Tandblekning???

-Snälla mamma kan du inte stänga munnen, det är pinsamt!! Du har ju helt bruna tänder
 
 Tack! Självförtroendekäfftis mitt mellan ögonen!
 
 Tandblekning någon, vad rekommenderar ni?
 
 Vad är det dom säger, alkisar och barn levererar alltid sanningar
 
 
 
 

 1. Ledsamt att barn har fått sådan uppfattning redan. Det är högst naturligt att tänderna blir gula när man blir äldre. Ser så konstigt och onaturligt ut med kritvita tänder på vuxna människor. Men det går inte att stoppa nu. Allt för många som bleker tänderna, så när man vill vara naturlig så blir det plötsligt fult. 🙁

 2. Ha,ha…du ser ju,ungarna är ju så vana att se kritvita leenden att ”normala” tänder blir bruna! Du har ju jättefina tänder…vad man ser på bilderna iallafall 🙂
  Kram <3

 3. Jag har jobbat med tandblekning och vill man ha vita tänder så är det värt det:) starka ilningar .. Har skälvt blekt mina 3 ggr.. Beyond smile är att rekomendera:) lycka till .. Kraaaam ❤

 4. Ibland behöver man inte bleka utan istället kan tandläkaren fixa det utan kemikalier så kolla först med tandläkaren. Jag har blekt en gång för längesedan men gör det aldrig igen. Hade specialskenor gjorda efter mina tänder och ngn gele i som man hade på sig under natten vilket gjorde att det smakade hästskit i munnen på morgonen. Ilningar hade jag men det som gör att jag inte vill göra det igen är att allt jag åt fastnade på tänderna, tog jag en tugga på en macka satt halva mackan kvar på framtänderna så även om mina tänder var bländande vita ville jag inte le för mackan satt där den satt;) Kan väl finnas bättre blekmedel idag men som sagt kolla med tandläkaren om hon/han kan fixa det.

 5. haha… Alkisar och Barn! 🙂 Ja, det är sant. Alla sanningar , blickar och suckar från tonåringarna
  tar verkligen på självkänslan. Jag rekommenderar alla föräldrar att gå en kurs eller läsa Mia T:s
  böcker om självkänsla innan tonårstiden. Ibland bli man faktist ledsen, man är ju inte bara mamma, man är en människa också. Stor kram till dig, jag tycker att du ser ut att ha vita tänder ! 🙂 och snygg är du alltid ! <3

 6. Blekning av tänder sliter på emaljen icke art förglömma men vill man ändå göra det skulle jag köra på Crest Whitening. Finns på Tradera.

 7. Bikarbonat.
  Seriöst … borsta tänderna med bikarbonat.
  Jag kör det och jag har fått frågan om jag bleker tänderna. Så – fattigmanstips från en som inte orkar ta sig till tandläkaren och köra den dyra varianten och som inte anser det vara värt att köpa något av dessa ”hemmakit”.

 8. Jag har blekt mina ett par ggr.
  Den forsta var med skenor som man har en bleknande gelè i.
  Resultatet absolut ok
  Den andra gangen var det hos tandlakaren med en annan metod som jag tyvarr ej kommer ihag namnet pa,men de kletar pa ngt och sen far man sitta med vidoppen mun under en speciallampa i ca. 30 min.
  Super resultat kan jag lova.
  Vart det alla ganger,finns inget varre an missfargade tander…
  Go for it!

 9. Men inte menar du allvar nu? ”Skäms för dig”? Inte har du uppfostrat dina barn att ha så lite respekt för dig, så dom säger såna saker? Och ärligt, tänker du därför göra en tandblekning??
  Allt som du gör för dina barn, och så beter dom sig så mot dig, så du blir ledsen?

  1. Precis! Och se hur hon tänker! EN kommentar om icke vita tänder=springer ur sig direkt utan att tänka på annat att detta måste ändras på nu direkt!!!!!!!!!!!!!!

 10. Jag fick också höra en sanning i helgen när jag stod i provrummet med mitt barnbarn. ”Mormor, du har knögliga ben”. Tack! Som om man inte hade nog med ångest när man står där…

 11. Som många andra har rekommenderat.. Crest whitestripes, en tejp som du sätter på tänderna och låter verka ca 30 minuter flera dagar i rad. Jag använder också tandkrämen. Lycka till!

 12. Hej…

  Snart är tyvärr tandblekning ett minne blott pga nya EU regler som säger att bleka med 33% gel inte längre får köpas in/utföras, utan endast med 6%

  Emelie Nixon ”Stjärnornas Tandblekare” har dispans i ngn månad till.. Hon använder det säkra gelen Brilliant Smile som inte skadar emaljen och du får ett bländande vitt smile 🙂 Normalpris från 4.600kr

  Hör av dig till mig så kan vi ordna ett (intemångaören) pris :))

  Du kan läsa mer på:

  http://www.theviproom.se

  Välkommen <3

 13. Hej Magdalena!!!
  Jag är tandläkare och min klinik finns i Skrapa 2 på Hötorget. Såg att du kanske vill bleka dina tänder. Vi kommer att ha öppet hus fredagen den 11:e april mellan 13 och 18. Vi bjuder på skumpa, vin och bra erbjudanden. Michaela de la Cour kommer hit och visar sina smycken. Det hade varit trevligt om du kom förbi då så kan vi prata mer om dina tänder. Jag rekommenderar att man är undersökt innan man bleker så att man vet att man är kariesfri. Sitter det dessutom tandsten någonstans blir det inte blekt just där.
  Som sagt var…kom gärna förbi så kan vi hitta en bra lösning för dig….
  Med vänlig hälsning//
  Anna Wraxe, leg tdl.

 14. Denvit och Sensodyne whitening. Använde ganska mycket Denvit på en gång och det blev jättebra men det ilade i en vecka.

 15. Hej,

  skulle aldrig i hela mitt liv bleka tänderna själv. Gå till en tandläkare så att de görs på bästa sätt, och minst skadliga för tänderna. / Lena

 16. Hej Magdalena,

  Blekte du tänderna? Skulle gärna vilja höra vad du använde och hur det blev.

  Själv har jag använt Stella White Strips och tyckte det blev bra, det är en produkt man använder hemma och var rätt lätt att använda också. Jag som har en nyfödd att vaka över 24/7 behövde nått som var enkelt 🙂

  M.v.h. Gabbe

 17. Hej mitt tips är att du provar stellawhite strips. Den tandblekningen är super smidig och ger jätte fint resultat 🙂 Lycka till! 😀

 18. Har efter många olika provningar beställt från swiss clinic och deras tandblekning gav resultat efter bara några gånger, jätte super nöjd!

 19. Du har inte funderat på att bleka tänderna hemma? Det verkar ju finnas en hel del olika startkitt att beställa, t.ex. dentway.se, beconfident.se, confidentsmile.nu m.m.

 20. Det finns så mycket olika att välja mellan idag tycker jag, sen skadar det ju dock inte då man slipper höga kostnader hos tandläkaren. Men jag har testat Dentasy och tycker den fungerade bra.

  Lycka till!

 21. Jag blev tipsad av min tandhygienist inför ett bröllop att prova hemma tandblekning
  Var skeptisk men tyckte det var värt att prova med tanke på att jag betalade under 500 kronor.
  Det stora skillnaden i pris mot att bleka hos tandläkaren är enligt min tandhygienist att man måste forma sina egna bettskenor.
  I startkittet ingick dessutom en Led Lampa som skulle förstärka tandblekningen
  Jag blev väldigt positivt överraskad efter det att jag blekt mina tänder 5 gånger, skillnaden var markant och jag har fått många komplimanger och bleker numera någon gång i kvartalet.
  Märket hittar du här
  http://confidentsmile.nu/produkt/startkit-tandblekning/

  Kram och lycka till
  Karin

 22. Karin, jag rekommenderar att du köper ett startkit på nätet istället för hos en traditionell tandläkare som kostar oerhört mycket då de måste forma varje skena efter dina tänder. Du hittar bra info om tandblekningsprodukter på vittleende.com som jag brukar köpa ifrån. De har även svar på de vanligaste frågorna ;)! kram

  /Matilda

 23. Jag brukar bleka tänderna varannat år, då mina lätt blir missfärgade då jag är en storälskare av kaffe och vin 🙂

  Rekommenderar att köra hemmakit då det bara är svindyrt hos tandläkaren. Har testat det mesta men det som gett mig bäst resultat var faktiskt en ganska ny aktör som heter The Whitening Box.

  Deras hemsida: http://thewhiteningbox.com/sv

 24. Jag har testat många olika produkter så som tandblekningspenna, strips och startkit..
  Jag måste säga att startkit är den rätta vägen att gå då får man flera bra behandlingar som man kan använda flera gånger. Kolla in http://xn--vitatnder-z2a.com/ där hittade jag bra tips.

 25. Nu har det gått ett tag sedan kommentaren kom från ungen, men oavsett vad så bör man alltid prata med sin tandis om tandblekning. Det oavsett om man vill utföra tandblekning hemma eller om man tänker sig att tandhygienisten ska genomföra behandlingen. Det är inte alla som är lika lämpade för blekning. Den kan bli skadlig för vissa!

 26. Whitenow.se, helt klart! Billig tandblekning för hemmabruk. Används i en vecka men hjag såg skillnad redan efter första anvädningen 🙂 Perfekt för mig som har noll tålamod och vill se direkt resultat, haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..