Helgen är här

Äntligen är helgen här. Jag har nog aldrig i mitt liv längtat så intensivt efter semestern. Den 17 juli börjar min.. Tillsdess får jag hålla mig till godo med helgerna.


Lugnt och skönt!
Igår grillade vi med några vänner och idag ska vi hälsa på mamma och åka båt.

Skönt att vi har vädret på våran sida.

När har du semester, och vad ska du göra?

 1. Jag njuter varje dag som om det vore semester, har privilegiet att inte behöva arbeta egentligen. Lägger ner lite tid på Herbalife dels för att ha något att göra och dels för att jag förespråkar produkterna. Som semester blir det dock 1 månad i Sverige, ska sälja av huset. Det lär bli mycket packande, kastande, städande…….
  Kram J

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Sommardofter; Spanien vs Sverige

 2. Vi ska sälja vårt hus då vi redan köpt vårt drömhus på landet nära vattnet=)Så massa jobb inför visningen som är snart men vi ska såklart göra roliga saker också.High Chaparall några dagar,Tusenfryd(Norge),sommarstugan och jordgubbs/självplock med vår familj.Har 3 söner i ålder 5,8,11 =)Ha en underbar sommar!!!

 3. Jag har semester nu, har två veckor kvar att njuta av. Har varit i Stockholm på semester några dagar å haft det helt underbart. Få se vad resten av semestern har att bjuda på. Jag såg faktiskt dig i tisdags, du gick på andra sidan gatan. Nämen där är ju Maggan säger jag till min sambo, å jag fick hejda mig från att springa över gatan som en toka för att säga hej 🙂 Jag önskar dig en härlig sommar och semester! Å tack så mycket för en bra blogg, jag är här inne varje dag 🙂

 4. Jag är arbetslös, så jag har tyvärr ingen semester. Hade gjort vad som helst för ett jobb nu!
  Ofrivillig semester är inget jag njuter av.. Arbetslöshet suger!
  Men jag förstår din känsla, att längta till sin semester 🙂

 5. Som sjukpensionär har man ”alltid” semester ellelr kanske ”aldrig”……..alla dagar är ofta samma . men har ju varit 1 vecka på Rhodos o så blir det kanske en tur till Släkten i Hälsingland. Sommar JoJo kort på tåget så jag kan åka inom Skåne som jag vill…tar dagsturer så.
  Men man får njuta av dagen så gott man kan ju…..

  Önskar dig/er fina dagar …kram

 6. Jag jobbar två veckor till…det kommer vara två lååååånga veckor.
  Kommer bli underbart med lite ledighet, det har nämligen varit fullt upp på jobbet de senaste veckorna…
  Det enda vi bestämt är att dra ner till Helsingborg v.31 för att kolla på Eskilscupen i fotboll, sonen spelar. Vi ska tydligen tälta har min käre sambo bestämt, och till ungarnas glada förtjusning.
  Jag bor hellre på hotell eller i stuga…ha ha ha.
  Sen om jag får bestämma så drar vi över till Danmark och upp till Stockholm 🙂
  Önskar dig och din familj en härlig semester!!

  Kram Malin

 7. Åh, varifrån är din dösnygga tröja på bilden?? Såg ut som hunkydory men hittar den ingenstans på nätet där det märket säljs… 🙁

 8. Jag jobbar hela sommaren. Studerar ju på äldre dagar (är 41), så på sommaren måste jag sommarjobba för att få pengar. Men det går bra det också. Får ta vara på helgerna. 🙂

 9. Så härliga bilder! Njut och ha det så bra!!! Jag och sambon far till san Agustin, Gran Canaria i september, så det blir till att jobba några veckor till.

 10. Fy fan, när jag jobbat klart imorrn kl 19 så har jag gjort 53,5 timmar på en vecka- utan att jobba natt..

  Jobbar sen 2 veckor till å har således sem from den 15/7 då jag förmodligen drar på en roadtrip med min 25 åriga dotter till sameland, klappa renar-sitta vid brasan å lyssna på berättelser och känna det där skönonda nostalgiska, bada naken i sjön och besöka min ungdoms fors som fanns med i sista ”Jägarna”
  -äre läge badar vi nakna där åxå Mmmmmmm!

  Sen blire bara hemarbete och ladda med maken plenty.

  Ska till Fjollträsk å smaka en av våra Mackmyra whiskey på Fjäderholmarna i augusti.

  Detta event sker med makens förra chef och hans underbara fruga och ett annat par.

  Jag harr då åxå i samband med det bokat ett möte mellan mitt hår och Näränen på ”Kontrast” med 20% rabatt via Zytos blogg i Maj.

  Ser fram emot vad han ska hitta på med denna snedögda gråhåriga kärring med blå ”Fjälltrollet Plupp extensions!! Hehe!

  Men före det ska vi BILA ner till Gävle hälsa på min farsgubbe på 81 bast ett par dgr för vidare färd till Dalhalla utanför Rättvik med våra kära whiskeyvänner, så himla roligt det ska bli!

  Annars försöker jag precis som du ta vara på sommaren i de ögonblick då man besöker sitt hem å vikarierar som fru. Man BOR ju på jobbet=/

 11. Har redan semester 🙂 Inne på min 3:e v snart.
  Idag bär det av till Rhodos 1 v.
  Sååå skönt så.

  Njut av din semester sen när du får den.
  Kram!

 12. Längtar otroligt mycket efter ledighet jag också…jobbar kommande vecka också…sen bir det 4 veckors ledighet.
  Detta året har vi inget inplanerat då vi gjort små minisemestrar under vår o försommar..
  Hoppas på fint väder så vi kan vara i vår stuga…och åka båt o bara njuta.

 13. Så cool klädsel 🙂 ! (dock klär ju det mesta en skönhet 🙂 . Som andra undrar jag såå var tröjan kommer ifrån??
  Kram!

 14. Hej Magdalena!

  Vill bara berätta hur bra din nya bok är! Läste den innan i ett enda svep (och jag läser nästan aldrig böcker frivilligt). Dessutom var din första bok en av dom bästa böcker jag läst.

  Tack för en superbra blogg!

 15. Jag tok längtar oxå efter semester min börjar v.29 ända till 33 🙂 Då ska man klämma in ALLT 😉 roadtrip,, grönan, skärgården,, stugan annars blir mamsen sur, massor av bad,grilla tok mycket,,2 festivaler ,fotbollscup i närheten Ullared så måste väl ta mig en första gångstitt & se vad det är för nått 😉 en egotripp med bara kul till Stockholm utan man & barn ..får se om jag behöver semester efter semestern 😉 kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..