En mellandag

Igår ville jag bara få dagen avverkad. En känsla av rastlöshet skenade runt i kroppen.
Jag kände mig lite som instängd i en flyttkartong. Allt var ihåligt. Nära. Men ändå så långt bort.

Som både du och jag verkat ha förstått så är mina dagar svart/vit randiga. En bra dag, en dålig….
Jag börjar lära mig mönstren.

Jag har hjärtklappning. Irriterad. Stör mig på alla i min omgivning. Känner mig arg. Trött. Less.
Är en fruktansvärt ugglig flickvän. Snäser och fräser för inget…

Måste försöka behärska mig och vara snällare mot stackars Filip som  verkligen gör det bästa han kan.

Fick hem lådan med Isaks personliga saker. Resten ställde Filip hemma hos mamma.
Orkar inte titta på det nu.
Filip har rensat, packat och städat ur Isaks lägenhet. Gjort ALLT det jobbiga…

image

Varför förbi Goliath. Kände inte för att rida. Ingen lust. Gosade lite istället, och tog en kaffe med ANNA på stallbacken

image

Helgen närmar sig. Ska jag ge Charlie en fin helg i skåne med alla kusiner som vi alltid gjort? Eller ska jag stanna hemma med Isak. Hur jag än gör sviker jag någon?

Hoppas du får en fin dag. Och tack igen för din kärlek och omtanke 💓

 1. Bästa Maggan!
  Önskar att jag kunde säga några kloka ord,
  Jag tycker att du är fantastisk som ändå försöker, jag skulle nog inte kunna vara så stark som du är! Kan tänka mig att varje timma känns som en kamp när du har en dålig dag! Stor kram Carro x ❤️

 2. Ta dagen som den kommer, var glad när du kan, gråt när du vill gråta, ut med alla känslor! Åk till Skåne och njut av havet några dagar, det är skönt för både kropp och själ❤️

 3. Kikar ofta in på din blogg. Här finns det värme, humor, vardagstankar och djup. Tack.
  Åk till Skåne och mys, samla kraft och tanka kärlek. Du sviker ingen. Mamma är alltid Mamma.
  All värme till dig och din familj. Förändringens vind kan ge nya vingar.

 4. Jag har aldrig förlorat ett barn även om det varit ”nära”. Ändå kan jag känna igen en känsla av de ord du skriver. Jag önskar ingen att gå igenom det du gjort o jag är sååå tacksam att jag faktiskt slapp göra det. En stor varm kram.

 5. En stor kram till din Filip… !!!
  Usch då man ska kasta o tömma bort sakerna, kläder mm.

  Tänker på dig Maggan… Kram kram

  1. Precis vad jag ville säga:han är alltid alltid vid din sida i resten av ditt liv. Vart du än är…inte är han vid graven ensam heller…han är fri nu och ”reser” vart han vill. När min pappa dog hade jag så mycket mer jag ville säga och känslan att han ville säga nåt till mig( han kom i mina drömmar) vet inte om du tror på sånt men jag var iaf till ett medium utanför Uppsala. Hon sa att det varit en man där och väntat i en halvtimme när jag kom dit….det hon visste Maggan kunde hon inte vetat av sig själv. Det gav mig frid i hjärtat. Rekommenderas starkt. Maila om du vill ha namnet och nr. Du är så stark och vacker. Och Filip fantastisk. Önskar så det fanns nåt man kunde göra. All styrka till dig❤️Och kom ihåg: du är aldrig ensam

 6. Ilska, vrede, sorg, tomhet, skuldkänslor… så är det… oj så min man fick ta emot mycket ilska, det var ju han som alltid fanns nära, & bara stod trygg som en gammal fura i stormen <3
  Tack Filip för att du finns för Magdalena <3

  Kramarom dej vackra människa & hoppas att du hittar ett val i ditt inre som kan ge lite ro i helgen <3

 7. Han gick som du sa bara före dej – du kan inte rymma in i din sorg – han vakar över dej – vill nog helst av allt se den goa glada, snälla, omtänksamma mamma som du är. Välkommen ner till Skåne!

 8. Kära du. Som andra skrivit du sviker inte genom att åka iväg han är med dig var du än är…Charlie behöver också sin mamma så åk till Skåne och vila upp dig och var närvarande med Charlie. Ta vara på din fina man som tar hand om dig och allt praktiskt som du inte orkar ”He is one of a kind”. Många varma kramar från en mamma till en annan.

 9. Jag tycker du MÅSTE tänka på att behandla omgivningen med respekt, MÅSTE för att må bättre själv. Lider med dig, du verkar vara en underbar människa ❤️

 10. Älskade fina du, se till att ha foton med dig när du åker, gissar att han finns i plånboken redan.
  Så löste jag min svårighet att resa, så att mitt änglabarn fick följa med oss andra.
  Kramar i massor ❤

 11. Han finns och kommer alltid finnas i era hjärtan! Var du en befinner dig… Han vet att han är älskad, var ni än är! Du lämnar inte honom var du än är <3

 12. Hej!
  Läser hos dej ibland, numera med en stor medkänsla eftersom jag/vi oxå mist en älskad son. Vår älskade Eric, 19år. Från en minut till en annan så försvann fotfästet totalt för oss i familjen. Det tog lååång tid innan vi kunnat ha en någorlunda vardag igen.
  Jag vill egentligen bara säga att alla dina känslor är helt okej, man står med ena foten i döden och den andra i livet. Det spelar ingen roll att alla säger vad man ska… bör göra. Att förlora sitt barn är inte lik någon annan sorg, den är så tung, så svart, så hemsk…. Det går inte att styra sina tankar.
  Lita på din känsla….. Lyssna på din inre känsla…. Sorgen lättar en dag, fast det tar väldigt lång tid….saknaden växer. Det tar tid och kraft och massor med energi.
  Har läst någonstans, någongång att mista sitt barn är som om kärleken blir hemlös! Var ska man göra av sin kärlek när inte barnet är här?
  Många varma styrkekramar!

  1. Så är det! Det är så svart och hemsk sorg och saknaden växer. Att förlora barn är så fel så fel och ingen tröst finns.
   Varm kram❤️

 13. Jag kände ju inte din son men jag vet vad min son hade sagt om han levt. För fasen morsan. Sitt inte här och häcka. Jag hänger på. Kom nu så drar vi. För mina syskons skull. Kram

 14. Åk till Skåne! Han är med dig i själ och hjärta vart du än är och han VILL att du och familjen ska ha det bra och må bra tills ni ses igen! ❤️

 15. Du verkar vara en fantastisk människa, och starkt av dig att dela med dig av sorgen. Är småbarnsmamma och läser din blogg ofta. Den har gett mig många skratt och tårar. Du ger mig insikt i livet. Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..