Båtrace jungfrusund


(Kunde inte låta bli att bjuda på detta ögongodis)
 1. Varför har ni och Martin inga flytvästar på sista bilderna? Det är svinkallt i vattnet. Lätt att få kramp och sjunka som en sten om något skulle hända.

 2. Tjena Maggan!

  Vill bara säga att jag precis läst din senaste bok ”Mitt perfekta liv”. Så jävla rolig! Jag läste den under min semester i Grekland nu i veckan. Jag fullständigt grät av skratt när jag låg och läste i solstolen, så mycket att ”speedoryssarna” blängde på mig. Tack för sjukt rolig läsning och för att du är så underbart ball som du är!

  Kram Maria H

 3. Tack snälla Maggan för att du bjöd mig på ett sånt fantastiskt ögongodis just idag, då det är min födelsedagen!! 😛

  Kramar Malin

 4. Hej fina Magdalena!

  Det var mig du träffade på Statoil i Märsta nyss. Tack för kramen och kortet, nu ska jag fortsätta jobba och hoppas du kom hem säkert. 🙂

  Btw, jäkla snygga byxor! 😉

 5. Jag förstår inte denna epidemi med att tatuera sig så… nej, Martin är inget ögongodis för mig. Hua!

  Sedan såg jag att någon här uppe läste din bok under semestern, ja, det gjorde jag med. I början var den intressant, man fick veta lite bakgrund om hur ni träffades osv.
  Men de sista kapitlen var snudd på banala… ja, sorry. Sättet du skrev på, det var som några hastigt nerkrafsade lappar! Boken hade minimalt med text, varje sida bestod av några få rader. Den var inte värd 249 kronor, man fick så lite text för pengarna.
  Du skrev om bloggar och du sa mellan raderna att ”om man inte har något bra att säga så ska man vara tyst” ungefär. Lämna bloggen. Jag brukar läsa din blogg, men jag kan och tänker inte sälla mig till kören av lovrop ang. din bok, då jag tycker att den var föör enkelt skriven. Den skulle vara peppande, men nja, kanske för 20-30-åringar då?
  Du skrev om att du inte gillar att leka med dina barn, du antydde att de som sa att de älskar barn ljuger. Vad jag tycker är märkligt är att du själv har fyra, du hatade graviditeterna, du skulle aldrig passa någon annans barn eller leka med dina egna ”grabbiga” pojkar. Men du drömmer om My Little Pony och rosa leksaker. Då skulle det visst bli kul att leka..? Minstingen har rosa dockvagn. Likaså när du tog upp Laila Bagges iakttagelse med uteliggarna, du menade att hon skrivit lite tokigt, att du förstod vad hon menade, men att hon hade fel. Du vänder kappan lite efter vinden tycker jag, är så rädd att stöta dig med olika människor som är politiskt och socialt korrekta, så du krånglar till det för dig, du känns icke trovärdig i dina ”åsikter”.
  Jag förstår att du har haft det tufft, att du är en förebild för många, men jag hade definitivt väntat mig liite mer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..