Vinn en proffsfotografering av din hund!

Nu har du chans att vinna en proffsfotografering av din hund, dessutom får den pryda omslaget på If Hundkollens facebooksida! Du tävlar genom att skicka in en bild på din sötnos, det finns flera olika kategorier du kan tävla i, sedan gäller det att få så många röster som möjligt. Har du inte hund kan du gå in och kolla på alla söta hundar som är med och tävlar och rösta fram din favorit!

 

Här kommer till du till If Hundkollen på facebook och tävlingen!

Lycka till!

 

  1. Hejhej jag har 5 hundar jag vet det är många men jag hinner med dem! Jag har en Groenendael som heter Mimmi och hon är 1 år, en tervueren som heter King och han är bara 16 veckor, en laekenois som heter Pinockio och han är 4 år, en riesenschnauzer som heter Richard och han är 2 år och en brun alaskan Malamute som heter Stella och hon är 4 år. Älskar dem jätte mycket! Har du några hundar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..