MIX Göttlagurg!


Jag har börjat min morgon på bästa möjliga sätt! Göteborg!! Sveriges framsida! Sveriges härligaste stad
 1. Hej Magdalena! Jag hörde en kort intervju med dig angående boken i P4 igår (på kulturnyheterna minsann!!). Det slog mig då vilken fantastiskt vacker röst du har! Har ju hört dig på TV på Postkodlotteriet, men det blev liksom en annan sak i radion när man lyssnar på ett annat sätt. Bra intervju också :-))
  Kram

 2. Jäklaskit också! Jag fick din bok idag och hur ska jag kunna hålla mig ifrån den tills nästa vecka när jag far på semester?
  Har legat sjuk ett par dagar och hoppats på att boken skulle komma då, men kom som sagt idag. Inte kan jag låta den vara, har redan läst flera kapitel och den är ju jättebra, så jag vill ju bara läsa mer.
  Men ska packa ner den i väskan inför semestern och ”glömma bort den” i några dagar….om det går 😉

 3. Jäklaskit också! Jag fick din bok idag och hur ska jag kunna hålla mig ifrån den tills nästa vecka när jag far på semester?
  Har legat sjuk ett par dagar och hoppats på att boken skulle komma då, men kom som sagt idag. Inte kan jag låta den vara, har redan läst flera kapitel och den är ju jättebra, så jag vill ju bara läsa mer.
  Men ska packa ner den i väskan inför semestern och ”glömma bort den” i några dagar….om det går 😉

  När jag försöker sända kommentaren kommer det upp ett meddelande med : Hittade en likadan kommentar; det verkar som om du redan hade sagt det här.
  Men det har jag inte….så nu kanske det kommer fler likadana kommentarer.

 4. Sträckläst din nya bok i solen. Du har så rätt i mycket du skriver och många goda skratt blev det också. Och man kan läsa den utan läsglasögon. Tack för stor text !!! Anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..