Kaffe och sovande bäbis..

Vilken pärs det är att få ordning på allt. Trots att vi bara sov i huset en natt så låg det prylar utspridda överallt.

Packa bilen, hyra skidor..
Tristan som har 100 x mer myror i benen än andra barn, sjunger, skriker, tjatar och slår och bankar i saker. Charlie han är varm, påklädd, trött och ligger bara på marken och skriker rakt ut för allt.

Inne i bilen, vad tror du händer då?
Jo det ska jag tala om! Bilnyckjäveln är borta!
Jag vill bara skrika
-Hååååååååååll käften allihopa!
Ta ett stryptag och brotta ner mig själv i snön och mula nyllet fullt med snö för att svalka huvudet.

20140227-140034.jpg

20140227-140153.jpg

20140227-140044.jpg

Efter 30 min hittade vi nyckeln under en soffa..
Det är tur att Filip är så tålmodig stackaren. Hade han haft lika eldigt humör som jag, då hade det verkligen kunnat smälla raketer om oss..

Köpte en ny hjälm, jag har blivit så uppskrämd för hyrhjälmarna, och att man lätt kan få löss?
Jag har aldrig haft löss, men bävar för den dagen. Skulle jag få löss? Då skulle jag göra en Britney och raka av mig ALLT hår.
Jag har ju löshårsfästen, så då skulle stackarna nere på Great lengths behöva ta ut ALLT löshår i timmar innan jag skulle kunna luskamma det.

20140227-140729.jpg

Charlie sover, jag dricker kaffe och skriver blogg, Filip och Tristan åker skidor. När Charlie vaknat då äter vi någonting, sen ska han få testa skidor för första gången.

20140227-141256.jpg

I STUNDEN är det rätt krävande att vara på ”semester” man uppskattar det nästan och oftast mer efteråt hehe

Hoppas du får en underbar dag x

Ps: snart dags för fredagspodden

 1. Jag blir faktiskt glad över att läsa ditt inlägg, inte för att jag gottar mig åt din jobbiga dag, men för att jag tycker det är fantastiskt uppfriskande att läsa. Många bloggare och Facebook vänner skriver bara gullepluttiga inlägg. Allt är så jäkla perfekt och allt på semestern är bara så underbart och allt går bara så smidigt med deras ungar. Tror ju inte det är så i de flesta familjer så kan irritera mig grön på att folk har behov för att idealisera sin vardag og sitt liv. Inte konstigt många kärringar (mig själv inkl) lider av lättare prestationsångest… Så tack för dina ärliga och igenkännande inlägg!!

 2. köpt den tishan åxå=)

  Minns då barna var små, jag hade med mig micron till fjällstugan (barna är 29 å 26 snart)

  Kompisarna retade mig men jag log i mjugg å tänkte att jag ska fan bo trångt, det ska va schwettigt å gnöligt men jag ska kunna fö barna på 5 minuter pronto hehe! -lagade all mat å hade i kylbag å ”pling” var maten klar, dusch å i säng efter en heldag i fjället.

  *fiffigt fjällhusmorstips a la 80 tal*

  Så överlistade jag stressdjävulen =))

 3. Åh vad kul att läsa dina sista rader ” I stunden är det krävande men efteråt…”
  Får intrycket ibland att det är så enkelt för er ( och många andra) att resa med småbarn men precis som du skrev känner jag med. Har en två-årig tjej som är full fart på och som ska göra allt storebror gör, och inte sitta i vagnen, och en vilja av stål etc… Men hursom så ger man sig iväg på resorna/utflykterna och hela tiden är ju absolut inte kaos men många stunder, men ändå är man väldigt nöjd när man är hemma igen! 🙂

 4. Haha… Ser framför mig cirkusen. Själv vaknade jag skit deppig. Grinar vid frukosten o tycker synd om mig själv. Fick mig ett gott skratt när jag läste fin blogg. Tack för det. Ha en bra dag. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..