Drömmar!

Två nätter i rad har jag drömt obehagliga och mycket konstiga drömmar. Att försöka förklara drömmarna blir ju bara sinnessjukt… Det är egentligen inte handlingarna i drömmarna som skrämmer, utan känslorna som är kopplade till dem.
Att bli sviken, lämnad, sorg mm

Känslor man upplevt i drömmen kommer tillbaks som en stor jäkla minnestsunami.

Alla drömmar har haft de senaste dagarna har handlat om att ”det är försent” tex. jag sitter naken i ett tv-inslag, allt är ihopklippt och det är försent att ändra mm
Vad kan det betyda?? Jag blir tokig! Vad försöker drömmarna säga mig?

20140227-095339.jpg

Utsikten från vårat fönster

20140227-095414.jpg

Idag känner jag mig INTE som ett Topphälsa-omslag hehe

20140227-095505.jpg

Med lite magisk conciler och kräm gick de att gömma lite..

20140227-100029.jpg

20140227-100049.jpg

Om 10 min sticker vi upp till Fjällgården och hyr utrustning.
Det är rätt isigt i backarna, säger de dom vet…
Så Charlies första åkt blir i Björnen…

Önskar sig en himmelsk dag! X

PS: FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE VARNADE FÖR STARKA BILDER I TIDIGARE INLÄGG…

Ska inte hända igen SORRY!!❤️

 1. Ja det är svår med dom här drömmarna. Jag fick mardrömmar när min man lämna mig och dom var inte roliga kan jag säga,fick förslaget att jag skulle köpa en drömfångare. Trodde inte ett dugg på det där men jag kan säga att jag har inte haft många efter jag sätt upp den. Man skall ut och skaka den mellan varven. Bara ett förslag från mig som det hjälpt otroligt bra.

 2. Jag är ingen fena på att kommentera, brukar undvika att läsa kommentarerna överhuvudtaget med tanke på att en del verkar finna någon slags mörk livs”glädje” i personliga påhopp, eller om de bara vill skapa debatt och en snacka-skit-mentalitet i kommentarsfälten.

  Men: Vill bara säga TACK Magdalena! För att du delar med dig av glädje och sorg, framgångar och motgångar. Ofta med en skön självironisk glimt som jag tror att man måste ha ibland för att orka leva i kaoset som vi kallar ”liv”. Jag hade nog aldrig orkat vara så självutlämnande även om jag så klart förstår att du utelämnar en hel del helt privata saker. Särskilt som en del väljer att missförstå.

  Jag håller inte med om allt du skriver och tur är väl det, att människor har olika åsikter, det kanske till och med gör att vi lär oss något av varandra och personlig utveckling, det är det ljuvligaste som finns. Så, ett fantastiskt TACK

 3. Underliggande oro tex för din pappas hjärta.
  Sen en gammal skröna, mardrömmar = graviditet
  Eller så är det en föraning om att du ska strunta i isiga backar 😉

 4. Hej svejs
  Skulle jag vara din mamma skulle jag säga vad du ser trött ut. Med små barn som är sjuka sover dåligt. Då blir mamma o pappa trötta. Ha en fin dag,

 5. Drömmar brukar spegla våra rädslor tex svek mm. De brukar dyka upp när ens liv är ”för bra”. Är det inte så att du ska gifta dig snart ? Helt normalt . Kram

  1. Du vet ingenting min vän.
   Du är bara ett stackars litet ensamt troll som hävdar dig bakom en skärm.
   Jag tycker synd om sånna som dig! SÅ jag vill börja med att skicka en kram❤️
   Jag har faktiskt ingen fillers i mina läppar. Så jag tar faktiskt din kommentar som en komplimang. Tack.
   Det ända som gör mig ledsen är ditt elaka personangrepp mot en tredje människa.
   Sänd en fin kommentar till någon över nätet? Jag tror att det kanske kan få dig attmå bättre, man mår bättre av att vara snäll…

 6. Oj då! Varit tog den berömda självdistansen vägen? Ett annat tips för att uppnå samma fantastiska ” unga” look, är att lägga två prillor under underläppen, och två under över läppen, le bara inte med öppen mun…..

 7. Hej fina Maggan !
  Skulle bli så himla glad om du berättade vad det är för namn på ögonskuggorna
  från MAC på bilden? Alltid tänkt på när du använt dom hur snygga och naturliga dom är. Var rädd om Dig! Kramar

  1. Tack! Det är inga ögonskuggor. Hehe det är concilers.. Jag kan nästan inte måla ögonskugga längre. Mina ögonlock har blivit för hängiga, då jag måste lyfta på dem först..

 8. Hej

  Tänk jag är en kvinna på 50år, som är beroende av din blogg. Älskar att följa dig och din familj.
  Du är så naturligt vacker, du visar oss din sida utan smink, modigt och bra tycker jag.
  Du verkar vara en så stark kvinna. Du och din mamma var jättebra på tv3 nu i veckan.
  Att du orkar rodda 4barn och hund, för det mesta ensam när Fhilip är ute och reser i jobbet.
  Jag har börjat köra 5:2 efter du tipsat om det, jag har gått ner 5kg på sex veckor, är så glad för jag har 20kg övervikt. Trevlig helg. Cecilia

  1. Samma här, 48 år och beroende av din blogg, Maggan! Så härlig och choosefri och ändå så offentlig! Podden är super, kan man ladda ner den via Instacast? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..