Godmorgon!

Idag är det fredag! Wihooo

Jag ville bara titta in en snabbis och önska dig en bra dag!!

Utvecklingssamtal och möte med MONA mm ang vår bloggresa till Ullared den 1 februari

20131129-091913.jpg

Charlie vägrar att kliva ur sin vagn. Den har på fullt allvar stått bredvid han spjälsäng inatt, och han har hållit i den genom spjälorna..

20131129-092906.jpg

20131129-092918.jpg

Inviger min nya tröja från Zara, och mina nya stövlar från LDIR..

20131129-093026.jpg

Önskar dig en bra dag! Full av skratt och vänliga ansikten

 1. Men va´ fiiiin du är.

  Varför har Charlie ny vagn igen ? Har för mig han fick ny för inte så längesen
  för de stal en för er.
  Lägger inga värderingar i detta utan är bara nyfiken, hade själv flera vagnar till mina barn
  för att jag tyckte det var kul att byta.

  Kram från Trelleborg

 2. Guud,..va gossi han är lilla Charlie..han gillar tekniska prylar,så enkelt är det,om det så må vara en barnkärra…..hi hi..

 3. Hej fina Magdalena.
  Först vill jag tacka för din blogg, att du bjuder på dig själv och är så jäkla härlig. Sen skulle jag vilja be dig om en tjänst.. Jag har sedan ett tag börjat engagera mig angående djurhållning. Jag blev så ledsen och frustrerad med ffa maktlös över hur djur i världen blir behandlade för tex deras hud och pälsar. Så jag grämde mig och var ledsen. Jag ändrade mina inköp. Men det räckte inte. Jag vill påverka. Men jag kan inte nå ut till så många människor som tex du. Jag vet att du för ett tag sen la upp ett inlägg från PETA och uppgav att du aldrig mer skulle köpa päls. Vi behöver fler sådana påminnelser. Snälla kan du inte skriva ett inlägg om detta ämne igen för du når ut till då många och det måste generera i att iallafall förhindra och ändra några människors inköp. Och alla förbättringar är har. Och snälla uppmana människor att gå in och läsa på djurens rätt.
  Vår värd måste bli en bättre plats!

 4. Tack för en mysig blogg 🙂
  Undrar också om bloggträffen till Ullared, kan alla anmäla sig?
  Jag försökte få plats till förra träffen men det fanns ingen plats kvar 🙁

  Kram Camilla i Uppsala

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..