Åre,

Norrsken, knastrande snö. Skidor och goa vänner.

Det blev bra! Jag är tacksam för att Filip tog mig i kragen, och övertalade mig att åka hit.

Vi bor på ÅREGÅRDEN
Det är centralt, nära till allt. Otroligt mysigt, nyrenoverat, underbar personal och grymma restauranger

Filips bror Jens med dotter Smilla är här.så det är kul för kusinerna att de har varandra.

wpid-20141227_114258.jpg

wpid-20141227_190319.jpg

Middag på Vinbaren med lite Ystadkompisar efter en lång dags skidträning i barnbacken för Charlie.

image

Först trodde jag att det var omöjligt. Men efter lite kämpande så stod han på benen själv. Jätteduktig!

wpid-20141227_114000.jpg

Vi hyrde allt  (Dyrt) Men ändå billigare än att köpa, då de växer ur allt så snabbt

wpid-20141227_113943.jpg

wpid-20141227_092718.jpg

Frukost innan lång dag i backen

wpid-20141227_090052.jpg

Ps vi stannade till på Dragongate på vägen upp!!

Det var kallt och öde…

image

Vi åt med kläderna på, men frös ändå.
Om Tristan inte sköter sig så hotar jag med att vi ska bo över på Dragongatehotellet på vägen hem. Det funkar!! Han blir lydig som ett lamm hehe

Så jäkla trist att de inte får till det. Det hade kunnat bli hur bra som helst..

Imorgon blir det skidor och middag på kvällen. Har letat med ljus och lykta efter någon rar tonåring som kan hjälpa mig lite med barnen, om vi skulle vill gå ut och äta middag på tumanhand någon kväll.

Tror jag har fixat det för imorgon. Peppar, peppar..
Känner du annars någon så får du hojta:)

wpid-20141228_203459.jpg

 

Ikväll äter vi middag på hotellgolvet framför tv. Filip tog kvällsåkningspasset med de större barnen. Så nu tar jag över, så han kan träffa lite kompisar och dricka ett par öl. Det blir en tidig kväll..

image

Träffade Gilla i hotellbaren. Kul att det är så många man känner här..

Stor kram

 1. Hej!!
  Jag har länge följt din blogg och såg nu att du din ”efterlysning” på barnvakt. Jag kommer att flytta upp till Åre idag måndag så behöver du barnvaktning imorgon tisdag kan du höra av dig till mig. Sedan börjar jag jobba som croupier där uppe. Ha en fortsatt skön Semester och glöm inte vilken otroligt grym människa du är!

  //
  Emelie

 2. Hej!
  Jag har följt din blogg i några månader och jag är så imponerad över ditt sätt att skriva, så ärligt och så avväpnat. Jag har en vän som miste sin son för ungefär ett år sedan. Han var i Isaks ålder. Dina texter hjälper mig att ytterligare förstå min väns kamp. Era tankar och upplevelser är så lika, ibland uttrycker ni er nästan ”ordagrant”.
  Jag hoppas att frisk luft, miljöombyte och umgänge med familj o vänner ska göra er gott.

 3. Tänker på dig varje dag även om jag inte har skrivit i kommentarena. Ta hand om dig och försök att njuta av småhändelser. Det är du värd. Hoppas du får barnvakt oxå. Tror många skulle kasta sig på ett plan upp eller i en bil för att hjälpa dig… Även jag trots att jag inte är tonåring… Men tyvärr behövs jag här..Kram

 4. Magdalena , jag förstår hur du känner för jag har också förlorat min son.. Då 2 1/2 år gammal , försvann han från våra liv över en natt.. Nu i december skulle han fyllt 10 år❤️
  Det finns inga ord som hjälper , inga kramar.
  Jag bad mycket till Gud om styrka och kunde ändå på något sätt känna att störst av allt är kärleken . Kärleken till denna underbara lilla pojke som förgyllde våra liv. Tacksamhet för att han trots allt kom till oss, om så bara för ett kort tag . Jag älskar honom så mycket och saknar honom varje dag, men hans kärlek och det vi hade tillsammans kan ingen ta ifrån oss. Det var ett stort reportage i tidningen Mama om oss 2008, kanske du läst…
  Hör av dig om du vill.
  Många kramar och styrka till dig

  1. Skickar en varm kram till dig!
   Jag har en son som är född 2004, precis som din son. Därför berörde ditt inlägg mig lite extra. Bara tanken på att han inte skulle finnas hos mig kan få mig att gråta.
   Livet är skört, men precis som du säger – kärleken är störst.
   Önskar dig Guds rika välsignelse.

   Varm kram från Malin i Linköping

 5. Hej! Ni ser ut att ha det fantastiskt i Åre.
  Måste bara få fråga. Jag läser din blogg via blogkeens RSS-läsare på mobilen. Tyvärr så blir det jättekonstiga storlekar på dina bilder. Och det är bara på din blogg som det blir så.
  Hoppas på att det kan gå att ordna.
  STOR KRAM från mig och ha det fortsatt bra i snön.

 6. Känner en kille som jobbar sen många år i Åre på Tott och har barn själv i Åre typ 4 och 6 år, får du inte tag i barnvakt så maila mig så kan du få hans nummer, han känner säkerligen många bra barnvakter.

 7. Läste att du plockat bort folk ur din bekantskapskrets, man blir tvungen till det allt eftersom man växer som människa.har själv en svägerska som styr sin familj med sitt humör så inte ens cancersjuka släktingar får sig en julhälsning, tragiskt med självfixerade falska människor. Tycker du har en fantastisk blogg

 8. Vad glad jag när jag ser dom här bilderna på dej o din underbara familj.
  Ha en fortsatt bra semester.
  Jättekram till dej .♥♥

 9. Tips på skidutrustning när man är i Åre är att hyra hos rentaplagg, dom har grymt bra utbud till förmånliga priser! Man kan t o m hyra barnvagn under vistelsen.

 10. Välkommen till underbara Åre. Om ni behöver barnvakt kan jag gärna hjälpa till. Jag bor själv i Åregårdarna och är en storbarnsmamma med erfarenhet av barn i alla åldrar. Tveka inte att höra av dig så hjälper jag gärna till. Jag är kvar fram till 5/1 så jag kan hjälpa er vilken kväll som helst ( förutom nyårsafton ). Ha en fortsatt skön semester.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..