Inspelning och starkt uppträdande

Inspelning med bästa gänget!
Kafferast för att sen rusa vidare till nästa vinnare.

image

Såg du oxå fotbollsgalan igår?
Jag var tvungen att gå och lägga mig efter Charlotte Perrellis uppträdande. Det var så starkt att tårarna inte ville sluta rinna.

image

image

image

Tingelings egna fotbollslag..

image

Hoppas du får en fin dag x

 1. Fina Maggan!
  Brukar inte kommentera blogger men måste säga att du är snygg i din halvkorta frisyr! Vilken vacker kvinna du är, och du kämpar på i livet som inte varit snällt mot dig.
  Det är tufft när någon försvinner ur ens liv, min man dog hastigt från denna värld när han ar knappt 50 år. Nu har 14 år gått och jag lever fortfarande ensam, kan inte tänka mig att gå ut och ”ragga”.Finns kanske andra vägar också men är så himla rädd att förlora en till om det inte håller. Har äntligen kommit ut ut mörkret även om det känns ensamt.
  Kram till dig och din fina familj.

 2. Önskar dig detsamma, Magdalena! Var rädd om dig, men var inte rädd! Lämna allt till Jesus! Han är med dig och Han har allt under kontroll! Frid och glädje över din dag!
  GBY!
  Kram!

 3. Jag förlorade min mamma när jag var 21år gammal. Hon var bara 50 år då. Sen vet jag och förstår! Det är inte riktigt samma sak att överleva sitt eget barn men jag var inte redo att förlora henne då. Jag hade så många frågor kvar….
  Det är nu 21år sedan och jag har varit med om det mesta där man hade önskat att man hade en mamma i sin ringhörna. ❤️
  De första åren mindes jag henne oftast med tårar, nu för tiden mest med ett leende. Det var jobbigt att ”berätta” för henne att hennes barnbarn, min äldsta dotter, som hon aldrig fick träffa, övningskört till kyrkogården för att lämna blommor och tända ljus. ❤️ Man lär sig leva med det men glömmer aldrig! och jag VET att hon inte velat att jag stannade upp och inte levde fullt ut tills vi ses igen. Kram från mig. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..