SPRIDA BUDSKAP

Idag vill jag börja med att sprida en viktig text! Klicka och läs HÄR!
 
 Sen vill jag bara säga att ni betyder SÅ himla mycket för mig!
 
 Jag älskar kontakten med er, vårt samspel, älskar att retas lite, och älskar er för den enorma omtanke och kärlek ni ger mig.
 
 Tack för att ni finns x
 
 

 1. Jag blev väldigt svårt misshandlad av mina barns pappa och jag hade då en granne som ringde polisen Varje gång hon hörde att han slog mig. Jag har nog henne att tacka för att jag överlevde nyårsafton 2001. Jag var höggravid med tvillingar och han slog mig i timmar och dunkade mitt huvud i betongväggen . Grannen ringde polisen och hon fortsatte att göra det så länge hon bodde kvar. Jsg skulle inte tveka en sekund att ringa om jag hörde eller såg någon som
  Blev slagen.

  Stor kram från Carina i Kristianstad

 2. Kan berätta att i fredags när jag har på väg hem efter jobbet så såg jag vid Centralstationen i Stockholm hur en pappa väldigt hårdhänt ”pratade” med sin lilla son. Pojken var ledsen och upprörd och det framgick ganska tydligt att pappan var arg. Trots att det var väldigt många personer i närheten då var det ingen som reagerade. Jag gjorde det! Även fast man iblad kan bli arg och frustrerad på sina barn så skulle jag aldrig agera så handgripligt som den här pappan gjorde. Enligt mig så slog han pojken. Jag gick fram och sa att jag tyckte att han var väldigt hårdhänt och inte tyckte det var ok.
  Hans svar var att det ska jag skita i då det var hans son och han gör som han vill.
  Helt ofattbart!!! Usch vad jag hade ont i hjärtat för den lilla pojken kan jag säga.

 3. HEJ! Apropå våld i hemmen så var jag på en demonstration mot myndigheters maktmissbruk . Fick höra många tragiska historier om barn och ungdomar som blivit omhändertagna (eller kidnappade som föräldrarna vill kalla det) . Stod och lyssnade i skuggan och frös i tre timmar men det var det verkligen värt. Som vanligt så var det väldigt lite folk som kom. Vi var några få som inte var drabbade. Jag går på demonstrationer och på manifestationer lite då och då när det handlar om människor och djur som far illa och jag blir lika besviken nästan varje gång för att det är så få människor som engagerar sig i andras problem. Enda gången som det var mycket folk på en manifestation var mot våldtäkter och mot att våldtäktsmän släpps fria gång på gång och det gjorde mig glad att vi var 5000 personer som brydde sig om våldtäktsoffren.
  Man ska verkligen lägga sig i om man misstänker att någon granne blir slagen av sin man , fru eller sin sambo. Blir förbannad när folk säger att man ska sköta sitt och inte lägga sig i. Man ska hjälpa varandra så gott det går. Man ska inte vara så feg. Man ska försöka att vara mot andra som man vill att andra ska vara mot en själv. Så svårt kan det inte vara.
  PS: Jag tycker att dina tänder ser vita och fina ut. Jag hade utstående tänder när jag var barn så jag hade tandställning i 5 år. När jag tog ut tandställningen så hade jag 6 hål. När jag åt segt godis så att tandställningen gick sönder så skyllde jag alltid på mammas sega kött. 😀
  KRAM

 4. I min blogg få får du följa resan mot att bli frisk från psykisk ohälsa, men jag sitter inte och inte gnäller utan jag lyfter fram dom bra sakerna.
  Jag har skrivit fyra olika partier om mig och om varför jag har blivit den jag är idag.
  Läs och kommentera gärna om ni vill veta mer om mig, mediciner eller liknande. Min blogg är varm och kärleksfull trots att jag mår dåligt. All min kärlek till er. http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

 5. Hej Maggan!
  Tack för dina fina blogg och för att du delar med dig av ditt liv. Du betyder mycket för mig som läsare också! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..