Graaf & Eberhard: Nomineringar, skryt och ensamhet.

Fredag igen! Podcastdags! Jag hoppas verkligen ni gillar vad vi gör, vi tycker det är så fantastiskt roligt! De stunder jag har med David en gång i veckan älskar jag! Ibland blir det djupt och andra gånger lite mer lättsamt.

GRAAFEBERHARD

I veckans avsnitt pratar vi lite skryt, nomineringar och ensamhet. Ensamhet kan se ut på så många sätt. Även om man har jättemånga människor runt omkring sig kan man känna sig ensam. Jag känner mig ensam ibland i min egen familj. Känner du dig ensam? Du kanske ÄR ensam? Kanske är du till och med nöjd med det? Vald ensamhet är underbart?

David har också skrivit en underbar dikt till sin fru Charlotte som han delar med sig av i slutet på avsnittet och jag blev helt tagen. Han är en mångsidig man min vän och kollega! Hård på ytan men när man kommer nära honom är han en riktigt liten romantiker och toffel hehe….

Lyssna via Itunes i din telefon, eller lyssna direkt i Itunes här. Vill du kan du också lyssna via spelaren nedan, som hädanefter också kommer ligga i högerkant här på bloggen, under ”podcast” i menyn samt hos David på hans sida, www.davideberhard.se så klart!

Vi har också startat en Youtube-kanal där vi publicerar podcasten varje vecka. Vi kommer alldeles snart lämna Soundcloud, så vill du lyssna direkt på sajterna framöver så gör du det enkelt genom att trycka play i spelaren nedan helt enkelt.

Gilla gärna vår Facebooksida, där du kan mejla, ge oss skäll och beröm, och följa med lite bakom kulisserna. Vill du mejla oss direkt med förslag på ämnen, frågor eller också som sagt, ris och ros, så gör du det på podcast@gsonmedia.se .

 

Hoppas din fredag är underbar!

Vi hörs snart!

Kram!

  1. I min blogg så skriver jag om psykiskohälsa. Men inte i den typen ” det
    är så synd om mig jag ska gå och hänga mig nu” Utan det är en blogg där
    jag reflekterar mycket, Även om jag mår bra så går jag igenom mitt livs
    jobbiga tunga sorg. Jag visar att livet inte är svart eller vitt, jag
    vill visa gråzonerna också. Ställ frågor om allt, psykiatrin, mediciner allmänmående allting jag svarar i den mån jag kan. http://www.adactajonna.bloggplatsen.s...

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..