Fiskelycka

Fiske är inte min grej alls. Men barnen tyckte det var spännande. Vi metade och la nät.

Om en stund ska vi filé a och grilla abborre och gäddorna och äta dem med kantareller och kokt potatis.

image

image

Det var en vacker kväll…

image

image

Tack för att ni finns! Jag läser era fina och kärleksfulla hälsningar och tårarna bara rinner längst kinderna.

Jag verkligen känner er kärlek och det värmer mig så oerhört..

Tack💓

Idag har jag haft en ok dag/morgon. Det är lättare när man är borta och har vänner och barn omkring sig. Man kan rymma från sina tankar i korta stunder.

image

Vi släppte iväg en ljuslampa igårkväll, och barnen valde en stjärna på himlen som var isak. (Självklart den som lyste starkast)

image

Kusin Mio hade spelat fotboll i närheten av oss under förmiddagen. Så han tittade förbi i lagom tid till kastfiske och nätlycka

image

image

image

image

image

Stor kram och tack för att du finns x

 1. För några år sedan höll jag på att förlora min son som i sista sund gjorde ett annat val. Varje gång jag tänker på att förlora honom eller min dotter så känns det som mitt hjärta ska brista. Jag kan därför ana hur du och dina närstående känner men jag har inte ord att beskriva hur mycket jag känner med och för er! Tusen kramar från mig <3

 2. Hej Maggan. Vilken fin familj du har, jag har tänkt mycket på dig, lustigt egentligen att genom att läsa en blogg få känslan av att känna dig ( lite grann i alla fall ) hoppas du kan finna styrka i hos dina nära och inte minst i stallet det brukar vara rogivande att vara hos hästarna och mysa. Massor av kramar och styrka till dig.

 3. Du är fantastisk Magdalena. I Din svåra tid skulle vem som helst gå under, men Du kommer att klara det för Du har många omkring Dig som stöttar.

 4. Underbara magdalena med familj .
  Vet ej vad jag ska skri a , orden är tomma.

  Läste inlägget om hur du sökte efter signaler, meddelanden …

  Min mamma jobbar som livscoach, medium , du får hemskt gärna maila mig om du vill komma i kontakt med henne.

  Hon har jobbat i flera år i uppsala o Stockholm, men nu flyttat till småland/skåne gränsen och jobbat häromkring de senaste 2 åren .

  Kan ingt annat än skicka alla mina tankar o kramar och tända ljus …

  Kram

 5. Du är en kvinna jag känner via dina texter.
  Ingen jag igentligen vet så mycket om.
  Dagen då vi fick veta att du förlorat ditt allra
  käraste ändrades allt.
  Du blev plötsligt någon mina tårar rann för,
  mitt hjärta värkte så fruktansvärt.
  Jag har själv inte upplevt din sorg men den skrämmer mig så otroligt.
  Jag tänker på dig och dina nära.
  Jag kan tänka mig vilken kamp det är att orka fortsätta med livet som pockar på.
  Jag och många många fler finns med dig om än på ett avstånd.
  Frid och kärlek fina Magdalena
  Kram Sandra

 6. Satt på en av Ystads bryggor häromdagen, i solsken å stilla klart vatten… Tänkte på dig och det din familj går genom.. Det finns inga ord mer än, att det är fel, så jäkla fel! Många styrkekramar❤️

 7. Hej <3
  Har läst din blogg flera år… Har själv barn men kan aldrig föreställa mig vad du går igenom, sänder styrke kramar, va rädd om dig

 8. Fina fina du. Vad du gått igenom mycket i ditt liv. Mer än någon ska behöva gå igenom. Tänkt på dig / Er dagligen sen jag läste ditt förvivlade blogginlägg. Mina varmaste kramar till dig

 9. åh du är så stark finis<3

  även om jag inte lämnar spår efter mig så finns ni i mina tankar det ni går igenom är väldigt jobbigt<3 mina tankar är hos er hela tiden

  skickar en hel del styrka till er

  kram<33

 10. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig Magdalena, dina barn och övrig familj och släkt!
  Är också mamma och det riktigt knyter sig i magen, och svartnar för ögonen när jag tänker på vad du går igenom. Har följt dig och din vardag i flera år, och säger som många andra.. det känns som jag känner dig lite lite (pytte) lite grann.
  Det är så fint att du delar med dig! Du är så stark! En förebild för många…
  Första gången jag kommenterat något här i bloggen, men vill så gärna skicka omtanke, värme och styrka

 11. Har tänkt mycket på dig Maggan… Kan inte ens föreställa mig vad du går igenom men du verkar ha många runt dig som finns där för dig. Stor kram!

 12. Fina Magdalena…
  Jag har velat lämna några ord länge men inte funnit några som som känns tillräckliga. Men jag vill bara säga att du finns i mina tankar och jag önskar dig styrka var dag. Mycket kärlek och kramar från Norrland.

 13. Fina Magdalena, jag kan inte föreställa mig din smärta. Ingen borde behöva gå igenom det du och dina familj kämpar med nu. Det gläder mig dock att läsa att det finns dagar som känns och okej och att du har vänner och familj omkring dig som hjälper dig igenom detta.
  Många kramar till dig!

 14. ALLA kramar i världen till dig och din familj i er svåra stund. Tänker på dig/er varje dag och undrar hur ni har det, känns som om jag känner dig som en kär vän via din blogg. Tack för att du delar dina tankar och händelser med oss. Ta hand om varandra!! KRAMAR!!

 15. Wow så mycket fisk/mat :)!! Gott med egenfångad fisk!! Skönt att du hade en ”bra” stund! Och det som är härligt när man umgås i synnerhet med barn är att dom lever mer i nuet och kan få en att slippa grubbla hela tiden. Mycket värdefullt! Kramar

 16. Hej fina du ❤️
  Det är så härligt att du är tillbaka ❤️ Mina tårar rinner och jag önskar att sånt här inte fick hända. Tillsammans är ni starka

 17. (jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.)
  Följer din blogg varje dag, jag skrattar o gråter emellanåt när jag läser din blogg.
  Beklagar sorgen Magdalena <3, jag kan inte finna ord, vad du och din familj går igenom.
  Men jag tänker på dig, önska jag kunde hjälpa dig.
  Jag vet att jag kan sända ena massa bamsekramar m styrka i, till dig.
  Du är en värdefull mamma,. Glöm aldrig det!!
  Karin i Eskilstuna <3 <3 <3 <3

 18. Har tänkt på hur du har det och hur du orkar.Bor själv i Norge och har en dotter som är 19 år.Har gråtit så många gånger över alla historier över föräldrar som miste sina barn på Utöya.Kan inte ens komma nära känslan hur det är för er föräldrar som mister sina barn.Du känner inte mig men du ska veta att jag tänkt på dig och undrat hur det går.Så glad över att du orkar fortsätta blogga och dela med dig om ditt liv.Du har all min respekt.
  Kram

 19. Känner dig inte, men har följt dig sen ditt första blogginlägg, har träffat dig på Kneippbyn och på båten tillbaka till Nynäshamn

 20. All kärlek till er i familjen,,,
  Du har som i dikten du la ut beskrivit allt,,, jag kan inte förstå då jag ej förlorat ett barn,,, men med dina ord och det du skriver har mina tårar runnit, , och du är en fantastisk mamma och jag beundrar dig så oerhört,,, dina ord går rakt in i hjärtat fina människa,,, många varma kramar från mig

 21. All kärlek till er i familjen,,,
  Du har som i dikten du la ut beskrivit allt,,, jag kan inte förstå då jag ej förlorat ett barn,,, men med dina ord och det du skriver har mina tårar runnit, , och du är en fantastisk mamma och jag beundrar dig så oerhört,,, dina ord går rakt in i hjärtat fina människa,,, många varma kramar från mig

 22. All kärlek till er i familjen,,,
  Du har som i dikten du la ut beskrivit allt,,, jag kan inte förstå då jag ej förlorat ett barn,,, men med dina ord och det du skriver har mina tårar runnit, , och du är en fantastisk mamma och jag beundrar dig så oerhört,,, dina ord går rakt in i hjärtat fina människa,,, många varma kramar från mig

 23. Tänker på dig och din familj varje dag ❤️ Kan inte sätta mig in i din smärta du upplever just nu, men jag hoppas att du får tiden att sörja fullt ut med nära & kära och att du någongång känner att du kan nå fram till ett ”avslut” så vägen framåt i livet inte blir lika svår som den är just nu.

  Se till att finnas där till 110% för dina barn, men se samtidigt till så att andra är där 120% för dig så du sakta men säkert kan få läka…

 24. Känner inte dig Magdalena men jag har gråtit så många tårar med dig. Kan inte föreställa mig den smärtan och sorgen. Stor varm kram till dig!

 25. Fina magdalena. Hela min kommentar kom inte med i förra inlägger… Ville sända massa med styrkekramar till dig. Det är så hemskt det du går igenom. Har själv 2 barn och att mista nån av mina….usch vill inte ens tänka tanken. Är så väldig ledsen för din skull, har tänkt på dig varje dag. Ingen förälder ska behöva begrava sitt barn. Beklagar sorgen.

 26. Hej! Ville bara säga att du och din fina familj finns i mina tankar och hjärta hela tiden. Känner sååå med er. Styrkekramar till dig och familjen❤️❤️

 27. Vad du är tapper och kämpar på. Så fina bilder och så goa barn och människor du har kring dig. Fortsätt kämpa Maggan du är en så fin och omtänksam person, jag önskar dig bara gott. Kram till dig från mig!

 28. Kära lilla änglamamma, det gäller att ta vara på de små stunderna av lugn. När som helst ändrar det sig, andas, njut när du kan. Vacker handling när ni släppte iväg en lykta upp i skyn. Jag totar ofta på stjärnorna på himlen och på dagarna kan jag känna det rofyllt att titta på molnen. För ett par veckor sedan såg jag en ängel bland molnen under en av mina promenader. Värmde hela mitt hjärta och tror att min son fixade den där just då… så vi jag i alla fall tro. Det ger mig lugn.
  Änglamammekramen till dig från en som vet det man inte vill veta.

 29. Var glad att du har en så fin familj omkring dig och att du har dina andra barn 🙂 Det är i dem som du kommer att hämta styrka och orka . När man har små barn MÅSTE dagen funka igen ! Smärtan kommer aldrig att försvinna men den bleknar .. Klen tröst jag vet . Tillåt dig också att vissa dagar måste man få vara lite svagare . Styrke kramar 🙂

 30. Kära, älskade, fina Magdalena! Det finns egentligen inte ord men däremot finns det mycket kärlek! Vi tänker på dig, sörjer med dig och finns här för dig! Tusen varma kramar och oändligt med kärlek sönder jag dig!

 31. Fina du, jag har tänkt mycket på dig och din familj i er svåra svåra stund, dina inlägg om din stora sorg kramar om hjärtat. Ord känns överflödiga men vill bara skicka en massa kärlek, värme och hopp. <3

 32. Kära Magdalena
  Kan aldrig förstå eller känna din sorg, sänder all kärlek till dej,skönt att du har en fantastisk familj omkring dej. Många varma kramar ❤

 33. Hej fina!
  Fiske och natur är läkande. Läkande eller vad man vill kalla det tar olika tid och finns ställen, som naturen där kanske lite lugn eller tårar får komma. Mina tårar både av plötsliga dödsfall och depression kan komm i t- banan. Titta då, tänker jag om någon tittar… Men ibland orkar man inte riktigt men nästa dag kan det komma ljuglimtar 🙂
  Tack för din blogg, följt den flera år. Styrkekramar från Katja

 34. Jag vet inte hur det är för andra, men jag upplevde det lättare den första tiden att inte vara hemma. För han satt liksom i väggarna, sorgen var inkapslad här hemma. Samtidigt som det vissa stunder var en trygghet att vara hemma och ha honom omkring sig. Svårt det där. Men jag upplever det som att alla vi som tagit oss igenom en stor sorg har hyfsat likartade tankar och upplevelser. Sorgen har sitt förlopp och det är liksom ”bara”(!?) att hänga på…:(
  Lätt det sista för glättigt, tro? Det var inte min mening…<3

 35. Så fint att se att det finns mkt kärlek omkring er, barn, kusiner, familj. jag är bara en medmänniska som inte känner er, bland många, som berörts och skakats. Jag sänder tankar till er alla, stora som små, i det ni alla har att hantera nu. Kärleken finns kvar, obrutbar, han finns överallt i dig. Kram och kärlek och styrka till hela din familj, till alla som står omkring dig, kraft och oändlig kärlek till Er Alla.

 36. Älskade fina Maggan, ta hand om dig hjärtat <3 ta den tid du behöver , vi förstår din sorg , jag känner din smärta .Jag själv var så nära att förlora mina barn nyligen , är så tacksam att dom finns kvar …Jag vet vad du känner .Lilla vän du har många som lider med dig och känner din sorg .Tids nog kommer du att kunna hantera det bättre än du gör idag . Kramar från mig <3

 37. Vad härligt ni ser ut att ha det! Att va tillsammans, gråta, skratta, minnas och bara vara med de man älskar gör det lite lättare i en stor sorg. Min mamma dog för 2.5 år sen, sorgen finns hela tiden, mer ibland och mindre i vissa stunder. Min största rädsla är att tappa alla fina minnen, därför pratar jag och mina systrar och pappa om henne nästan varje dag. Tänker på henne gör jag varje dag, ibland med tårar rinnande för kinderna men oftast med ett leende på läpparna. Hon finns kvar, men ändå inte och på något konstigt sätt tycker jag att det är vackert. Var rädd om dig och ta hand om varandra. Kram!⭐️

 38. Kära Magdalena vad jag har tänker på dig, helt ofattbart vad ni går igenom. all styrka och kärlek till er. du och din blogg är fantastiskt bra.

 39. Hej,
  Jag vill bara lämna en kram full av styrka.
  Jag förlorade hastigt min man och barnen sin pappa för drygt en månad sedan och livet går ändå på något konstigt vis vidare…
  Kram

 40. Hörde Vanessa Falks låt ”Hurt” och den beskriver så väl hur det är att förlora någon. Har du inte hört den så lyssna på texten. Du är både stark och otrolig Maggan och vi är många som känner smärta för vad du går igenom och tänker på dig. Styrkekramar // J

 41. Jag älskar att fiska och det är sån ro i att få vara vid vattnet ❤️
  Härligt att vår kärlek hjälper dig lite och bär dig.
  Stor kram och kärlek till dig du fina människa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 42. Alla kramar till dig läser din blogg varje dag och uppskattar den men tillhör inte de som kommenterar hela tiden. Jag är själv troende och i svåra stunder har jag tagit styrkan därifrån men ibland räcker inte det till heller har jag känt utan jag landade handlöst men man tar sig upp även om man inte tror det.
  Ännu en gång stor styrkekram!
  Birgitta S

 43. Fina fina Magdalena det är jätte svårt att hitta ord, jag tänker på dig varje dag men har inte vågat skriva något för då kommer tårarna och det händer just nu. Jag har förlorat mitt första barn, hon fick vara med oss i bara två månader och jag var inte ens 20år. efter henne fick vi tre underbara döttrar till, men det är svårt fortfarande även om det har gått 23 år så har man tusen frågor….jag skickar dig och din familj styrke kramar och hoppas att ni mår någorlunda bra nu men jag vet vad ni går igenom:(
  finner inga ord mer…..tänker på dig<3<3

 44. Du fantastiska Maggan , som många säger : känns som man känner dig din familj genom din blogg, har inte riktigt ord att formulera hur jag tänkt på dig och din familj, men många tankar varje dag har det varit, det kan vända på ett ögonblick, jag ska krama min dotter oftare, berömma det bra hon gör istället för att kritisera det sämre( vilket är enklare på nåt konstigt vis ) vara mer rädd om mig och min familj.
  Många kramar till dig, glad att du skriver igen.
  jösses vad jag skrattat igenkännande åt dina inlägg genom året, frustat och flinat med frågor från familjen vad som är så kul!?
  Det har jag hållit hemligt.
  Kram till dig

 45. Vi är många som tänker på dig och delar och följer din vardag som är ofta är lik vår egen, men också det intressanta med olika uppdrag/arbeten. Ja i princip allt du delger, och vill nog bestämt hoppas du känner att vi bryr oss om dig, tankar för din son som inte är med oss, resten av din familj men ,dina barn, din sambo, mamma, ja alla ,ingen orkar ta hela tanken till sig och ingen kan förstå omfånget av hur hemskt det måste vara, vi kan lyssna och känna, gråta och sörja, men själva tanken orkar/kan man inte ta in. Men alla andra också som är föräldrar, så är det en mardrömstanke. Livet är uppenbarligen inte helt rättvist. Men vi får väl allt tro att det finns en vetskap bakom som vi inte känner till. Allt hopp till dig, och din familj, och att
  alla skickar ett stort kärleksfullt hjärta till din son där han är !Många kramar behöver du!!!

 46. Kära underbara Magdalena, jag tänker så mycket på dig varje dag. För 4 år sedan var jag såååå nära att förlora min dotter när hon råkade ut för en bilolycka tillsammans med sin pappa. Tretton dagar i respirator låg hon och läkarna gav mig inget hopp. Hon klarade sig tack ock lov. Men den sorg, den smärtan, den maktlösheten som jag kände är så svårt
  att beskriva. Jag vet att du känner det jag kände gånger tusen därför tänket jag på dig varje dag och skickar dig styrka.
  Jag vet inte vad jag kan säga till dig fina du….bara att jag vet hur ditt hjärta sörjer.
  Styrkekramar och mycket öjus till dig.

 47. Du fina,varma underbara person som går igenom nåt av det värsta av allt att förlora sitt barn…ingen ska behöva utsättas för något så grymt.Att förlora sitt barn kan ingen någonsin föreställa sig men ditt sätt att skriva gör att man kan få en liten del av känslan som du känner just nu .Du förmedlar och skriver på ett sätt som ingen annan.
  För mig är du en otroligt stark person och förebild

 48. Du fina,varma underbara person som går igenom nåt av det värsta av allt att förlora sitt barn…ingen ska behöva utsättas för något så grymt.Att förlora sitt barn kan ingen någonsin föreställa sig men ditt sätt att skriva gör att man kan få en liten del av känslan som du känner just nu .Du förmedlar och skriver på ett sätt som ingen annan.
  För mig är du en otroligt stark person och förebild

 49. Hej fina, vill från djupet av mitt hjärta beklaga sorgen för dig och din familj, tänker på er och försöker sända positiva tankar kram ❤

 50. Vet inte riktigt hur jag ska börja men vill säga att jag vet verkligen vad du går igenom. Har man inte förlorat ett barn kan man inte sätta sig in i det. Det går ju knappt själv att förstå. Jag förlorade min 19-åriga son för 1 1/2 år sedan då jag var gravid med min andra son. Vi vågade aldrig försöka bli gravida igen efter vår svåra förlossning med vår första son. Så händer detta, livet är en berg och dalbana. Det går inte att ta in. Hysterisk sorg och glädje samtidig för denna lilla. Vågar ju inte känna för man är livrädd att bryta ihop.
  Tänker på dig och hoppas våra pojkar tittar ner till oss❤️

 51. Hej Magdalena!
  Sen dag ett har jag väntat på att få skriva till dig. Jag har gråtit, sörjt och varit alldeles skakad. Jag ”känner” inte dig, men som många andra, läst din blogg i flera år, och då blev allt så ”nära”. När kommentarsfälten öppnades så överröstes du av kommentarer av alla som tänker och lider med er. Och jag vill ju också dela med mig och bara… Ge dig en stor fet, jävla bamsekram.
  Man överlever så sjukt konstiga grejer i livet, och jag även övertygad om att du kommer klara den största sorgen av dem alla. Även om vi inte är privata vänner så vill man finnas där, hjälpa till – och bara ge dig mer styrka. Nu skriver jag en massa, raderar, funderar, skriver igen, tar bort. Men så här får det bli. Jag tänker på er varje dag. Och jag är så tacksam att du skriver igen. Fridens // H.

 52. Bästaste Magdalena!
  Jag känner inte dig och du inte mig, men jag brukar läsa din blogg och tycker att du är en ärlig, okonstlad och äkta människa. Du bjuder på dig själv och delar med dig av ditt liv till mig och andra. Tack för det! Jag vill säga att jag tänker på dig och din familj jättemycket!!! Jag skickar dig många kramar!!! Bara så att du vet…. KRAM ifrån Linda

 53. Jag beklagar din/er förlust. Som många andra här inne skriver så känns det som om man ”känner” dig och din familj, har följd din blogg i många år. Du är en del av min dag. Nu har jag varit så ledsen för din skull, har själv tre pojkar, stora och små och det du nu går igenom är min värsta mardröm. Jag sänder värme, kärlek och styrka till dig, Kraaaaaaaaaaaaaaaam

 54. Läser din blogg varje dag och det har varit tomt utan dig nu!

  Omge dig med människor som får dig att må bra, ät, drick, sov. Basbehoven måste uppfyllas om man ska klara sig. Hur otroligt det än låter så ljusnar det. Man lär sig så småningom att prata om den man förlorat utan att gråta och minns med ett leende istället för tårar. Men det tar tid ❤️ Tillåt dig själv att sörja så länge du behöver, det finns inga rätt och fel. Vi är många som tycker om dig fast vi inte känner dig fysiskt.

  Och du. Glöm inte att vårt Ystad är renande och läkande. Jag har många favoritplatser dit jag går när jag behöver ❤️

 55. Jag vet vad du går igenom och förstår att det är fruktansvärt!
  Det bästa råd jag kan ge dig är att flytta, byta miljö, flytta från
  innerstadens stress och ut på landet eller någon lugn vacker
  förort eller mindre stad.

 56. Mitt hjärta blöder för dig och din familj. Känns som att jag skulle vilja göra något för dig, men jag är ”bara” din bloggvän.
  Styrkekramar i massor
  Ing-Marie 🙁

 57. Psst glömde skriva att du är fantastisk på att skriva och uttrycka dig, du balanserar så bra med vad du ska delge oss bloggläsare och din familj och vänner :0) skriv fler böcker :0)

 58. Förlorade min make för några månader sedan och har två små barn. Även om det är skillnad att förlora sin partner och sitt barn så vill jag bara säga att jag känner igen mig i din sorg. Inget blir någonsin sig likt igen men man kämpar på för de övriga som finns i ens hjärta. Hjärtat blöder men man existerar och det är allt man kan göra ett tag.

 59. Förlorade min make för några månader sedan och har två små barn. Även om det är skillnad att förlora sin partner och sitt barn så vill jag bara säga att jag känner igen mig i din sorg. Inget blir någonsin sig likt igen men man kämpar på för de övriga som finns i ens hjärta. Hjärtat blöder men man existerar och det är allt man kan göra ett tag och du gör det bra för de som finns kvar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..