VELVET

Hej på er! Hoppas allt är bra och att du haft en fin start på helgen.

Vill du ha lite bra partymusik till ikväll, så ska jag dela med mig av en länk!

Det är min go vän Jenny som släppt en ny singel.

Riktigt bra drag!! Du kan lyssna på den HÄR!

image

VELVET är inte bara en duktig sångerska! Hon är en rackare på att rida oxå:)

image

image

Kram och hoppas du får en mysig lördag…

  1. Jag vill bara skicka värme o kärlek till dig. Du har en tuff tid framför dig men våga prata om sorgen med nära o kära. Vi är många som håller av dig och stöttar dig och tänker på dig. Kom ihåg, du gör skillnad. Du är unik vacker o begåvad o väldigt omtyckt av många bl a mig. Jag diggar dig din personlighet bloggen ja allt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..