlek! <3

 13. Hej Magda!

  Du har ju fått en trolltrumma eller en cermonitrumma som samerna säger. Jag har ett nästan likadant halsband och symbolerna betyder: (om man tittar på den sen går höger varv runt)
  Högst upp är Solen
  Figuren till höger: Noisen- den lappske trollkaren
  Och den under är Jaktguden Leibolmai
  Nedre vänster: Beigolmai- vindarnas gud med dom skovlar med vilka han öser vindarna
  Och högst upp vänster: Horagalles eller Tiermea Åskguden!

  Jag fick detta halsbnd av min farmor som fick det när hon förlovade sig med farfar. Farfar kommfrån kiruna från början. 🙂

  Kraaaam på dig fina du!
  Malin

 14. Ge hellre skeden till någon av dina sönder så dem kan ha den på sin kolt! är mer sydsamiskt att ha något litet.
  Sök dig hellre ett riktigt pampigt brosch som de ska va! 🙂 Från ercia huuva eller marainnes silver 🙂

 15. Jag är också en WOLWERIN! 🙂 Men ta och googla ”hårborttagning med tråd”, det har jag testat och det är superbra för att få bort alla fjun i ansiktet! Mycket skonsammare än vaxning och håren försvinner permanent gradvis precis som med vaxning 🙂
  Det finns säkert många salonger i Stockholm som använder sig av trådmetoden.
  <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..